Slik limer du ikke-vevd tapet: Teknologi for liming av tapet på ikke-vevd basis – banking-on-green.com

Slik limer du ikke-vevd tapet: Teknologi for liming av tapet på ikke-vevd basis

Slik limer du ikke-vevd tapet: Teknologi for liming av tapet på ikke-vevd basis

Hvis du noen gang har hatt å lime tapet med dine egne hender, er det mulig at du er forbannet alt i verden, og tung klut, og for tykke eller svært flytende lim, og de grove hjørnene i rommet, og seg selv, for hva limt lerretet opp føtter. Og hvis du nå har igjen ideen om å reparere sine egne hender, kan du lese om hvordan pokleit non-woven tapet, siden prisene for tjenester av tapeter håndverkere er sammenlignbare med kostnadene for selve materialet.

Flizeline bakgrunnsbilder er praktiske og effektive, men deres liming har noen funksjoner

Med riktig liming, vil ikke-vevd tapet vare lenger og ha et attraktivt utseende

Funksjoner av ikke-vevd tapet

Til tross for at ikke-vevd tapet ikke skiller seg ut fra andre typer tapeter, er dette ikke et vanlig materiale. Det dekorative laget av vinyl i dem sprøytes ikke umiddelbart på papir, men på nonwoven, som limes til en papirbase. Fleece er et ikke-vevet materiale oppnådd ved å trykke på fibrene. Den har en amorf struktur, slik at den opprettholder høy stabilitet i alle retninger. Dette forenkler arbeidet med materialet sterkt. Vekten på lerretet er også redusert, så tapet ikke-vevd, som regel har en bredde som er to ganger bredden av vanlige kluter – 1 m 6 cm.

Tapetet med en ikke-vevd base er ofte ubemannet, noe som gir ytterligere muligheter for å fly en designidee og opprettelsen av et unikt interiør. Hvis du ikke bare skal lim inn ikke-vevd tapet selv, men også dekorere dem med maling, er det best å konsultere erfarne håndverkere. Tross alt er ikke hver maling egnet for slike bakgrunnsbilder. I tillegg er det et flerlags dekorativt belegg og maling av individuelle elementer for hånd.

Et stort utvalg av designalternativer for ikke-vevd tapet vil tilfredsstille den mest raffinerte smaken

Designere tilbyr svært uvanlige variasjoner av ikke-vevd tapet for enhver smak

Overflateforberedelsen for å lime ikke-vevd tapet er det samme som for andre typer. Vegger må være rene, jordet, primet. Bare små riper er tillatt på overflaten. Men det er ett triks: at når du maler ikke-vevd tapet, ikke trenger å påføre malingen i flere lag, er det bedre å bruke det siste laget av primeren med en tonet komposisjon. Men dessverre, den tonede primeren, og til og med den riktige fargen, er det noen ganger vanskelig å finne byggematerialer i butikkene våre. Forbered det derfor selv. Bare fortynn i primeren en liten maling, som du vil male veggene etter liming. Belagt primer påføres med en rulle etter siste sliping.

Slik limer du ikke-vevd tapet: forberedelse til arbeid

Du trenger et standard sett av instrumenter – det samme som kreves for å jobbe med alle typer bakgrunn. Dette blyant, tape, tapet knivblad med en margin dertil, vann-nivå eller en laser, linje tapet, trappestigen, valser, gummi- duk og leddene, og tørr svampduk (gasbind og egner) to klebekapasitet.

Vegger for ikke-vevd tapet må være glatt, rent og tørt

Tapet limt til tørt og rent, ferdig forberedt, veggene

Verkene starter fra vinduet, og beveger seg gradvist dypere inn i rommet. Kanten på den første stripen må være merket med et nivå. Men du trenger ikke å tegne en solid linje med blyant! Faktum er at ikke-vevd tapet er svært følsomt for smuss, og denne linjen vil skinne gjennom enda noen lag med maling. Markeringen skal bare gjøres med en veldig tynn stiplede linje.

Fortynn limet ved å følge instruksjonene på pakken. Bruk en spesiell sammensetning for ikke-vevd tapet. Det adskiller seg fra andre typer limolje og viscidity, slik at den ikke absorberes i basen i lang tid. Limet skal påføres veggen, ikke til tapetet. Mange, uten å ha interessert seg, hvordan det er riktig å limme flizelinovye-veggpapir, gjør det på tradisjonell måte: spre bakgrunnsbilde med en klumpete struktur. I dette tilfellet, etter tørking av tapetet, blir limet trukket mellom banene, derfor er spaltene dannet fra 2 til 5 mm i bredde. Husk: Ved liming av vegger med ikke-vevd tapet limes kun på veggoverflaten!

For å tapet på en pålitelig måte på overflaten, må den være forsiktig glasert med lim

Lim sammensetning brukes på vegger, ikke til tapeter

Påfør limblandingen på veggene på vanlig måte med en vals og en pensel (i hjørnene). Så det viser seg pent og raskt. For å unngå å få limet på overflaten av en tidligere limt stripe, bruk den bredere enn stripen, ca 10 cm.

Subtilitet av liming og maling av tapet på ikke-vevd basis

Ikke kut rullene i strimler. Selv om de har et bilde, kan du justere bakgrunnen på plass. Men oftest ikke-vevd tapet krever ikke en passform. Derfor, for å pakke ut en rulle og lim lerretet til veggen, kan du umiddelbart etter påføring av limet, ha tidligere bestemt hvor toppen, og hvor bunnen. Lag et avstand på minst 5-7 cm på taket, og fra bunnen trimme tapetet nøyaktig på skjørtbrettet. Overhead er nødvendig for å kompensere for takets helling. Du kan redusere aksjen til 2 cm, hvis du vet at takene dine er mer eller mindre like. Straks etter liming klippet kuttet lageret med en skarp kniv på tapetlinjen. Overskudd av limblanding fjernes med en fuktig og ren svamp, og neste stripe limes på.

Flizeline tapet kan også brukes som grunnlag for etterfølgende maling av vegger

Flizeline tapet kan males, får originale og uvanlige visuelle effekter

Det er mulig å lim kluten ikke vinkelrett, men parallelt med gulvet. Dette vil unngå de vertikale sømmer, som er vanlig søkt av en mann som kom inn i rommet, dekket med tapet. Limingen av tapet er horisontalt skapt illusjonen av ideelle vegger.

Ikke mage fleece tapet før to dager etter liming. Det er mange måter å skape flere effekter som legger vekt på tekstur av tapet, markere noen av elementene sine. Men det er viktig å forstå at for flizeline tapet er det spesielle farger, og de er ikke billige. Lag et stilig interiør med billig maling, ikke laget for ikke-vevd tapet, det er bare umulig.

Du kan kombinere ulike typer tapet og dekorere dem i fargerike farger. Og du kan bruke en maling, men bruke den på forskjellige måter. Nedenfor er de uvanlige metoder for farging.

Opprette et dekorativt belegg

I tillegg til den tradisjonelle teknologien til å male tapeter (ved hjelp av en rulle og en pensel i hjørnene), finnes det flere ikke-standardiserte måter.

Skumrull vil gi en jevn farge og eliminere utslipp når du maler ikke-vevd tapet

Når du maler ikke-vevd tapeter for bedre resultater, bruk en skumgummolulle

For det første kan tapetet males med latexmaling på baksiden før liming av lerretet til veggen. Den ikke-vevde basen vil endre fargen, og lindringen av skummet vinyl vil skille seg pent ut mot denne bakgrunnen.

For det andre, som allerede nevnt ovenfor, kan du bruke maling på veggene og, etter å ha ventet på tørking, lim inn tapetet. I dette tilfellet vil fargen litt gjennomskinnelig gjennom underlaget.

For det tredje kan avlastningsdelen av det limte tapetet bli ferdig med en stiv gummivals uten bunke. Kjør langs lerretet nesten uten trykk, slik at sporene ikke er fylt med maling.

For det fjerde er det mulig å utføre primær farging på en tradisjonell måte (en myk rulle), og bruk en maling av en annen farge for å dekorere lettelsen.

Video mesterklasse: hvordan limes ikke-vevd tapet

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org