Kjøkken ZOV: fotokatalog av kjøkkenmøbler og tilbehør – banking-on-green.com

Kjøkken ZOV: fotokatalog av kjøkkenmøbler og tilbehør

Kjøkken ZOV: fotokatalog av kjøkkenmøbler og tilbehør

Adresse: JOINT-STOCK COMPANY “ZOV-LENEVROMEBEL” RB 230005, Grodno, ul. Myasnitskaya, 12

Telefon: +375 152 79 90 04

Offisiell nettside: http://www.zov.by/

Den hviterussiske møblerprodusenten – ZOV-gruppen av selskaper – er en av de største eksportørene av individuelle forsamlingssett for hjemmet. Produsenten samling – CALL mat i dusinvis av modellseriene, komponenter til møbler (møbler, fasader, benkeplater, dekorative detaljer) og spisebord gruppe, innerdører laget av solid og plater.

Tilbehør til møbler fabrikk ZOV

Kataloget over kjøkken ZOV er betinget oppdelt i 2 seksjoner:

 1. Ferdige løsninger for interiør av forskjellige stiler med evnen til å endre farge og utvendig design av fasader, legge til elementer, variere layout og størrelse. I samlingene – flere detaljer valgt i henhold til stil og nyanse: dekorative fôr, vasker, breadboxes, butikkvinduer.
kjøkken

Individuelle sett i fabrikkversjonen: kjøkken av fabrikken ZOV

kjøkken møbler

Et sett med tematiske samlinger: et utvalg av aske

 1. Separate delseksjoner av komponenter. Denne delen inneholder alle samlinger av fasader, møbler (håndtak er innebygd og overhead), vask av kunstig stein benkeplater i tonen, hjelpe og pyntegjenstander, bordplaten.

Produsenten jobber ikke direkte med kunden. Produktene selges gjennom et nettverk av offisielle representanter – store møbelforretninger i Russland, Ukraina, Kasakhstan, Hviterussland. Kunder tilbys å velge møbler fra ferdige tematiske samlinger, justere hele settet, oppsettet og dimensjonene, eller å sette sammen settet i henhold til det enkelte prosjekt.

lite kjøkken

Individuelt prosjekt for et lite rom

Skeletter for hodetelefoner er produsert av høykvalitets tavleplater av forskjellige tykkelser, avhengig av størrelsen på konstruksjonen, er maksimal designbelastning på møbler 16 eller 18 mm. Innkapslinger av skap er ikke produsert i standardstørrelser, men de er kuttet for hver bestilling separat. Linjer i butikkene er automatiserte. Kutting og skjæring utføres på maskinverktøy med datastyring.

produksjon av skrotten

Produksjonsavdeling: produksjon av skjeletter

Strukturdelene er dekket av en beskyttende film. Hver del er kontrollert og beskyttet mot mulig forfalskning etter merkenavn. De ferdige delene av kabinettet til ZOV kjøkkenet er pakket i sterke bokser.

dekorative elementer

Tilbehør og dekorative elementer

Tilbehør til kjøkkenmøbler:

 • Fasader. Materialer av produksjon – chipboard, MDF, massivt tre.
 • Benkeplater. Arbeidsflater er laget av massivt tre, akrylstein, sponplater.
 • Fronts. Skap kan fylles ut med glassdetaljer med gjennomsiktig, frostet glass, velge glass eller fotoutskrift, sandblåsing.
 • Vasking.
 • Tilbehør.
 • Kjøkkenforkle og veggpaneler.
 • Intern fylling og utvendig beslag.

Fasader til kjøkken: produksjon og teknologi

I katalogen – mer enn 1000 varianter av design av hengslede deler for sett fra forskjellige materialer.

massivt tre møbler

Premium segment: massivt tre møbler

Materialer av produksjon: premium og budsjett linjer

Kjøkken ZOV premium segment – et sett med massivt tre. Produksjonen bruker et sammensatt møbelbrett laget av harde og halvfaste bergarter:

 • Eik.
 • Ash.
 • Or.
treprodukter

Fargeløsninger og fresingsalternativer for treprodukter

I mellompriskategorien er produkter fra trefiberplater – MDF. Materialet gjør det mulig å utføre komplisert og fin bearbeiding, så de paneler, bøyde og radiusprodukter er laget av MDF eller flerskiktsfiner. Produksjonen bruker ikke giftige klebemiddelforbindelser, MDF-møbler er miljøvennlige og trygge.

møbler

Møbler fra MDF

Kostnaden for strukturer avhenger av kompleksiteten i skjemaet og ferdigstillelsen. Den rimeligste er MDF-panelene i en film som etterligner et tremønster uten ytterligere behandling. Fasader i plastfinish – En tallerken dekket med dekorativt papirlaminert plast med et gjennomsiktig toppslag.

sett med sponplater

Billige sett med sponplater

Budsjettkjøkken av ZOV-fabrikken i katalogen – med fasader laget av sponplater. Sponplaten kan ikke finbehandles, derfor brukes den hovedsakelig i samlinger med rette fasader for interiør i en lakonisk, moderne stil. Platen er laminert med PVC-film, som påføres ved høy temperatur. Det beskyttende laget beskytter overflaten mot skade og fuktighet.

Typer av strukturer: rette og buede former

Faste strukturer er laget av massivt tre eller trebrett. Døve direkte dører presenteres i samlingene av moderne kjøkken ZOV. Blant nyhetene – systemer med fresing (Rhodos) og produkter med integrert tilbehør.

kjøkkenfasade

Klar geometri og rette fasader

Bueformer av radiusdeler, vinkelfakka og buede strukturer er fasader med MDF-base. I kjøkken sett av massivt tre er bøyde produkter laget av forskjellige materialer: rammer fra limte bjelker og innsatser fra MDF.

bøyde konstruksjoner

Akrylbøyde strukturer

Døvbuede dører er dekket av flere typer dekorative materialer: plast, akrylfôr, emalje og lakk.

Innrammede konstruksjoner – dører fra flere deler: en ramme forbundet med en innsats. Som en innsats – МДФ en tallerken, en gitter fra et tre, et glass, en matrise.

Massivt treprodukter: ferdig

Samlingen av naturlige trekjøkkener ZOV – fasader av eik, aske og alder. Produkter fra eik – kombinert. Av hele oppstillingen er bare rammedelen laget. Sett inn – MDF plate Kronwood. Ferdige konstruksjoner er dekket av naturlig eikfiner.

fasader

Samling av kjøkkenfasader fra en matrise

Samlinger av aske og alder – fra en enkelt fil, uten å kombinere med grensesnittet av trefiberplater.

fasader

Klassisk halvglanset finish: eik

Fargepaletten til produktene i ZOV-katalogen er merket med en digital peker. Merking av typen fresing bidrar også til å bli guidet.

fasade

Fresing og patina: eik

Etterbehandling av treprodukter – lakk, kompleks maling, patinering. Patina søkte med hånden.

fasade

Farge 10 type 11: massiv eik, finér

Samlinger av aske og alder med detaljer helt utarbeidet av tre er mer varierte. I katalogen – produkter med døv, flatt og krøllete panel. Fargepalett – 15 nyanser.

palett av fasader

Valg av nyanser av tre

Du kan velge flere innstillingsalternativer for store og små bokser.

sett klaring

Ask: innsettingsalternativer

Postforming og akryl: plastfinish

Postforming-modellen omfatter 5 samlinger av etterbehandling. Nyhet – 3D overflater med komplisert fresing i form av bølger. Fargepaletten på 3D-overflater består av 10 nyanser.

paneler i interiøret

Volumetriske paneler i interiøret

I linjen “Fantasy” – svarte og hvite flater med et fantasisklart blomstermønster.

fasader

fargespekteret

Blant de tilgjengelige dekorative beleggene – plast med imitert lakkert tre, faste produkter i 14 nyanser og 5 perlevarianter.

kjøkken møbler

Plast med rekkverk: monokrom glans

Akrylbelegg har en høy grad av glans. Foring brenner ikke ut under direkte stråler, slitesterk og absolutt ugjennomtrengelig for damp og vann. I kolleksjonen av kjøkken ZOV – 25 varianter av akrylbelegg med forskjellige dekorative effekter: fra metallisk overløp til gjennomsiktig speilglans.

bøyde overflater

Akryl: glanset buede overflater

Nyhet er en blank overflate laget av sponplater med glass. Lim på fargede glassplater på bunnen av sponplaten. Kantene er dekket med en spesiell glanset PVC-film i tonen på hovedflaten. Den totale tykkelsen på platen er 2 cm.

fasade

Glass: en ny type dekorative belegg

Paneler med glassdeksel brukes kun ved fremstilling av rette fasader. Hodetelefoner med glass er utstyrt med spesialtilbehør med elektriske drev og sensorsensorer. Eksterne håndtak er ikke installert.

glass på sponplater

Øvre nivå: glass på sponplater

Emalje og lakk: muligheter for behandling av sponplater og MDF-plater

En stor tematisk samling for klassisk og kjøkken i Provence-stil er presentert i ZOV-katalogen med fasader laget av MDF med emalje. Paris og Glasgow-modellene er laget i flere fresingsvarianter. Finnes i 7 nyanser av maling, kan du velge tonen i patina.

fotoelementer

Glasgow: Bildeelementer

I tematiske samlinger – et utvalg av flere typer eksternt tilbehør og dekorative elementer i hodesettet.

kjøkken sett

Sett med fronter Paris

En ny linje med malte MDF paneler – System: Hver modell er malt med uvanlige spesialeffekter. Bruk 19 mm plater, malingen påføres i 5 lag. På forespørsel fra kunden vil fabrikken male de indre overflatene på dørene med et hodesett i hovedtonen, men uten å bruke en spesiell effekt.

kjøkken sett

Eco-sement: maling, etterligning av en malt sementoverflate

Maling alternativer:

 • Matt finish.
 • Glatt overflate.
 • Metallisk med forskjellige grader av glans.
kjøkken sett

Glanset metallisk

En oppstilling for moderne interiør

For stilige bykjøkken i ZOV-katalogen – tematiske samlinger med rette fasader. Valget av materiale – fra budsjettfilmspånplater og MDF til sett fra matrisen. Kostnaden for settet avhenger av totalopptaket, det valgte fasadematerialet, typen av beslag.

kjøkken sett

Hodesett fabrikk ZOV

Samling “Integro”

“Integro” – en samling av møbler komponenter for urbane interiør. Karakteristiske trekk:

kjøkken møbler

Integro Line

 • Direkte fasader med plast og akrylfinish i trenddesign.
 • Integrerte håndtak fra tysk aluminiumprofil.
kjøkkendesign

Minimalistisk design

 • Fravær av ekstern innredning og tilbehør.

Flere typer benkeplater for arbeidsflater, bar tellere og øyer er tilgjengelige for bestilling. Materialer – sponplater, massivt tre, kunststein.

sett Integro

Sett Integro med tre toppen og øya

På bildet i produsentens katalog – layoutvarianter med vinkelarrangement, øysett, to-rads sett med høyblinde skap.

kjøkken møbler

Sett med møbler med glassforkle

Fasademateriale – plast (postforming) i 33 farger og akryl i 25 nyanser.

Kjøkken “Rhodos” og “Orion”

Fasjonable samling av Rhodos – for stilige landhus og romslige leiligheter. Møbler med fasader med en finish for betongoverflaten er designet for minimalistisk interiør i stil med loft og moderne.

fresing

Fresning på toppen

Fasademateriale – MDF-plate med en bestemt fresing i den øvre delen, og erstatter beslagene. Valget av farger – fra to alternativer: lys Aragon, mørk – Siena. Etterbehandling – PVC.

kjøkkeninnredning

“Rhodos” i interiøret

Orion – en linje med buede radiusfasader. Produsenten tilbyr kunden å velge materialet i fasadene, utformingen og fargeutformingen av møblene. Tilgjengelige materialer:

ferdig

Orion: ferdig

 • Trefiberplater med laminert plast Egger – “Post”. Det er 10 farger tilgjengelig.
 • Glanset akrylbelegg.
kjøkken

Glanset plast

 • Emalje: MDF-maling i hvilken som helst fargepalett RAL.
Orion linje

Peninsular layout: Orion linjen

Bygge møbler – på prinsippet av bølger, med glatte kurver, vendinger, konkave fasade i de indre hjørner av den nedre rekken og buede skap ved endene.

Samlinger av klassiske kjøkken

I katalogen av hviterussiske kjøkken ZOV for klassisk interiør – elementer fra naturlig tre, ramme og solid MDF canvases. Prisene på produsentens offisielle hjemmeside er ikke angitt, og i katalogene over representanter starter kostnaden for møbler fra gruppen fra 32 til 34 tusen rubler per løpende meter. MDF-headsettet koster billigere – fra 22 tusen per meter, avhengig av konfigurasjon og finish.

kjøkken

Sett med alder

Artwood: Premium samling av kjøkkenmøbler

Premium-samlingen av ZOV-fabrikken for klassisk interiør under navnet Artwood er representert av massivt tre kjøkkenmøbler. Valget av kunder – to typer tre: aske og alder, hver – i 4 typer fresing.

kjøkken

Artwood System

Samlingen inneholder:

 • Fasader fra matrisen.
 • Konstruksjoner for øya.
detaljene

Deler med fint utførelse

 • Dekorative elementer: Fôr til hetten, krokodier, dekorative deksler for smale uttrekkskasser, portaler.
bokser

Dekkplater for uttrekkbare skuffer

 • Dekorativt tak, kolonner.
kolonne

Tak og kolonner

 • Eksosdesign, brødkasse.
spiskammer

Innebygd brødkasse

Kjøkken er tilgjengelig for bestilling i 21 nyanser i fargene av naturlig tre.

MDF-hodetelefoner: budsjettklassikere

I stedet for dyre møbler fra matrisen i ZOV-katalogen, kan du velge klassiske hodetelefoner fra rammen MDF. Utseendet på delene gjentar hele strukturen og mønsteret av naturlig tre. Tematiske samlinger:

 • Torino. Fasader av platene er dekket av kunstig finér, 3 nyanser er tilgjengelige. I tillegg til hoveddelene inkluderer produktlinjen dekorative elementer, radialdører, flaskehyller, skjørtbrett.
fasade

Linjen “Torino”

 • Kansas. Beslutningen i stil med land fra MDF. Dekning – kunstig finér i en lys melkaktig nyanse.
møbler Kansas

Country interiør: Kansas møbler

 • Sofia. Møbler med patinerte gullfasader foreslås suppleres med glassmalerier. Det er tre grunnleggende nyanser av headsettet.
vinklet sett

Hjørnesett “Sofia”

Møbler for interiør i stil med Provence

Elskere av moderne interiør i stil med Provence, Skandinavisk, country og øko ta hensyn til møbelkolleksjonen Provence i katalogen CALL kjøkken. Hovedproduksjonsmaterialet er MDF. Fasader er ramme. Etterbehandling belegg – emalje, patina, øko-finer.

Samling “Paris nummer 4” – møbler for Provence-stilen. Malte fasader laget av trefiberplate er laget i en kul lys grønn farge. I linjen – arkivering og buede fasader, settes inn i form av en gitter, showcases med farget glass. Håndtak av skap fra tematikklinjen – med en bronse base og en emaljeforing.

kjøkken

Paris: romantisk samling

Linje “Marseille-4” – kjøkken skapt for interiøret i stil med land og øko. Enkle former for rammefasader, innrammet dekor og kontrastbordstabeller er karakteristiske trekk ved linjen. Dekning – falsk finér i 2 nyanser: Dijon og Luberon.

lyse møbler

Lys møbler “Marseille”

Showcases er ikke gitt, dekorative detaljer er baguette og impost.

møbler Marseille

Grå møbler Marseille i et hjørneoppsett

Spise grupper: oppstillingen

I møbelkatalogen ZOV for kjøkkenet – spisebord fra matrisen. Caesar-serien er en klassisk oval og rundbord på massive utskårne støtter. Skyvemodell som passer for store spiserom :. Lengde på benken – 2 m på kundens tilbud materiale – industrielle or eller ask, og dusinvis av nyanser.

tabletop

Caesar: et bord med en solid bordplate og sammenføyde støtter

Line Modern – bord av naturlig tre uten innredning for moderne kjøkken. Valget av produkter med en lengde på bordplater på 1,2 eller 1,6 m.

bord

Tabell Moderne

Bordplaten er delvis dekket av gjennomsiktig glass. Plukk opp en spisestue gruppe i fargen på kjøkkenet er ikke vanskelig, fargepaletten på sett og bord er det samme.

Milano – et klassisk spisebord på 4 skårne søyler. Bordplaten – glidende, 1,89 m lang.

bord

Milano: det klassiske bordet

I små urbanleiligheter med minimalistiske sett vil det være et sted for gjennomsiktige glassbord, og ikke rote opp plass. I katalogen ЗОВ – stilige komplett sett med runde og rektangulære bordplater.

bord

Stilig bord for en byleilighet

Tilbehør til kjøkken sett

Ytterligere detaljer som produsenten foreslår å velge å skape et harmonisk kjøkkeninnredning – benkeplater, vasker og tilbehør til møbler. Bordplaten som er installert på ZOV-fabrikken, er solide produkter laget av kvarts. Tykkelsen på platen er 20 mm. Valget – 14 nyanser, etterligner naturstein og marmor.

tabletop

Quartz benkeplate

Budsjettprodukter – bordplater fra sponplater. Avhengig av lasten på møblene, kan du velge en økonomisk 38 mm flate eller en solid bordplattetykkelse på 5 cm.

Settet kan fylles ut med et veggpanel laget av glass med fotoutskrift. I produsentens katalog – tok de av med fotoutskrifter, paneler av frostet glass med aluminiumprofil.

kjøkken

Kjøkken ZOV med glasspanel

Avsluttende slag – installasjon av vasken. Hvis bordplaten på hodesettet er laget av kvarts, i tonen til overflaten kan du velge en innskudd eller en faktura kvartsvask. Modeller Quadra – med en dyp firkanteskål, og synker Auris – med en klassisk oval vask.

vasking

Quadro: kvarts vask med ekstra bolle

Produsenten av møbler, gruppen av selskaper ZOV, gir en garanti for kjøkken sett. Standardperioden er 2 år. For ikke å kjøpe ikke originale sett, vær oppmerksom på merkingen på kroppsdelene. Samlingen utføres av produsentens representanter. Du kan bestille kjøkkenet i salonger og offisielle forhandlers nettsteder.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org