Mitkä verhot valita keittiön parvekkeelle: suunnittelija vinkkejä – banking-on-green.com

Mitkä verhot valita keittiön parvekkeelle: suunnittelija vinkkejä

Mitkä verhot valita keittiön parvekkeelle: suunnittelija vinkkejä

Oletko keinona onnekas omistaja parvekkeella? Onnittelut, koska parveke keittiössä – se on vain jumalatar! Siellä voit ja järjestää viihtyisän virkistysalueen, jossa kesällä on niin mukavaa saada kuppi kahvia ja varustaa lisävarusteiden talvavarasto. Kaikki tämä on erittäin hyvä, mutta miten koristella keittiön ovi – uloskäynti parvekkeelle? Mitkä verhot keittiöön parvekkeella ovat sopivimpia? Monet rakastajat esittävät tällaisia ​​kysymyksiä.

Käytännöllisyys yhdistettynä koristeellisiin - keittiön verhojen tärkein vaatimus

Mitä verhoja valita keittiön parvekkeella niin, että ne ovat kauniita ja käytännöllisiä?

Mikä on erilainen perinteisten parvekesovien verhot

Ensinnäkin se, että heidän ei pitäisi estää meitä pääsemästä vapaasti parvekkeelle ja palatakseen takaisin. Sen pitäisi tarjota helppo avata oven, että mikään ei saisi häiritä kumpikaan tilavuus, joka on kappa yläpuolella, kumpikaan sokea puolella, ei raskas, sekava, “jalkoihin” ja lattialla shuttlecocks. Ovien valon verhokudoksen reunus voi vaurioitua ilman vaikeuksia ja jättää parvekkeelle kupin kahvia ja voileipiä, voit värjätä verho ja tahra.

Monissa tyyleissä, kun parvekkeen ovi on suunniteltu romaanisiin kaihtimiin

Rooman verhot keittiön parvekkeelle sopivat täydellisesti monien tyylien sisätiloihin

Sopivassa asennossa raskaat verhot, joissa on kova lambrequin

Kauniisti suunniteltu uloskäynti parvekkeelle voi olla verhot kova lambrequin

Parvekkeen verhojen ominaisuus on se, että lähes aina vieressä on ikkuna, ja ne on yhdistettävä yhdeksi kokoonpanoksi. Toisaalta, se ei ole helppoa, koska ikkuna käytetään usein lyhyitä verhot ja ovet laatia pitkiä, ja toisaalta, tällainen järjestely verhot on mannaa luova suunnittelu ratkaisut – yhdistämällä erilaisia ​​tiloja verhot vaihtoehdot ovat ainainen!

1
2
2
2
3
sokea & # x43a
10
11
12
13
14
15
20
21
22
23
24
28
29
30
31
VLUU L210 / Samsung L210
33
38
39
40
41
43
6
7
8
9
16
17
18
19
25
27
34
35
36
37

Valitse verhoja keittiön parvekkeella – parhaat vaihtoehdot

  • Käytännöllinen ja moderni verhojen versio keittiöön, jossa on parveke, ovat pystysuuntaiset kaihtimet, joiden keskellä voi olla tarkkaan ottaen keskellä, mutta ikkunoiden ja oven liitännän sijasta. Jakaa näiden kaihtimet avulla johto, ja se voidaan tehdä niin sivuovi, ja nyt voit vapaasti mennä parvekkeelle ja sivuikkuna, avaamalla pääsy ikkunalaudalla veteen huonekasveja. Tällaisten verhojen haittana on tarve käyttää sekä ovea että ikkunaa varten samalle korkeudelle, eli ikkuna suljetaan kokonaan aivan lattialle.
Kaihtimet menettävät koristeelliset koristeelliset verhot, mutta käytännöllisyydellä niillä ei ole yhtäläisyyksiä

Käytännöllinen ja nykyaikainen versio verhojen keittiöstä on pystysuora kaihtimet

  • Rullakaihtimet ovat tässä mielessä käytännöllisempää, koska ne voivat sulkea ikkunan vain ikkunalaudalle, mutta ovi on täysin korkealle. Kerätä tämän verhojen koristenauhaa tai erityisiä johtoja, jotka voivat myös olla “voittaa” vaihtelevasti merihenkisessä se voi olla tarkoituksella karkea, paksu side, korkean teknologian tyyliin – ohut nylon johto.
Rullakaihtimien alkuperäiset värit suojaavat luotettavasti auringonvalolta ja antavat sen keittiöön rajoitetusti

Rullakaihtimet parvekkeelle ulostulolle ovat hyvin suojattuja auringonvalon ylityksestä tekemättä keittiötä liian synkältä

  • Kuitenkin parhaan ratkaisun keittiön parvekkeelle on yhdistetty verho vaihtoehtoja. Katsokaa, kuinka alkuperäiset ja epätavalliset verhot näyttävät, jotka ovat roomalaisia ​​ikkunassa ja oven “japanilainen” paneeli. Kangas on otettu sekä varianttien sama, ei häiritä yhtenäisyyttä eriainerakennustavalla myös on oltava identtinen ja koriste-elementtejä (sijaan putket, kaapelit alentaa alas ja bias kohti).
Joskus erilaisten verhojen yhdistelmä antaa odottamattoman houkuttelevan tuloksen

Yhdistetty versio verhojen keittiöstä parvekkeella tuo ilmakehään ainutlaatuisen itämainen maku

  • Perinteiset verhot, jotka on siirrettävä erilleen ja kiinnitettävä tikkuihin, voidaan tehdä yhdistämällä eri korkeudet: oven valinta pitkäksi ja ikkunan lyhytksi. Samanaikaisesti on mahdollista yhdistää eri kokoiset verhot kiinnittämällä molemmat puoliskot molemmille puolille samalla korkeudella.
Ei-triviaali lähestymistapa - ikkunan muotoilu ja parvekkeen ovi eri pituuksilla - ratkaisee sekä käytännöllisen että esteettisen tehtävän

Perinteiset verhot, jotka on siirrettävä erillään ja kiinnitetty tikkuihin, voidaan tehdä yhdistämällä eri korkeudet: ovesta valita pitkä ja ikkuna – lyhyt

  • Yhdistä ikkunan verhot ja ovi voi olla yksi lambrequin, joka kattaa koko parvekkeen oviaukon koko pituuden. Sen lisäksi, että kehys peitetään täydellisesti, siitä tulee eräänlainen kehystys parvekkeiden verhoille. Älä unohda, että lambrequin ei pitäisi olla hyvin alhainen, muuten se häiritsee oven vapaata avaamista!
Onnistuneesti sovitettu lambrequin voi toimia koristeellisena korostuksena sisätiloissa

Yhdistä ikkunan verhot ja ovi voi olla yksi lambrequin, jonka tulee kattaa koko parveke-aukon koko pituus

Mitkä verhot koristella keittiötä parvekkeella: suunnittelija neuvoja

  • Mitkä kankaat ovat edullisimpia verhojen valmistamiseen keittiön parvekkeella? Ympäristöystävällisyydestä ja terveydellisistä hyödyistä paras ovat epäilemättä luonnonkudokset, jotka on tehty kynttilästä, puuvillasta, pellavasta. Mutta älä unohda, että keittiön verhot altistetaan kosteudelle, rasvapisaroita ja likaa, niin käytännön syistä, se on tarkoituksenmukaista valita kankaan lisäämällä synteettisiä kuituja, jotka on helppo pestä ja rautaa. Tällaiset kankaat ovat täysin peitossa, ja ne ovat paljon vähemmän alttiita palamaan auringossa kuin luonnolliset kankaat ilman epäpuhtauksia.
Noble-turvajärjestelmät mustavalkoiset paneeliverhot sekoittuvat tähän tyylikkääseen sisätilaan

Upeat mustavalkoiset paneeliverhot keittiölle parvekkeella korostavat koko ympäristön tyylikkyyttä

  • Piirustus keittiön parvekkeiden verhoihin, valitse se, joka voi parhaiten korostaa sisätilojen yleistä käsitystä ja missään tapauksessa olla ristiriidassa sen kanssa. Jos verhot ovat yksivärisiä, ne voidaan yhdistää hyvin onnistuneesti värillisiin tikkuihin tai lambrekiineihin.
Virtaavat pehmeät verhot miellyttävien pastelliväreiden verhot eivät koskaan menetä merkityksellisyyttä

Pehmeä lambrequin-verhot sopivat parhaiten romanttisen tunnelman luomiseen

  • Jos asetat tavoitteeksi sulkea keittiön saapumatta ilta uteliailta silmiltä, ​​ei ole välttämätöntä, että verhot valittavat liian tiheitä, raskaita kankaita. On hienoa koristella keittiötä, suojata sitä uteliailta näkymiltä ja käyttää kevyitä, ohuita materiaaleja, jotka visuaalisesti laajentavat keittiötilaa ja tekevät siitä kevyemmän.
Jos ulkopuolisten näkemykset eivät häiritse asunnon asukkaita, on parempi välttää raskas ja tiheä verhot keittiön ikkunasta

Jos et aseta päämäärää sulkea keittiötä saapumalla ilta uteliailta silmiltä, ​​ei ole välttämätöntä, että verhot valittavat liian tiheitä, raskaita kankaita

  • Älä ylikuormita verhot koristeellisilla elementeillä, muuten ne tulevat mielikuvituksettomiksi, mautomattomiksi ja taustanaan kaikki muut “keittiön” kohokohdat tulevat näkymättömiin.
Menestyksekkäästi valitut roomalaiset kaihtimet harmonisesti sekoittuvat parvekkeelle

Romanin verhot keittiölle yhdistettynä parvekkeelle yhdistettynä parvekkeelle loivat yhden harmonisen sävellyksen

decor

Leave a comment