Pilihan reka bentuk rumah hijau: 22 dalaman yang menyegarkan – banking-on-green.com

Pilihan reka bentuk rumah hijau: 22 dalaman yang menyegarkan

Pilihan reka bentuk rumah hijau: 22 dalaman yang menyegarkan

Makanan hijau cerah membawa kesegaran musim bunga. Warna kapur berair terang akan menjadi sumber keriangan dan daya tahan yang tidak habis-habis bagi tuan rumah, dan teduh warna air telus lembut akan menjadikan dapur menjadi syurga di mana kedamaian, kedamaian dan ketenangan sentiasa memerintah. Kerana keunikannya yang unik untuk membuat cacat visual tidak dapat dilihat, perabot berwarna terang sangat sesuai di pedalaman dapur, di mana segala macam kejutan sehari-hari sering menyebabkan goresan, bengkak dan cip.

Rasa kesegaran musim bunga tetap ada di dapur salad pada bila-bila masa sepanjang tahun

Makanan hijau yang ringan akan membawa kesegaran musim bunga ke rumah

“Spring glade” di rumah

Yang paling berfaedah dalam warna hijau muda akan menjadi dapur dalam gaya moden, yang dicirikan oleh penyelesaian warna berani dan bentuk geometrik laconic, tanpa pretentiousness dan floridity berlebihan. Cahaya yang tidak mengganggu cahaya cahaya hijau secara organik melengkapi Provence pastoral. Lebih kurang kerap, “kehijauan” lutut halus digunakan dalam reka bentuk dapur atau ruang makan dengan gaya klasik. Adalah sukar untuk “menyesuaikan” kapur yang menjadi klasik, tetapi mungkin. Perkara utama bukanlah untuk membuat kesilapan dengan naungan, untuk meneka dengan “dos”, untuk memilih perabot dan bahan yang sesuai. Dengan pendekatan yang kompeten, warna kapur mampu mengubah bahagian dalam mana-mana dapur, tanpa mengira gaya.

Pereka berhujah bahawa warna kapur paling sesuai untuk dapur dalaman moden

Yang paling berfaedah dalam warna hijau muda akan kelihatan seperti dapur dalam gaya moden

Cara menggunakan warna hijau di bahagian dalam dapur

Warna hijau di pedalaman dapur adalah warna musim bunga, ringan dan kesegaran. Walau bagaimanapun, seperti mana-mana warna lain, ia boleh menjadi warna yang berbeza, yang mewujudkan suasana yang sama sekali berbeza di dalam bilik.

Setelah memilih teduhan berair salad, jangan lupa bahawa cerah dan menarik di pedalaman mestilah sesuatu: sama ada dinding atau perabot. Jika tidak, dapur akan berwarna-warni, dan anda akan merasa diri anda setiap hari seperti dalam sarkas atau karnival. Tiada siapa yang mengatakan bahawa ia adalah buruk, tetapi merenung “pameran cat” hari demi hari sudah menjadi payu dara.

  • Dinding hijau terang

Dinding warna hijau yang terang akan menjadi latar belakang yang sempurna untuk dapur yang ditetapkan dengan fasad gelap dan cahaya. Perkara utama ialah perabot semudah mungkin dalam bentuk dan fungsi. Perabot dalam warna gelap yang kaya terhadap latar belakang dinding salad kelihatan sangat mengesankan dan dinamik, dan sebuah palet cahaya akan menjadikan bahagian dalam dapur lebih segar dan bersemangat.

warna yang berbeza warna hijau terang sempurna dalam harmoni antara satu sama lain di pedalaman dapur

Dinding warna hijau yang terang akan menjadi latar belakang yang sempurna untuk set dapur dengan kedua-dua facades gelap dan cahaya

  • Tembok aksen

Untuk mencerahkan keadaan cahaya monokrom atau dapur achromatic akan membantu dinding aksen yang terang, dicat dengan cat tahan air warna salad. Selain itu, dinding aksen boleh disisipkan dengan kertas dinding vinil atau bukan tenunan tanpa cetakan, atau dengan pola geometri atau bunga yang tidak mengganggu.

Warna kapur sangat sesuai untuk menimbulkan unsur dalaman

Untuk mencerahkan suasana cahaya monokrom atau masakan akromatik dinding aksen terang akan membantu

  • Perabot hijau terang

Memutuskan untuk membuat set dapur dalaman dominan dengan fasad hijau yang terang, untuk latar belakang umum, gunakan nada tenang dan tenang. Yang lebih sengit dan terang warna utama, lebih tenang dan lebih mudah “pemandangan”: dinding putih, apron matte putih atau jubin seramik putih, kelengkapan aluminium matte. Di ruang makan, letakkan meja yang mudah dibentuk dengan bahagian atas kaca tanpa berat pada kaki peringkat. Pastikan untuk menyokong facades yang menarik perabot dapur dengan aksesori dan aksen yang sesuai: lampu dengan lampu hijau, hidangan salad, corak pada langsir atau taplak meja. Kesempurnaan kehijauan dalam gaya moden akan disiapkan dengan pasu dan gelas dari kaca telus, porselin salji putih dan bersinar mempesonakan perkakas dapur logam.

Kapur yang cerah dan kaya masih kelihatan lebih kaya di latar belakang coklat yang tenang di dapur ini

Yang lebih sengit dan cerah warna utama, lebih tenang dan lebih mudah “pemandangan” sepatutnya

Bagi kabinet dengan facades panel, lebih baik menggunakan warna pastel yang disedut, seolah-olah diencerkan dengan putih. Di dalam kelengkapan dalaman dengan memasukkan seramik, aksesori kelabu dan kelabu pasir kelabu, serta kayu semula jadi: kerusi dengan punggung yang diukir, set makan kayu dan atas meja akan sangat sesuai. Kabinet dapur berpakaian salad salad pastel sempurna melengkapkan kain meja salji putih, plat dicat dengan hiasan bunga, seramik hiasan, periuk kopi tembaga yang berwarna-warni dan alat memasak, pelbagai peralatan antik.

Gabungan di dapur zebra yang ringan dan hijau terang kelihatan hebat

Hijau hijau halus bercampur baik dengan zebra ringan

  • Apron hijau terang

Apron jubin atau warna hijau lembut berkulit sempurna melengkapi set dapur putih dan kabinet dapur yang ditutup dengan venir oak, dengan bentuk mudah bentuk yang sederhana. Kombinasi kayu berwarna madu semulajadi dengan “padang rumput musim bunga” yang terang dan berair kelihatan sangat indah dan menyelerakan.

Apa warna untuk mencairkan dapur salad

Lime green adalah warna hijau hangat dan campuran biru dan kuning. Dalam salad, nyanyian panas hangat diguna pakai. Walaupun ia agak baik digabungkan dengan hampir semua warna spektrum, keutamaan harus diberikan kepada warna hangat.

Mungkin pilihan yang paling malang untuk dapur adalah kombinasi salad dengan pelbagai warna ungu. Dalam keadaan ini, seseorang berasa kecemasan dan kecemasan yang tidak dapat diterangkan, dan pedalaman itu sendiri kelihatan terlalu suram dan suram.

Gabungan salad dengan unsur-unsur hitam dan putih adalah asas dalaman yang elegan ini

Untuk keberkesanan dan grafik yang berkesan untuk cahaya hijau, adalah perlu untuk menambah butiran warna putih dan hitam

Butiran warna hitam dan putih yang bernilai tambah menambah ekspresi dan grafik yang mengesankan kepada cahaya hijau. Hanya jangan keterlaluan dengan hitam untuk mengelakkan drama yang berlebihan dan kejayaan estetik gothik di pedalaman rumah anda.

Latar belakang yang ideal untuk warna lembut hijau akan berwarna putih, susu, berkrim, berkrim, warna gading. Di dalam ruang dapur, taman kapur sempurna sepadan dengan warna-warna skala semulajadi: pasir, beige, unta, salmon, coklat, emas. Kesan menarik diperolehi di sebelah cerah kuning, oren, kunyit, teracotta, merah jambu, fuchsia dan merah gelap. Sangat kelihatan dapur berwarna hijau monokrom, di mana hijau secara organik ditenun ke dalam garis-garis warna hijau lain, misalnya, zamrud, pudina, zaitun atau berlian.

Gambar idea reka bentuk dapur warna hijau

Dengan pencahayaan yang terpilih, dapur hijau terang menjadi lebih menarik

Warna hijau dapur – “padang rumput musim bunga” di dalam rumah

Gabungan warna hijau yang berbeza membolehkan anda membuat komposisi yang menarik

Sangat bergaya melihat dapur hijau monokrom, di mana limau ditenun secara organik ke dalam garis-garis warna hijau yang lain

Dapur hitam dan putih yang spektakuler

Lilac dalam kombinasi dengan hitam dan putih sering digunakan untuk hiasan dalaman dalam gaya minimalism

Untuk mewujudkan persekitaran yang tenang dan damai, adalah disyorkan untuk menggunakan warna yang tenang berwarna hijau muda

Kesan cat telus air berwarna hijau yang menyayangi membawa kepada ketenangan dan ketenteraman dapur

Warna kapur di bahagian dapur adalah warna musim bunga, ringan dan kesegaran

Kesegaran, ringan dan mood musim bunga – dengan mereka salad dalaman dikaitkan di tempat pertama

Apabila memilih warna hijau terang, beri dia peranan aksen, bukan latar belakang

Setelah memberi keutamaan kepada bayangan salad yang berair itu, jangan lupa bahawa cerah dan menarik di pedalaman mestilah sesuatu: sama ada dinding atau perabot

Kesan bangsawan yang hebat menghasilkan gabungan salad dan warna gelap di pedalaman

Barisan atas loker berwarna terang yang menonjol dengan bahagian bawah gelap yang padat memberi kesan keagungan yang indah

Warna kapur ditunjukkan dengan baik di bahagian bawah pedalaman

Renda hijau aksen menyoroti keanggunan mudah puncak gelap di pedalaman ini

Unsur-unsur hiasan pelbagai warna salad berfungsi sebagai tambahan yang sangat baik untuk bahagian dalam dapur ini

Salad blotches sebagai unsur-unsur hiasan berjaya dicampur ke pedalaman dapur ini

Kekayaan situasi ini akan menekankan gabungan luar biasa cahaya zebra dan cahaya hijau

Gabungan kapur dan zebra ringan yang diredam kelihatan halus dan spektakuler

Untuk dapur dalam gaya Provence, gabungan coklat dan cahaya hijau

Cahaya yang tidak mengganggu cahaya cahaya hijau secara organik melengkapi Provence pastoral

Di dalam klasik terang terang aksen salad yang kelihatan harmonis dan menarik

Warna latar belakang yang betul dipilih akan membantu membuka hijau terang dalam semua keindahannya

Latar belakang yang ideal untuk warna lembut hijau akan menjadi putih, susu, krim, berkrim, gading

Menekan aksen lampu hijau untuk dapur dengan gaya klasik

Di dalam ruang dapur, hijau kapur sempurna sesuai warna-warna skala semulajadi: pasir, krim, unta, salmon, coklat, emas

Warna semulajadi berfungsi sebagai latar belakang yang harmonis untuk salad terang, mendedahkan ciri-ciri hiasannya

Apabila menghiasi kontras, keseimbangan warna perlu dipatuhi

Jangan keterlaluan dengan hitam untuk mengelakkan drama yang berlebihan dan kejayaan estetik gothik di pedalaman rumah

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org