Vilken sifon för kolsyrat vatten att välja i köket: en granskning av märken – banking-on-green.com

Vilken sifon för kolsyrat vatten att välja i köket: en granskning av märken

Vilken sifon för kolsyrat vatten att välja i köket: en granskning av märken

Vissa anser att det är helt meningslöst i vår tid en sak. Men det finns också de som inte kan leva utan läsk, därför drömmer de om att ha en sifon för att bevattna vatten i sitt kök. Under sovjetiska tider hade lemonad status som en nationell dryck. Många med nöje köper kolsyrade drycker med eller utan sirap i affären. Men nyligen i media började allt mer glida information om skadorna på dessa drycker. Säg att tillverkare istället för socker använder billiga sötningsmedel, och istället för naturliga siraper – färgämnen och smaker. Om du har en vattenhöjd kan du skämma bort ditt hem med en läcker och harmlös limonad.

Att alltid ha en läcker och harmlös läsk hemma är det värt att köpa en modern SodaStream-sifon

Den moderna SodaStream-sifonen låter dig njuta av hemlagad läsk utan begränsningar

På Harm av socker kolsyrade drycker

Deras älskare riskerar att tjäna bukspottkörtelcancer. Detta bekräftas av storskaliga forskare onkologer från University of Georgetown i Washington, som deltog av mer än 60 tusen personer i olika åldrar.

Forskare hävdar att chansen att utveckla denna allvarliga sjukdom hos människor som dricker minst två burkar med 0,33 liter per vecka är 87% högre än de som inte dricker lemonad alls. Detta framgår av forskaren Noel Muller. Självfallet presenterade tillverkare av kolsyrade drycker snabbt sina studier, enligt vilka förhållandet mellan användning av soda och bukspottskörtel inte upptäcktes. Men om du vill veta exakt vad den läsk du dricker är gjord av, är det bättre att köpa en inhemsk sifon för att kolsyra vatten. Du kan lägga till nypressad juice eller sirap baserat på naturliga sockersubstitut (glukos och fruktos).

Istället för skadlig söt läsk från butiken är det bäst att göra din egen med en hemtyp

Är den söta sodavatten farlig? Många tror att det inte gör något bra

Vilken sifon är bättre att köpa för kolsyra i hemmet

Sifonen arbetar med den enkla principen att pumpa koldioxid i vattnet under tryck från en speciell burk.
Sifoner som produceras i Italien, Österrike och Israel dök upp på försäljning, vilket i vårt land kan köpas i många butiker eller hushållsapparater. Aggregaten, som kostar 2500-3000 rubel, liknar mycket sovjetiska varianter, men deras design är modernare. Sifoner är ljusröd, äldre grå eller snygg svart. Du kan också köpa en enhet från rostfritt stål. Men siffran i siffran har inte förändrats: i en speciell ficka sätts en liten burk gas, som gradvis måste skruvas. Efter genomträngning av membranet mättes vattnet i kärlet med bubblor. Då kan du säkert hälla en pop i ett glas.

En vacker och modern siffran för mousserande Isi-vatten blir inte bara köksutrustning, men också en prydnad

Isis sifon för karbonering av vatten har en attraktiv modern design

Men designen är modern, men problemen är fortfarande desamma. I en kapsel innehåller 8-10 mg flytande gas är det tillräckligt att gasera en liter vatten. Du måste ständigt köpa nya paket med cylindrar, och 10 stycken kostar ungefär 450-500 rubel. Tänk på att ballongen kan explodera om den misslyckas. Skruva av den behandlade delen noggrant, sänk trycket gradvis och vattnet i sifongen ska hällas inte högre än bindestrecket, annars finns det inget utrymme för gas.

Sifoner med justerbar gastillförsel

Nyligen har apparater för vattenluftning dykt upp på marknaden, som fungerar på en annan princip. De består av en huvudkropp, en flaska och en flaska med flytande gas, och denna gas är inte längre tillräcklig för en, men för 60 liter av en drink. En metallkolv med en stor mängd koldioxid skruvas i ett kärl med vatten. Då måste du trycka på knappen och drycken fylls med CO2.

En obestridlig fördel är att graden av vattenmättnad med gasbubblor kan väljas oberoende. Ju längre du håller knappen intryckt desto mer kolsyrad kommer drickan att vara. Sådana anordningar kostar 4-15 tusen rubel. Priset beror på utformningen av sifonen och graden av dess säkerhet.

För att få en soda med varierande grad av karbonering, sifonen Pingvin

Pingvin sifonen har flera sätt att driva för att få vatten med varierande grader av luftning

Moderna siffror för vattenluftning från marknadsledare

  • Sifoner av det italienska företaget Paderno och österrikiska Isi

Detta är en modern version av sovjetiska sifoner med en glödlampa. Väskan är gjord av rostfritt stål, vilket håller vattnet rent och kräver inte komplicerat underhåll. Den positiva aspekten av denna sifon är dess pris. Detta är en billig enhet som är tillgänglig för alla familjer. Men det finns också en minus: ballonen med gas är manuellt skruvad. Det är inte säkert, särskilt noga med att vara människor som har ett litet barn i huset.

  • Kompakt sifon SodaTronic

Inhemsk kompakt enhet med tre grader vattenförgasning och inbyggd ballong. Absolut säkert att använda, relativt billigt, inga extra tillbehör krävs. Men observera att enheten inte är konstruerad för karbonering av vatten med sirap.

  • Miljövänlig sifon SodaStream

Denna maskin vrider enkelt vatten i kolsyrat vatten i 25 sekunder, dessutom är ett tillbehörsbatteri anslutet till det. Men utbytbara miljövänliga flaskor fyllda med koldioxid är dyra, därför är driften av dessa trendiga sifoner inte billig.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org