Englannin verhot keittiön ja olohuoneen sisustuksessa: Lontoon tyylikkäät ikkunat – banking-on-green.com

Englannin verhot keittiön ja olohuoneen sisustuksessa: Lontoon tyylikkäät ikkunat

Englannin verhot keittiön ja olohuoneen sisustuksessa: Lontoon tyylikkäät ikkunat

Haluatko lisätä tuttuun keittiöön hieman kiinteän englantilaisen charmin tai ylellisyyden Lontoon salonkiin? Yritä valita englantilaiset verhot – klassisessa versiossa tai nykyaikaisessa tulkinnassa, joka on mukautettu asunnon tai talon todellisiin olosuhteisiin. Perinteisten iltojen mukavuus ja henki teetä juomalla tarjotaan.

Keittiön ja olohuoneen englanninkieliset verhot: huoneiden tyylit

Epäilemättä upeat sulkapallot ja suuret taitokset – ei korostetulle laconic-muodikkaalle keittiölle. Mutta Lontoon ikkunan sisustuksen tyyli sopii täydellisesti sekä klassiseen että retro-sisustukseen, Provencen tyyliin kevyisiin keittiöihin.

keittiö

Hieman englantilaista jäykkyyttä ja mukavuutta: keittiö, jossa verhot englanninkielisinä

sokea

Verhot retro-keittiölle, klassiset olohuoneet ja rustic style -huoneet

Lontoon chic tilavissa huoneissa

Perinteisessä muodossa englantilaiset verhot ovat raskas verho tiheässä vuorauksessa, jossa on vastakkain taittuvat kankaan reunat ja runsaat alareunat. Sen vuoksi, että kangas on koottu reunojen päälle, kalvot koottuun muotoonsa muistuttavat upeaa keulaa. Kankaan keskiosa muodostaa puoliympyrän käänteisen kaaren muodossa.

sokea

Lyhyt versio kontrastisessa roomalaisessa sokeassa

Todellinen lontoolaatto on kaksi taitetta, joissa on nostomekanismi keskelle. Suunnittelu näyttää melko raskaalta: jopa alennetussa muodossa, taitokset tulisi jättää lehtien pohjalle ja korotetussa tilassa ikkuna olisi peitettävä vähintään kolmanneksella. Täysin lasketut verhot eivät saa laskea ikkunan kynnyksen alapuolelle.

kaihtimet

Klassiseen muotoiluun vaikuttavat tyylikkäät sytyttimet

Siksi klassinen vaihtoehto on parempi tilavissa ja valoisissa huoneissa, joissa on useita ikkunoita. Suunniteltiin korkeiden ja suhteellisen kapeiden ikkunarakenteiden verhojen suunnittelu, jossa lasi erotti pieniksi palasiksi. Kattoon asennettujen kattojen korkeus jättää yläpuoli kiinni. Raskas verho peitti silmistä ikuisesti pilvinen taivas.

kaihtimet

Tyydyttyneet tummat värit vastakkain valkoisiin huonekaluihin

Sisustettu ristikkäillä ja joustavilla verhoilla, jotka soveltuvat tilava keittiö-ruokailuhuoneisiin tai olohuoneen maalaistaloihin. Tilavuus, joka luo kankaan, vie paljon aluetta.

keittiö

Kaunis keittiö, jossa kukka-tekstiilit

Tyylikkäästi ihanteellinen sisustus tällaisia ​​drapery ikkunat ovat keittiö-olohuoneet englantilaista tyyliä, klassisia ruokailuhuoneita, huonekalut luonnollisesta puusta ja seinät, liimattu taustakuva samassa tyylisessä kangas sisustus.

läpikuultava drapery

Antennin läpikuultava draiveri

Muodon hieman korjaaminen ja tekstiilien poimiminen ilman perinteistä kuviointia, voit onnistuneesti “jättää” englannin verhot retro- tai maan sisäpuolelle. Provence, shine-chic ja fuusio ovat muodikkaita suuntauksia, joista englanninkieliset verhot tulevat todeksi tyylikkääksi korostukseksi.

Taboo: missä keittiöt englantilaista tyyli muuttuu kiekiksi

Normaaliversiossa englantilaiset verhoilut huipputekniikan sisustuksessa ovat sopimattomia. Variaatiot ovat mahdollisia käyttämällä tekstiilejä, joissa on metallista kiiltoa ja tiukkoja, säännöllisesti muotoiltuja taitteita. On parempi olla yhdistämättä verhot kirkkaisiin itämereihin, häkkiin tai tiukkaan nauhaan kiiltävällä muovisarjalla. Minimalistisissa keittiöissä tavallinen “roomalainen” huonekalujen tai seinien sävyssä on paljon elävä.

verho

Epäonnistunut valinta: verho, jossa on kiiltävä kuvio ja kontrastivärinen pieni ikkuna

Vältä liiallista kuormitusta sisustuksessa: kolmiulotteiset taitokset tekevät jo pienestä huoneistosta melko pienen. Ja pienissä keittiökynätöissä, tehty huonekaluja, on parempi minimoida ikkunan sisustus ja välttää läpinäkymättömiä kuvioita.

reunuslista

Liian paljon sisustusta suljetussa tilassa: raskas tekstiili, taustavalaistu kehys

Älä sulje merkittävää osaa yksittäisestä ikkunasta, etenkin huoneessa, jossa on hyvin alhainen katto. Jos pidät sisustuksesta englantilaisessa tyylissä, kopioi muotoilu ja materiaali valitaan läpinäkyväksi – tämä ratkaisu lisää ilmaa ja valoa.

Jos haluat visuaalisesti tehdä ikkunan aukon yläpuolella, aseta kehys käytännöllisesti katon alle ja valitse kankaan koko siten, että alareuna kattaa vain ikkunan kehyksen yläosan.

Valitse kangas ja värit Lontoon verhoille

Keittiön verhojen ompeluvaihtoehdot, englanninkielinen olohuone – paljon. Jos klassisissa näytteissä on vain kaksi taitetta, niin tulkinnassa voi löytää mielenkiintoisen yhdistelmän: nykyisten lontoolaisverkkojen, itävaltalaisten, roomalaisten ja ranskalaisten järjestelmien elementtien yhdistelmä.

väritysverhot

Kaistale, itämainen malli, häkki ja kukat: värejä

Suunnitteluvaihtoehdot: ilmapää tai raskas keula

Ennen ostopäätöksen tai räätälöinnin aloittamista on päätettävä suunnittelusta. Riippuen alueen ikkunasta, keittiön sisätiloissa voit valita:

 • Lyhyt verho.
sokea

Lyhyet tekstiilit jättävät suurimman osan ikkunasta: vaihtoehto suurilla ikkunoilla

 • Klassinen sisustus ikkunalaudalle.
koristelu

Vakiokäyttö ja sisustus: avoin kangas kattaa puolet ikkunasta

 • Lambrequin sisustettu englantilaiseen tyyliin.
lambrequin keula

Bant-lambrequin, joka perustuu englantilaiseen olohuoneeseen yhdistettynä roomalaisiin kaihtimiin

Tyypilliset kanootit eivät sovi yhdistämään ikkunan peruskarttaa muiden tekstiilien kanssa: verhot, kaihtimet, verhot. Mutta käytännössä ei aina avoin ikkuna näytä houkuttelevalta.

sokea

Klassikot: rajoitettu raita, kolmiulotteinen

Suunnittelijat tarjoavat rohkeutta yhdistää useita sisustuselementtejä tai muuttaa muotoilua omalla harkintansa mukaan. Esimerkiksi litteän kankaan ilman kokoonpanon sijaan ja kaksi taitetta ommeltavat verhon Lontoon monofonisten materiaalien viehätyksellä ja kiinnittävät keskelle.

sokea

Vinkki englanninkieliseen tyyliin: nosto nauha keskelle

Jos valitaan lyhyt vaihtoehto, vaakasuuntaiset kaihtimet ovat optimaalinen valinta valaistuksen säätämiseen. Avoimessa, muotoilu on lähes näkymätöntä, eikä se välähdä huomiota pääkoristeesta.

sokea

Yhdessä laaja vaakasuora kaihtimet

Ja tilavissa keittiöissä ja olohuoneissa, joissa on 2-3 isoa ikkunaa, ei voi pelätä pilaa sisustusta liikaa tekstiilejä ikkunoilla. Vahvistuksessa – tyylikäs yhdistelmä englantilaisia ​​lyhyitä ja pitkiä roomalaisia ​​verhoita, kuten kuvassa:

kaihtimet

Menestyvä ratkaisu korkeisiin ikkunoiden aukkoihin: Roman ja lyhyt englantilaiset verhot

Värien valinta: klassinen nauha, häkki, kukkatiedosto

Valtava mahdolli- suus mielikuvitukselle – väreissä. Klassikot: todellinen lontoolaisuus on parhaiten välitetty pystysuoralla nauhalla ja kahden värin värillä häkissä.

kaihtimet

Harmaa-sininen muotihammas: kätevä valinta keittiölle, jossa siniset seinät

Rhombin geometrinen kuvio yhdistetään täydellisesti kontrastisiin monofonisiin insertteihin taitteen taittoviivoissa.

yksiväriset insertit

Rhombuses, fringes ja plain insertit

Ja tämä näyttää tekstiileiltä koottuina:

sokea

Kaksi erilaista kangasta

Nauha on yleismaailmallinen värivaihtoehto. Voit valita materiaalin, jossa on moniväriset raidat, jotka toistavat sisustuksessa käytettävät sävyt.

sokea

Kirkkaissa raidoissa

Tasapainoisten pastellialueiden yhtenäiset tekstiilit voidaan yhdistää painetun materiaalin kanssa. Tekstiilejä, joiden kuvio järjestää keskellä, ja yksiväriset – kankaan reunoilla.

kaihtimet

Maisema-aiheita ja yksisuuntaisia ​​nauhoja reunoja pitkin

Jos on useita ikkunoita, niin yhdistää useita elementtejä sisustus auttaa yleistä kirkas sävy. Esimerkiksi sohvan verhoilu ja ikkunoiden tekstiilit englanninkielisessä tyylissä. Kontrasti – kirkas materiaali, jossa on kukkainen tuloste.

kaihtimet

Olohuone, jossa on verhot englanninkielisinä

Kukka-aiheita pidetään suosikkina ikkunatekstiilien suunnittelussa – Lontoon kirkkaiden kukka-tekstiilien verhot näyttävät älyiltä ja tuoreilta.

kaihtimet

Kankaalla kukkakuvio

Tiivis materiaalista valmistetut yksiväriset verhot – keittiön sisätilojen tiukka ja yhtenäinen stylistiikka.

sokea

Lähes näkymätön kiiltävä nauha verhossa kermanvärissä

Vinkkejä tekstiilien valitsemiseen

Tekstiilien valitseminen ompelemalla ikkunan sisustusta Lontoon tyyliin, kiinnitä huomiota siihen, miten materiaali pitää tilavuutta. Samanaikaisesti kangas ei saisi olla liian tiheä, jotta keula ei muutu rypistyneiksi raskaduiksi.

kaihtimet

Äänenvoimakkuus ja vastustuskyky – tekstiilien valintaperusteet

Kiinnitä erityisiä verhokankaita – kun kaikki, auringonvalon vaikutuksesta, kerätty verho polttaa epätasaiset raidat.

kaihtimet

Luonnonkangas on ihanteellinen maan tyyliin

Tekstiilille ei ole rajoituksia. Klassisissa keittiö-olohuoneissa on sopivaa tiheiden jacquard-kankaiden, shenillen tai villan verhot.

kaihtimet

Yhtenäinen ja tiheä materiaali “pitää” muodon hyvin

Maassa ja retro sisustuksessa, värikäs puuvilla, chintz on sopiva. Ainakin edulliset yksityiskohdat pellavasta, tiheä mökki, erityisesti monopuhdaskuvioiden jäljitelmänä.

sintsi

Lovely chintz hienolla kukilla: maan keittiön verannalle

Aina tuotteet, joissa on helppo ylivuoto, luonnollisista tai keinotekoisista kuiduista.

Fantasia: kuinka koristella valmiit verhot

Verho tai verho englanninkielisessä tyylissä ei vaadi koristelua. Mutta voit lievittää liiallista vakavuutta huomaamattomalla sisustuksella. Orgaanisesti näyttää:

 • Laaja kaistale kangasta, joka on eri värinen yläosassa.
sokea

Reunus ruudullisella materiaalilla ja johto

 • Kierretty johto taitteiden muodon ympärillä.

  sokea

  Tekstiilit, joissa alkuperäinen kuvio ja pompon sisustus

 • Lyhyet ruoskat, joissa on vapaa kokoonpano tai puristetut ryppyjä.

  nauha

  Ribbon taitteen keskellä

 • Sewn-sisustus nauhana, harjalla, pienillä pompomilla, reunalla.
sokea

Harjat ja ruudullinen materiaali kiiltävää johtoa vuorattuina

Myös ikkuna voidaan leikata suurilla tekstiilipainikkeilla, jotka pitävät kankaan yläosassa; vyöt-nauhat, peittämällä saumat paikassa, jossa johto on työnnetty nostoon.

painikkeet

painikkeet

sukkanauhavyö,

Yksinkertaistettu versio: ommellun nauhan sijasta renkailla – nauhahaalari

Alkuperäinen sisustus on aina muodissa. Luonnonmateriaalista valmistettu verho on tarkoituksenmukainen koristelu värinauhan muodossa kirjonta-nauhalta.

kankaalle kirjonta

Kotitekoinen kangas, jossa kirjonta: alkuperäinen englanninkielinen ulkoasu

Me ompelemme itseämme: opetusta räätälöimällä lontoon verhot

Ompelu itsellesi Lontoon verhot voivat jopa aloittelijoille taitavia mestareita. Tarvitset taitoja työskentelemällä ompelukoneen kanssa, vähän mielikuvitusta ja kärsivällisyyttä ja kykyä tehdä yksinkertainen malli.

Kudoksen määrän ja lisävarusteiden laskeminen

Ennen kuin käytät materiaaleja, mittaa leveys, ikkunan aukon korkeus ja määritä reunuksen sijainti. Englanninkielisiä verhoita voi asentaa useilla tavoilla:

 • Suoraan kehyksen yläpuolella olevaan ikkunaan.
 • Ikkunan yläpuolella, kuten klassiset verhot – tässä tapauksessa kehyksen leveys on suurempi.

Voit ostaa valmiin runkorakenteen verhojen nostamiseen tai itsepidikkeen pitämiseen. Kotitekoiseen lankkuun tarvitset:

asetettu kehys

Aseta itse tehtyyn räystään

 • Tarvittavan pituinen puinen nauha, jonka poikkileikkaus on noin 2 x 5 cm.
 • Maalaa, jos et halua tiukentaa telineeseen kangasta.
 • Useita itsekierteittäviä ruuveja, joissa on renkaita päissä.
 • Liimanauha – tarranauha telan pituudella, joka vastaa kehyksen pituutta.

Kun lopullisen tuotteen koko määritetään, lasketaan kankaan määrä. Kahden kerroksen muotoilussa sinun on lisättävä leveyteen vähintään 60 – 90 cm. Tämä “ylijäämä” määrittää, kuinka paljon nauha tulee ulos ja kuinka syvä kansi tulee.

kaihtimet

Useat ikkunatekstiilit englanninkielisessä tyylissä

Tarvitaan myös kapea nauha verhoille ja verhoille. Yhden nauhan pituus on yhtä suuri kuin verhojen pituus irrallisessa tilassa, jos on kaksi jälkiä, on tarpeen kaksinkertaistaa nauhan pituus. Jokainen 15 – 30 cm: n nauhalle tarvitaan yksi muovinen haara johtoa varten.

nauha ja rengas

On valmiita nauhoja renkailla

On helpompi navigoida vakiojärjestelmässä, joka korvaa symbolit omilla mittauksillaan. Taitojen syvyyttä voidaan muuttaa, tärkeintä on tarkkailla symmetriaa ja yleisiä mittasuhteita.

ohjelma

Yksinkertainen kuviointisuunnitelma materiaalin määrän laskemiseksi

Planck räystään voi obtyanut materiaalia liimapistoolilla tai Staple tiheä kansi. Pohjassa etupuolelle käyttämällä kuumaliimalla Velcro, joka on kiinnitetty verhon, ja alaosan ruuvit ruuvataan renkaan läpi, joka on kierretty johto nostamiseen verhot.

Askel askeleelta: yksinkertaiset räätälöintiohjeet

Jos haluat tiheän tuotteen, joka ei salli valoa, muista ostaa vuorausliina. Leikkaa pääkansi valittua kankaasta siten, että kankaalla taivutetaan 5-6 cm: n sivuilla oleva aukko.

vuoriyhteys

Vuori ja kasvojen vuoraus

 • Ensimmäinen askel on raudata reunat ja paina pääkangas, joka on työnnetty sisäänpäin. Tee myös vuoraus vuoriin, leveydeltään korkeintaan 2 cm. Kytke pää- ja vuori kangas nastat ympärillä kehää kohti päin sisäänpäin. Ompele, anna rako irrottaaksesi tuotteen.
ompelu

Nauhoita nauha etupuolella siten, että sauma on tasaista

 • Merkitse keskimmäiset taittoviivat, symmetrisesti merkitse sivun taittotason reunat. Ompele verhon nauha keskellä taitetta. Jätä alavan reunan langat irti, yläraja.
nippu kokoonpano

Alemmat kierteet säätävät keulakokoonpanon syvyyttä

 • Nauhan alempaan nauhaan kiinnitä johto, kierrä johto koko pituudelta ylöspäin, palkin pohjassa olevien ruuvien renkaiden päälle – nämä ovat verhojen nostoja.
hissin säätö

Johda noston säätöä varten

 • Käännä tuotetta alaspäin, paina taitoksia. Ompele yläreunan yläpuolella. Väärän puolen, sinun on ommuttava tarranauhalla.
verhojen kiinnitys

Kiinnitä verhot korokkeeseen tarranauhalla

Kuva tyylikkäistä keittiöistä, joissa on ikkuna sisustus LondonShades-tyyliin

Esimerkkejä keittiön suunnittelusta verhoilla, jotka ovat englantilaisia, innostaa. Muutamia ideoita, jotka ansaitsevat suorituskykyä suosikkihuoneessasi:

 • Tekstiiliöljyn väri, jossa on kontrasti tummat reunat kevyessä keittiössä retrotyylisenä.

  monofonista kudosta

  Kontrastisuunnittelu ja monophonic kangas

 • Tyylikäs klassinen kontrastivärinen häkki lumihiutisessa keittiössä valtavan saaren kanssa.

  setti

  Chic: valkoinen sviitti, kiiltävä puulattia ja avoimet ikkunat tekstiilillä Lontoossa

 • Stereotyyppien tuhoutuminen: keittiö, jossa on hi-tech-elementtejä, valkoiset kalusteet, joissa on runko julkisivut, ja klassinen verho, jossa on kolmiulotteiset taitteet laajalla ikkunalla.

  keittiö

  Moderni sisustus

 • Klassinen nauhat ja kiiltoiset tekstiilit ovat mitä tarvitset viihtyisässä olohuoneessa.

  setti

  Ruskea pohja ja vaaleanharmaa nauha: materiaali loistaa

 • Ajatus olohuoneeseen englantilaisilla tekstiileillä: ihanteellinen ratkaisu kapeisiin ja korkeisiin ikkunoihin.

  olohuone

  Olohuone-maa

 • Matala-avaimen mustavalkoisissa sisätiloissa on parempi tehdä tavallinen kangas ilman tarpeetonta sisustusta.

  sokea

  Kiinteä sisustus

 • Ihastuttavat kukkien verhot koristelevat keittiötä maalaismainen tai Provence-tyyliin.

  kaihtimet

  Keskity ikkunaan

 • Viihtyisä kapea: ikkunallinen sohva, ikkuna, jossa on kuvioitu englantilainen verho.

  ikkunan koristelu

  Ikkunan koristelu niissä

 • Variation on englanninkielisen tyylin teema: kevyt läpinäkyvä tulle ilman vuorausta, jolla on taipuisa jousi.

  kaihtimet

  Ilmajärjestelmä: maksimaalinen valo ja perinteinen leikkaus

Kun päätät käyttää keittiön sisustusta ikkunoissa englantilaisessa tyylissä, muista tilavuus: suuret ja upeat sulkapallot vaativat tilaa. Jos huoneessa ei ole tarpeeksi valoa, improvisoi: valitse läpinäkyvä ja kevyt materiaali.

Inspiroiva ideoiden videoyhteenveto

decor

Leave a comment