Verhot kahdesta väristä: kaksiväriset verhot ja lambrequiinit keittiön sisätiloissa – banking-on-green.com

Verhot kahdesta väristä: kaksiväriset verhot ja lambrequiinit keittiön sisätiloissa

Verhot kahdesta väristä: kaksiväriset verhot ja lambrequiinit keittiön sisätiloissa

Verhoista, joissa on kaksi väriä, joiden valokuvista on nähtävissä sisäkiillotus ja sisustussuunnittelua käsittelevät verkkosivut, ovat yksi hienoimmista ikkunoiden kourista. Veileä – luonnollisista tai tekokuiduista valmistettu, läpikuultava, helposti peitettävä läpikuultava kangas on laajalti käytössä sisustuksessa. Verhon verhot keittiön ikkunassa kulkevat täydellisesti valoa ja ilmaa antaen helppouden ja armon.

Kun otetaan huomioon, että kankaan ominaisuudet ja erityispiirteet keittiö, se on parasta valita verhon synteettistä tai sekoittaa kuitujen, taloudellisempi ja yksinkertaisempi käsitellä kuin luonnollinen, verhoihin ja paikka niin, että ne eivät päädy Rasvaroiskeet. Aurinkoisella puolella on toivottavaa suojata herkkä draiveri polttamalla rulla- tai vaakasuuntaiset kaihtimet.

Värit ja tekstuurit

Verhot veistoksesta voivat olla monofonisia, vihreitä painettuja tulosteita, samettipainatuksia, valokuvapainatuksia, kirjonta, kullatut pinnoitteet, applikaattorit, liitokset. Erittäin vaikuttava ulkonäkö verhon reunasta. Tyylistä riippuen keittiön sisustus, ikkunan koko ja neliön kuvamateriaalia tilaa, verhot voidaan lyhentää ja pitkä, sileä ja kerätään pehmeä aallot, symmetrinen ja epäsymmetrinen.

kaihtimet

Tulle-verkko yhdistettynä verhojen verhoihin

verho

Verho, jossa kukka kuvio

verhot

Verhot samettipainamalla

huntu

Veilä pitsireunalla

Sisäiset värit yhdistetään

Modernin keittiön sisustus perustuu värimaailman viimeistelyseinien, lattian, kattorakenteiden, huonekalujen, kodinkoneiden ja saniteettilaitteiden harmoniseen yhdistelmään. Kaksiväriset verhot, yhdistettynä toisiinsa, tulisi tulla yhtenä kokonaisuutena, jossa on yhteinen muotoilu. Verhojen verhon valitseminen on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • Keittiössä beige, valkoinen, ruskea sävyjä puku kerman ja valkoisen, beigen ja vaalean vihreä, kerma ja suklaa, valkoinen ja rikas ruskea, aqua ja hiekka, beige ja sininen verhot;
 • keittiön syvän tummien, valkoisten tai helmenharmaiden värien koostumukset yhdistyvät turkoosi ja valkoinen, hopeanharmaa ja valkoinen, lila ja siniset, lilaiset ja valkoiset verhot;
 • kirkkaan keltainen, suklaa, beige – ruskeat ja kullankeltaiset, valkoiset ja vaaleankeltaiset, beige- ja ruskeat verhot;
 • meri-yhdistelmä vihreää, sinistä, hiekkaa – sininen ja beige, smaragdinvihreä ja valkoinen, turkoosi ja vaaleanruskea, vihreä ja beige, hiekka ja sininen verhot;
 • punavalkoinen-musta sisustus – helmiäisen harmaa ja valkoinen, punainen ja kerma, harmaa ja savuinen punainen verhot.

Onnistuneita väriyhdistelmiä keittiön sisätiloissa:

y5
Y6
Y7

Usein on vaikea poimia verhot valikoituun ruokalajikkeeseen tiettyjen värien ominaispiirteiden vuoksi. Monimutkainen ja oikukas löysi kaikki lilaa, vaalean lila lila muste, jotka ovat sopusoinnussa vain keskenään, luoden ylellisen koostumuksen joidenkin sävyjä vihreä, sininen, beige ja universaalin valkoinen, harmaa, musta.

Lilac-keittiön ikkuna on edullisesti päällystetty samoilla sävyillä, joissa on sinisiä, beige-, harmaa-, vihreitä sävyjä.

Verhot violetti ja lila ruokia:

Y8
Y9
Y10

Tärkeää: Kirkkaat violetti-oranssinväriset ja punaiset yhdistelmät eivät ole paras ratkaisu keittiön ikkunan koristelemiseen. Tällaiset yhdistelmät voivat aiheuttaa päänsärkyä tai jopa aiheuttaa perhekongressin.

Kaksiväriset verhot yksivärisellä paletilla

Verhot keittiöön tulee vastata värimaailma ja suunnittelu huone, sekä luoda helppokäyttöinen rento ilmapiiri hyvällä tuulella ruoanlaittoon, kattaukseen, jaettu perheen ateriat, vastaanottaa vieraita. Huntu sopii täydellisesti näihin tarkoituksiin, mikä herättää rauhallisuuden ja mukavuuden tunnetta.

Keittiö näyttää tyylikkäältä ja viihtyisä, jossa on ikkuna, laskosverhot yksivärisinä paletti – vaaleansininen, beige, kerma, vaalean vihreä, persikka, vaaleanvihreä, vaalea lila, väristä riippuen huonekalujen, sisustus.

Verhot yksivärisessä:

Y11
Y12
Y13

Valkoisen ja muiden värien yhdistelmät ikkunan koristeluun

Noudata aina valkoisen yhdistelmää minkä tahansa värin paletin kanssa. Ikkuna, joka on koristeltu punaisella, sinisellä, suklaalla, vihreällä, viininpunainen, oranssi sävyjä yhdistettynä valkoiseen, näyttää erityisen vaikuttavalta. On sallittua yhdistää yksivärinen lumivalkoinen huntu ja tekstiileillä raidat, suuri ja pieni kuvio, valokuvio.

Yhdistelmät valkoisella:

Y14
Y15
Y16

Suunnittelu kaksivärisistä verhojen verhoista

Ikkunan muotoilu on yksi sisustuksen tärkeimmistä tekijöistä. Kahden suorakulmaisen kangaskuvun vaatimattomat verhot ovat hyväksyttäviä minimalismille, huipputekniikalle, parvekkeelle, skandinaaviselle, modernille japanilaiselle tyylille.

Hellävarainen värit yhdistettynä enemmän festoons, corrugation, laskostettu, rusetteja koriste johdot, tarttuu asianmukaiseksi klassinen sisustus, barokin, rokokoon, Empire, Deco.

Y17
Y18
Y19

Verhoilutyypit

 • Klassiset verhot ja verhot, jotka koostuvat yhdestä tai kahdesta suuresta suorakaiteen muotoisesta kangasta, jotka on ripustettu rungosta ja roikkuvat irralliset taitokset. Voidaan varustaa vuorauksella ja poimulla, yläosa on koristeltu lambrequinilla. Verhot ja verhon verhon voi olla monikerroksinen koostumus kahden kerroksen kerroksista.
Y20
Y21
Y22
 • Rinnakkaiset verhot, jotka on kiinnitetty rinnan tai heittäytyvät rungon päälle ja poikkivat ikkunan aukon eri puolilta.
Y23
Y24
Y25
 • Italialainen – koostuvat kahdesta kangasta, jotka vedetään yhteen köysien kautta, kulkevat renkaiden läpi väärältä puolelta reunuksen kulmiin.
verho

Kevyt versio keittiöstä

 • Laskosverhot ovat kangas on kiinnitetty erityistä räystään nostomekanismilla, joka nostaa kangas johto, läpi renkaan, joka muodostaa pehmeä vaakasuora taittuu.
sokea

Rooman sokea

 • Ranskalaiset verhot – kangas, jossa on lukuisia symmetrisiä horisontaalisia julisteita, jotka on kerätty erikoisteknologian mukaan. Kangas on kiinnitetty erityiseen koristekuvioon, jossa on nosto- ja laskutinjärjestelmä. Alennettuun tilaan festivaalit säilyttävät koristeellinen loistokkuutensa.
kaihtimet

Ranskalaiset verhot

Lyhyt verhot

Laattojen pituus on erityisen ajankohtainen kysymys keittiön sisustukselle. Usein, koska kireys tyypillinen asuntoja, jossa keittiö juoksevuus on harvoin yli 8 m verho pituus säädetään tason kynnys, 5-7 cm tai alle 10-15 cm. Tällaisissa tilanteissa on kuitenkin monenlaisia ​​kauniita ikkunamallin tapoja: kulmasorvet, kaarevat verhot.

Lyhennetyt keittiön ikkunan verhot:

Y29
Y30
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voit onnistuneesti peittää ikkunan tavallisilla suorakulmaisilla verhoilla, jotka näyttävät yhtä näyttäviltä. Kangas- tai muovirenkaista valmistetut koristeet tekevät kankaasta pehmeät taitokset.

kangas

Draperi ikkunapylvään yläpuolella

Verhot lattialla

Katolta katolta lattialle – suosituin tapa koristella ikkunoiden aukkoja, kaikkein hienoimmillaan tämä vaihtoehto näyttää tilavissa huoneissa. Kuitenkin huonekalujen ja kodinkoneiden menestyksekkään järjestelyn avulla voidaan koristella tyylikkäät verhot lattialle ja pieni keittiö.

Valokuvan esimerkkejä sisustuksesta, jossa on pitkät verhot keittiöt eri alueilta:

Y33
Y34
Y35

Ikkunan aukon leikkaaminen ovi parvekkeella on paremmin verhoja lattialla, mutta yhtä vaikuttava ovat verhot ja keskipitkät verhot.

Alumiiniset ikkunat, joissa on parvekeovet:

Y36
Y37
Y38

Keittiön sisätilojen ikkunoiden yhdistäminen yhdessä ruokailuhuoneen tai olohuoneen kanssa vaatii erityistä lähestymistapaa. Pitkän verhojen yhdistelmät monotonisella lumivalkoisella tulleella, valssatut, itävaltalaiset, roomalaiset verhot, pystysuorat ja vaakasuuntaiset kaihtimet, jotka suojaavat kirkkaalta auringolta, ovat mahdollisia.

Pitkät verhot sisätiloissa keittiö-studio:

Y39
Y40
Y41

Harkon lambrequiinit

Lambrequin on vaakasuora sisustuselementti, joka sijaitsee verhojen yli ja peittää niiden yläosan. Upea lambrequin, jossa on paljon huivia, voi olla sisustuksen tärkein elementti, ilman verhoja ja tylliä. On olemassa monia erilaisia ​​horisontaalisia tekstiilikoristeita: pehmeä ja kova, leveä ja kapea, sileä ja prisborennye, aallotettu, puristettu, koristeltu nauhat, köydet, jouset.

Pienen keittiön ikkunan peittäminen on parempi kuin epäsymmetrinen lambrequin, suorakaiteen muotoinen vaakasuora elementti, päinvastoin, visuaalisesti alentaa kattoa. Korkeissa kattoissa valinta on melkein rajoittamaton – koostumus riippuu sisustuksen tyylistä ja väripalettista. Helmiristit verhosta vapauttavat kevyesti, visuaalisesti laajentavat ja antavat huoneelle erityisen helpon.

Kaksiväriset lambrekiinit:

Y42
Y43
Y44

Lambrequin pariliitosverhon kanssa:

Y45
Y46
Y47

Tulle-huntu

Ilmatäytteistä painottomia huntua käytetään usein tulleina. Tullamatto pystysuorilla raidoilla visuaalisesti nostaa alhaisia ​​kattoja. Tilan laajentamiseen on parempi valita vaakasuuntainen kuvio tai raidat. Läpikuultavan sumun harhaa avustaa valkoinen kangas monikerroksisessa koostumuksessa sinisen, punaisen, violetin, mustan tai smaragdinvihreän verhon taustalla.

Y48
y49
Y50

Tärkeää Sekoita yksi koostumus kappa verhot ja hunnun kanssa tylli toisesta kudoksesta, esimerkiksi, organza toivottavia, koska rikki harmoninen yhdistelmä elementtejä verhot.

Taput kiinnittää verhot

Huntu on taipuisa, melkein painoton kangas, jolla voit luoda lukemattomia yhdistelmiä mihinkään ruutuun. Yleisimmät vaihtoehdot ovat:

 • käännä rungon päälle;
 • saranoilla;
 • renkailla;
 • magneeteilla;
 • kulissien kohdalla;
 • silmukoissa;
 • koukkuihin;
 • nauha;
 • puristimilla.
kiinnitys ristikoihin

Ristikkojen asennusvaihtoehdot

Perekidy kautta räystään voi ripustaa pitkä rainoja kaksi yksivärinen tai monivärinen huntu kankaita, jotka on ommeltu keskellä, ja säätää pituus molemmin puolin. Toisaalta alemman kankaan kerros, mistä jäljellä oleva osa muodostaa kappa, kiinnittämällä rainan läpi räystään 1-2 kertaa, riippuen pituudesta ikkuna-aukon vastakkaiselle puolelle. Voit käyttää kankaan toista puolta toisena verhokäyränä, mikä luo ristikkäisiin verhoihin nähden.

perekidy läpi räystään

Käännä kehys

Saranat – ei vähemmän suosittu tapetti kiinnittää verhot. Verhojen yläosaan liimataan sokea nauha ja ommellaan sashes, joiden läpi kehys ohitetaan.

Silmukoiden tyypit:

 • Split, sidottu päälle tai sivulle;
 • all-in-one tai kuuro;
 • koriste-kiinnikkeillä;
 • painikkeilla.
he lauloivat

Silmukoiden tyypit

silmukka

Saranat jousien muodossa

silmukka

Kuurojen silmukat

silmukka

Saranat nivelillä

kaihtimet

Saranoiden verhot

Sokeiden verho on erinomainen tapa sisustaa huoneet, joissa on melko hyvä luonnonvalo, joissa ei tarvitse siirtää kangasta jatkuvasti rungon yli. Kankaan yläosassa on ommeltu erityinen horisontaalinen taskukulma, jonka läpi kehys kulkee. Kulisk voi olla lisäkoristeelementti, jonka suunnittelussa käytetään usein pitsiinsineitä, punoksia, nauhoja.

Verhot:

y58
y59
Y60

Erittäin suosittuja metalli- ja muovikaulusverhot. Eyeletsin halkaisija voi olla erilainen. Eyeletsin asentamiseen et tarvitse edes ompelukoneita.

silmukat

silmukat

Y62
Y63
y64

Ikkunan draping vaatii moitteetonta makua, huomiota, suhteen tunne ja kärsivällisyyttä. Sopivia näytteitä valmiista tuotteista ja sisustuselementeistä löytyvät verkkokauppojen luettelosta. Voit valita sopivia kankaita ja lisävarusteita omalle sisustuksellesi ja ommella omia verhoillesi, mutta aloittelijalle onnistuneen kokoonpanon luominen ei ole helppoa. Monimutkaisia ​​malleja tilataan parhaiten studioissa verhojen ompeluun.

Kuvagalleria: Huntu keittiön ikkunasta

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org