Sammenleggbare bord i kjøkkenkroken – maksimal plass og funksjonalitet – banking-on-green.com

Sammenleggbare bord i kjøkkenkroken – maksimal plass og funksjonalitet

sammenleggbare bord i kjøkkenkroken

Et sammenleggbart kjøkkenbord er det beste valget for et lite kjøkken. Dens funksjon er at den kan brettes, ta opp minst plass og utfolde seg, og øke til størrelsen på et fullverdig bord.

Regler for valg av materiale, farge, form

Folding kjøkken bord består vanligvis av flere typer materialer. For eksempel kan bena og stroppene være tre; benkeplate, klaffer eller Avtagbar, brett – fra finér sponplater; men festene er som regel stål. I de fleste tilfeller, for fremstilling av sammenleggbare og glidende tabeller som brukes tre, glass, laminert fiberplate / partikkel / fiberplater, finer, plast eller til og med aluminium.

 • De mest pålitelige beina, støttene og stroppene er laget av tre, men de vil være relativt tunge og dyre;
 • Toppen av herdet glass er ikke redd for riper, det er ganske solid og ser fin, men omsorg for det er ikke det enkleste, i tillegg er det kaldt og “Ring”;

Glidebord spisebord

Folding bord laget av finert MDF
 • Toppet av massivt tre – vakkert, pålitelig, er gjenstand for restaurering, varm og behagelig å ta på. Men det øker konstruksjonen og koster mer;
 • Finért sponplater, MDF eller fiberplate – ser ikke annerledes ut enn tre, det veier lettere, koster mindre, så dette materialet er optimalt for benkeplater;
 • Laminert sponplate eller MDF – lett i vekt, lett å ta vare på og det rimeligste materialet, men mister sin levetid og utseende;
 • Ved valg av et sammenleggbare bord, husk at podstole, bærere, ben, strapping og andre deler av strukturen påliteligheten av massivt tre eller metall.

Skjemaet til bordplattformene og glidemodellene kan være noen, oftest dette:

 • kvadrat – Rasjonelt okkupert plass og samtidig er det romslig nok, derfor anbefales slike modeller for små kjøkken. Som regel blir firkantede bord i sammenleggbar form rektangulær;

Folding firkantet bord

 • runde – krever mer nyttig plass, så mindre egnet for et lite kjøkken. Men akkurat runde bord de er de beste i stand til å gjøre plassen koselig. I sammenleggingsform blir rundbordene ovale på grunn av et ekstra innspillbrett;

Rundt lite trebord i interiøret i et lite kjøkken

 • oval – Rationelt opptar plass og mer kapasitet enn runde modeller. Samtidig er de også vakre og tradisjonelle;

Ovelt foldebord for 4-8 personer

Ovale bokbord, montert i halvparten, blir halv oval og i dette skjemaet kan ikke passe bedre til et lite kjøkken.

Oval foldebord

 • rektangulære – De vanligste modellene på grunn av deres romslighet og bekvemmelighet. Passer til både store og små kjøkken og kan legges ut som en “bok” eller flytte fra hverandre, dobling.

Utvidbart spisebord IKEA INGATORP

Etter at materialet og formen er valgt, gjenstår det å bestemme fargen. I et lite kjøkken er det svært viktig at det visuelt brettede bordet ikke bryr seg opp i rommet. Derfor er de mørke tonene upassende. Det er bedre å velge lys nyanser, men selvfølgelig, ta hensyn til fargen til andre kjøkkenmøbler. Mer informasjon om kombinasjonen av farger som leses i dette materialet: fargen i kjøkkenets indre: lyse ideer og tradisjonelle kombinasjoner. I bildet nedenfor, Ikeas brettbord, Ingatorp-modellen.

Brettbord i interiøret i et lite kjøkken

Typer av sammenleggbare bordkonstruksjoner

Folding tabeller er av følgende typer strukturer:

 1. stasjonær, hvor bordplaten er transformert. Det kan kaste når dekomponert som bord bok, skyve-type glideren eller når bordplaten del beveges bortsett fra sentrum, blir senter plassert i et ytterligere element.

Sammenleggbare kjøkkenbord

Brett kjøkkenbord i interiøret

Det finnes også modeller med ekstra “vinger”. Eksternt minner om standard kjøkkenbordet, men ved enkle manipulasjoner øker bruksområdet til 40%.

 1. Bærbare foldetabeller i stil med bistroer egnet for svært små kjøkken – de er enkle å montere og utfolde seg. På bildet under modellen “Madrid” av russisk produksjon.
Sammenleggbare bord Madrid
 1. demonterbar. De er sortert i separate elementer og lagret til de trengs. Spesifikke verktøy i forsamlingen er ikke nødvendig. Slike modeller er ofte utstyrt med et transformasjonssystem og kan justeres i høyden.
 2. Innebygde møbler. De er en mobil del av kjøkkenet, som kan fjernes når som helst. Som regel faller det i høyden med kjøkkenet.

Uttrekkbar spisebord

 1. folding. Montert på veggen, og om nødvendig brettes bordplaten og festes med en fot. I sammensatt form representerer de en smal hylle, og i demonteringen kan de ta imot 1 til 8 personer, avhengig av området på benken.
 • Folding bord for kjøkken
 • Folding bord for lite kjøkken

Hva annet trenger jeg å vite før jeg kjøper et glidebord?

 • Når du velger et glidebord, vurder umiddelbart hvordan det blir demontert. I betraktning er det tatt og dimensjonene av bordet i forhold til rommet, og antall personer planlagt å ligge bak den. For eksempel, for fire personer, vil en rektangulær overflate på 70 * 90 cm være tilstrekkelig.

Dimensjoner av spisestuen

 • Den avgjørende kvalitetsindikatoren vil være bruk av pålitelige beslag – for et brettdesign vil dette elementet være så viktig som mulig. Under alle omstendigheter må skruene i brettbordene fra tid til annen strammes.
 • Pass på å evaluere enkel omforming av bordet. Den beste enkle løsningen er en standard bok, men effektive designmodeller kan være vanskeligere å betjene.

Folding trebord i interiøret i et lite kjøkken

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org