Glatte kjøkken laget av plast, plusser og minuser + fotoutforming – banking-on-green.com

Glatte kjøkken laget av plast, plusser og minuser + fotoutforming

Glatte kjøkken laget av plast, plusser og minuser + fotoutforming

Stilig, vakker, funksjonell – dette er akkurat det vertinnen ønsker å se et sted for mat og matlaging. For å takle oppgavene som er satt, vil det hjelpe faktiske og originale glatte kjøkken fra plast – bilder av ferdige designløsninger forbløffer fantasien din!

Hvitt, skinnende kjøkken

Kjøkken i stil med techno

Rødt kjøkken

Glatt kjøkken laget av plast – en duet av praktisk og stilig glans

Glatte kjøkkenfronter er en ekte finne for de som er vant til dristige beslutninger og vil gå utover det vanlige. Hva er forskjellen fra de mer tradisjonelle alternativene? På den måten endres den visuelle oppfatningen av rommet, og fargen er forårsaket på grunn av glans. Den perfekte glatte overflaten av møbler, hvor du kan fange hver bevegelse, som i et speil, reflekterer perfekt lyset. Av denne grunn blir enhver valgt nyanse mer mettet, “levende”, og det generelle utseendet på kjøkkenet er dyrt og utsøkt.

Vær oppmerksom: velg varme farger hvis du er redd for overdreven “coldness” effekt fra glans.

Kjøkken med buede fasader

Buede fasader – den opprinnelige løsningen for et romslig rom

Faktisk er det glatte overflater for slike interiørstiler som hi-tech, loft, fusion, pop og moderne. I flere år nå blir de raskt populær og skal ikke overgi sine stillinger.

Høyteknologisk kjøkken

Høyteknologisk kjøkken med blanke fasader

Egenskaper av produksjonsmateriale

Produksjon av plastfasader til kjøkkenmøbler utføres på fabrikken med postformingsteknologi. Dens essens er enkel: et forberedt lag av sponplater eller MDF limt et lag med plastplast. Påvirkningen av presser og høye temperaturer gjør denne tilkoblingen meget holdbar, noe som er viktig for møbler på kjøkkenet.

Vær oppmerksom på at produkter basert på sponplater har lavere pris enn analoger basert på MDF. De er underordnet dem i kvalitet og tillater ikke å avvike fra standardstørrelsene.

Bordplaten med krøll

Postformingsteknologi

Ved produksjon av møbler pakkes plastplater på platenes endeplater – 2 eller alle 4. Dette gjør det mulig å oppnå en enda mer motstandsdyktig mot fuktighet og mekanisk skade på produktet. Hvis overlappingen bare er i to ender, kan de andre to dekkes av PVC-film eller aluminiumskanter. Baksiden av glatte drakter er vanligvis hvit eller matt, laget i fasadens tone.

Prøver av fasader

Prøver av fasader i postformingsteknologi

Fordeler og ulemper med plast

Glatt kjøkken ved første øyekast er slående i utseendet, men den attraktive fasaden skjuler en rekke fordeler og ulemper, som du bør være oppmerksom på før du kjøper.

Plast kjøkken

Fordelene ved en så strålende (bokstavelig) løsning:

 • Muligheten for visuell korreksjon av rommet. Ideelt glatt fasadeflater som reflekterer det minste lyset, gjør kjøkkenet mer romslig. Riktig belysning vil bidra til å styrke denne effekten.
 • Allsidighet. Glans er relevant både for et stort kjøkken-spisestue, og for et kjøkken i en beskjeden “Khrushchev”.
 • Følelsen av nyhet fra møbler, som er bevart for hele perioden av driften.
 • Evne til å understreke den valgte stilen på interiøret.
 • Operasjonelle egenskaper av plast, som er preget av holdbarhet, motstand mot kjemisk angrep og fuktighet.
 • Demokratisk pris sammenlignet, for eksempel med akrylanaloger.

Kjøkken med fasade laget av plast

I dette tilfellet har den glatte overflaten også ulemper.

 • Fingeravtrykk (selv fra den minste berøring), vil spor av vann vises med misunnelsesverdig regelmessighet i store mengder. Likevel er det lettere å ta vare på slike fasader enn det ser ut til.

Vær oppmerksom på: På motley, lys og perle overflater spor er synlig mindre!

 • Under påvirkning av direkte sollys kan plastet brenne ut, så det er viktig å plassere hodetelefonen riktig i rommet.
 • Høy sannsynlighet for riper.

Hvis du har kjøpt en plastplattform med glatt overflate, vær forberedt på at alle plater, gryter og panner vil glide over det, og etterlate uønskede spor. Du kan unngå dette hvis du bruker en spesiell silikonstativ.

Bordplaten med blank overflate

Glatt benkeplate

Glansige fasader i kjøkkenets indre

Til hodesettet med en skinnende overflate blandet inn i interiøret og ikke sliten om et år, er det ikke bare nødvendig å velge riktig, men også å plassere og legge til tilbehør.

Hvor mye glans skal være på kjøkkenet

Når du velger et plast kjøkken med en perfekt jevn overflate, må du forstå at det blir sentrum av rommet. Ingenting i det burde hevde med sin glans. Av den grunn, velg de mest beskjedne etterbehandlingsmaterialene – helst monokrom, matt. Liten lettelse er tillatt. Det kan være tapeter, dekorative gips, murstein, nøkkelsten.

Dette er viktig! For å unngå overdriving, kast bort det glatte taket og keramiske fliser med tilsvarende effekt.

Kjøkken med skinnende fasader

Kombinasjonen av matt finish og skinnende møbler fasader

En stor rolle i arrangementet av kjøkkenet med slike fasader spilles av naturlig lys. Å slå i vinduet direkte sollys danner mange høydepunkter, som vil kutte øynene og bare irritere. Spesielt ubehagelig i dette tilfellet vil være i et lite rom.

Glossy skap

Glanset topp og trebunn sett

Det er flere løsninger på problemet. Den første er den riktige utformingen av vinduets åpning. Den andre er fortynning av glans. Så kan de øvre skapene glitre med en polert fasade, og de nedre – for å holde den glatte matt overflaten. I salg er det også sett der den glatte fasaden er dekorert med et matt mønster. Praktisk og attraktivt vil være en kombinasjon av nesten speilaktig plast topp med tre i nedre del av kjøkkenet.

Brune beige kjøkken

Den tredje løsningen er bruk av bare en skinnende overflate. Det handler om benkeplaten. Slik at den ikke er uenig med resten av situasjonen, kan den suppleres med glasslamper, vaser.

Utvalg av beslag for glatte fasader

Fittings spiller en stor rolle i oppfatningen av møbler, overføringen av stilløsningen. Kjøkkenet er ikke et unntak. Forkrommet elementer i dag er på toppen av populariteten. De er ikke bare hensiktsmessige i de fleste moderne stiler, men tillater å styrke den dekorative effekten av en glatt, nesten speilaktig fasade. Hvis det er nok lys, så er det bedre å velge matte håndtak.

Fra forsiktig tilnærming til valg av beslag for glatt kjøkken fra plast, avhenger renheten av fasader i stor grad. Håndtaket skal gjøre driften av skap og skuffer praktisk, og minimere muligheten for sporetes utseende fra hendene på møblene. Derfor anbefales det å forlate produktene med et system av tettere, når alt åpnes ved å berøre.

Lange håndtak på møbler

Komfortable beslag vil forhindre utseendet på fotavtrykk på fasaden

Farge “under glans” – forsiktighet gjør ikke vondt

Å velge fargeskjema i kjøkkenet er et vanskelig spørsmål selv når man kjøper tradisjonelle møbler. Hva kan vi si om de strålende overflatene som i stor grad øker oppfattelsen av toner. Forsiktig og forsiktighet!

Romslige, godt opplyste rom “tolererer” nesten alle dine lunger – fra dyp svart til en kombinasjon av oransje og grønn.

Lilac Kitchen

I mindre rom er regelen at lysere møblene, jo mer romslige ser rommet ut. Den konstante lek av lys vil legge til denne følelsen av lyshet. Ideelt for et lite kjøkken.

Krem Kjøkken

Kremglans i matlagingsområdet

Når det gjelder lysstyrke, er glansfulle fasader hovedakten i interiøret. Manglende plassering av lyse møbler kan forvride rommets geometri.

Kjøkken sett kirsebær farge

En god kontrast understreker formen på rommet

Hvis du ikke vil gi opp saftige farger, la det være en merkbar bordplate eller kjøkkenforkle på en hvit, krem, sand, beige bakgrunn.

Lys kjøkkenforkle

Lys kjøkkenforkle på en lys bakgrunn

Øya mat

Ideen om design er kontrastbakgrunnen til bordplaten og kjøkkenforkleet

For raskt å ikke bli lei av kjøkkenet, velg som den dominerende dypere tonen. Ikke rødt, men cowberry. Ikke oransje, men terrakotta.

Hvordan skikkelig pleie for kjøkkenet med glans

Kjøkken med glans

Som om polert utallige antall ganger krever fasadene ikke så mye forsiktighet som vanlig vedlikehold.

 1. Innendørs anbefales det å opprettholde lav fuktighet.
 2. For å rengjøre overflater, bruk mikrofiberduk. De er veldig myke, så ikke skade møbler. I tillegg er de praktiske og enkle å gni fasader for å unngå skilsmisse.
 3. Ikke bruk harde børster, slipende rengjøringsmidler.
 4. Vaskemidler skal være myke, uten løsemidler, alkohol, terpentin og aceton.
 5. Sjampo, flytende såpe, oppvaskmiddel er egnet for å fjerne forurensninger.
 6. Unngå bruk av voks for glans.
 7. Før du bruker rengjøringsmidlet på hele overflaten av møbelfasaden eller benken, test den på et knapt synlig område.
Mikrofiberduk

Mikrofiberduk til rengjøring av glatte fasader

I spesialforretninger og møbelsalonger kan du finne verktøy som gjør det enklere å ta vare på det glatte settet og opprettholde et estetisk utseende. Disse er antistatiske forbindelser som forhindrer opphopning av støv på overflaten, polerer danner beskyttende filmblandinger.

Valget av kjøkken med glanset plastfasader krever spesiell oppmerksomhet og ansvarlig tilnærming. Inviter en erfaren designer-designer. Det vil ikke bare hjelpe deg å velge møbler og skape et stilig interiør, men også svare på alle dine spørsmål.

decor

Leave a comment