Sådan laver du et elegant og fashionabelt køkken i en stalinka: ideer til renovering og ombygning – banking-on-green.com

Sådan laver du et elegant og fashionabelt køkken i en stalinka: ideer til renovering og ombygning

Sådan laver du et elegant og fashionabelt køkken i en stalinka: ideer til renovering og ombygning

Huse bygget i 30’erne – begyndelsen af ​​60’erne i det sidste århundrede, kaldet “stalinkas”, er altid blevet betragtet som den bedste mulighed for valg af boliger på det sekundære marked. Høje lofter, et stort område, efter standarderne i det sekundære boliger, er utvivlsomt fordele. Interne strukturer og efterbehandling materialer er det svage punkt i sådanne lejligheder. Næsten alle tekniske kommunikation kræver en komplet udskiftning og et lille køkken i stalinka – omplanlægning og seriøse investeringer i reparationer.

Køkken i det gamle hus: funktioner i Stalins lejligheder

køkken

Projekt: køkken-spisestue i stalinka

De vigtigste fordele ved Stalin-tidsalderen:

 • Eksterne vægge, op til 1 m tykke.
 • Den mindste lofthøjde er 3,2 m; Der er lejligheder med 4-meter lofter.
 • Faste områder af isolerede lokaler: køkkener – op til 12 m, værelser – op til 22 m firkant.
stlinka

Nomenklatura Stalinka: et hus for embedsmænd

Typer af layout og område af køkkener

Under navnet “stalinka” på det sekundære marked tilbyder boliger i 2 forskellige typer bygninger. Hus til arbejdere – lavhuse fra slaggeblokke. Antal værelser – fra 1 til 3. Området for lejlighederne er lille, men lofterne er mere end 3 m.

stalinka

Stalinka: et hus til arbejdere

Køkkener i huse, der blev bygget til almindelige mennesker – minimumsarealet. Den mindste – fra 6,8 kvm. Formen af ​​lokalerne er rektangel-blyantboks eller firkant. I små køkkener er der ingen ekstra vedhæftede værelser til tjenere. Ofte har en af ​​væggene en kant, der komplicerer planlægningen meget.

layout

Standardlayouts

I de centrale regioner i byen blev der også bygget højhusboliger med flere etager til festarbejdere og kulturarbejdere. Nomenklaturhuse afviger fra de almindelige

 • På de øverste etager finder du lejligheder med lofter op til 4 meter.
 • Antal værelser – op til 4.
 • Rummelige korridorer, køkkener – op til 12 kvm.
 • Tilstødende til køkkenet pantries og værelser til personale.
 • Et lille antal lejligheder på gulvet.
køkken

Køkkenet i Stalin til partiets elite er et smukt rum, som i de fleste tilfælde ikke kræver en seriøs ombygning.

Byggematerialer: hvad ejerne skal stå over for

Lofter, tykke vægge og et solidt område er alle fordele ved Stalins lejligheder. I de fleste huse siden konstruktionen blev aldrig udført større reparationer. Interne vægge og kommunikation – i en beklagelig tilstand er det usandsynligt at foretage budgetmæssige kosmetiske reparationer.

Egenskaber af lejligheder i huse bygget før begyndelsen af ​​50’erne, som skal tages i betragtning inden planlægning af køkkenreparation i stalinka:

 • Loftet er træ. Vurder kun gulvets og loftets tilstand efter demontering af gulv og gammelt gips.
overlapning

Overlapning af træ

 • Skillevægge i husene bygget i 30’erne og 40’erne er lavet af plader dækket med isolerende materiale, eller i værste fald med byggematerialeaffald.
muren

Væg af brædder med helvedesild

 • Gips – ler.

Stalinerne, der blev bygget i anden halvdel af 1950’erne, er mere pålidelige ud fra et internt arrangement. Loftene er armeret beton, og skillevægge inde i lejlighederne er lavet af mursten eller slaggeblokke.

Vi planlægger fremover: ombygning eller reparation

De heldige, der fik lejligheden til forsinket bygning med betonoverlapning, er meget nemmere: Når man reparerer køkkenet i stalinka, skal vandrør og efterbehandlingsarbejder udskiftes. Ejere af boligareal i den gamle stalinka skal vurdere tilstanden af ​​gulve, elektriske ledninger, kommunikation.

køkken design

Kompetent at organisere plads er det muligt og på det lille område

Antallet af bærende vægge inde i lejlighederne er minimalt, så udvidelse af området af det lille køkken i stalinka er ikke noget problem. Naturligvis bliver vi nødt til at forene genopbygningen. Mulighed for at øge køkkenområdet:

 • Fuld demontering af skillevæggen mellem køkkenet og det tilstødende rum.
 • Delvis demontering af væggen: Køkkenets arbejdsområde er adskilt.
 • Overførsel af skillevæg til det tilstødende rum.
partition

Delvis opdeling: En bred dør adskiller køkkenet fra rummet

Reparationsarbejde: En grundig tilgang og budgetløsninger

Der skal især lægges vægt på kommunikationsstaten: vand- og spildevandsledninger, gasledninger, elektriske ledninger. Da gulvene er træ, er det bedre at erstatte de gamle kommunikationer i det maksimale volumen, så du behøver ikke at genoprette den friske reparation.

Udskiftning eller genopbygning af kommunikation i stalinka

Før du begynder at installere nye rør, skal du planlægge fremtidens indvendige køkken. Afhængigt af det sted, hvor du planlægger at installere headsettet, skal du lave et layout for at skjule de nye rør bag møblerne.

kloakering

Det anbefales at ændre både vand og kloakerør

For at komme til kommunikationen skal du udføre:

 • Afmontering af gulvbelægning og ruvning af bunden.
 • Fjern lagene i den gamle hvidvask og afskær gipset.

Afløbsrør i Stalins huse er lavet af støbejern. Det anbefales at udskifte indkøringsrøret helt. Hvis du ikke klarer at forhandle med dine naboer, skal du kun ændre rørafsnittet i din egen lejlighed. Dette kræver samtykke fra naboerne til at udføre arbejdet.

pakning

Rør lægges langs væggene i en lav højde

Når du vælger rør, giver du fortrinsvis stærk polypropylen eller PVC. Hvis en skjult installation er planlagt, inviter mesteren – de nuværende rør, der er gemt i væggen, kan kun repareres ved at undersøge gipsvæggen.

Specialister opfordres til at vurdere tilstanden af ​​gasstigninger. Efter deres konklusion erstattes rørene under kontrol af repræsentanter for serviceorganisationen. Hvis der er behov for at installere en ny intern gasfordeling, er det muligt at holde rørene så de ikke kan ses. Helt skjul ledningerne i gipsokartonnyh strukturer vil ikke være tilladt.

ledninger

Nye ledninger og overførsel af afsætningsmuligheder

Det er vigtigt at lave pålidelige elektriske ledninger. Elektriske kabler og ledninger i stalinkas køkken udføres under hensyntagen til et stort antal elektriske apparater. Nye stikkontakter er installeret i den nederste del af væggene, med nem adgang.

Vægge: muligheder for løsning af problemet med partitioner

Den mest “problematiske” mur i værelserne af gamle huse ligger mellem køkkenet og badeværelset. Inde i strukturen – ventilationskanaler, som skal repareres og efterlades på samme sted. Hvis skillevæggen er træ, bliver en del af væggen med ventilationskanaler styrket og forseglet: Det er gennem revner og revner i træbeklædningen og ler, som tredjeparts lugt fra nabohuse kommer ind i lokalet.

køkken

Nedrevet alle skillevægge: studio

Før du fjerner den gamle mur med helvedesild, skal du sørge for at inspicere loftet: Rotte loftplader bliver ofte kun på plads, takket være støtten – skillevæggen. Det er nødvendigt at foretage demontering omhyggeligt.

For det første frigøres den øverste og nederste del af væggen fra den gamle hvidvask og ler. Under loftet, lav en lille savning for at inspicere tilstanden af ​​pladerne og afsløre murens indre fyldstof. Der vil være meget affald efter demontering.

køkken renovering

Væggene er dækket af gipsplader, radiatoren er i nichen

Hvis alle skillevægge er lavet af træ med helvedesild, er det ønskeligt at erstatte dem. Et rådent gammelt træ, ler, der blev brugt som gips under konstruktion, er en kilde til ubehagelige lugte, ynglepladser til patogene bakterier, skimmelsvamp og svampe.

prop

Vejen til at fjerne partitionen fra under upålitelig overlapning: en dekorativ træramme-understøtning

I stedet for de gamle vægge er skillevægge lavet af en metalramme med en varmelegeme, som også opfylder rollens isolationsrolle med gipsplader. Byg en murvæg inde i en lejlighed med et gammelt træloft – det er farligt.

vægge i stalinka

Væg reparation i stalinka

Ejere af stål med indvendige vægge af blokke eller mursten behøver ikke at fjerne skillevægge, hvis der ikke er nogen planlægning. Det er nok til at niveauere overfladen: Gips det igen eller tør det med gipsplader.

Gulv og loft: hvad kan du gøre i køkkenet

Loftets højde i stalinka er imponerende og gør det muligt at installere komplekse flertrinsstrukturer. 3 varianter af arrangement af et loft i et køkken:

 1. Justering og maling. Høje lofter i de fornemme bygninger i den sene bygning kan være i god stand. Hvis loftet er lavet af armeret beton, kan reparationen blive reddet: juster overfladen med kitt, monter falsk cornices og stucco molding på armaturets ophængspunkter.
loft

Hvid whitewash: klassisk loft

 1. Gipsplader falsk loft. Multi-niveau lofter fra gips karton er en fantastisk måde at visuelt ændre formen på rummet, adskille de forskellige zoner i køkkenet med rækker af indbyggede lysarmaturer. Men før du installerer gipsvæggen på loftet under reparationen i stalinistens køkken, skal du sørge for, at vandforsyningen og saniteten i naboerne på toppen af ​​alt er i orden. Plader tåler ikke fugt og kan ikke repareres.
strække loftet

Højden giver dig mulighed for at montere selv et sort strækloft

 1. Stræklofter. Ideelt valg til montering på trægulv. Ramme og klud vejer lidt, den gamle trækonstruktion vil ikke blive overbelastet. Den store fordel ved spændingstøj er evnen til at modstå en stor masse vand: hvis naboerne oversvømmes ovenfra, så gennem særlige huller kan du simpelthen dræne vandet. Installation af loftet udføres først efter færdiggørelsen af ​​det resterende arbejde: Filmen er let revet.
trash

Under brædderne – skraldet, som skal fjernes

På et træ gammelt gulv er ikke dækket med en ny belægning. Den gamle gulv er revet ned, hvis logerne er rådne, skal de også demonteres. Ofte når der fjernes substrat i loftet, er der bjerge af bygningsaffald. I stedet for den gamle fyldning til isolering og ekstra lydisolering kan du bruge ekspanderet ler eller skumpolystyrenkum.

montering

Montering af krydsfiner til gulvbelægning

Efter reparation og installation af et nyt gulvbelægningsniveau. Brug flydende cement selvnivellerende forbindelser. På dette grundlag kan du lægge en flise, en parketbræt eller linoleum.

Interiørløsninger til små og store køkkener i stalinka

Et højt værelse med store vinduer giver mulighed for at skabe et interessant design af køkkenet i stalinka, selv uden nedrivning af skillevægge. På et standardområde på 7 – 10 kvadratmeter. m hovedassistenter vil være:

 • Ukonventionelle farveløsninger: monokrom, lysfarvede detaljer, blank glans.
 • Kompetent layout af møbler.
 • Lys: loft og indbyggede lamper, baggrundsbelysningshøjttal og zoningrør af punktlamper.
køkken interiør

Interessant køkkenindretning i stalinka uden omplanlægning

Farve accenter i et begrænset rum

Du er velkommen til at kombinere lyse farver. Tilsæt humør og god appetitfarve saftigt citrus. Når du vælger neon nuancer, giv præference til de døvede facader med en glat blank overflade. En klar farve bør ikke være for meget. Den gulgrønne farve af lime er afbalanceret af en rolig blågrå. Det hvide rundt spisebord ser lys og elegant ud, og det lille køkken virker rummeligt.

køkken

Enkelhed af former og lysstyrke i farve: køkken i kalkfarve

Grafit stramt sæt og en snehvid sofa i spisepladsen – dette interiør passer perfekt ind i 10-meters køkkenet i stalinka uden omplanlægning. Lys gardiner lavet af naturlig hør, sølv keramiske fliser og kontrasterende maling af vægge: lakonisk design i en kold grå skala.

køkken interiør

Grå køkkenindretning i stalinka

Smoky lilla og rige violet: de mest fashionable nuancer af sæsonen. Kombiner en mørk farve med sne-hvide og spejl detaljer: et forklæde af glas over bordpladen, en vedhæng lampe lavet af krystal, en snehvid tulle på vinduet. Det vigtigste er ikke at sorte ud et lille køkken med for mange mørke detaljer.

køkken design

Lilla, wenge og snehvid: interiør til 7 kvadratmeter. m

Skandinavisk stil er næsten en klassiker, som aldrig går ud af mode. Hvid farve i køkkenet sker ikke meget. Vinduets åbne design med en træramme, naturligt træ på gulvet og døvfacaderne på headsettet er simpelt og udsøgt.

indvendigt i køkkenet

Skandinavisk interiør i køkkenet

Frisk eklekticisme: et komplekst interiør, der kræver visse færdigheder. En retro sofa med overdådig polstring, en smule loft stil i form af hvidkalkede murværk og en hi-tech hætte – sådan ser designprojektet ud. Efterligning af marmor på gulvet og lilla tapet med blomsterpynt, lyse lamper – suppler billedet.

eklekticisme i køkkenet

Eklektisk i køkkenet til 10 kvadratmeter. m

Møbler og køkkenapparater til stalinka: ideer

Det er en lofthøjde på mere end 3 m, der gør det nemt at integrere klassiske og moderne møbler ind i interiøret: udskårne facader med patina på naturligt træ og blank plastik af blinde frysere.

For køkkener, der måler 10-12 meter, vil det være muligt at vælge et sæt færdige modulære samlinger. Men den ideelle mulighed for små værelser er udviklingen af ​​et individuelt møbelprojekt. Du kan “stjæle” kun et par centimeter dybde i bunden af ​​tieret, og køkkenet bliver omdannet.

køkken

Klassikere i køkkenet-blyanthuset: Et creme sæt med en guldkant

Rum under vinduet kan bruges på forskellige måder: til spiseplads eller vaskemaskine.

sæt

Et multi-niveau U-formet sæt med barstativ i stalinka

Færdigmoduleret modulært sæt: Blinde matfacader af underlaget, frostet glas – på de øverste skabe. Et minimum af møbler og indretning, en elegant spisestue i tone: Designet synes tankevækkende til mindste detalje.

køkken

Forenklet enkelhed og funktionalitet

bord

Bordtransformator og høje frysere i stalinka

I stedet for et standard spisebord tilbyder designere transformatorer: mobile konsoller, som kan skubbes til side ved at vinde flere meter plads. Den ene kant af bordet bevæger sig i en niche langs guiden. Dette design kan bruges som bord, bar tæller, arbejdsflade. Høje blinde frysere gemmer alle køkkenredskaber fra nysgerrige øjne.

interiøret

Openwork afføring i modsætning til den sorte armatur

Zonering af mikro-firkanten: skab en hygge på 8 – 12 firkanter

Hvordan, uden at genplanlægge køkken i stalinistisk, at skille spisepladsen fra arbejdsområdet? Tross alt er firkanten ikke så meget. 3 hovedassistenter, som hjælper med at placere accenterne:

 • Dubbing formen af ​​spisebordet med et loft ophængt struktur.
 • Lys accenter: væg sconces, loft suspensioner og spotlights.
 • Tekstiler og indretning: Tapet i kontrastfarver, lyse tekstiler i spisepladsen.

Bare en detalje – en sort justerbar ophængning over et snedvitt rundbord: en simpel zoneinddeling af køkkenblykens taske.
I dette køkken er spisepladsen afgrænset med en loftsstruktur med hængende glaslamper. Spisepladsen suppleres med vægmonterede gennemsigtige hylder med indretning.

køkken design

Chokolade og mælkekøkken

I dette interiør ændrer designerne spisepladsen til en terrasse i en parisisk café. Vægpapir på væggen, grønne planter i kuglepotter på smedede bøjler: Original og hyggelig løsning.

køkken

Cafe i byen køkken

Ideer til indretning til genplanlægning af Stalins køkken

Nogle gange er det nok under genplanlægningen af ​​køkkenet i stalinka at afmontere den gamle partition og installere en ny, der trækker 1,5 til 2 meter dybt ind i rummet. Problemet med mangel på plads i køkkenet er løst, og rummet er isoleret. Denne mulighed er egnet til dem, der ikke kan forlade stuen til fordel for spisestuen kombineret med arbejdsområdet.

sæt

Har fjernet en dør og har etableret et hjørne sat langs en ny væg

Køkkenet kan udvides og på bekostning af korridoren: demonter indvendigt døren og udvide åbningen. Bar tælleren vil adskille rummet fra gangen visuelt.

sort køkken

Elegant sort køkken: Et kompakt headset og et rack

At slå designere til værdighed har lykkedes selv i nicher med kommunikation. Søjlen er i en gipspladerkasse foret med dekorative murværk.

spiseplads

Hyggeligt spiseplads omkring kanten

Om nødvendigt kan du kun afmontere en del af skillevæggen ved at opdele rummet på en intelligent måde: Køkkenet vil have mere plads og lys, og spisestuen bliver til en del af stuen.

spisestue

Spisestuen adskiller køkkenet fra rummet

På kantene er skillevægge anbragt med en arbejdsflade eller en hylde lavet af et bordplade materiale. Denne bevægelse vil gøre pladsen harmonisk og tilføje en halv meter til arbejdsfladen.

partition

Opdeling med installeret bordplade

I stedet for partitionen – installer et ikke-standard bordstativ fra den gamle mursten. Et sådant element vil perfekt supplere det dristige moderne interiør.

design

Efter ombygningen i dette køkken syntes den gammeldags ø

I det klassiske interiør er der passende luftskillevægge. Zoning køkkenet er hjulpet af en kontrast gulvbelægning.

køkken

Et rummeligt køkken og en glidende skillevæg af frostet glas

Trendkombination af farven “benzin” med lilla i kombination med hvid, adskillelsen af ​​tilsluttet efter restaureringens omplanlægning af lokalerne er en fremhævning af det modige designprojekt.

køkken

Sofa i stuen i en farve med køkkenmøbler

Køkken i stalinka – et rum, der kan transformeres uden problemer: Der er ingen bærende vægge, der er ingen problemer med legalisering af ombygningen. Høje lofter er et stort plus. Uafhængigt af at blive repareret i det gamle hus – det er ikke nødvendigt. Under demontering skal du fjerne og bortskaffe en stor mængde affald. Det er meget vigtigt at foretage en komplet udskiftning af de indre rør og ledninger. Imponerende firkant vil gøre det muligt at realisere eventuelle design ideer uden begrænsninger. Hvis du ikke tør kombinere lyse farver og blande stilarter – giv præference til tofarvet kontrastinteriør og klassiske sort / hvide løsninger: du vil ikke tabe!

decor

Leave a comment