Новогодишен декор на кухнята: ТОП – 10 най-добри идеи

Топ 10 идеи за новогодишния декор на кухнята

Подготовка за Нова година

Новата година е време на магия, когато не само деца, но и възрастни, живеят очакват чудо. Вече в края на ноември планираме да празнуваме празника, да купуваме подаръци за близки и бавно да започваме да украсяваме къщата. Кухнята е мястото, където започва празникът. Той е тук, че ще намали съставки за любимата си “Оливие” с музика на Нова година или шегува Иван Urgant, между готвене – пиенето на шампанско и яде мандарини и кухня в големи размери могат дори да празнуват Нова година тук. Така че новогодишният декор също започва с кухнята. Започваме серия от статии за това как да направим вашата кухня най-елегантната и уютна за Нова година; благодарение на нашия съвет ще научите най-добрите идеи за новогодишната декорация на кухнята със собствените си ръце. Днес – ТОП 10 идеи за това как да декорирате кухнята на всеки костюм и размер.

Десет новогодишни идеи

 1. Червеното е трябвало да е Нова година. Цветовете, традиционно свързани с Новата година и Коледа, са червени и зелени. Green ще бъде достатъчно, под формата на коледно дърво в някоя от стаите и някои други малки неща, но червеното може да се превърне в основен акцент в празнична украса. Червените детайли ще разгледат еднакво ефективността на кухненските мебели, независимо дали са лаконични или класически оттенъци на дърво. Как ви харесва идеята за нов дизайн на кухнята с червени детайли в нашите снимки?
 • Декоративни фронтове Новогодишни слушалки
 • Червен кухненски декор за новата година
 • Червен кухненски декор за новата година
 1. Ароматите са ключът към празничното настроение. Ако по някаква причина не сте поставили естествен смърч или бор в дома си, можете да си купите клони от смърч и да ги сложите върху кухненския комплект. Ароматът ще бъде удивителен, а външният вид ще създаде умен! Ние традиционно украсяваме кухнята за Нова година, така че защо не се уверете, че тя мирише на Нова година?

Малка тайна: можете да си купите мандариново етерично масло и да нанесете няколко капки върху клоните. Така вашата кухня ще бъде пълна с класическия новогодишен аромат на смърч и мандарини.

Съвет за стюардесите: изпечете джинджифилови бисквити и ги закачете на панделки в кухнята. Запечени със собствените си ръце, това ще угоди на окото и душата. И как мирише!

Джинджифилови бисквити

 1. Украсяване на полилей – защо не? Например, можете да го увиете с матов зелен цвят и да закачите топките на тавана. Колкото по-голямо е тялото ви – толкова по-къси ще бъдат панделките.

полилей декор за новата година

полилей декор за новата година

Ние сме в полза на пожарната безопасност, затова се уверете, че тенденцията не се нагрява от дългия контакт с лампите.

 1. Ленти на вратата. Те могат да бъдат деликатни, точки, минималистичен, те дори може да бъде фиксирана клечките пощенски картички, които изпращате на приятелите и семейството! Можете да фиксирате лентите на прозрачна двустранна самозалепваща лента и лентите да се продават, например в отдела за празнични опаковки. Ще видите, кухнята веднага ще се промени!

съвет: Съберете стари съветски карти (например вашите родители) и виси на красиви панделки. Вие и вашите близки ще помните с удоволствие добрите пожелания от миналото, написани върху тях, които правят тези пощенски картички наистина магически и уникални.

Нова година карти

 1. Декор на хладилника и кухненската врата. Ако вашите близки с чувство за хумор всичко е наред, и още повече, ако имате деца, може да се направи снежен човек с ръцете си от хладилника. За това са необходими само плътна хартия, ножици и двустранно шотче. Освен това, ако в кухнята имате врата, може да се затвори импровизиран снежен човек сърма сглобен от лепени хартия или дори разточва на клонки! Решихме да ви покажем разнообразни идеи за “снежен човек” на снимката.

Снежниците на вратата

снежни човеци хладилници
 1. Какво се пише с писалка … Можете да купите готови интериорни писма и да съберете всеки лозунг или дума от Нова година. Или ако имате кухненски чакъл в кухнята си – напишете и нарисувайте нещо върху него. Писма също така могат да създадат оригинален декор на декора – вижте онези, които открихме. Е, тези майстори могат да правят такива декорации със собствените си ръце от импровизирани материали!
Новогодишните писма на прозорците
 1. “Hole” прозореца в Нова година! Декор прозорци – е създаването на настроение Нова година не само за себе си, но за другите, защото на него се гледа не само вас, но също така и от преминаващите и жителите на съседните къщи. Най-лесният начин е да закачите веранда около завесата и да я включите с началото на вечерта. По-креативните стюардеси могат да изградят от собствените си ръце някои прости фигури от венец на стъкло – коледно дърво или снежен човек. И Скотч да ви помогне! Ще ви покажем други идеи за декор на декора със следната статия.
 • Новогодишна декорация на прозорци
 • Новогодишна декорация на прозорци
 1. Бери декорация. Холи е растение, което традиционно е украсено с къща за Нова година. Изглежда страхотно в малки вази, кани, дори може да се използва Декориране на свещници! Алтернативи на храма могат да идват от клоните на планинската пепел, глог и освен това можете да намерите изкуствен. В нашите снимки можете да получите интересни идеи за сочен “плодов” декор на кухнята за новата година.

Холи зрънце

 1. Новият живот на кутиите на баба. Имате ли все още много кутии от туршия, който баба споделя с вас? Страхотно, те просто са полезни за новата година! Идеите за декор могат да бъдат много различни: връзване на врата с низ (можете да я намерите в хардуерни магазини) и хвърли в конусите; запълнете с изкуствен сняг и поставете свещ вътре – свещник от Нова Година е готов! Можете да напълнете буркан с обикновена памучна вата и да поставите вътре фигурки от животни – истинска новогодишна дървесина в кухнята! Други идеи за използване на кутии, които можете да видите в снимките. Вижте – много от предложените варианти могат да бъдат направени сами.
 • декоративни кутии за новата година
 • декоративни кутии за новата година
 1. Новогодишни сладкиши. Сладките за новата година винаги се купуват много. И как ви харесва този “сладък” новогодишен декор в кухнята, както в снимките? Тук, само банки, които могат да бъдат пълни с бонбони за всеки вкус. Защо да не измервате времето преди новата година, като ядете бонбони на ден? Или, може би, обичате да печете сладки със собствените си ръце – те също могат да пълнят буркани! И винаги има гости, отколкото да се лекува.

съвет: за тези, които се придържат към правилното хранене или не искат да наддават за новата година: могат да напълнят буркани с ядки, сушени плодове или захаросани плодове. Затворете капака плътно!

Бонбони за Нова Година

Припомняме: всичко е умерено. Не забравяйте, че размерът на новогодишния декор трябва да бъде сравним с размера на кухнята. Колкото по-голям е каналът на кухнята, толкова по-голям е обхватът му. Ето защо, в малка кухня с площ от 10 квадратни метра, например, декорът на прозорците, полилеите и шкафовете ще е достатъчен. И, разбира се, масата на Нова година и нейното обслужване! Статии за това чакат много скоро.

Надяваме се, с наша помощ, да се научите как да оформят кухнята за Нова година най-добре. И ние ви желаем приятни проблеми и подготовка за Нова година 2018!

поздравление

Вижте също материала: 6 идеи за занаятите под формата на кошери.

decor

Leave a comment