Kotitekoinen baaripaja tai minibaari on kaikkien voimalla – banking-on-green.com

Kotitekoinen baaripaja tai minibaari on kaikkien voimalla

Yksinoikeudella ja tyylikkäästi sisustettu sisustus sisältää lähes aina baarinlaskun. Se voidaan sijoittaa paitsi keittiössä, mutta myös erottaa keittiön ja ruokasalin, keittiön ja olohuoneen välillä tai siitä voi tulla kodin mini-baari. Suunnitteluprosessi ei ole liian kallis, mutta se edellyttää alustavaa valmistelua ja suunnittelua.

Jos keittiön sisätilaan voi siirtyä harmonisesti, se tulee sen keskeiseksi elementiksi. On kuitenkin syytä muistaa, että baarijakkara ei ole yhtä kätevä kuin perinteinen ruokailu, mutta perheillallisia varten on vielä oltava erillinen pöytä. Nykyaikaiset mallit voivat kuitenkin ratkaista tämän ongelman, ja artikkelimme auttaa sinua vastaamaan kysymykseen: kuinka tehdä baarista itsellesi? “Studiossa” tämä malli on erinomainen kaavoituselementti, joka erottaa lepoalueen ruokailupaikasta ja mahdollistaa myös ystävällisen vierailijakunnan sijoittamisen.

Materiaalit baarimittareille

Tehdä baari kotona valitsemalla ensin materiaalit. Älä unohda, että useimmissa keittiöissä on minibaari, tässä tapauksessa suurta rakennetta ei ole suunniteltu.

Ovenvarsijalusta voi olla valmistettu seuraavista materiaaleista:

 • Muovi on halpa ja kevyt materiaali, jossa on erilaisia ​​väriratkaisuja, jotka ovat sopivia käsittelyyn, mutta eivät kovin kestäviä;
 • Lastulevy laminoitu päällystys – lisää kalliita ja monimutkaisia ​​toiminnassa, mutta kestävämpi verrattuna muovi, saatavilla laaja valikoima värejä, pintojen kanssa simuloida monivärinen marmoria ja jalo puu;
 • Kipsilevyllä voit luoda minkä tahansa muodon ja tyylin malleja – klassisesta loftiin; materiaali on helposti maalattu millä tahansa värillä, sopii talon sisätilaan;
 • Arvokkaita puulajia – tämä muotoilu näyttää hyvältä, kiinteältä ja kalliselta, mutta se edellyttää alkeellisia puusepän taitoja.

Tyyppien muotoilu

Seuraavia vakioratkaisuja voidaan käyttää palkin luomiseen kotona:

 1. Pysyvä palkki.
Perinteinen bar-laskuri

Se voidaan myös tehdä mini-muodossa. Työtason enimmäiskorkeus on tässä tapauksessa enintään 1,2 metriä lattiasta. Täällä voit käyttää perinteistä baarijakkaraa – korkea, jalkatukea, selkää ja käsinojia.

 1. Ruokapöydän ja ruokapöydän yhdistelmä on paras vaihtoehto pienelle keittiölle. Työkalun korkeus on noin 900 mm. Lisäykseksi – standardi tuoli.
 2. Kaksitasoinen rakenne, kun korkea baaritiski on tyypillisen ruokapöydän vieressä. Tämä on erinomainen vaihtoehto kaavoittamiseksi taloon – pieni osa jää keittiöön, ja suuri osa otetaan olohuoneeseen.

Teemme pöytäpöydän – koko prosessin

Kahvipenkki, jolla on omat kätensä keittiölle, luodaan useassa vaiheessa. Ja peruselementti tässä on pöytälevy – se luo tarvittavat sisustusosat. Sen vuoksi levyn käytettäväksi sen on oltava houkutteleva, vahva ja kulutusta kestävä. Pöytälevyn valmistamiseksi tarvitset lastulevyä, viilua tai muuta puutavaraa. Siitä ja leikkaa oikea muoto (sähköinen palapeli). Leikkauspaikoissa reuna puhdistetaan huolellisesti ja liimataan erityisellä teipillä päästä.

Vihje! Pöytälevyn alkuperäinen väri voidaan vaihtaa helposti itsekiinnittyvän kalvon avulla.

Jos et halua tehdä pöytälevyä itse, osta valmiin tuotteen lastulevystä tai akryylikivestä.

Perusta “baari” – tärkeimmät säännöt erektio

Keittiön (standardin tai mini) varustetun baaritelan valmistus edellyttää asianmukaisen pohjan rakentamista. Seuraavat vaihtoehdot ovat mahdollisia:

 1. Tiilen pohja – asetetaan tiilestä sementtilaastilla niin, että suorakulmion muoto säilyy. On parempi käyttää punaista päin olevaa tiiliä, joka ei vaadi ylimääräistä koristelua. Muut materiaalityypit on kastettava. “Bar” voidaan sijoittaa saaristoon ja siitä tulee huoneen keskeinen osa. Samanlaiset mallit ovat vakioita ja massiivisia, ja pöydän päältä ne käyttävät paksulta puusta tai marmorista valmistettuja tuotteita.
 2. Voit tehdä luuranon perusrakenteen. Tätä varten käytetään metallikulmaa, jonka leveys on enintään 50 mm, tai puupalkkia, jonka leikkaus on 40 x 40 mm. Rakenteen elementit liitetään yhteen (hitsattu tai kierretty), ne puhdistetaan, maalataan ja pinnoitetaan. Jotta perusta lujuus, se on lisäksi kiinnitetty seinään tai sarja seisova huonekalut. Koska tällainen rakenne on kevyt, massiivisia työtasoja ei käytetä täällä.

Seuraavassa on vaiheittainen kuvaohje, jonka avulla voit luoda baarimittarin omiin käsiisi, jotka on valmistettu puusta valmistetusta puusta. Voit käyttää: lastulevyä (mutta tämä materiaali ei ole luotettavin), vaneri, kuitulevy, MDF ja kipsilevy.

Tarvitsemme:

 • Puupalkit tai reunuslevyt ovat pituudeltaan 100 – 120 cm (tässä tapauksessa käytetään 5 cm: n paksuisia, 15 cm leveitä, 105 cm: n pituisia reunuslevyjä);
 • Vaneri-, viilu- ja kuitulevyarkit (tässä tapauksessa tammi- viilut);
 • Nailon vaunu sekä itsekierteittävät ruuvit 3,8 cm ja 50 mm;
 • Joinerliima;
 • Muotolistat, koristeelliset jalkalistat tai vaneriviilat ja 2 – 5 suluetta haluttaessa;
 • Tahra, samoin kuin puulakki tai kaksikomponenttinen epoksihartsi.
Omat kädet - laskuri
Omat kädet - laskuri
Omat kädet - laskuri
Omat kädet - laskuri
Omat kädet - laskuri

Omat kädet - laskuri

Omat kädet - laskuri
Omat kädet - laskuri

Vihje! Kaikkien mallien, mukaan lukien mini-muotoinen, palkitelineen luominen on välttämätöntä aiemmin suoritetun piirroksen mukaan. On parempi käyttää kolmiulotteista mallia, mutta myös millimetrin paperi on sopiva. Tämä lähestymistapa luo harmonisen muotoilun, joka soveltuu huoneen mittoihin ja käytettävissä olevaan sisätilaan. Voit myös valita tuolin ja sopivan telinejoukon.

Mutta baari seisoo itsensä tekemällä samalla periaatteella, mutta erilainen muotoilu.

Baaritiski itse - vaiheittainen ohje
Baaritiski itse - vaiheittainen ohje
Baaritiski itse - vaiheittainen ohje
Baaritiski itse - vaiheittainen ohje
Baaritiski itse - vaiheittainen ohje

Mutta muita ideoita fanit voivat tehdä omia käsiään.

Baarien ideoita omilla käsillään

Baarien ideoita omilla käsillään

Baarien ideoita omilla käsillään

Baarien ideoita omilla käsillään

Valopalkki ja sopivat laitteet

Jotta teräspöytä sopii paremmin keittiön sisätilaan, sinun täytyy miettiä sen valaistusta. Oikealla valaistuksella jopa minibaari tulee levähdysalueeksi ja mukavuudeksi.

On parasta valaista palkki halogeenilamppujen avulla, sijoittamalla ne erikoispalkkiin työtason yläpuolelle. Pienikatto tai kattokruunut, jotka on ripustettu suoraan kattoon, sopivat tähän tarkoitukseen.

Kuva näyttää erilaisia ​​tapoja valaista palkki.

Valaistuspalkki

Valaistuspalkki
Valaistuspalkki

Vihje! Kun luot valaistusmenetelmän baarilaskureille, käytä myös himmentimiä, jotka tarjoavat kyvyn muuttaa valon voimakkuutta. Tällä tavoin voit helposti luoda ainutlaatuisen keittiön tunnelman, joka muistuttaa perinteistä baaria.

Valolaitteen asentaminen ei ollut vaikeaa, teline olisi asennettava nykyisten kytkentälaatikoiden ja valmiiden pistorasioiden vieressä. Jos tämä ei ole mahdollista, on suositeltavaa käyttää jatkojohtoja tai suorittaa uusi sähköpiiri erityisesti baarilaskimelle.

Ja kun työ perustamista bar keittiöön valmistuu, sen tulisi täydentää tarvittavat laitteet ja kalusto – ja se ei ole vain tuoli (korkea tai standardi), mutta myös pesuallas ruokia, erikois- haltijat ja lasit, koriste teemalla maalauksia ja tietenkin sama, alkoholijuomien kotikokoelma.

Tarjoamme katsomaan videota, jossa kaverit kertovat kuinka tehdä tammea:

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org