Muovista bambusta: kaihtimet ovat parhaita keittiölle - banking-on-green.com

Muovista bambusta: kaihtimet ovat parhaita keittiölle

Muovista bambusta: kaihtimet ovat parhaita keittiölle

Enenevässä määrin suunnittelun keittiön ikkunasta sijaan tavallinen verhot ja kaihtimet verhot käytettiin käytännöllinen ja kätevä vaihtoehto. Kuitenkin valitsemalla Verhot keittiöön, monet opastettu yksinomaan houkutteleva ulkonäkö ja mukava väritys, täysin unohtaen erityisen mikroilmaston keittiön, jossa on korkea ilmankosteus, havaitaan jatkuvasti lämpötilan muutoksia, ja ilma tuoksui ruoanlaitto, jotta kodin sisustamiseen laskevan vesisumua, rasvaa tippaa , mehut, noki laskeutuu. Kaikki kaihtimet eivät selviä tällaisista kuormituksista, joten ennen ostopäätösten tekemistä on niin tärkeää päättää suosikeista ja ulkopuolisista.

Käytännölliset ja kauniit kaihtimet keittiön ikkunasta - hyvä ratkaisu

Keittiön ikkunoiden kaihtimet: kauneus ja käytännöllisyys

Mihin kaihtimet pitäisi valita keittiölle

Vielä äskettäin sokeita löytyi vain muissa kuin asuin- ja toimistorakennuksissa, ja ajatus niiden käyttämisestä sisustuksen sisustukseen aiheutti kaiken hämmennyksen. Miksi tuoda toimistovirheitä taloon? Tummat valkoiset lamellit, joissa on harmaasävyinen toimistopöly, aiheuttavat yhä surua monille. Mutta heti kun suunnittelijat liittyivät, tylsää virallisuutta ja kasvontunnetta ei jättänyt jälkiä. Melko “kauniit” kaihtimet ovat toivottavia jokaisessa kodissa. Puu, tekstiilit, nahka, metalli, bambu … erilaiset tekstuurit, värit ja muodot ilahduttavat! Koska käytännöllisyyttä, mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä, turvallisuutta ja suhteellisen alhaisia ​​kustannuksia, kaihtimet voidaan katsoa universaaliseksi ratkaisuksi melkein mihin tahansa huoneeseen.

Voit luoda intiimin ympäristön horisontaalisten kaihtimien avulla

Lambrekinin keittiöön liittyvät vaakasuuntaiset kaihtimet luovat intiimin ja rauhallisen ympäristön

Vaakasuuntaiset kaihtimet

Ihanteellinen ratkaisu pienasuntojen pieniä ikkuna-aukot eivät “syö” tilaa, älä ylikuormita sisustus koristeellinen sisustus ja monimutkaisia ​​kuvioita. Piti erityisesti sisustussuunnittelijan kangas kaihtimet, jotka ovat täysin vailla toimisto- kylmyyden ja jopa huolimatta melko karu muotoilu, ne ovat aina hengittää lämpöä ja kotoisaa tunnelmaa.

Kaihtimet ja verhot suorittavat erilaisia ​​toimintoja keittiön ikkunassa

Vaakasuuntaiset kaihtimet yhdistetään menestyksekkäästi klassisiin verhoihin ja suorittavat eri toimintoja ikkunassa

Laconic-vaaka-lamellit ovat erinomainen lisä keittiöille minimalismin ja huipputekniikan tyyliin. Vaakasuuntaisten kaihtimien yhdistelmä perinteisten tekstiiliverhojen, tulle, organza tai lambrequin kanssa auttaa kirkastamaan kovaa askeettia. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kehysten välisiin kaihtimiin, jotka on asennettu ikkunoiden väliseen kehystila-alueeseen, jolloin ikkuna avautuu täysin vapaaksi, mikä voi olla erittäin sopiva rajoitetusti, jossa jokainen senttimetri laskee.

Vaakasuuntaiset kaihtimet sopivat moderniin sisätiloihin

Yksinkertaiset vaaka-kaihtimet sekoittuvat harmonisesti nykyaikaiseen sisätilaan

Pystysuuntaiset kaihtimet

Kaihtimet, joissa on pystysuuntaiset rullat, ovat enemmän kuin klassiset verhot, se on eräänlainen kotimainen versio toimisto-kaihtimista, joten niitä käytetään paljon useammin huoneistojen ja talojen sisustamiseen. Leikkuulaitteen sijainnin muuttaminen ei voi pelkästään pelata chiaroscurota ja kokeilla kaihtimien muotoa, vaan myös kokonaan vaihtaa huoneen ilmapiiriä ja tunnelmaa. Pystysuuntaiset lamellit vetävät huoneesta visuaalisesti “nostamalla” katon materiaalista ja väreistä riippuen, kaventamalla tai laajentamalla ikkunan aukkoa ja muuttamalla huoneen geometriaa. Keittiön sisätilojen yksilöllisyyden ja ainutlaatuisuuden ansiosta suunnittelijat haluavat kokeilla pystysuuntaisia ​​kaihtimia, antaen heille puoliympyrän, aaltoja, siksakkia, vinoa leikkausta. Täysin poikkeavat tylsästä puolikiertämäisyydestä auttaa yhdistämään kaihtimet valoverhojen, lambrekinien tai klassisten verhojen kanssa, vaikka jälkimmäinen vaihtoehto soveltuu paremmin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen kuin keittiöön.

Vertikaaliset kaihtimet, joissa on kukka-arkisto, ovat houkuttelevia ja käytännöllisiä

Pystysuuntaiset kaihtimet, joissa on kirkkaan suuri kukkainen tuloste, koristavat kaikki keittiöt

Rullaverhot

Rullaverhot ovat yksittäinen sileä materiaali, joka kattaa ikkunan koko valon aukon ja tarvittaessa rullataan ylöspäin siistiksi rullaksi. Ne voidaan kiinnittää kattoon tai seinään. Kompaktit ja käytännölliset rullakaihtimet – ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat suojata huoneen suoralta auringonvalolta, mutta eivät polta halutessaan harkita ikkunaansa tiukkoja suoraviivoja. Rullaluukkuilla voi olla valoa hajottava, heijastava vaikutus tai täysin läpinäkymätön.

Alkuperäinen versio keittiön ikkunan koristelemisesta rullakaihtimilla

Rullaverhot yhdistetään täydellisesti klassisiin verhokankaisiin, kevyisiin tylliin ja organzaan

Yksinkertaiset ja lyhyet rullakaihtimet sopivat orgaanisesti minimalistiseen sisätilaan tai itämaiseen tyyliin, varsinkin jos kankaalle on koristeltu orientoja. Hyvin yhdistetyt rullakaihtimet klassisilla verhokankailla, kevyt tulle ja organza, mikä tekee tunnelmasta mukavamman, tyylikkämmän ja juhlallisen.

Rullakaihtimet: käytännöllisyyden hallitseminen koriste-esineiden vahingoksi

Rullakaihtimet sopivat täydellisesti käytännön tehtäviin, mutta niiden koristeelliset piirteet ovat jonkin verran rajallisia

Materiaalit rullakaihtimiin välttämättä kyllästetty erityinen yhdisteiden, jotka antavat kangas antistaattinen, anti-bakteeri, anti-pöly ominaisuuksia, rainan ei ole pölyä, se ei puristettaessa, eivät haalistu auringossa. Kaikille monia etuja ja erityisiä kyllästys, rullaverhot on hyvin oikukas, ne vaativat huolellista ja huolellista käsittelyä. Noki, rasva ja muut epäpuhtaudet nopeasti riistetään alkuperäisen viehätyksensä, moitteeton, joka on lähes mahdotonta palauttaa, joten ei voida katsoa paras vaihtoehto keittiöön kaihtimet.

Rullakaihtimet ovat tärkeässä asemassa keittiön luonnollisen valaistuksen säätelyssä

Rullaoviin voi olla valoa hajottava, heijastava vaikutus tai täysin läpinäkymätön

Valokuvavalot

Erityinen pystysuuntainen kaihtimet, lamellien päälle, joista palamattomia väriaineita käytetään erittäin tarkan digitaalisen valokuvatulostuksen avulla. Laadukkaat valokuvamallit eroavat riveiden ja värikylläisyyden, kosteuden, valon, kitkan, kemiallisten ja mekaanisten vaikutusten kanssa. Keittiön sisätilanteessa eloisa ja kuva-petokset, joissa on tilaa ja perspektiiviä illuusio, ovat kaikkein hyödyllisimpiä.

Kuvaikkunat makuilla varustetuissa keittiöissä - tärkeä sisustuselementti

Keittiöikkunan alkuperäinen idea: valokuvan kaihtimet keittiöön, jossa on kirkas makrokuva

Valitse keittiön kaihtimien materiaalit

  • Muoviset kaihtimet

Edulliset muoviset kaihtimet ovat hauras, epävakaat lämpötilan muutoksille, ne lämmittävät ja polttavat auringossa ja saavat esteetön kellastumisen. Korkealaatuisesta muovista valmistetuilla kaihtimilla ei ole tällaisia ​​haittoja: käytön aikana ne eivät ole epämuodostuneet, eivät taivuta, imevät hajuja ja likaa eivätkä palaneet auringossa. Muovin tärkein etu on sen helppo huolto. Puhdistuksen ylläpitämiseksi pyyhi lamellit säännöllisesti pehmeällä liinalla tai tyhjiöllä. Jos kyseessä on vakava kontaminaatio, lamellit voidaan sijoittaa turvallisesti lämpimään saippuaveteen, huuhtele huolellisesti, kuivataan ja ripustetaan uudelleen ikkunaan. Erittäin alkuperäiset muoviset kaihtimet lamellilla, jotka on kääritty läpinäkyvällä tulleella, mutta keittiölle tämä ei ole menestynein vaihtoehto.

Keittiön muovisia kaihtimia voidaan käyttää paitsi käytännön tarkoituksiin

Muoviset kaihtimet tummanruskealle keittiölle sopivat hyvin sisustamiseen koristeellisina yksityiskohtina

  • Puiset kaihtimet

Kaihtimet säleet valmistettu kevyt ja kestävä puun (korkki, kanadalainen lehmus), tuovat sisätilojen lämpöä ja mukavuutta, mutta huolimatta erityistä kyllästys, keittiön ei suositella asentaa. Jos todella todella haluat täydentää sisätilojen keittiö maassa tyyliin Provence, tai alkuperäisen kaihtimet ohuesta puusta planochek, huolehtia tehokas liesituuletin keittiö.

Puiset kaihtimet sopivat hyvin ylellisiin klassisiin sisätiloihin

Puiset kaihtimet, joissa on varatut muodot ja jalo väri, korostavat tämän keittiön ylellisyyttä ja kunnioitusta

  • Metalliset kaihtimet

Metallisten kaihtimien valmistukseen käytetään tavallisesti kevyitä, suuren lujuuden omaavia duralumiiniseoksia, joissa on suojakerros lakkaa ja lämmönkestävää emalia. Ne pitävät muotoa täydellisesti, kestävät kosteutta, korkeita lämpötiloja ja auringonvaloa, täyttävät steriliteetin ja hygienian suuret vaatimukset. Epäpuhtauksien poistamiseksi metallilevyjen pinnalta riittää pyyhkiä ne pehmeällä liinalla, joka on liotettu saippuaveteen. Keittiöstä on käytännöllisesti katsoen puhdas ihanteellinen vaihtoehto. Vaikka onkin olemassa metallisia kaihtimia, on olemassa hyvin erityinen piirre, että monet voivat pitää haittaa – kun vedot törmäävät toisiinsa, metallilamellit röyhtävät.

Metal-kaihtimet korostavat nykyaikaisten tyylejen hurmaa ja houkuttelevuutta

Metal-kaihtimet valitaan modernien tai korkean teknologian modernin tyyliin

  • Kankaiden kaihtimet

Kangas koristelu ikkunan näyttää aina kotona, joten joukossa pystysuora kankaiset kaihtimet ovat suosituimpia. Kudottu kangas kaihtimet välttämättä kyllästetty erityisen pöly- ja vettä hylkivä koostumus, jonka avulla kuiva puhdistus ja märkä puhdistus säleet. Poistaa merkittävät epäpuhtaudet kaihtimet on poistettava räystään, kukin lamelli on poistettava painot, vääntää sitä telan muodon säilyttämiseksi, liotetaan saippuavettä, odota, kunnes lähtee lika (hankausta kangas ei-toivottu), poistetaan vesi ja märkä ripustaa säleet takaisin, niin että painojen vaikutuksesta he voisivat suoristaa. Se on paljon helpompi hoitaa kangasta säleet lasikuidusta, joka on tarpeeksi pyyhkiä kostealla liinalla. Lasikuidun toinen tärkeä etu on paloturvallisuus.

Keittiöikkunan kudokset eivät näytä yhtä houkuttelevilta perinteisiltä verhoilta

Kankaan kaihtimet, joilla on mukava kuvio, voivat helposti korvata perinteiset verhot

  • Multifactor-kaihtimet

Multifacture-malleissa yhdistyy samanaikaisesti useita tyyppisiä materiaaleja ja koriste-elementtejä: kangas muovilla, alumiini puulla, paperimassan bambusta. Peli luo kuvioita “kankaalle” monimutkaisia ​​kuvioita ja kuvioita, jäljittelee verho kangasta, verhot ja verhot pickup, rakas äiti. Keittiössä on käytännöllisyys, joten monikerroksinen muunnos on erittäin harvinaista. Enemmän juhlallisuus ja hienostuneisuutta lakoninen kaihtimet yksinkertaisesti täydentää valoverhot, verhoja tai reunusverhot.

Monikäyttöiset häikäisysuojat epätavallinen muotoilu - edullinen ylellisyyttä

Monikäyttöisten kaihtimien epätavallinen muotoilu tekee niistä tärkeän koristeellisen sisustuksen

decor

Leave a comment