Pienet keittiön verhot – ideoita pienien ikkunoiden suunnitteluun – banking-on-green.com

Pienet keittiön verhot – ideoita pienien ikkunoiden suunnitteluun

Pienet keittiön verhot – ideoita pienien ikkunoiden suunnitteluun

Keittiön verhot toimivat paitsi esteettisillä toiminnoilla, myös sulkevat huoneen häikäilemättömiä ulkonäköjä ja paahtavan auringon säteitä. Kun ikkuna on avattu asianmukaisesti, on mahdollista tasoittaa joitakin oletuksia, esimerkiksi visuaalisesti “lisätä” ikkunan kokoja. Tyylikäs draiveri “asettaa sävyn” tekee huoneen suunnittelusta täydellisen. Jos asunnossasi on pieni “Hrushchevka”, artikkelimme auttaa sinua valitsemaan pienen keittiön verhot.

Video: verhot pienessä ikkunassa

Miten koristella pieniä ikkunoita

Jos sinulla on vähintään vapaa tila kotona, käytä ergonomiaan liittyviä tekniikoita ja värejä koskevia lakeja ratkaisemaan avaruustarvetta koskevan ongelman “Hruščovissa”.

 • Pienelle ikkunalle sopii kevyiden vaaleiden väreiden valovirtaverhot. Puuvilla tai pellava, niiden pitäisi olla lattiapituisia.
 • Värisävyisten verhojen visuaalisesti pieni huone pienenee, joten kannattaa pysähtyä yksivärisellä versiolla.
 • Ruuvien ja monikerroksisten draperien runsaus kaventaa optisesti Kruščovskan pienen keittiön.

Joten, mikä on parasta ripustaa verhot Hruštšov kapeilla pieni ikkuna? Valitse perinteinen malli epäsymmetrisen muotoisia tai pienellä Cascade.

DD1
DD2
dd3

Värien väri ja pituus

Oikean pukun valitseminen piilottaa kuvan puutteet ja oikein valitut ikkuna-tekstiilit muuttavat pienen keittiön ikkunan Hruščovissa.

Verhon väri on parempi valita joko huonekalujen sävyinä tai seinien sävyinä.

Tärkeää! Sininen ja sininen sisätiloissa luovat tunne viileyttä. Keltainen, punainen ja beige – lämmina.

 • Jos sinulla on pieni keittiön ikkuna, on parasta käyttää kevyitä lyhyitä verhoita tai verhoita lattialla pitkittäisillä raidoilla.
 • Suuren kukan tai muun tarttuvan kuvion sijaan valitse materiaali pienissä herneissä tai huomaamattomalla kuvioinnilla. Hruššin pienen keittiön suunnittelussa kaikkien pitäisi olla yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä.
 • Jos valitset tuotteen oikean pituuden, voit “säätää” ikkunan kokoa. Laajalle ja matalalle ikkunalle avautuvassa reunuksessa ripustetaan mahdollisimman korkealle. Rungon ja ikkunan välisen seinän osa voidaan peittää lambrequinilla.
 • Ripusta langankiinnittimien verhot. Tämä menetelmä auttaa piirtämään visuaalisesti pienen keittiön ikkunan korkeuteen.

Onnistunut vaihtoehto Hruššovin pienelle ikkunalle:

DD4
DD5
DD6

materiaali

Eri tyylejä sisustuksessa, eri tyylien verhot. Jokaisen tyyliin suunnittelija valitsee optimaalisen verhokankaiden tyypin.

 • batisti

Kevyt, lempeä materiaali, joka on tehty luonnollisista tai keinotekoisista kuiduista. Huolimatta “ilmavuudesta”, se on tiheää, joten se pitää lopputuotteen muodon hyvin. Siinä on useita positiivisia ominaisuuksia: se kulkee helposti kosteutta ja ilmaa, ei aiheuta allergioita, ei halua hoitaa ja lähes ei repeä.

Neuvoston. Aloittelijan ompelukone tekee helposti yksinkertaisen mallin verhojen mallista.

kaihtimet

Yksinkertaiset äänimaisut maan tyyliin – hieno ratkaisu Hruščovin pienen keittiön ikkunaan

 • puuvillasatiini

Sileästi, on kaunis loisto ja pitkä säilyttää sen alkuperäisen ulkonäön. Soveltuu luomaan verhoja, mutta se aiheuttaa vaikeuksia leikkaamisen aikana, koska kangas putoaa leikkeihin.

sokea

Mielenkiintoinen ajatus – kaihtimet ja verhot iloisen väritys

 • pellava

Vankka, mutta hieman maalaismainen. Materiaali on herkkä murskausta varten ja vaatii herkän pesun. Pellava-tekstiilit voidaan koristella kirjonta, applique, pitsi. Sitä voidaan käyttää rullakaihtimiin. Pellava on helppo puhdistaa ja sillä on likaa hylkivä ominaisuus.

Neuvoston. Ompele ompeleesi ompeluun pukeutuneen pienen keittiön verho. Tällaiset verhot soveltuvat “kylä” tyyliin. Pesun jälkeen pellava aiheuttaa huomattavan kutistumisen – tämä on otettava huomioon leikkaamisen aikana.

kaihtimet

Taitokset ja kaskadit aaltojen piilevät itsessään pienoiskoossa Hruššovin ikkunassa

 • sähkökatkos

Lähes 100% kevyt este. Älä polta auringossa, älä muovaudu pesun jälkeen, se ei muodosta taitoksia ja mutkia. Kuumana päivänä pimennys auttaa pitämään viileänä, talvella – lämpöä. Verhot, jotka on valmistettu tällaisesta modernista materiaalista, säilyttävät kadun melun ja ovat erittäin lämmönkestäviä. Blackout ei ime hajuja, ei houkuttele pölyä.

sähkökatkos

Blackout – täysi pimennys

 • kartasto

Pehmeä, himmeä pinta ja kaunis silkkinen loisto. Kun muutat valaistusta ja katselukulmaa, “värin toisto” vaikuttaa. Voit tehdä atlas-ikkuna-tekstiileistä ja pöytäliinoista. Materiaali on kulutusta kestävää, mutta sillä on myös haittoja – atlas kertyy staattiseen sähköön ja kerää pölyä, joten verhoja on usein pestävä.

roomalainen sokea

Smart Roman-verho satiinista

 • Organza, verho, verkko

Tulle läpikuultava keuhkojen lajikkeet. Ne kauniisti virtaavat ja pehmeästi peitetty, mutta niillä ei ole suurta lujuutta, niiden tahroja ei voi helposti poistaa. Yleisin tulle on organza.

tylli

Kevyt, ilmava, painoton tylli

Vihje! Keittiötekstiilit on valittava erityisen impregnoinneilla. Tällaisista materiaaleista valmistetut tuotteet heikentävät kosteutta, likaa, imevät hajuja, eivät aiheuta haitallisia aineita, kestävät märkä- ja kuivapesua.

sokea

Suljin kiinnittämällä kankaan saranoilla nostolla

Keittiön moderni designverhot

Classic verhot ja lambrequins

Tyyli nousi Euroopassa XVII-luvulla Italian renessanssin aikakaudella. Louis XIV: n hallituskauden aikana saavutetun klassikon suurin suosio. Ranskan palatsin sisätilat ovat elävä esimerkki tästä suunnasta.

Puhdas klassikko, jossa on raskas verho ja kaarevat verhot lattialla, ei ole sopiva pieneen huoneeseen. Pienen keittiön sisustuksessa kevyemmät klassiset mallit näyttävät orgaanisemmilta.

verhot

Yksi verho – neljä verhoja

 • Itävallan ja Ranskan

Onnistunut Hrusovin pienen klassisen keittiön sisätilaan ja soveltuu Provence-tyyliin. “Itävallan” pyynnöstä voidaan yhdistää suorat verhot. Verhojen pituus antaa sinun käyttää kynnyksen tilaa työpinnana. Liitetty piilokoristeisiin.

verho

Käytä kahta erilaista väriä ja tekstuuria, jotta voit luoda poikkeuksellisen verhon

DD16
dd17
dd18

Itävallan kaihtimet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin Roman, mutta maalaus “Rimko” ala-suora ja itävaltalainen verhot sopivat aaltoja.

Ranskalaiset verhot ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin itävaltalaiset, mutta niiden symmetriset puoliympyrän koukut kasaavat koko kankaan pituuden. Tällaiset ikkunatekstiilit näyttävät harmonisesti ulkoreunoilta ja reunuksilta. Voit käyttää klassisen keittiön ikkunan vetämistä, jos huoneen on oltava ylisuuri ja aristokraattinen.

dd19
DD20
dd21
 • Kaareva suihkuverho

Voit tilata ylellinen verhot-kaari kalliita kangasta keittiön tyylillä Shabby-chic tai yksinkertaistettu versio sisätilojen tyyliin maan. Plussat verho epäsäännöllinen pitkä – se ei näytä vieviä, sopii täydellisesti kukkia, pienet kodinkoneet, tai keittiövälineet ikkunalaudalle, kulkee tarpeeksi valoa.

dd22
dd23
DD24

Yksinkertaiset kaarevat verhot omilla käsillään

Pieneen keittiön ikkunaan 60 * 100 cm tarvitset: tylppäpituus 154 cm ja leveys 105 cm, kalteva leipomo, ompelukone, lanka.

 • Leikkaa suorakulmio kankaasta. Kannattaa ylittää 5 cm.
 • Taita tuote puoliksi (korkeus) ja jauhaa tappien kanssa. Piirrä kaari käyttäen vankeutta merkkiä. Leikkaa kaari pitkin linjaa.
 • Taita ja rauta reunat. Pyyhi verho nauha ja ompele tuotteen yläreunaan nauhan pohjaan.

Neuvoston. Käsittele pohjaa vino leipoo, se luo kauniita aaltoja.

sokea

Kevyt verho, jossa pitsiä ja haaroja

 • pelmets

Hienostunut rehevä monikerroksinen koostumus verhot, verhot ja monimutkainen swags ei sovi sisätilojen pieni huone. Paras ratkaisu on antaa tyylikäs lambrequin-soolopeli tai “laittaa se” duettoon kevyellä tulle-verholla, rullalla tai “romkalla”.

dd26
dd27
dd28
 • Verhot rengaslaseilla

Verhojen käyttö silmälaseilla on oikea tapa antaa keittiölle trendikäs ja moderni ilme. Tällaiset mallit ovat myös suosittuja, koska ne ovat helposti valmistavia.

DD29
dd30
dd31

Verhot ilman silmäsuojaa: opetus

Tämä menetelmä ei edellytä ompelukoneen käyttöä, joten sinun on valittava materiaali, jossa on siistit sivureunat.

Tarvitaan: batid, teippi “cobweb”, rakastajan nauha, silmukat, sakset, rauta, hallitsija.

 1. Työnnä alareuna. No, rauta alareuna, kierrä reunaa kolme kertaa. Rauta haara koko pituudelta. Aseta paikoille nauha “cobweb” ja rauta kangas uudelleen.
 2. Yläreunan kohdalla kannattaa toistaa samoja vaiheita, mutta liimanauhan sijasta on käytettävä silmälampaa ja käännä reunaa 5 cm.
 3. Merkitse sitten etäisyydet silmukoiden (15-20 cm) välillä.
merkki

Reikien merkinnät voidaan tehdä tavanomaisella liidulla

 1. Pystysuorasta reunasta 2 cm. Aseta kiinnittimet, niiden on oltava tasalaatuisia, ympyröitä sisähalkaisija. Leikkaa reiät.
 2. Silmukka asennetaan ilman lisälaitteita, yksinkertaisesti painamalla sitä, kunnes se napsahtaa.
leikattu käsittely

Jos materiaali murenee, leikkaus on käsiteltävä

Ymmärtääksesi kaikki vivahteet auttavat videon opetusta:

Kierreverhot

Nitian-verhot voidaan valmistaa spiraalin, ketjun, paksun tai ohuen köyden muodossa. Niitä voidaan myös koristella paillettes tai bugles. Musliinista tuli meille Itämaista. Tekstiilikierteitä, jotka on kiinnitetty palmikoilla jalustaan, voidaan punottu punoksiksi. Kun irrotetaan, ne säilyttävät alkuperäisen ulkonäön.

dd34
dd35
dd36

Painoton harja auttaa helpottamaan visuaalisesti keittiön asetelman suurta muotoilua, mikä helpottaa keittiön sisustusta. Langat eivät ole pahoja, jos ne on tarpeen leikata.

sideharso

Kisei viivästyttää kirkkaita säteitä, mutta häviää tarpeeksi valoa pilvisenä päivänä

Rullaverhot ja roomalaiset kaihtimet

Roomalainen verho on kangasliina, joka on kiinnitetty runkovaihtoon, joka kerätään taitteissa nostettaessa. Kaunis ja käytännöllinen “romka” avulla voit helposti säätää huoneen valaistusta.

dd38
dd39
dd40

Rooman sokea omilla käsillään: opetus

Romanovien räätälöinti pieneen keittiöön Hruščovissa vaatii: erikoiskoriste, painotusainetta, leikattu liinavaatteet (verhoille) ja satiini (vuoriin).

ohjelma

Tuotantorakenne “Rooma”

 • Mittaa ikkuna. Mittaa haluttu kangas pituus ja leveys (älä unohda lisätä kummallekin puolelle 5 cm: n eroa ja ylhäältä ja alhaalta päästöoikeuksista 15 cm).
 • Litteät korvaukset. Laske 2-3 cm: n pituisen tuotteen reunus ja myös zayutjuzhte.
 • Leikkaa halutun koon vuoraus. Taita vuorin reunat. Liitä tahmea tarranauhatarra yläreunaan.
 • Nyt taita materiaali harmonikalla. Kuinka hyvin tämä työ tehdään, tuotteen ulkonäkö riippuu.
 • Taitosten lukumäärä lasketaan seuraavasti: kokonaispituudesta 6 cm otetaan pois, tuloksena oleva numero jaetaan 6 osaan.
 • Kiinnitä kukin rypytin nastat.
 • Päällystyskudoksen kolmella pinnalla ompele taskut.
 • Merkitse paikat, joissa renkaat ovat. Pää- ja vuori-kangas on ommeltu yhdellä ommella. Kiinnitä renkaat vuoraukseen.
 • Siirrä köydet renkaiden läpi ja kiinnitä ne alempaan kannattimeen.
 • Leikkaa haluamasi pituiset neulat. Sivele reikä käsin.
 • Irrota ja leikkaa sivuosat.
 • Alhaalta työnnä laippa painava aine.
sokea

Roman blind – arvokas vaihtoehto klassisille verhoille pienissä ikkuna-aukkereissa

Kun tela nostetaan, se pyörii akselilla. Kudosrivi on optimaalinen pienessä Khrushchevin keittiössä.

dd43
DD44
DD45

Eri tyyppien yhdistelmä

Epätavallinen tapa tuoda lajikkeita ikkunan muotoiluun on yhdistää perinteiset verhotyypit laakonisiin moderniin verhoihin. Valitessasi väriyhdistelmiä, ohjaa seuraavat vinkit:

 1. Tilaa kaksi samanlaista sävyä, jotka poikkeavat kudoksen tiheydestä. Liittyvien värien, esimerkiksi sinivihreän sävyn, avulla luodaan luonnollinen rauhallinen kuva verhoista. Tämä tapa yhdistää ei teeskennellä olevan alkuperäistä, koska se on melko yleinen, mutta pätevä värivalikoima mahdollistaa loistavien duettojen luomisen. Tämä vaihtoehto soveltuu klassiseen tai minimalistiseen keittiöön.
 2. Yhdistä kahden tai kolmen lajin verhot samaan tai samankaltaiseen kuvioon. Tuloksena voi olla epätavallinen verho, joka sisustaa pienen keittiön tylsää sisustusta.
 3. Käytä kirkkaita verhoita ja neutraaleja värisävyjä. On toivottavaa, että yksi ikkunatekstiileistä valituista väreistä sopii yhteen huoneen jonkin elementin värin kanssa – tämä voi olla seinäkello, koriste-maljakko tai tuolien verhoilu. Tätä menetelmää ei suositella käytettäväksi huoneessa, jonka sisustus on väriltään liian täynnä.
 4. Ilotulitusmenetelmä on ihanteellinen keittiö, joka on sisustettu itämaiseen tyyliin. Ajatuksen toteuttamiseksi tarvitaan neljä erilaista moniväristä läpikuultavaa kankaata, kuten silmä- tai sifonki. Kun väriaineita levitetään toisiinsa, saadaan uusia rastereja ja sävyjä.
 5. “Hruščovin” pieni ikkuna sopii erinomaisesti roomalaisiin, rulla- tai japanilaisiin kaihtimiin yhdistettynä klassiseen verhoon.
sokea

Lyhyt Itävallan verho, jossa on lambrequin

verhot

Variegated verhoja podhvatah, lambrequin ja aurinko “romka” – ihana trio kylän tyylejä

sideharso

Kisei herkällä lambrekenillä

kirkas lambrequin

Graceful kirkas lambrequin painoton tylli

Englanti verho

Tyylikkäät englantilaiset verhot, joissa on kaihtimet

keittiö

Kaunis duo keittiölle Provencen tyyliin

keittiö

Hyvä yhdistelmä Provencalin sisustukseen

Liitokset ja kehykset

Eyelets, koukut, leikkeet, renkaat – tärkeät verho-elementit.

Asennusvaihtoehdot

 1. Litteisiin verhoihin on kiinnitetty ikkunoiden tekstiilejä koukkuilla. Liukumisen estämiseksi käytä erityisiä kiinnittimiä. Tämä on yksinkertaisin ja edullisin vaihtoehto.
 2. Kuliskia käytetään usein luomalla verhoja “maalaismainen” tyyliin.
bar

Pylväs kulkee verhon salaisen taskun läpi

 1. Verho voidaan ripustaa kankaan silmukoilla. Tässä tapauksessa voit tehdä ilman räystää, se korvaa mielivaltaisen profiilin palkin.
 2. Sormuksia käytetään kevyisiin verhoihin ja raskaisiin verhoihin. Tällaiset kiinnittimet asetetaan pyöreälle kehykselle. Ne voidaan ommella suoraan kangasta tai käyttää yhdessä koukkujen ja verhojen nauhan kanssa.
kiinnitysmenetelmät

Suosittuja kiinnitysmenetelmiä

 1. Kun kiinnität verhot pienessä keittiössä silmäluomien, koukkujen ja verhon nauhan avulla, ei tarvita.

Silmukat – muoviset tai rautaiset renkaat, jotka toimivat verhojen kiinnityselementteinä. Niillä voi olla pyöreä, soikea tai muotoiltu muoto. Ohuissa kehyksissä käytetään halkaisijaltaan 10-20 mm: n elementtejä suurille – 40-50 mm.

Renkaat on asennettu suoraan kankaaseen. Verho, jossa silmukat voidaan sijoittaa pyöreään tankoon. Tällaiselle kiinnitykselle on ominaista liikkumisvapaus ja sileät rytmiset taitokset.

Renkaiden valinta riippuu verhon tyylistä ja käytettävän kankaan tyypistä. Kiinnityselementin väri voidaan valita ikkunalevyn tai kehyksen sävyyn.

Tärkeää: Renkaan sisähalkaisijan on oltava suurempi kuin halkaisija 1-1,5 cm.

verhot

Verhot, joissa silmukat näyttävät tuoreilta ja epätavallisilta

Valokuva tyylikkäistä ratkaisuista

Lisävaihtoehtoja ikkuna-aukon sisustukseen huoneen eri tyyleihin, keräsimme gallerian pienkoneiden verhot.

tekstiili

Käytännöllisyys, esitettävyys, hoidon helppous – keittiötekstiilien perusvaatimukset

dd57
normin DD 58
dd59
dd60
dd61
dd62
dd63
dd64
dd65

Mitkä verhot eivät sovi pienelle keittiölle

Pienissä huoneissa, joissa on korkeat katot, ei ole järkevää koristella ikkunaa verholla, jolloin ikkunan ikkuna avautuu kapeaksi.

Monimutkaisen muotoilun verhot, hankalat tai liian suppeat, jäävät parhaiten tilavalle olohuoneelle. Hruščovissa on tarkoituksenmukaisempaa käyttää tyylikkäitä malleja, joissa on yksinkertainen muoto tai monofoninen kangas.

verhot

Pienen huoneen verhojen tulee olla tyylikkäitä

Voit pienentää visuaalisesti pienen keittiön ikkunan kokoa teksturoidulla materiaalilla ja lisätä verhoja. Jos ikkuna on kapea, vältä liian kirkkaita värejä ja epätavallisia värejä tekstiilirakenteessa.

klassinen sisustus

Erinomainen ratkaisu klassiseen sisätilaan

Verhojen avulla voit onnistuneesti zonirovat jopa pienen huoneen, sijoittaa oikein värin aksentit, piilottaa kaiuttimet, päivittää “Hruščovin” sisätilat, muuttaa huoneen tunnelmaa ja luonnetta. Ommuttaaksesi yksinkertaisin verhon, sinulla on oltava ompelukone ja perustiedot tietämyksestä ja taidoista. Jos haluat koristella ikkunan, jossa on monimutkainen muoto, mutta et ole varma siitä, että räätälöität räätälöinnin, käytä ammattilaisen palveluja.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org