Vi forstår hvordan du setter opp benken på kjøkkenet trinnvis – banking-on-green.com

Vi forstår hvordan du setter opp benken på kjøkkenet trinnvis

Vi forstår hvordan du setter opp benken på kjøkkenet trinnvis

Bordplaten er ikke bare et skjærebord på kjøkkenet, men også dekorasjonen av hele hodetelefonen. Hvis du startet en reparasjon, og du må bytte ut bordet på kjøkkenet, må du bestemme valg av materiale. I byggevarer kan du kjøpe en ny bordplate, eller du kan selv gjøre det. Så du sparer ikke bare, men gjør også kjøkkenet ditt eksklusivt, og viser deg selv og kjære at du er en kreativ person.

Overholdelse av enkle regler for montering av bordplater vil forlenge levetiden i lang tid

Riktig installert bordplate på kjøkkenet varer mer enn ett år

Hvordan installere kjøkkenbordet på kjøkkenet

Hvis du kjøpte en stein eller glassplate, betro du installasjonen til fagfolk bedre. Tross alt vet du ikke finessene i prosessen, og du kan skade en dyr ting. Hvis du har kjøpt en benkeplate fra EAF, vil du kunne takle installasjonen selv, forutsatt at du har grunnleggende bygningsferdigheter.

Installasjon av benkeplaten på kjøkkenet utgjør tilgjengeligheten av alle nødvendige materialer og verktøy. I så fall vil man trenge: fliser, som man vil belegge overflaten av benken, glatte massen av fliser, fliser eller installasjon limpistolen silikon germetkom, sparkel, flis med en wolfram-belagt for kapping av fliser, stikksag, et sett av verktøy (skruer, skrujern, vinkel) og en vanntett vedovn. Etter at du har utarbeidet verktøyene, kan du begynne å jobbe. Bytting av benkeplaten på kjøkkenet skal begynne med demontering av den gamle. Til tross for at den gamle bordplaten ikke lenger er nyttig, må du fjerne den forsiktig, for ikke å skade kjøkkensettet.

Bruken av verktøy gjør det lettere å installere benken

Installasjon av en benkeplate på kjøkkenet krever visse ferdigheter i håndteringsverktøy

Den nye bordplaten må nødvendigvis tilpasses dimensjonene til møblene. Det er mulig at overskuddet må kuttes. Deretter utsatt ubeskyttede kanter av sponplater. Dette materialet absorberer raskt fuktighet, så behandle spili med et tetningsmiddel. Hvis du monterer bordplaten med utslipp til platen, er det bedre å lukke dem med spesielle endeplater.

Alle tabeller må avgis, ellers kan kjøkkenets utseende forverres

For ikke å forstyrre interiøret harmoni, må alle tabellene settes i henhold til nivået

Vanskeligheter ved å bytte bordplater

Et sett med mange benkeplater inneholder en spesiell kant med lim, som er lett å lim til sagene med et strykejern. Etter liming blir kanten behandlet med en kniv og en fil. Men kvaliteten på liming av slik kant er ikke den høyeste, endeplaten er mye bedre.

Det er veldig viktig at bordplaten hviler jevnt på alle bordene. Så må de utstilles når det gjelder nivå.

Installasjon av kjøkken benkeplater er en enkel, men ansvarlig prosess

Et forsiktig arbeid med å installere bordplaten gir et utmerket resultat

Saw hull til kokeplaten og vasken kan være elektrisk stikksag. Ikke glem å jobbe med tetningsmassen. Det er bedre å installere vaskemaskinen på tetningsmidlet, bruk ikke tape. Unngå å montere mikser direkte i benkeplaten fra sponplaten. Rundt kranen vil fuktighet uunngåelig akkumulere, noe som vil føre til hevelse av benken.

Ved siden av veggen skal du installere veggkanten etter å ha forarbeidet skjøten mellom benkeplaten og veggen med tetningsmasse.

Kantene på bordplaten kan beskyttes mot økt luftfuktighet ved hjelp av tetningsmasse

Behandling av kanten av vasken med tetningsmasse er en forutsetning for å beskytte benkeplaten mot høy luftfuktighet

Med moderne teknologi kan du lage slike benkeplater, som er godt motstandsdyktig mot fuktighet og mekanisk skade. Men feil installasjon kan ødelegge alt. Vær derfor forsiktig når du monterer bordplaten med egne hender.

Hvordan lage et kjøkkenbord for kjøkkenet ditt

De mest populære bordplaten er håndlaget er bordplater, flislagt med fliser, så vi stopper ved å lage en slik bordplate.

Velg en flis slik at den er i harmoni med kjøkkenforkleet. Det beste valget for kjøkkenet er porselen stentøy. På styrke er det nesten dårligere enn naturstein, det er preget av lav vannabsorpsjon, høy slitestyrke og et bredt spekter av farger. Når du velger keramisk granitt, må du ta hensyn til avlastningen av overflaten. Den teksturerte overflaten har sine fordeler og ulemper. Avlastningen ser bra ut, men i drift er det mulig å samle støv, smuss og fett i fremspringene på flisen. Dette gjør det mye vanskeligere å rengjøre benken, så det er best å velge en polert overflate. For kledning kan vi velge en mosaikk små fliser (10×10, 7×7) eller flis stor størrelse (30×30, 60×60). Valget avhenger av størrelsen på kjøkkenet og foringen på forkleet.

Vakkert utseende og praktisk - de viktigste fordelene ved bordplaten fra flis

Toppet på flisen har ikke bare et attraktivt utseende, men også praktiske fordeler

Flisens topp varierer vanligvis markert fra den gamle benken, fordi flislaget gjør det dobbelt så tykt. Til overflaten av bordet var flat, er det nødvendig å “drukne” strukturen i kroppen. For dette er det nødvendig å konstruere i bunndybden en støtteramme hvor bordplaten på flisene vil hvile. Endre avstanden mellom bordets vertikale elementer, fortsett å klippe ut støtten fra sponplaten. Den neste fasen av arbeidet er fiksering. Ved hjelp av et monteringslim, festes støtten til veggene på bordet på dybden av tykkelsen på sponplaten. Så snart limet kommer i kontakt med overflaten, festes skruene med skruer. Alle deler av strukturen må behandles med vanntett impregnering for tre. I intet tilfelle kan du spare på designet, siden det faktisk er grunnlaget for benken. Fortsett nå med å såge.

Teknologi for å installere en flislagt benkeplate

Den nye borddekselet kuttes forsiktig fra sponplaten. For å gjøre dette må du først gjøre alle målingene. Hvis du planlegger å lage en innebygd benkeplate, må det gjøres målinger med hensyn til hullene til kokeplaten og vasken. Utskåret panel er installert på bærerammen. På steder med kontakt med benkeplaten med støtter må den smøres med monteringslim og i tillegg festes med skruer. Nå begynner vi å isolere utslippene for å unngå deres potensielle kontakt med vann. For å gjøre dette, bruk silikonforseglingsmiddel.

Nøyaktighet og nøyaktighet når du arbeider med fliser - de viktigste betingelsene for tilfredsstillelse av resultatet av deres arbeid

Arbeid med fliser krever visse ferdigheter og nøyaktighet

Nå jobber vi med flisen. Leggen av standardfliser må planlegges på forhånd. Prøv å tegne bordet slik at hele fliser faller på leddene av vertikale og horisontale flater. En del av flisene skal kuttes med en wolframbelagt fil, en flisskytter eller spesielle tang. Merk at selv spesialister i noen tilfeller tillater ekteskap på dette stadiet av arbeid, så kjøp en flis med en margin. Arbeid med mosaikken er mye enklere, legging kan gjøres uten ekstra planlegging, fordi en liten flis er mer praktisk å plassere på overflaten. Å ha laget en bordplate fra en flis er det mulig å ikke stoppe, og å fortsette å legge en flis på et forkle.

Feste på bordplaten

Tile bør legges på limet, som passer til sponplater. Vi forlater den ferdige bordplaten i fred. Vannet skal fordampe fra limet, og flisen skal grep på overflaten. Det siste stadiet er en paneling. Bordplaten blir regelmessig utsatt for ekstrem belastning – kontakt med varmtemperatur, fuktighet, fett og rengjøringsmidler, slik at vanlig fuging her ikke passer. Det mest egnede materialet til dette formålet er en fugemasse basert på epoksyharpiks. De er mer motstandsdyktige mot aggressive komponenter. Det bør tas hensyn til at det er ganske vanskelig å arbeide med epoksyharpikser, da de representerer en tykk masse, noe som er ubeleilig å bruke på vanlig måte. Hvis du ikke fjerner fugemasse fra flisen i tide, kan du ødelegge alt arbeidet, siden det er nesten umulig å fjerne “tørket” massen. For å lette påfyllingen av sømmer, kan du beskytte flisen med et maltebånd og bruke en sprøyte for å fylle sømmen. Et alternativ til epoksyharpikser er en kombinert epoksysementmørtel. Dens fordel er at denne fugemassen er enklere å bruke.

Det er flere måter å grout på benkeplaten på

Feste sømmer på bordplaten gir det et mer pent utseende

Et annet alternativ for fugemasser er trowelling-forbindelser basert på sement, hvor kalksteinaggregatet er erstattet med fint kvarts. Slike materialer er motstandsdyktige mot slitasje og kjemiske midler. Etter grouting etter tre dager, bør to ledd behandles med en styrende hydrofobiserende forbindelse. I dette tilfellet er flisen selv forseglet med malingstape. De oppnådde sømmer vil være motstandsdyktige mot eventuelle påvirkninger. Sømmen mellom veggen og bordplaten passerer gjennom tetningsmassen.

Når du møter bordplaten med keramisk granitt, anbefales det å lage en kontaktflate. Vanligvis gjøres det på to måter: flisen legges på et fuktresistent gipsfiberark eller på et sementlag. Selvfølgelig sikrer sementlaget påliteligheten og holdbarheten til strukturen.

Mosaikk på bordplaten med egne hender vil gjøre kjøkkenkroken unik

Meget originalt ser mosaikk på bordplaten av rester av fliser, fragmenter av porselen og glass og andre elementer

Ikke glem om endene. Du må lim hele bordplaten, selv de stedene hvor kantene ikke er synlige. Møbelfabrikker sparer ofte kanten, noe som fører til negative konsekvenser, for eksempel fuktighet. Det er mange muligheter for å vende mot endeflatene. Du kan klippe fliser med striper og legge dem på limen. I dette tilfellet skal skarpe kanter skjerpes på slipemaskinen. Som et sluttmateriale på endene har aluminiumprofilen vist seg å være veldig bra, og de skarpe hjørnene må gnides med sandpapir.

Facing hjørnene må tenke på forhånd. Hvis du bestemmer deg for å lime på slutten av en flis eller en dekorativ ramme i rett vinkel, deretter legge fliser på benken terminalene på den første serien på ca en centimeter. For å forenkle arbeidet, legge den første raden, avslutt straks sluttflisene. Størrelsen på sømmen reguleres av kryss.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org