Novogodišnji dekor stolica: 7 prijema za svečane ukrase – banking-on-green.com

Novogodišnji dekor stolica: 7 prijema za svečane ukrase

Novogodišnji dekor stolica

Slaveći Novu godinu, nastojimo učiniti našu kuću što je više moguće elegantno i lijepo. S drveta, prozora i zidova ukrasimo vlastitim rukama, a kada dođe vrijeme trijumfa postavljamo stol. Što nedostaje? Istina, stolice. Jednostavni dekor učinit će ih ne manje spektakularnim nego bilo što drugo. Danas ćemo s vama podijeliti ideje novogodišnjeg ukrasa stolica i reći vam tajne koje će vam pomoći ukrasiti ovaj važan komad namještaja.

Povezujemo lukove

Jedan od najčešćih načina ukrašavanja, koji se koristi ne samo za Novu godinu, već i za druge blagdane – umotan je na poleđini stolca. Čvorni lukovi stvaraju svjetlosni dekor s dodirom svečanosti. Tkanina može biti gotovo sve, što je najvažnije – kako bi oblik dobro zadržao. Vrlo dobro izgleda atlas i organza u nekoliko slojeva; i ako je atmosfera odmora više opuštena za vas, onda je posteljina ili gusti pamuk prikladan. Pram je prikladan i prikladan za vezanje na stolici bilo koje visine i stila. Na stolicama s visokim leđima, veliki luk izgleda dobro, ali kod malih s otvorenim leđima bolje je vezati manji luk. Malo pramca može se stvoriti vezanjem malog pravokutnog komada guste tkanine oko središta sa žicom, i pričvršćen na širu traku tkanine koja je pričvršćena na stražnju stranu stolice. Takav sastav će izgledati vrlo uredno. Usput, postoji mnogo načina vezivanja lukova, koje se lako mogu ponoviti vlastitim rukama. Divite se opcijama koje nudimo na fotografiji.

Savjet: Kako biste spriječili klizanje lukova, pričvrstite tkaninu na stolicu na dvostrani ispust.

 • lukovi na stolicama
 • lukovi na stolicama
 • lukovi na stolicama
 • lukovi na stolicama
 • lukovi na stolicama
 • lukovi na stolicama
 • lukovi na stolicama

Mi pričvršćujemo novogodišnje vijence

Nove godine dugo se povezivalo s novogodišnjim vijencima, jer je to univerzalni način svečane dekoracije. Gdje ih ne samo objesimo! Da, i na stolicama previše! Oni će biti nešto manji od onih koji obično objesiti na vrata ili prozor, ali ne manje elegantan. Imajte na umu da ovdje leži čitav prostor za kreativnost, jer kako bi vijenac svojim rukama otišao i živim i umjetnim cvjetovima, granama, bobicama i bilo kojim drugim elementima dekoriranja. Obično ga vezuju na vrpcu ili niz iza stolice, na primjer, kao na našim fotografijama.

 • Novogodišnji vijenci na stolicama
 • Novogodišnji vijenci na stolicama
 • Novogodišnji vijenci na stolicama
 • Novogodišnji vijenci na stolicama
 • Novogodišnji vijenci na stolicama

Kako napraviti novogodišnji vijenac vlastitim rukama

Crtanje na stolicu

Želite li privući i stvoriti ljepotu vlastitim rukama? Zatim ćete voljeti slikanje na stolicama! Tradicionalne parcele za Novu godinu: snjegovići, novogodišnji natpisi, životinje i još mnogo toga. Uz sve to, uzorak svake stolice može varirati. Slikane stolice mogu se ukloniti tijekom cijele godine i mogu se dobiti samo prije odmora, što je neka vrsta novogodišnje tradicije. A ukoliko ukrasite sliku samo sjedištem, u roku od godinu dana možete prikriti svoje svečano “izgled” s jastucima. Na donjoj slici možete vidjeti najrazličitije načine slikanja stolica.

Savjet: Prije nego počnete slikati, morate očistiti stolicu od prljavštine i napuniti. Prije nanošenja, ako je potrebno, pijesite površinu pomoću brusnog papira. Zatim se nanosi crtež, a na kraju je prekriven lakom. Primer, boja i lak bi trebao biti na istoj osnovi.

 • Crteži na stolicama s vlastitim rukama u novoj godini
 • Crteži na stolicama s vlastitim rukama u novoj godini
 • Crteži na stolicama s vlastitim rukama u novoj godini
Noseći na stolice s vlastitim rukama u novoj godini

Novogodišnji pokrivači za stolice

Još jedan lijep ukras za svaku stolicu je posebna novogodišnja pokrivača za stolice. Možete kupiti gotove, naručiti ili šivati ​​po sebi – sve ovisi o opsegu svoje lijenosti. Najjednostavniji pokrov za samoproizvodnju je kapa Djeda Mrazova. Posebno nam se sviđaju pingvini i snjegovići. Vidjet ćete, djeci poput ovog dekor će biti u punom užitku. Pa, kao zamjena za slučaj može poslužiti kao svaka prekrasna tkanina omotana oko stolice i sakupljena iza brošura – to je lako stvoriti po sebi. Sve ove i druge vrste pokrivača prikupljaju se od nas na fotografiji.

 • pokrivače za stolice u novoj godini
 • pokrivače za stolice u novoj godini
Omoti za stolice u novoj godini s vlastitim rukama

Izraz dekora stolica

Ako se iznenada dogodilo da Nova godina vrlo brzo, a vi ste zaboravili o dekor stolica, a zatim obratite pozornost na izravan dekor. Na primjer, na stražnjoj strani stolice može se kaskadnog objesiti kuglice za božićno drvce ili napraviti vlastite ruke od papira Garland božićna drvca, trokuti izrezati iz časopisa i razglednice s božićnim slikama. Čak se može koristiti i kopčnica! Na bilo kojoj improviziranoj traci napravite nekoliko božićnih igračaka i objesite ovaj slučaj na leđa. Bolje neka bude loptice izrađene od plastike, tako da ne se omesti od stranke s lopatom u rukama – proslave Nove godine u takvim nepredvidljivim pokretima ruku i nogu … Gle, što se ljepota može biti učinjeno na Silvestrovo svojim rukama, te u kratkom vremenu na fotografiji ispod.

 • Novogodišnje uređenje stolica brzo i jednostavno sa svojim rukama
 • Novogodišnje uređenje stolica brzo i jednostavno sa svojim rukama

Dekoracije za novu godinu

Dekor za veliku tvrtku

Ako Nove godine, te postaviti stol za velike tvrtke, moguće je priključiti na svaku stolicu štipaljka šešir Djeda Mraza – sjedi za stolom, gosti ih i postati dio odmora. I ako ima poklon za svakog gosta, onda ga možete staviti u novogodišnju čarapu, a zauzvrat staviti čarapu na leđa – nego ne samo ukras! Na isti način možete učiniti s slatkišima i vezati na leđa, primjerice, slatku novogodišnju štapiću. Gosti će vam se svidjeti ako na leđima s dekorom objesiti papirnate vrpce ili kolačiće s njihovim imenima. Inspirirajuće fotografije i dekor stolica za veliku tvrtku možete vidjeti u nastavku.

 • Novogodišnji ukras stolaca
 • Novogodišnji ukras stolaca
Ukrašavanje stolica za Novu godinu

Za izvornike. Nova godina je još jedan način da se istaknete. Od izvornih mogućnosti oblikovanja volimo dekor s mekanim krilima, elementi zimske odjeće s odgovarajućim atributima (dječje rukavice s smrekovih grančica unutra izgledao vrlo slatka), a posebni poklopci na nogama od stolica nogama u obliku vilenjaka, male pomagače u inozemstvo Djeda Božićnjaka. Ako imate odgovarajuće talente, možete ih sami šivati. Netko čak objesi zimske klizaljke na stražnjem dijelu stolice! Druga tehnika koja je odavno uhvaćena s nama je kvrga. Pronađite ih lako ili na tržnicama, ili na dači ili u šumi, pa zašto ne ukrasiti ili na stražnjim sjedalima? Ovdje ćete opet trebati trake, a ne zaboravite na osjećaj stila!

izvorni dekor stolica za novu godinu
izvorni dekor stolica za novu godinu
izvorni dekor stolica za novu godinu

Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji u našoj zemlji, otkriveno je da obično slavimo Novu godinu za stolom u krugu voljenih. U početku, kad je stari, a tek nakon sastanka u novu godinu, ukupno stola, trošimo puno vremena, a time i posluživanje, stolni ukras i stolice pomoću otpadnog materijala i izrađene ručno dekoracije lako stvoriti nam svečane raspoloženje. Nadamo se da će vam naši savjeti o ukrasnim stolicama biti korisni za vas, a sve želje koje napravite, sjedite na njima, nužno će se ostvariti!

decor

Leave a comment



iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org