Pregled kataloga kuhinja Leroy Merlin s fotografskim setovima u unutrašnjosti – banking-on-green.com

Pregled kataloga kuhinja Leroy Merlin s fotografskim setovima u unutrašnjosti

Pregled kataloga kuhinja Leroy Merlin s fotografskim setovima u unutrašnjosti

Adresa: 115162, Moskva, ul. Shabolovka, 31A

Telefon: +7 (495) 961-01-60

Faks: +7 (495) 961-01-61

Službena stranica: http://leroymerlin.ru/catalogue/kuhni/

Veliki međunarodni trgovac na malo, LeroyMerlin, nudi jednostavna proračunska rješenja. Kuhinje LeroyMerlen su laconic, funkcionalne i jeftine slušalice iz modularnih sustava. Uz gotove ormare i univerzalnu seriju fasada, dostupni su odvojeni dijelovi za montažu namještaja u nestandardnim sobama – projektiranje apartmana za besplatnu kuhinju pomoći će besplatnom dizajneru.

Kompleti namještaja za kuhinju u katalogu Leroy Merlin

Katalog kuhinje Leroy Merlin, predstavljen na službenom ruskom mjestu, nalazi se u pozornici za punjenje. Postoje 3 opcije za odabir kompleta:

kuhinja

Postavite na upit: kuhinja LeroyMerlen

 1. Kupnja slušalica iz modularne serije. Kroz Internet, možete kupiti samo 7 modularnih setova u kategoriji proračunske cijene – od iverice, laminiranih iverica, MDF-a i niske cijene drva.
kuhinja

Modularne kuhinje

 1. Naručite pojedinačnu skupštinu. U galeriji gotovih projekata – primjeri kuhinjskog aranžmana u nekoliko izvedbi, s plastičnim fasadama, masivnim drvenim vratima, okvirnim MDF fasadama.
kuhinja

Komplet je montiran na pojedinačne veličine

 1. Kupnja pojedinačnih artikala i samouprave. Online dizajner će vam pomoći izračunati veličinu, potrebni broj elemenata. Na skladištu – spremni kućište ormari gornje i donje razine, CPD za samostalnu montažu prilagođene proizvode, montažne hardver, strojevi, dizala i petlje u različitim cjenovnim segmentima.
raspored kuhinje

Ergonomska jednokrilna raspored kuhinja LeroyMerlen za male apartmane

Klasa gospodarstva: modularni kuhinjski kompleti

Modularne kuhinje Leroy Merlen, prikazane na fotografiji u trgovini, bit će prikladne kao ekonomična opcija za aranžman iznajmljenog stana, male kuhinje. U zbirkama – minimalni setovi ormarića, bez ukrasa, bez kutnih dijelova i radijusnih fasada.

modularni niz

Modularna serija proračuna

Serija namještaja od masivnog drva

Jedini kompletan set s detaljima od prirodnog drva – “bor”. Okviri fasada izrađeni su od čvrstog bora. Unutarnji dijelovi, umetci, – od drvenog roštilja u obliku vodoravnih roleta. Namještaj se prodaje u prirodnoj boji drva uz minimalnu obradu, ostavljajući kupcu priliku da samostalno promijeni boju, ukrašavajući fasade po vlastitom nahođenju.

vikend kit

“Bor”: set za ljetnu rezidenciju ili apartman

Umjesto klasičnih ručki – pravokutni elementi od nehrđajućeg čelika. Postoje 4 vrste zglobnih konstrukcija sa standardnim širinama od 40, 60 i 80 cm. Za suvremene interijere, vrhunski ormarići s vodoravnim sustavom vrata.

Ostvarenja postolja za donjeg sloja 3 – standardna širina ormar 40, 60 i 80 cm visine. -, 85 cm postolja komplementa jeftin crne plastike noge, koji se može zamijeniti ili zatvoriti donji pojas.

ormar

Ormar od drvene iverice s fasadom od drva

Kabinet rubnjaci – iz proračuna EAF. Cijena uključuje stol. cijene:

 • Jedan vješalica će koštati 900 – 2250 rubalja, ovisno o veličini.
 • Podnožja pod – od 2230 do 3450 rubalja za široku garderobu.
zglobna struktura

Suspendirana konstrukcija: utikači na mjestima montaže na bočnoj ploči – bijeli

Namještaj nije opremljen s izložbenim prozorima, sve su fasade gluhe.

Postavlja s MDF fasadama

Više pristupačne setove namještaja prikazane u Leroy-Merlen kuhinjskom katalogu opremljene su fasadnim detaljima iz drvenih vlaknastih ploča – MDF. Vanjska strana vrata prekrivena je PVC filmom, unutarnjim površinama u bijeloj lamini.

 1. Namještaj “Rondo” – laconic slušalice u jednoslojnom aranžmanu. Možete sastaviti liniju potrebne dužine iz raspoloživih vrsta ormarića donjih i gornjih slojeva. U katalogu nema kutnih dijelova.
kuhinja

Rondo: lakonski set

Ako prostor prostorije dopušta, preporučljivo je namjestiti namještaj u 2 paralelne linije. Fasade su izrađene u laganoj mliječnoj sjeni. Površina – ravna, bez lažnih ploča i glodanja. Boja tijela odgovara tonu vanjskih dijelova. Fittings – metal, u minimalističkom dizajnu.

ormar

Uska ormar donjeg sloja

Na namještaj u sjeni bijelog drva nude stolni vrh u računu i boju prirodnog sivog kamena i zidnu ploču s identične ploče. Cijene postolja su u rasponu od 800 do 2500 rubalja.

 1. Serija “Camila” – namještaj od MDF ploča s matiranom završnom obradom. Fasade su izrađene u klasičnoj prirodnoj teksturi s uzorkom drveta, na prednjim pločama – glodanje u obliku okvira i luka.
kuhinjskog stana

“Camila”: prirodna ljestvica boja, fasade s prešanim uzorkom

Dostupne su donje ladice i vješalice. Cijena kuhinje uključuje cijenu countertops, pribor i unutarnje police. Donji dio ormara prekriven je postoljem MDF-a u boji fasadnih dijelova. Slučaj ormara izrađen je od čestica u tonu vrata.

kutija

Ladica u kuhinji “Camila”

Zbirka komponenata sadašnjeg kabineta napa za ugradnju preko klasičnih ormara montira u okomitom rasporedu, postolja za donji širine sloja od 40 do 80 cm Minimalna cijena ormar. – 1200 rubalja, najviše – 2900 rubalja. Osnovni set namještaja duljine 2 m može se prikupiti za 10 – 12 tisuća rubalja.

kuhinjskog stana

Kit “Camila” s kabinetom iznad kapuljača

 1. Serija “Nut” – klasični namještaj od MDF-a u sjeni prirodne matice. Fasade su ukrašene u obliku lažnog okvira sa strogom pravokutnom pločom. Premaz je semimatant. Fittings – metal, s uklesanim ručkama s uzorkom.
kuhinjskog stana

Slušalica “Nut” iz LeroyMerlen

Standardna oprema: 4 vrste zglobnih konstrukcija, uključujući dekorativni ormar za crtanje i podne ormare u 3 veličine. Visina namještaja od poda je 85 cm, donji dio je prekriven bazom od MDF-a. Cijene za ormare kreću se od 1 do 3 tisuće rubalja.

Jeftini setovi iverice

Laconski namještaj sa slijepim fasadama predstavljaju 4 kolekcije iverice. Laminirana ploča – trajni materijal, prekriven slojem filma. Jedini nedostatak – površinske fasade bez uzoraka i glodanje: ploča ne posuđuje za fino obradu. Kada kupujete setove sa iverice, obratite pozornost na rubnu liniju: rubovi vrata trebaju biti prekriveni filmom, a unutarnja struktura ploča ne smije biti primjetljiva.

Line “Bianca” – laconic kuhinja u mliječnoj sjeni. Fasade su obične, bez sjaja. U tonu na prednjoj površini odabiru se okovi s okruglim bijelim ručkama.

kuhinja

“Bianca”: jednostavno rješenje

Postoji nekoliko vrsta visećih ormara s otvorenim policama. Boja slučaja je bijela. Podne ormarići su opremljeni postoljem. Unutarnji prostor organiziran je jednostavnim horizontalnim policama. U nizu ormara donjeg sloja – 6 palca s ladicama i ljuljačkim vratima.

zidni ormar

Zidni ormar s otvorenim policama i ljuljačkim vratima

Cijena zglobnih konstrukcija – od 570 rubalja, ormarića donjeg sloja – od 1210 rubalja.

Za one koji misle da je bijela boja slušalica previše dosadna, nude namještaj od iverice s lameliranjem u nijansama prirodnog drva. Izbor od 2 opcije dizajna: sa fasadama za svijetlo hrastov niz i moderan “Oak Chateau”.

kuhinjski dizajn

«Mliječna hrasta»

Površina prednjih ploča je mat. Slučaj je izrađen od iverice, odabran u sjeni u blizini fasade, donji dio – sa socle.

kuhinjskog stana

Modularna serija “Hrastov dvor”

Komponente modularne kolekcije “Mlijeko hrast” će biti jeftiniji: najjeftiniji ormar za vise košta 798 rubalja, a u boji “zamak” – 840 rubalja. Standardna oprema. Kutna komponente imaju katalog, a širina od dostupnih komponenti -. 40 do 80 cm, pod uvjetom odvojene strukture izgrađen ispod bočne trake aparata namijenjenih za ugradnju u kompletu sa standardnim plinski štednjak.

ormar

Uska kutija s ladicom

Kuhinje LeroyMerlenseries “Laguna” – jeftin namještaj od iverice s bijelom ljuskom. Zglobni dijelovi s otvorenim policama – ne, boja tijela ne odgovara boji fasada.

set

“Laguna”: jeftin set iverice

Najskuplji ormar modularne serije koštat će 2,4 tisuće rubalja. U kompletnom setu – stolnom pločom, ručkama i policama.

bitva

Ormar s rotirajućim vratima

Kuhinjski namještaj po narudžbi: izračun troškova foto i projekta

Više slobodu u izgradnji složenih oblika, kutnih rješenja i besplatnog planiranja dostupni su korisnicima pojedinih kuhinja Leroy Merlin. Za razliku od modularne serije, u kojoj je izbor ograničen na standardne veličine i skup dizajnova, prilagođeni setovi su dizajnirani strogo prema parametrima prostorije. Trošak – poredak veličine veći, namještaj na pojedinom projektu već je teško pripisati kategoriji proračuna.

kuhinjski namještaj

Kuhinjski namještaj LeroyMerlen: individualni projekt

Prirodno drvo po pristupačnoj cijeni: primjeri gotovih radova

Pod rednim brojem, stručnjaci LeroyMerlen će pomoći sastaviti set namještaja sa svim pročeljima iz trenutnog kataloga. Postoje zbirke od jeftinog iverica, kvalitetnog i izdržljivog MDF-a po razumnoj cijeni. Poznavatelji prirodnih materijala ponudit će se niz detalja iz polja. Zbirka “Nancy” – za kuhinje stanova i kuća u klasičnom i retro stilu.

čvrsto drvo

Nancy: Masivno drvo u prirodnoj preradi

Fasade su izrađene od čvrstog pepela. Slikanje – toniranje u boji tople vanilije s tankom granicom zlatne patine. U klasičnim sobama prikladno je gledati ormariće gornjeg sloja s vitrinama, zračnim roštiljem i unutrašnjosti zemlje – sa slijepim strukturama zavjesa.

kuhinja

Kutna kuhinja u unutrašnjosti

Da biste točno izračunali cijenu kompleta, samo odaberite konfiguraciju – izgled slušalice i odredite dimenzije. U katalogu gotovih projekata – shematski rješenja za klasične tipove rasporeda s približnim izračunom troškova.

kuhinja

Minimalni skup namještaja u jednorordnom aranžmanu

Konačna cijena može varirati ovisno o dodatnim mogućnostima: unutarnje punjenje, broj komponenata, izbor nestandardnih dodataka. Na primjer, minimalni skup jedne linije od 1,8 m košta 48 tisuća. U obliku slova U sa stupom za ugrađenu pećnicu, prozore trgovina i kutne ormariće gornjeg reda iznosi 117 tisuća rubalja. Dimenzije su 1.6×2.6×1.8 m.

raspored kuhinje

Postavljena u obliku slova U: maksimalna upotreba prostora prostora za apartman

Plastično i sjajno u pojedinačnim projektima

Širok izbor boja i mogućnosti rasporeda nude se onima koji odlučuju za zaustavljanje izbora svijetlog kuhinjskog namještaja u plastičnom završetku. Umjesto papirnatih folija s prozirnim laminiranjem, fasade su prekrivene slojem od plastike debljine do 2 mm. Takav premaz ne boji se vlage, ne ogrebotine i dugo ostaje netaknut.

kuhinjskog stana

Zbirka “Wasabi”

U galeriji po mjeri postavljena – kuhinja “Wasabi”. Značajna osobina je svijetlo zelena boja i sjaj pojedinosti gluhih fasada. Vrata su ravna, bez glodanja i ukrašavanja. Za razliku od sjajne površine, elementi su odabrani u strogom minimalističkom dizajnu.

raspored kuhinje

“Wasabi” u kutnom rasporedu s sivim donjim slojem

Naručivanje pojedinačnog sklopa nije neophodno zaustaviti u jednoj boji: svijetlo zelena boja savršeno se kombinira s kontrastnim bijelim, wenge bojama, čeličnom sivom bojom. Komplet u jednoj liniji za kompaktnu kuhinju košta 32 tisuće, set sa kutnim elementom i dimenzije 1,5 do 2,4 m košta oko 44 – 45 tisuća rubalja.

kutni set

Kutak za 49 tisuća rubalja

Zbirka “Cappuccino” – za domaćicu, koja voli tihi i diskretni nijanse. Fasade serije izrađene su od plastike s ogledalom sjaj. Ton boje pastelnog bež kave se može kombinirati s bijelom ili tamnom čokoladnom bojom kućišta.

kuhinjskog stana

Niz “Cappuccino” s vitrinama u kontrastnom okviru

Prilikom naručivanja kuhinje možete zamijeniti predloženi hardver s olovkama iz kataloga koji su dostupni u maloprodajnoj mreži. Radna površina i zidna ploča – montirati s ploča s istim dizajnom, vizualno povezivanje gornjeg i donjeg sloja ili naručiti pregaču s staklene ploče s fotografskim ispisom ili crtanjem.

kuhinjski namještaj

Jednoslojni raspored s staklenom pločom na zidu

Za jednu slušalicu s duljinom od 2,2 m, potrebno je platiti 28 tisuća, a velika kuhinja u U obliku aranžmana koštat će 64 do 65 tisuća rubalja.

“Led” – niz snježnih bijelih dosadnih fasada u plastičnoj podlozi. Namještaj je savršen za kuhinje u minimalističkom stilu, au malim sobama sjajne bijele ploče će dodati prostor.

stolni vrh od drva

“Led”: kutni set s šankom i stola od drveta

Bijele fasade i laconic ručke izvrsna su osnova za dizajn interijera u skandinavskom stilu, high-tech i fusion stilovima.

Zbirka

Moderno proračunsko rješenje: zbirka leda

Cijena slušalice u obliku slova U s minimalnim brojem zglobnih konstrukcija iznosi oko 50 tisuća rubalja, cijena jedne linije namještaja do 2,2 m duljine je oko 31 do 32 tisuće.

Proračunska rješenja za kuhinje s fasadama od MDF-a

Alternativa nizu fasada namještaja iz polja je dostupna MDF ploča. Simulacija glodanja, dizajn okvira, mat film – takve fasade u klasičnom stilu pomoći će stvoriti ugodnu atmosferu u kuhinji. U katalogu “LeroyMerlen” fasadni detalji kuhinjskog namještaja grupirani su u tematske zbirke. Izaberite model za stil nije teško.

set

Klasični apartman s pročeljima “Provence”

U malim kuhinjama urbanih apartmana fasade serije “Canterberry” izrađene od laminiranih iverica izgledat će moderno i elegantno. Strog oblik bez izražene dekor, okvir u boji tamnog drveta i mutne čašice mlijeka – osobitosti zbirke.

kuhinjskog stana

“Canterberry”: primjer raspored male prostorije

Za male kuhinje pogodni su nestandardni setovi: vrijedno je razmotriti kupnju nižih ormara s manjom dubinom. Visoka kućišta za olovke koriste se za ugrađene uređaje, a umjesto velike ploče ugradite kompaktnu ploču za kuhanje.

projekt s namještajem

Projekt s namještajem “LeroyMerlen” od plastike za mali stan

Prilikom odabira tamnog namještaja zasićene boje, svakako koristite svjetlo hlad za završetak zidova, tako da manje skromna kuhinja ne bude manja. Djelomično nadoknađuje gubitak volumena izbora sjajne plastike – odraz svjetlosti na sjajnim pločama vizualno povećava prostor.

kombinacija boja

Kombinacija wenge, bogate ljubičaste i bijele

Privremeno je ograničen izbor opcija za prilagođene setove u online katalogu trgovca. Ponuđači se nude da se usredotoče na proizvode dostupne na maloprodajnoj mreži.

Pribor i pribor za samouslužne kuhinje

Osim modularnih zbirki i prilagođenog namještaja, LeroyMerlenov katalog posjeduje sve što vam je potrebno za samostalno sklapanje: ormari, armature, fasade, ploče i ploče za pregače.

Nizovi okvira od iverice: kategorije cijena

Kako bi se olakšao proces montaže, pokupite gotove okvire – ormarić ormarića, vješalice za ormariće i visoki ormarići – olovke. U katalogu – dizajna od iverice i laminiranih iverica. Boja baze je bijela. Komplet za tijelo uključuje pričvrsne dijelove i unutarnje punjenje, kao i plastične noge.

Zanimljive pozicije za nestandardne prostore:

 • Obješene konstrukcije s oštrim rubovima.
ormar

Konusni ormar: za nestandardne uvjete i kutove

 • Podnožna podna podnožja širine 1 m.
podne konstrukcije

Izgradnja pod kutem

 • Rubnjaci s povećanim do 90 cm širine.
krovni ormar

Široko ograđivanje

Najmanja cijena zglobne konstrukcije je 770 rubalja, a najskuplji okvir širokog podnog stalka je 3,3 tisuće rubalja.

petlja

Zglobovi s zatvaračima

Unutar kućišta nalaze se gotove rupe za ugradnju držača polica na različitim visinama. Proizvodi su popraćeni uputama za montažu. Kosture možete kupiti samo u trgovinskoj maloprodajnoj mreži.

kutija

Pojedinosti za ladicu

Izbor namještaja je ograničen. Nudimo samo dvije vrste šarki za tvrtku Indalux. Jednostavne šarke koštat će vam 88 rubalja, a dio s zatvaračima vrata košta gotovo 300 rubalja. Vodilice za ladice se ne prodaju zasebno. Kupi dijelovi mogu biti u paketu s kutijom Delinia iz bijelog iverja.

Zidne ploče i ploče za kuhinje

Kupcima se nudi oko 30 varijacija proračuna zidnih ploča. Ploče su izrezane na standardne dimenzije: 300 – 305 x 65,5 cm. Debljina ploče ovisi o materijalu proizvodnje i kreće se od 0,4 do 0,6 cm.

Dostupno po narudžbi po cijeni od 1,5 tisuća po komadu do 3,8 tisuća rubalja:

 • Ploče od laminiranih iverica.
Ploča s pločicama

Sjajna ploča od iverice

 • Pregače iz MDF-a u filmu.
 • Staklene zidne ploče s 4 vrste ispisa fotografija.
staklena ploča

Oblikovanje staklene ploče

Stolovi se prikazuju u nekoliko desetaka opcija dizajna. Među pojedinostima o proračunu – iverice, MDF ploče s obrađenim zakrivljenim rubom. Možete odabrati model iz bukovog štita. Cijena stola od drva je od 6 do 9 tisuća za ploču. U katalogu – 3 vrste radnih površina od umjetnog kamena, trošak od 23 tisuća rubalja za standardni ploča.

tabletop

Tablica od bukve

Namještaj «LeroyMerlen» za kuhinju je optimalno rješenje za proračunski aranžman. Skupština se može izvršiti sami ili naručiti profesionalnu instalaciju. Trgovina nudi prikladnu i besplatnu uslugu za planiranje, izračunavanje troškova slušalica. Izbor fasada niže i srednje kategorije cijena je impresivan. Individualni projekti naručuju se putem maloprodajne mreže.

decor

Leave a comment