Ние обслужваме Новогодишната маса: 6 стъпки към празника на масата

Нова година настройка на таблицата

Новогодишна маса – това е самото въплъщение на празника. В крайна сметка обобщаваме резултатите от миналата година, пожелаваме нови, споделяме подаръци, усмивки и радост с близки хора. И всяка година търсим нови идеи, така че нашата маса не само удивлява въображението с ястия, но и се поднася елегантно. В края на краищата, на красиво поставена маса празникът става истински празник, а снимките от празника са много колоритни.

Днес ще говорим как да превърнете празника в истинска приказка с помощта на Нова година! Нашето ръководство се състои от 6 стъпки, съдържа полезни практически съвети и много снимки.

Стъпка 1. Определете цвета на декора на масата

В статията за новогодишната декорация на кухнята вече споменахме, че най-често преобладаващият цвят в кухнята на Нова година е червен. Тя перфектно се вписва в бели, сиви, сребърни и златни цветове и сама по себе си един нов чифт цветове – зелен – може да играе достоен чифт. Разгледайте как таблицата се променя с тази цветова схема! Въпреки това, разбира се, можете да изберете основната тема на масата на Нова година всеки друг любим цвят, защото всеки има своя специален новогодишен и новогодишен вкус. Избрахме за вас примери за най-добрите порции не само в традиционната червено-бяло-зелена версия, но и в други интересни цветови комбинации.

Настройка на червените таблици за новата година

Настройка на червените таблици за новата година

  • златната таблица за нова година
  • необичайна настройка на таблицата за нова година
  • необичайна настройка на таблицата за нова година
  • Настройване на таблицата за нова година

Стъпка 2. Стъблото на покривката

В зависимост от идеята за празнуване на Нова година, покривката може да бъде елегантна и шарени, или просто и монофонична – всичко е във вашите ръце! Съветваме Ви да започнете от формата и материала на масата – например, на правоъгълна дървена маса, пътеката за бельо ще изглежда красива. Ако имате кръгла маса, обърнете внимание на покривки с чертежи или бродерия на ръба. В допълнение, покривката може да има необичаен печат, който може да се комбинира с декор на масата – погледнете на покривката с елени и как се възприема идеята за дърво в съдовете и сувенирите на масата. Напълно се въздържайте от това не е необходимо, защото дори и обикновена бяла покривка ще създаде празнично новогодишно настроение с подходящи декорации на масата.

  • Покривка за нова година
  • Покривка за нова година

Стъпка 3. Украсете таблицата

Дизайнът на масата на Нова година може да бъде ярко отражение на идеята за празнуване. Каква е Новата година за вас? Най-светлият празник на годината, когато всичко трябва да блести и да блести? Погледнете снимката, ще харесате декора на масата на Нова година с ирисови ела и сребърни свещници. Или Нова година един от малкото дни, когато можете да прекарате времето си с близки и нищо не трябва да ви отклонява от комуникацията с тях? В този случай ще подредите скромно декоративни елхи на масата. Във всеки случай, след което, без което не можете да направите в декора на масата за Нова година – това са свещи. Те могат да добавят жар или, напротив, усещането за приказка, ако свещникът се обслужва от фенери, а в непосредствена близост се намират клони от смърч. Не забравяйте за холиста или планинска пепел – тези ярки червени плодове могат да бъдат красиво украсени с всичко. Ако коледните топки имате изобилие, можете да ги напълните с вази или да направите чаши с импровизирани свещници, както е показано на снимката по-долу.

Новогодишен декор на маса

съвет: Нова година е семейна почивка. Ето защо, в подготовката за празнуването си, трябва да участват цялото семейство и особено децата. Изрежете снежинки или звезди от хартията с малки асистенти и ги обесете не само в цялата къща, но и да се разположи на покривка с контрастен цвят.

рязане на снежинки от хартия

Стъпка 4. Украсете столовете

Обслужването на масата за Нова година не се ограничава само до една маса, защото трябва да “се приземим” някъде другаде. И в декорацията на столове, със сигурност има къде фантазията ще се разгърне! Децата със сигурност ще се радват на шапките от Нова година, облечени на гърба на стола и на елен в собствения си гръб!

декоративни столове за новата година

И ние наистина харесваме, когато в декорация на столове използват конуси, като ги обвързват на лък.

конуси върху панделки декор на столове нова година

Ловките, между другото, могат да бъдат с разнообразни цветове и размери, защото те се побират под всякакви гръбчета. Един стол с мек гръб може да бъде увит в умен плат и намушкан в голяма брошка.

Декоративни столове с панделки за новата година

съвет: За да предотвратите падането на лентата, залепете двустранната самозалепваща лента от грешната страна.

Много от тях закрепват нови мини венци на гърба на стола.

Декоративни столове за новата година

Вижте снимките, колко опции има за декорация на столовете за Нова година! Много други начини за декорация на столове, които показваме в друга статия.

Стъпка 5. Ние обслужваме съдовете

Това е оставено за малки – трябва да изберете ястия. Декорът на Новогодишната маса означава традиционни новогодишни теми: ела, покрити със сняг пейзажи, червенозелена клетка, горски жители и всичко свързано с Новата година. Вестници с такива предмети днес могат да бъдат намерени във всеки голям магазин за железария.

Ware за Нова година

съвети:

  • Ако не планирате да купувате нови ястия за един ден през една година, тогава има много начини да украсите дневно. След като направите малък шаблон със собствените си ръце и използвате постоянна марка за декориране, можете да получите красиво празнично ястие. Можете да направите това с кръгове! Помнете, че ястието трябва да бъде изпечено във фурната за половин час;

рисуват ястия за новата година със собствените си ръце

  • Е, ако рисунката не е вашето хоби, можете да отидете по прост начин и да организирате клони от розмарин, красиви коледни елхи или сладки на плочи. Например, на най-обикновените чинии ще изглежда страхотно сладки новогодишни пръчки, сгънати “сърце”. Друг оригинален начин е да се поставят съдовете под формата на снежен човек.

декор на ястия за новата година

Стъпка 6. Ние обслужваме устройствата

С приготвените ястия и какво ще кажете за сервирането на прибори за хранене? Съгласен съм, искам нещо по-поетично от салфетки, сгънати “ромб”? Как подреждате уредите за Нова година на снимката по-долу? Музикантите и тези, за които Нова година – винаги е “Лешникотрошачката”, като хехолчик, изработен от музикални ноти. Новогодишното полагане не може да се направи без чорапи, които обикновено са предназначени за подаръци – ще ги свържете сами или ще купите готови, ще изглеждат очарователни! И какво да кажем за мини-ръкавиците? За Нова година тема в селски стил са подходящи за просто производство на случаи на лен и дантела. С помощта на цветен картон също е възможно да се правят сладки корици под формата на мини рокли.

прибори за новата година

Съвет: Ако няма достатъчно време да купите или да направите бижута за прибори за хранене, най-простата версия ще ви помогне – те са уреди, обвити със салфетка за еднократна употреба и вързани с нишка или само лента от новогодишни цветове.

Прибори за хранене за новата година

Надяваме се, че с нашите прости съвети и цветни снимки, предлагащи ще бъде приятна част от подготовката за вас на най-дългоочакваното и любим празник, както и на семейството си в навечерието на Нова година ще бъде удоволствие не само вкусна храна, но и тяхната околна среда. Нова година винаги е време на надежда и очакване на чудо, така че ние ви желаем цял снеговалеж на чудесата през следващата година, забавна, емоционална почивка и чудесна ваканция!

decor

Leave a comment