Prednosti in slabosti teleskopskih kuhinjskih naporov za čiščenje zraka v kuhinji

Prednosti in slabosti teleskopskih kuhinjskih naporov za čiščenje zraka v kuhinji

Za nakup kapuco, ki bi res učinkovito delo in ne ustvarjajo težave s hrupom in nizko produktivnost, je treba določiti model najprimernejši za vašo kuhinjo, razmisli o možnosti vgradnje in s primerjavo podatkov z zahtevanimi parametri, pojdi kupiti. Ker mestni prebivalci večinoma imajo kuhinje z majhnim prostorom, morajo takšne gospodinjske naprave čim manj prostora, vendar to ne vpliva na učinkovitost njenega delovanja. V takih primerih so najprimernejši teleskopski pokrovi.

Kompaktnost - ena glavnih značilnosti kuhinje

Kuhinjski teleskopski pokrovi so presenečeni s svojo kompaktnostjo

Funkcionalne značilnosti teleskopskih kuhinjskih naporov

Ta model je zelo koristno, ne samo, ko se uporablja v omejenem prostoru, ampak tudi vse površine v kuhinji, čiščenje zraka enota, na katerega je dovolj zmogljivosti za 1000 kubičnih metrov zraka na uro – največjega zneska za izdelavo teh ekstraktov. Obstajajo enomotorni dvotaktni teleskopski pokrovi, pa tudi naprave, opremljene z majhno turbino, so najbolj učinkovite. Vendar se ne premikajte z močjo tega gospodinjskega aparata, potni list kaže parametre prezračevanih prostorov in priporočeno učinkovitost teh indikatorjev. Ne zanemarjajte nasvetov proizvajalcev.

Kakšne so prednosti teleskopskega pokrova za kuhinjo? Prvič, če primerjate njegove dimenzije z drugimi vzorci te tehnike, ste lahko prepričani v svojo kompaktnost. Zahvaljujoč plošči, ki na vodilih gladko zapušča svoje telo, po potrebi in nato tudi preprosto postane v svojem prvotnem položaju, to popolnoma ne moti lastnikov med kuhanjem. O izdelkih, ki podaljšajo določeno razdaljo preko sprednje linije omaric na zgornji ravni kuhinje, lahko nenehno zadete glavo, ki je nihče ne more všeč. Teleskopske pokrove izključujejo take stike.

Ergonomski dizajn

Tehnične značilnosti teleskopskih pokrovov kažejo na pravo izbiro

Ergonomski dizajn je bolj primeren za sodobne sloge, vendar so tehnične značilnosti takšnih ekstraktov preveč zapeljive, zato jih najdemo v klasičnem notranjosti

Prav tako ima značilnost svoje jedrnate oblike. Skoraj celotno telo teleskopskega pokrova je skrito znotraj tečajnega modula, viden je le ozek trak panela, ki se, izvlečen, vključuje motorje in osvetlitev. Tipke za prilagajanje moči se lahko nahajajo za ploščo ali na njej. Značilno je, da taki izdelki so na voljo v svetlo sivi, bež, rjavi in ​​beli barvi so zelo priljubljeni modeli iz nerjavnega jekla, saj je sposoben s svojim videzom na umivalnik in kuhalno ploščo, razreže na pultu. Pokrovi imajo širino 500 in 600 mm, delajo za izpihavanje umazanega zraka zunaj prostorov. Za to so opremljeni s plastičnim adapterjem in dvema luknjama v vertikalnih in vodoravnih ravninah.

decor

Leave a comment