Teka мивки от неръждаема стомана и изкуствен гранит – традиции и иновации – banking-on-green.com

Teka мивки от неръждаема стомана и изкуствен гранит – традиции и иновации

Teka мивки от неръждаема стомана и изкуствен гранит – традиции и иновации

Телефон: 8 (495) 64 500 64

Телефонът на официалния сервизен център: 8-800-2-500-501

Официален уеб сайт: http://www.tekaindustrial.com/en

Намерете най-близкия магазин Teka: http://www.tekaindustrial.com/en/wheretobuy

Следващият “герой” на нашия цикъл от рецепти за кухненски мивки е санитарните и технически устройства на търговската марка Teka. Големият международен съюз на Tekagroup произвежда разнообразни продукти за различни цели за домашна и промишлена употреба. Особено популярни сред потребителите са Teki мивки.

За TekaGroup

TekaGroup отчита официалното си родословие от 1924 г. насам, въпреки че корените на компанията водят до Германия през 19 век. Днес стопанството обединява бизнес столицата на Швейцария, Германия, Испания, Холандия и Норвегия. Индустриалната група има 57 дъщерни дружества, 25 големи модерни завода в Европа, Азия и Южна Америка, собствени проекти и изследователски центрове. Продукти, представени в 116 страни на световните пазари и не се ограничава само до един търговски марки Teka.Navernyaka много читатели са запознати с най-известните техники за Kuppersbusch кухня, тя е само една от дейностите на много области TekaGroup.

TekaGroup

TekaGroup е един от признатите световни лидери в производството на кухненски уреди като цяло и санитарен фаянс по-специално

карта

Санитарен фаянс “Тека” за кухнята е добре познат не само в Европа, висококачествени продукти намират благодарни купувачи в 116 страни по света

Характеристики на доставката на оборудване на местните пазари

За всяка от страните, където се представят продуктите на Teka, компанията формира собствена гама от продукти, като отчита характеристиките на пазара, логистиката, покупателната способност на населението.

Асортиментът, показан на руския сайт, е ограничен до международния каталог и се отнася до складовата програма и може бързо да бъде доставен до дилърите. “Ограничен” списък на оборудването за местния пазар не означава, че купувачите не могат да поръчат модела от глобалния каталог. Тази възможност се предоставя от много търговци, само стоките ще трябва да чакат и да плащат за нея малко повече, отколкото за аналога, предназначен за местния пазар.

За всяка от страните от ОНД има оферта за асортимент от санитарно и друго оборудване. Като кликнете върху някоя от връзките по-горе, можете да намерите прехода към регионалните версии на сайта на TekaGroup, в горната част на страницата има маркиран знак, посочващ страната.

санитарно инженерство

Събирането на санитарен фаянс от фирма “Тек” включва стотици модерни модели шайби, техните варианти и аксесоари за тях. За съжаление, складовата програма за руския пазар включва само част от това разнообразие. Модели, които не са включени в каталога на RU, като тази стъклокерамична мивка COMPACTLUX с интегрирана печка за сензори, могат да бъдат закупени от някои дилъри на фирмата при поискване

Използвани материали

Ще посветим отделен раздел на използваните материали за направата на кухненските мивки “Тека”. Сред тях има както познати, така и оригинални:

Неръждаема стомана

Неръждаемата стомана е традиционен евтин практичен материал за кухненски водопровод. Неръждаемата стомана е идеална от гледна точка на хигиената, изключително издръжлива, термо- и химически устойчива, много издръжлива. Няма алтернатива при организирането на професионални кухни, това е добре за дома. Стоманената обвивка не може да бъде счупена, от силно въздействие върху нея ще се появи само малка дън. Ако повърхността е надраскана, оригиналът й може да бъде възстановен чрез смилане. Неръждаеми мивки Teka може да има три типа повърхности: полирана, матова и микро текстура.

Theca Shells

Неръждаемите мивки Teka могат да имат различни текстури

Tegranit Plus

Tehrani Plus – композитен материал, съставен от три четвърти от плитки гранит чипове (размер на частиците 0.03-0.08 mm) и една четвърт от един свързващ акрилова с добавки багрило, което осигурява набор от цветове. Повърхността на камъка на допир е много по-топла от метала, на него почти никаква забележима мръсотия и петна. На външен вид и свойства Tehrani Plus принцип, подобен на изкуствен камък от други производители, но трябва да се отбележи специално якост, устойчивост на топлина (280 ° С) и висока устойчивост на износване, в сравнение с конкурентите евтини продукти.

Изкуственият гранит, разбира се, не е толкова силен, колкото стоманата, но не е лесно да го повреди. При внимателно боравене, водопроводът ще продължи много десетилетия. Мивки от Tegranit Plus имат висока поддръжливост: драскотините и малките чипове, ако възникнат, могат да бъдат почистени и полирани, големи дефекти могат да бъдат отстранени с помощта на специални ремонтни съединения.

Цветове Tegranit Plus

Цветовете на Tegranit Plus, предлагани в основната програма за руския пазар

Грижата за повърхността се извършва с помощта на обичайни препарати, калциевият депозит от твърдата вода може да се отстрани с оцет от трапезата или да се разрежда във вода с лимонена киселина.

Nanogranit

Нанограните са друга съставка, състояща се от две трети от много малки (0.03 mm) каменни чипове, 1/6 от акрилни смоли и същото количество цветна паста. Докато Nanogranit има същите предимства като Tegranit Plus, той има и допълнителни предимства. Благодарение на малките агрегати и особеностите на производствената технология, изкуственият камък е много плътен и повърхността е изключително гладка.

Течовете от тиково дърво от наногранулит имат свойства отблъскващи мръсотията, те лесно се поддържат чисти. Голямо количество оцветител материал осигурява сочно, наситен tsvet.U nanogranita има друг забележителен имот: част от сместа се състои от няколко съществени характеристики, подобряващи съставки, включително – сребърни йони. Това дава водопровод на наногранита също антибактериални свойства.

почистване

По-лесно е да се грижи за наногранулите, отколкото за всеки друг вид покритие, самото повърхност отблъсква мръсотията

За съжаление, продуктите на TEKa от нанограните не са включени в складовата програма на руския пазар. Те са скъпи, така че можете да ги купите само по поръчка.

Закалено стъкло

Стъкло – това е патентован “чип” на компанията, малко хора все още произвеждат такава санитарна техника за кухнята. Вярно е, че само горната част на мивката Teka е направена от стъкло, разположена над плота. Основата за стъкло и купа е изработена от неръждаема стомана.

Стъклото е втвърдено, което гарантира неговата висока якост. Случайно излезе от плочата на сушилнята, дори и голямото, закалено стъкло няма да се счупи. Но въпреки това е невъзможно да го наречем абсолютно неразбиваем: ако се люшкате с чук с люлка или нещо подобно на втвърдена стъклена повърхност, то със сигурност ще се счупи. В същото време тя се разделя на много малки фрагменти, без да причинява травма на човек. За професионалните кухни стъклото не е подходящо, но за чистия собственик е отлична възможност.

закалено стъкло

Закалено стъкло – нов материал за кухненски водопровод, много ефектен. Фирма “Тека” е лидер в производството на стъклени мивки

Метод на инсталиране

Дизайнът и външният вид на кухненските водопроводи са до голяма степен обусловени от инсталационната технология. В зависимост от начина на инсталиране, продуктите на компанията се разделят на следните типове:

отгоре

Монтират се директно върху долните шкафове, имат пълна ширина от 60 см, са изработени само от неръждаема стомана. Размерите на шкафа трябва да съответстват точно на размерите на мивката. Плотовете на това място не са монтирани, а мивката над главата се заменя.

Въздушните модели могат да се използват както за дома, така и за професионалните кухни. В каталога на железопътния превозвач черупките не са представени, независимо от факта, че има много от тях в международната програма. Европейската компания не бърза да се конкурира на руския пазар, като производители от страната и Азия предлагат по-евтини продукти от този тип.

Мортис на върха на масата

Мортис върху плота на масата (настолна инсталация) – най-разпространеният тип, инсталиран в съвременните домашни кухни. В горната част на масата се изрязва дупка, в която е поставена мивка. Неговият ръб почива върху работната повърхност. Популярността на тези модели се дължи на лекотата на тяхната инсталация и способността да се използват всякакъв тип плотове, включително евтина ламинирана ПДЧ.

Дупката под мивката може да бъде отрязана сама. Размерът на долния шкаф не играе голяма роля, основното е, че купата е поставена в нея, а “крилото” (страничната платформа, сушенето) може да бъде разположено над съседната шкаф. Повечето модели с “крило”, предназначени за монтаж в правоъгълен шкаф – обратими. Това означава, че те могат да бъдат разположени по такъв начин, че “крилото” да е отляво или отдясно.

Видео: Монтиране на стената за мивка Teka за 10 минути

Ниво на хоризонтално ниво с площадка

Такива модели са купа с малка страна, понякога с “крило”. В настолната дъска жлебът се смила, така че плоската страна на мивката може да бъде инсталирана в същата равнина, както и работната повърхност.

Решението е много удобно, малки отломки и разлятата вода от плотовете могат лесно да бъдат изгладени направо в купата. Въпреки това, не е лесно да се избере бланширан канал за подобна мивка, кръстопътя остава видим, така че трябва да се прави перфектно. Такава работа може да се извърши на добра машина в производството или на полето с шаблон и професионален маршрутизатор. По-трудно е да се монтира промивката с плота, отколкото да се монтира черупката, а запечатването на купата изисква специални грижи.

Модели, flush с флъш, е желателно да се комбинира с не страх от маси от влага маса от естествен или изкуствен камък, включително акрил. Позволява се монтирането на мивки и промиването с плотове от ламинирана ПДЧ, но не забравяйте, че ПДЧ има много ниска водоустойчивост. Най-малък недостатък в инсталацията – запечатването на фугата на работната повърхност и джантата ще бъде счупено, водата ще падне в ПДЧ и ще се надуе.

Видео: технологията за инсталиране на ниво мивка с маса

Мортис под масата

Покрийте под плота на масата (инсталация под пода). В структурно подобни на тези, монтирани в едно ниво с горната част, представлява чашата без “крило” малко под bortikom.Ustanavlivaetsya работна повърхност под предварително направени дупки, които трябва да съответстват точно на вътрешните контури на купата. Мивката се фиксира отдолу към плота на масата със специални винтове през джантата, съединението е запечатано. Краищата (краищата) на отворите в плота са отворени едновременно и водата се подава върху тях. Съответно, плота за маса трябва да бъде водоустойчива и достатъчно силна, за да задържа закрепването на мивката, окачена на дъното. Подходящ акрилен плот за маса, камък, естествен или изкуствен. Естествено, тези материали се обработват само в производството.

Поставете подобна обвивка под плота на масата от ПДЧ по същия начин, както в каменна плоча, тя не работи, ПДЧ ще бъде незащитена. Възможно е обаче да поставите горната част на масата под пластмасовия капак, като отстраните плочата под режещия инструмент, но оставяте ламината. За да направите това, е необходимо да направите много точен отвор, да изберете жлеба за външните размери на мивката на инсталацията на основата и да го поставите върху епоксидната смола, като залепите ставата със санитарен силикон. Тази филигранна работа и дори не всеки опит дърводелец е в състояние да се справи с нея.

Инструкция за видео: монтаж на подове под плота на мивката

Имайте предвид, че само по себе си мивките, които са вградени под плота, са относително евтини, но инсталирането им не е много скъпо, независимо от технологията.

Дренажни системи на Thek

Всички сливи за санитария Teka са оборудвани с преливници, които изключват заливането на помещението, ако собствениците, затварящи долния клапан, забравиха да изключат водата. Има три вида дънни клапани, които покриват изтичането от купата:

 • Ръчен нагнетателен клапан за налягане.
долен вентил

За да затворите ръчния вентил, трябва да го натиснете отгоре, отворете – издърпайте нагоре

 • Полуавтоматичен долен вентил. Плюс това е, че можете да отваряте / затваряте клапата с ротационна дръжка, удобно разположена отстрани на мивката, на нивото на плота. Не е нужно да хвърляте ръката си в мръсната вода и да извадите плочите, ако мивката е пълна с прибори.
миене

Мивка за измиване с две чаши и преливане. В показания модел един от долните клапи е натиск, а другият е полуавтоматичен. Ротационната дръжка, разположена на нивото на масата, контролира полуавтоматичния клапан чрез кабел

 • Автоматичен вентил – изглежда като полуавтоматичен, но не е дръжка, а бутон. Не е необходимо да се обърнете, просто натиснете.
долен вентил

Контролът на долния вентил често се поставя срещу миксера, по-близо до ръба на горната част на масата

Преглед на моделите Teka от складовата програма

Решихме да не се “люлеем” до пълен и много обширен международен каталог, но да се ограничим до модели, представени на регионален сайт за Русия. Но дори и ограничен списък от модели за местния пазар е достатъчно голям, за да избере правилния. Обмислете серия от продукти, които съчетават продукти с различни размери, но със сходен дизайн:

Мивка от неръждаема стомана

Бюджетни модели

 • принцеса

Евтините кухненски водопроводни в стомана с дебелина 0,6-0,8 мм. Обратими, оборудвани с клапан за дъно под налягане. Стягането на конструкцията дава облекчени ребра.

миене

Princess 580.500 1B, габаритни размери – 580×500 мм, предназначени за монтаж в шкаф с ширина най-малко 45 см

миене

Принцес 800.500, размери – 800х500, долната кутия от 60 ширина

 • класически

Серия от бюджетни черупки от традиционен дизайн. Всичките пет модела от серията Classic са правоъгълни, дебелината на стоманата е 0,8 мм. Повърхността е полирана или микро текстурирана. Долните клапани се натискат ръчно. Обратимо, мястото за инсталиране на миксера е осигурено от двете страни, но дупката трябва да бъде нарязана. Може да се използва заедно със стенен смесител.

миене

Класически 1½В 1D, размери – 1000х500 мм, шкаф от ширина 80 см

миене

Classic 80 2B, размери – 800х500, дело от 80

миене

Classic 1B 1D, размери – 860х500, дело от 50

миене

Класически 1½В, размери – 650×500, шкаф от 65

миене

Classic 1B, размери – 650х500, дело от 50

 • Universo

Друга бюджетна серия, направена в традиционния стил. Кухненски мивкиУниверсално правоъгълно, дебелината на стоманата е 0,7 мм. Повърхностно полирана, матова или микро текстура. Долните клапани се натискат ръчно. Реверсивен, може да се използва с миксер, монтиран на стена или мивка.

миене

Universo 79 1B 1D, размери – 790×500 мм, шкаф от 45 см

миене

Универса 1 1/2 В, размери – 650×500, шкаф от 60

миене

Universo 79 2B, размери – 790х500, дело от 80

миене

Universo 116.50 2B 1D, размери – 1160х500, дело от 80

 • Stylo и DR

Бюджетни компактни кухненски мивки от полирана неръждаема стомана с дебелина 0.6 (DR) и 0.7 мм (Stylo). Традиционен дизайн, заоблени контури. И трите модела Stylo са налични при полиране и с микро текстура, мивката може да се закупи и в матово покритие. Стандарт на оборудването: преливане (ако има две купи само в един от тях), долен клапан под налягане. Размерът на купите е доста голям, измиването на съдовете и готвенето в стоманени мивки е удобно.

миене

Стило 1Б, размери – 465h485 мм, шкаф от 45 см

миене

Stylo 1B 1D, размери – 830х485, случай от 45

миене

Stylo2B, размерите – 828х485, дело от 90

миене

DR 77 1B 1D, размери – 770×500, шкаф от 45

 • Centroval

Компактна кръгла мивка за малка кухня, където няма място за голяма мивка. Без “крилото”, зад купата има само малка площ за монтиране на миксера. От противоположната страна се предвижда само отвор, който може да бъде използван на стена, с мивката. Стоманена 0.8 мм, матова, полирана и микро текстурирана версия. Долен клапан под налягане.

миене

Centroval, диаметър 510 мм, шкаф от 45 см

Модели от средното ниво

 • АВТОБИОГРАФИЯ

Мивка и метър мивка “без остриета” с дълго крило от 0.8 мм стомана. Не обратими, налични в лявата и дясната версия, има отвор за миксера.

миене

VITAE 60 B, размери – 1000х500 мм, шкаф от 60 см

 • Ъглова 2В

Ъглова шайба с нестандартна L-форма. Черупката е проектиран да бъде инсталиран в нестандартна Г-образен шкаф ъгъл, чиято ширина диагонал трябва да е поне 90 см. Симетрично има две големи пълен размер чаша и подложка с място под миксер между тях. Преливането е само на една от двете купи и са монтирани двата клапана за налягане.

миене

Ъглова 2B, под ъгъл за монтаж в шкаф с L-образна форма с диагонал ширина най-малко 90 см, габаритни размери – 830×830 мм

 • стена

Серия от шест модела, но само три от тях са предназначени за инсталиране на компютри. Изработена от полирана или микро текстурирана неръждаема стомана с дебелина 0,7 мм. Дизайнът е лаконичен. Stena е частично оформена за висококачествено професионално кухненско оборудване, но за разлика от професионалната, тя не е товарителница, а се срива на плота.

TekaStena мивки имат подобрена функционалност и са предназначени за тези, които обичат домашното готвене. Това се доказва от формата на сравнително голямо “крило”, предназначено за лесна инсталация на дъската за рязане и наличието на сменяем шлайф за допълнителни купи. Дневният вентил е полуавтоматичен. Правоъгълните водопроводи са обратими.

миене

Stena 45 E, размери – 800×500 мм, дължината на диагонала на ъгъла на трапецовидния шкаф е не по-малка от 90 см, при монтаж в директен шкаф е достатъчно 45 см

миене

Stena 45-B 1B 1D, размери – 860х500, шкаф от 45

миене

Stena 50-B 1B 1D, размери – 860х500, шкаф от 50

Топ модели

Стилни шайби от рамка от полирана стомана с дебелина 0,9 мм с повишена комфорт и функционалност. Поради характеристиките на дизайна е невъзможно да бъдат направени обратими, има леви и десни варианти. Deep и широка купа намира възможно най-близо до лицето, зад него е широк и удобен рафт, на която, ако е необходимо, могат да бъдат поставени препарати, гъби, кърпи и други малки неща, които присъстват на всяка кухня. Отстрани на миксера има кран за детергент и контролен бутон за автоматичния долен вентил.

В допълнение към клапанния вентил, удобна мивка за грил и дозатор за течен сапун, всеки модел включва пластмасов коландер. ModelsTekaFrame комбинира възможностите за професионална водопроводна инсталация, висок комфорт и фино настроен минимален дизайн. Идеален за интериор от висок клас в модерния стил на хай-тек.

миене

Frame1BPlus, размери – 595х510 мм, кутия от 60 см

миене

Frame1 1 / 2B, размерите – 595х510, случай от 60

миене

Frame1B 1DPlus, размери – 970х510, случай от 60

Подложни шайби от неръждаема стомана

 • БИФ

Серия от компактни, издръжливи мивки, изработени от дебела стомана с дебелина 0,9 мм и клапан за дъно под налягане.

миене

BEF 15,38 F, размери – 201×426 мм, шкаф от 30 см

миене

BEF 34.38 F, размерите – 386х426, случай от 40

миене

BEF 52.38 FPlus, размерите – 566х520, случай от 60

 • стена

Вече познати в поредицата за вградени перални машини, от които три модула са монтирани на едно ниво с плота. Формата, подобрена функционалност и строг дизайн, повтарят горепосочените опции за настолни компютри. Разликата е само в конструкцията на ръба и начина на монтаж. За разлика от повечето инсталирани флъш с кухненски кухненски мивки, има странични платформи (“крила”). Полуавтоматичен долен вентил, комплектът включва календар от неръждаема стомана за допълнителна купа.

миене

Stena 50-BF 1B 1D, размери – 864х504 мм, шкаф от 90 см

миене

Stena 60-BF 1½B 1D, размери – 984×504, шкаф от 100

миене

Stena 45-EF 1B 1D, размери – 804х504, дължината на диагонала на ъгъла на трапецовидната или ширината на директния шкаф е не по-малка от 90 см

Подложни шайби от неръждаема стомана

BE и BELinea – серия от дебели милиметрови плочи от неръждаема стомана, монтирани под плота. Външните размери на черупките са малки, но вътрешните размери на големите ви позволяват да измивате големи чинии без проблеми и да готвите с лекота. Налягане на долната клапа или автоматично (за Linea), бутонът за управление трябва да бъде изнесен към повърхността на плота.

миене

BE 390, размери – диаметър 450 мм, шкаф от 45 см

миене

BE 34.40.20 PLUS, размери – 367х427, случай от 45

миене

BE 40.40.20 PLUS, размери – 435х435, случай от 45

миене

BELINE 34.40 R15, размери – 380×440, шкаф от 40

миене

BELINE 40.40 R15, размери – 440×440, шкаф от 50

миене

BELINE 50.40 R15, размери – 540х440, случай от 60

Подложни шайби от изкуствен камък за десктоп монтаж

 • Simpla 45 TG

Проста, но удобна и доста голяма обратима мивка. Допълнителната микросфера на “крилото” прави по-удобно приготвянето и изрязването на продуктите на плочата за рязане, монтирана на мястото на купата. Налягане на долната клапа. Налични цветове: бял, пясък, въглероден и черен металик.

миене

Simpla 45 TG, размери – 860×500 мм, шкаф от 45 см

 • Centroval 45 B-TG

Компактно измиване под формата на кръг за малка кухня, където няма място за голяма мивка. Цветове: бял, пясък, топаз и въглерод. Дебелината на камъка е 9 мм. Полуавтоматичен долен вентил.

миене

Centroval 45 B-TG, диаметър 510, кабинет от 45

 • Cara 45В TG

Традиционна кухненска мивка, изработена от 9 мм камък с “крило”, обратим, полуавтоматичен дънен клапан, микро купа. Предлага се в цветове: бял, пясък, топаз, въглероден и черен металик.

миене

Cara 45B TG, размери – 795х500, случай от 45

 • Кеа

Серия от каменни мивки с дебелина 9,5 мм с “крило”. Те са правоъгълни, изработени в ограничен минималистичен стил. Широчината е само 435 мм, мивката може да бъде монтирана на нестандартни тесни плочи. Обратим, долен клапан под налягане. Цветове: бял, пясък и въглерод.

миене

Kea 45 B-TG, размери – 860х435 мм, шкаф от 45 см

миене

Kea 60 B-TG, размери – 860х435, дело от 60

 • Cabrera 45B TG

Относително компактно измиване на изкуствен камък с дебелина 10,5 mm с “крило”, обратимо, преливане в микрочип, полуавтоматичен дънен клапан. Предлага се в цветове: пясък, топаз, антрацит.

миене

Cabrera 45B TG, размери – 680×460 мм, шкаф от 45 см

 • Texina 45E TG

Ъглова мивка за трапецовидно или правоъгълно шкафче, дебелината на камъка е 10 мм. Полуавтоматичен вентил. Предлага се с неръждаема стомана от неръждаема стомана за допълнителна купа. Цветове: пясък, топаз, антрацит.

миене

Texina 45E TG, габаритни размери – 800×500 мм, трапецовиден шкаф с диагонал ширина не по-малък от 90 см

 • ореол

Серия мивки от минималистичен дизайн, изработени от изкуствен гранит от 10 мм, с кристална платформа, перфектно пригодени за работа с рязане. Преливането се поставя в купа или микросферата, ако има такава, долен клапан за налягане. Зад купата има удобна платформа за инсталиране на миксер и поставяне на перилни препарати. Корпусите не са обратими и са достъпни само в лявата версия (ляво “крило”). Цветове: ванилия, пясък, въглерод, шоколад.

миене

GloriaB-STG, размери – 680х500 мм, кутия от 40 см

миене

GloriaB-TG, размери – 780х500, случай от 40

 • астрален

Серия мивки (3 продукти, цветови опции 7) от изкуствен дебелина гранит 10 mm.Dizayn дискретни продукти преобладават внимателно работили строго правоъгълна форма. TekaAstral мивка хармонично се вписва във вътрешността на всеки стил, но ще бъде особено ефективна в модерна минималистична обстановка.

Серията включва модели, предназначени за монтаж в правоъгълен или трапецовиден (ъглов) шкаф. Вградени мивки, мотивирани върху плота, имат препълване на всички купи, готови или планирани отвори за миксера. Дневният вентил е полуавтоматичен. Цветовете, от които да избирате, са бежовия пясък, ванилията, топаз, кварц, въглерод, шоколад и черен металик.

миене

Astral 45BTG, габаритните размери – 650х500 мм, са предназначени за монтаж в шкаф с ширина най-малко 45 см

миене

Astral 60 B-TG, размерите – 780х500, долната кутия от 60 ширина

миене

Astral 80 E-TG, за монтаж в скосена ширина ъглов шкаф по диагонал от най-малко 90 см, obschierazmery – 1002h500 мм. Ъгловите черупки не са обратими

 • Perla 45BTG

“Крила” мивка, изработена от камък с дебелина 10,8 мм, с оригинална заоблена форма. Обратим, долен клапан под налягане. Цветове: пясък, топаз и черен металик. Черупката в черен цвят е оборудвана с полуавтоматичен вентил.

миене

Perla 45BTG, размери – 790×500 мм, долен шкаф от 45 см широк

 • Menorca 60 S-TG

Единична измиване без “крило”, но с голяма купа (513h358 мм) и средна дълбочина (180 мм), който може да се измие в саксия на 10 литра или як диня без проблеми. Дебелината на камъка е 11 мм, полуавтоматичен дънен клапан. Цветове: ванилия, пясък, въглерод, черен метал.

миене

Menorca 60 S-TG, размери – 570х510 мм, долната кутия от 60 см

Мостови умивалници, направени от подложка от изкуствен камък

Радеа – единствената поредица от мивки, изработени от инсталация на изкуствен гранитогрес от складовата програма в Русия. Калъфи без крило, дебелината на камъка е 10 мм. Широчината от едва 430 мм може да бъде инсталирана върху стеснения покрив на масата. Но размерът на купите не е по-малък от стандартните шайби. Нагнетателен клапан под налягане. Цветове: ванилия, пясък, въглерод.

миене

Radea 490/370 TG, размерите – 550х430 мм, долната кутия от 60 см

миене

Radea 550/370 TG, размери – 550х430, дело от 60

Мивки от закалено стъкло

Миене на стъкла Teka- изключителен дизайн, външен вид, качество и добре подредени tsene.Pri работа светлина стъклени панели изглеждат много впечатляващи, игра отражения и отблясъци върху хоризонтална повърхност и спектрални модулации на инкрустирани kromkah.Pri всички предимства от водопровод има недостатъци: Закаленото стъкло е силно, но все пак изисква внимателно боравене. В допълнение, стъклена мивка е необходимо да се поддържат чисти, тъй като, както модерния смартфон на екрана, мръсотия върху гланцирана повърхност хваща glaza.Steklyannye модел е изцяло в синхрон със скъпи мебели в модерен интериор.

 • Lux 1B 1D 78

“Крило” измиване на средно големи традиционни оформление. От полираната фасадна 8 мм темперирано стъкло с матови елементи се прави само горният панел, основата и купата са изработени от милиметрова полирана неръждаема стомана. Не е обратимо, можете да закупите модели с ляво или дясно “крило”. Полуавтоматичен долен вентил. Стъклото може да бъде боядисано в черно или бяло.

миене

Lux 1B 1D 78 с черно стъкло, размери – 780х510 мм, долен шкаф от 45 см

миене

Lux 1B 1D 78 с бяло стъкло, размери – 780х510, шкаф от 45

 • I-Sink 95 DX от топ колекцията на Ethos

“Smart” измиване, набор от електронно-термостат смесител и сензорен панел, чрез който може да изберете желания режим струйници нива вода под налягане от температура 5 и 17 деления. Процесорът ви позволява да правите индивидуални настройки в паметта. Долният вентил е автоматичен. Горният панел е изработен от черно закалено стъкло с лицев ръб, основата и купата са от полирана неръждаема стомана. I-мивка – изключителен водопровод за обезпечени lyudey.Razmer малка купа в добри къщи за почистване на съдове грижи миялна машина, мивка и се изплаква стъклата на бохемски кристал и артишок.

черупка

I-Sink 95 DX, размери – 950х520 мм, долната кутия от 50 см

Преглед на видео: washingTekaI-SINK 95 DX

Моделът с термостатен смесител, настройка на потока на сензора и температурата на водата е най-модерният тип кухненски водопровод за днес.

Мивка аксесоари и миксери Teka

За много модели мивки Teke можете да поръчате допълнителни аксесоари, които правят работата в кухнята по-удобна. Това са стоманени и пластмасови решетки – колгери, кошници, дъски за рязане, многотраклисти, системи за сортиране на отпадъци.

Тека

Професионалната teka Teka ви позволява бързо и добре да котнете или настъргвате зеленчуци. Когато това не е необходимо, то е изкривено в епруветка и не заема никакво място за съхранение

Аксесоарите във форма и размер съответстват на размерите на мивките и не са универсални, за различните модели има опции.

аксесоари

Предлагани аксесоари за мивки Teka

Предлагаме и изхвърляне на отпадъци (раздробяващо устройство), което включва връх отстрани или настолна повърхност. Това е чудесно смила почистване зеленчуци, месни отпадъци и дори малки кости, като по този начин се намалява количеството на битовите отпадъци, за да улесни работата в кухнята и да се избегне запушване на канализацията.

dispouzer

Машината за изхвърляне може да бъде монтирана на всяка мивка Teka, при условие, че дренажната тръба е направена в съответствие със SNiP

И накрая за миксерите за кухнята. Има много от тях, дизайнът и функционалността са разнообразни, цветовете съответстват на нюанси на черупки.

миксер

Избирайки за кухнята си Teke мивка, трябва да запомните, че тя може да бъде избрана подходяща за дизайн и функционалност миксер от същия производител

Имайте предвид, че цените на Teka в никакъв случай не са ниски, висококачествени европейски водопроводни средства си заслужават парите и не могат да бъдат евтини. Препоръчваме да се доверявате както на инсталацията на оборудване, така и на монтажа на кухненските мебели в специалистите. Не е полезно да се спестят квалификациите на изпълнителите.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org