Foto kuhinje v notranjosti – vodnik do strani KitchenDecorium.ru – banking-on-green.com

Foto kuhinje v notranjosti – vodnik do strani KitchenDecorium.ru

fotografija kuhinje v notranjem vodniku

Za tiste, ki iščejo ideje za oblikovanje svoje kuhinje, KicthenDecorium.ru nenehno dopolnjuje navdihujoče fotografije.

  • V vsakem članku o dizajnu in dekorju kuhinje najdete od 50 do 150 fotografij modernih notranjosti.
  • Trudimo se, da vse ilustracije postanejo sodobne in relevantne, zato je večina fotografskih zbirk podobe slik 2010-2015.
  • Na naši spletni strani so članki ponazorjeni precej drugače. Veliko projektov izdelujejo profesionalni oblikovalci, a veliko je pravih fotografij kuhinj amaterjev. Del fotografske galerije je sestavljen iz primerov tujega oblikovanja, drugi pa iz ruskih in držav SND.
  • Ne želimo se omejevati na primere samo dragih opremljenih notranjosti ali obratno, samo demokratičnih. Na mnogih fotografijah boste lahko opazovali oba oblikovalca pohištva in pohištva iz Ikea.
  • Osredotočamo se na kuhinje različnih velikosti – majhne (od 5 do 12 m²), srednje (od 12 do 20 m² M.) in velike (od 20 m2 M in več).

Da bi vam olajšali navigacijo, smo zbrali majhen vodnik o gradivih spletnega mesta, v katerem lahko najdete izbor fotografij in pomagate pri popravilih, oblikovanju in dekoriranju na temo, ki jo potrebujete.

Pravi posnetki majhnih kuhinj

Če živite v Hruščovih ali drugih tipičnih hišah, potem vam ponujamo pogled na oddelek, posvečen ureditvi majhne kuhinje. Tukaj boste našli prave fotografije sodobnih kuhinj od 5 do 12 kvadratnih metrov in različne oblikovalske življenjske hiše.

Majhne kuhinje - fotografija

Pravi fotografi in projektni projekti kombinirane kuhinje

Če ste že združili kuhinjo z dnevno sobo, balkon ali jedilnici, ali pa to načrtujejo, in če živite v studio apartma ali vaša kuhinja ima panoramsko okno, potem morate pogledati na tem odseku.

Kombinirane kuhinje - fotografija

Kuhinje različnih barv

Izberite barvo prihodnje kuhinje ali poiščite ideje za posodobitev dolgočasne notranjosti? Potem vas vabimo, da preučite načela kombiniranja barv, pripravljenih barvnih shem in seveda fotografij sodobnih kuhinj v različnih barvah – od bele do zelene.

Barvne kuhinje - fotografija

Kuhinje v tradicionalnih slogih – elegantna šik, provansa in država

Do leta 2015 je bil slog države skoraj najbolj trendovska smer oblikovanja. V tem poglavju boste našli nasvete o tem, kako ustvariti kotiček Provence, Sredozemlja ali provincialne Anglije v kuhinji v običajnem mestnem stanovanju.

Kuhinje v stilu Provence, shobby chic in država - fotografija

Ikea in skandinavski slog v notranjosti

Ta razdelek še ni zelo velik, vendar je zelo koristen za ljubitelje skandinavskega oblikovanja in pohištva. Tukaj boste našli ustrezne članke o mini revolucija zgodila v Ikea, ki je bila za sproščanje serije factum okostnjaki (ki se proizvaja v več kot 20 let!) V letu 2015, in je začel nov sistem kuhinjskih nizov, ki se imenuje metoda. Če želite videti, kako novosti serije Metoda izgledajo v notranjosti, potem pa vam tukaj.

Skandinavski stil in Ikea v notranjosti - fotografija

Dokončanje in popravilo

Če je vaš namen je, da to v kuhinji obokom ali se odloči, da okrasite predpasnik s ploščicami “steber”, premisli, kaj ozadje in ozadja bolje fit v notranjost, je priporočljivo, da si v razdelku »popravila« s pravimi fotografijami, idej in nasvetov o izbiri zaključna materialov.

Popravila in dodelava - fotografija

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org