Talijanska kuhinja Louisiana: izuzetan neoklasicizam u unutrašnjosti kuće – banking-on-green.com

Talijanska kuhinja Louisiana: izuzetan neoklasicizam u unutrašnjosti kuće

Talijanska kuhinja Louisiana: izuzetan neoklasicizam u unutrašnjosti kuće

Talijanski namještaj u posebnom oglašavanju nikada nije potreban, već je u ušima svih ljudi i dobrodošao je dio interijera u svakom domu. Tradicije i proizvodne tehnologije, materijali koji se koriste za njegovu proizvodnju, kao i dizajn modela odavno su postali klasici kuhinja. Mnogi dizajneri i dizajneri u svom radu rade kao osnova upravo onim idejama koje su korištene u proizvodnji ovih klasičnih kuhinjskih setova. Također, praksa proizvodnje namještaja za kuhinje pomoću talijanskih tehnologija i komponenti postala je široko rasprostranjena. Jedna vrsta takvih proizvoda su kuhinje s fasadama “Louisiana”.

Strogi dizajn kuhinje ne utječe na udobnost i coziness

Ova kuhinja izgleda doista udobna usprkos strogim crtama i dizajnu bez ikakvog sjaja

Elegantnost klasičnih oblika

Kombinacija tradicionalnog plemstva sa skladom klasičnih oblika pri korištenju armature od vodećih proizvođača dopušta tim setovima da se više od deset godina nalaze među najprodavanijim modelima. Također je popularna sposobnost naručivanja kuhinje u Louisiani prema individualnim veličinama i vlastitim skicama. Izrada namještaja po mjeri u ovoj zemlji omogućuje znatno smanjenje troškova i uvjeta narudžbe, što je, bez sumnje, još jedna prednost, jer kvaliteta takvih kuhinja nije niža od inozemnih kolega.

Oblik fasada kuhinje Louisiane - zalog njihove čistoće

Kuhinjski namještaj s fasadama u Louisiani lako se održava čistim i urednim zbog svojih strogih oblika

Fasade za ove kuhinje proizvode se u Italiji iu našim poduzećima uz korištenje talijanskih tehnologija, opreme i materijala. Okvir kuhinjskih vrata izrađen je od čvrste breze i otvoren je trešnjenim furnirom s patiniranjem i primjenom tri sloja laka. Punjenje okvira može poslužiti kao vitraž, drvena rešetka. Za slijepe pročelje koristi se furnirana MDF ploča, koja je također patinirana i lakirana. Radijska vrata izrađuju se iz iste breze, jer njihovo punjenje može poslužiti kao savijeno vitraž i vlaknaste ploče. Osim toga, kuhinje Louisiane su dovršene s balustradama, gornjim i donjim okvirima, dekorativnim stupovima i ukrasnim lukovima. Dimenzije, oblik, konfiguracija i punjenje fasada omogućuju ne samo proizvodnju standardnih modula koji čine kuhinjski set već i drugi namještaj za kuhinju. Na primjer, ako je prostorija dovoljno prostrana, njezin će interijer savršeno nadopuniti švedskom stolu s radijusnim vratima.

1
1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
41
42
43
44
5
6
7
8
Klasična kuhinja. Dizajn interijera. Drvena kuhinja. CG
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
45
46

Funkcionalna savršenost

Kao radna površina za izradu ovih kuhinja postavljena je visokokvalitetna postformacija visoka 40 mm s vodoodbojnim svojstvima ili countertops od umjetnog kamena. I nedavno, druga opcija se koristi mnogo češće, jer daje namještaj još čvršći izgled. Kombinacija akrilne plastike koja oponaša prirodni kamen s fasadama “Louisiane” pruža elegantnu kratkoću, inherentnu svim skupim proizvodima od prirodnih materijala.

Pored materijala za proizvodnju stanovanja, koji imaju izvrsnu kvalitetu i estetsku osobinu, ove su kuhinje opremljene priborom od vodećih proizvođača. Vrata tih setova glatko su i tiho zatvorena, kutije su uglavnom opremljene sustavima Tandembox, koji osiguravaju funkciju samozavaravanja. Na zahtjev kupca, kuhinje mogu biti opremljene samo-otvarajućim ladicama. To se postiže ugradnjom posebnih naprednih Tandembox električnih pogonskih sustava. U tom slučaju dovoljno je lagano pritisnuti na fasadu ili ručku za namještaj, nakon čega će relej raditi i okvir će se otvoriti. Ili njihov unutarnji prostor može biti razgraničen Orga-Line skakačima, zahvaljujući kojima rad ovog namještaja postaje još ugodniji i ugodniji. Postoje mnoge prilagodbe, košare za izvlačenje, rotirajuće mreže i niz tehnoloških noviteta koji ovu kuhinju čine funkcionalnijim. Njihov odabir i ugradnja ovise o želji i važnosti kupca u svakom pojedinom slučaju.

Dekorativne i utilitarne osobine kuhinje s fasadama Louisiane

Ljubitelji europskih klasika cijenit će ukrasne i funkcionalne značajke ove kuhinje

S pravim izborom svih materijala i pribora, apartman s fasadama u Louisiani bit će vrijedan dodatak vašoj kuhinji dugi niz godina, postajući glavnim ukrasom. Takav klasični namještaj, izrađen korištenjem najnovije tehnologije, može poslužiti najmanje 15 godina bez ozbiljnih intervencija od strane stručnjaka. Za sve to vrijeme, možda ćete trebati samo malu prilagodbu petlji namještaja i drugih mehanizama, što se može učiniti samostalno bez uključivanja stručnjaka.

decor

Leave a comment