Новогодишен декор на столове: 7 приеми за празнична украса – banking-on-green.com

Новогодишен декор на столове: 7 приеми за празнична украса

Новогодишен декор на столове

Честване на Нова година, ние се стараем да направим нашата къща колкото е възможно по-елегантна и красива. Украсяваме дървото, прозорците и стените със собствените си ръце, а когато дойде времето за триумф, ние поставихме масата. Какво липсва? Вярно е, че столовете. Един прост декор ще ги направи не по-малко зрелищни от всичко друго. Днес ще споделим с вас идеите за новогодишната декорация на столове и ще ви разкрием тайните, които ще ви помогнат да украсите този важен мебел.

Завързваме лъковете

Един от най-често срещаните начини за украса, който се използва не само за Нова година, но и за други празници – това е затрупано в задната част на стола. Залепените лъкове създават светъл декор с докосване на тържественост. Платът може да бъде почти всичко, най-важното – да поддържа добре формата. Много добре изглежда атлас и оргазма в няколко слоя; и ако атмосферата на празника е по-спокойна за вас, тогава ленен или плътен памук е подходящ. Лъката е удобна и подходяща за връзване на стол с всякаква височина и стил. На столове с висок гръб, голям лък изглежда добре, но на малки с отворен гръб е по-добре да вратовръзка по-малък лък. Малък лък може да се създаде, като се облича малка правоъгълна част от плътна тъкан около центъра с ивица и се прикрепя към по-широка лента от плат, която е прикрепена към задната част на стола. Такъв състав ще изглежда много чист. Между другото, има много начини да вратовръзка лък, които са лесни за повтаряне със собствените си ръце. Възхищавайте се на опциите, които предлагаме в снимката.

Съвет: За да предотвратите подхлъзване на лъковете, прикрепете плата към стола на двустранно шотче.

 • лъкове на столове
 • лъкове на столове
 • лъкове на столове
 • лъкове на столове
 • лъкове на столове
 • лъкове на столове
 • лъкове на столове

Закрепваме новогодишните венци

Новата година отдавна е свързана с новогодишните венци, защото е универсален начин за празнична декорация. Къде не ги обесим! Да, и на столовете също! Те ще бъдат малко по-малки от тези, които обикновено висят на вратата или прозореца, но не по-малко елегантни. Имайте предвид, че тук се крие цялото пространство за творчество, защото, за да направите венец със собствените си ръце, ще стигнете както живи, така и изкуствени цветя, клони, плодове и други елементи на декора. Обикновено те го обвързват с лента или низ зад стола, например, както на снимките ни.

 • Новогодишни венци на столове
 • Новогодишни венци на столове
 • Новогодишни венци на столове
 • Новогодишни венци на столове
 • Новогодишни венци на столове

Как да направите венец на Нова година със собствените си ръце

Рисуване на стол

Обичате ли да рисувате и да създавате красота със собствените си ръце? Тогава ще ви хареса да рисувате върху столове! Традиционни парцели за Нова година: снежни хора, новогодишни надписи, животни и много други. С всичко това моделът на всеки стол може да варира. Боядисаните столове могат да бъдат премахнати за цяла година и могат да бъдат получени само преди празниците, което го прави нещо като новогодишна традиция. И ако украсите картината само със седалката, след една година можете да покриете тържествения й “вид” с възглавници. Най-различни начини за боядисване на столове можете да видите на снимката по-долу.

Съвет: Преди да започнете да рисувате, трябва да почистите изпражненията от мръсотия и грундиране. Преди грундирането, ако е необходимо, пясъкът се шлифова с шкурка. След това се прилага рисунката и в края се покрива с лак. Грунд, боя и лак трябва да бъдат на една и съща основа.

 • Чертежи на столовете със собствени ръце през новата година
 • Чертежи на столовете със собствени ръце през новата година
 • Чертежи на столовете със собствени ръце през новата година
Рязка на столове със собствените си ръце през новата година

Новогодишни корици за столове

Друг хубав декор за всеки стол е специалните новогодишни корици за столове. Можете да купите готови, направени по поръчка или шият сами – всичко зависи от степента на мързеливостта ви. Най-простото покритие за самопроизводство е шапката на Дядо Коледа. И ние особено харесваме пингвини и снежни човеци. Ще видите, че децата като този декор ще бъдат в пълна наслада. Е, като заместител на случая може да служи като всяка красива тъкан, увита около един стол и събрана зад брошката – това е лесно да се създаде от себе си. Всички тези и други видове покрития се събират от нас на снимката.

 • покрива за столове през новата година
 • покрива за столове през новата година
Покрива за столове в новата година със собствените си ръце

Експрес декор на столове

Ако изведнъж се случи, че Нова година много скоро, и сте забравили за интериора на столовете, след това обърнете внимание на експресните декор. Така например, на гърба на стола може да бъде каскадно да виси мъниста за коледна елха или да направите свои ръце венец хартия коледни елхи, триъгълници, изрязани от списания и картички с коледни изображения. Дори могат да се използват и теменужки! На всяка импровизирана лента инсталирайте няколко коледни играчки и виси този случай на гърба. По-добре да се остави да бъде топки, направени от пластмаса, така че да не се отклоняваме от партията с лопата в ръце – новогодишният празник в такива непредвидими движения на ръцете и краката … Вижте, това, което красота може да бъде направено в навечерието на Нова година със собствените си ръце, и за кратко време в снимката по-долу.

 • Новогодишния декор на столове бързо и лесно със собствените си ръце
 • Новогодишния декор на столове бързо и лесно със собствените си ръце

Декоративни столове за новата година

Декор за голяма компания

В случай, че поставяте маса за голяма компания в навечерието на Нова година, можете да прикачите капачка за измръзване на кърпата за всеки стол – седнал на масата, гостите ги поставят и стават част от празника. И ако има подарък за всеки гост, тогава можете да го сложите в чорап на Нова година и от своя страна да прикрепите чорап към гърба си – не като орнамент, направен от самия вас! По същия начин можете да правите с бонбони и да вържете на гърба, например, една сладка новогодишна пръчка. Гостите ще харесат, ако на гърба с декора ще окачат хартиени ленти или бисквитки с имената им. Вдъхновяващи снимки и декор на столове за голяма компания, която можете да видите по-долу.

 • Новогодишна декорация на столове
 • Новогодишна декорация на столове
Декорация на столове за Нова година

За оригинали. Новата година е друг начин да се откроим. От първоначалните проектни варианти, които харесваме декор с пухкави крилца, елементите на зимни дрехи със съответните атрибути (детски ръкавици с смърчови клонки вътре изглеждаха много сладки), както и специални покрития върху краката на краката на стола във формата на елфи, малки помощници в чужбина Дядо Коледа. Ако имате подходящите таланти, можете да ги шиете сами. Някой дори виси зимни кънки на гърба на стола! Друга техника, която отдавна ни е привлякла, е подутината. Намерете ги лесно както на пазарите, така и в доха или в гората, така че защо да не украсявате или да не сте на гърба на седалките? Тук отново ще ви трябват касети и не забравяйте смисъл на стил!

оригинален декор на столове за новата година
оригинален декор на столове за новата година
оригинален декор на столове за новата година

Благодарение на дългогодишните традиции в нашата страна, беше установено, че обикновено празнуваме Нова година на маса в кръга на близките. На първо място, виждайки старите, и то само след посрещането на новата година, общо на масата, ние прекарваме много време, и по този начин служи, маса за декорация и столове, използващи отпадъчни материали и направени на ръка декорации лесно да ни създаде празнично настроение. Надяваме се, че нашите съвети за декориране на столове ще ви бъдат полезни и всички желания, които правите, седнали върху тях, задължително ще се сбъднат!

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org