Muotitrendit keittiön suunnittelussa – banking-on-green.com

Muotitrendit keittiön suunnittelussa

Muotitrendit keittiön suunnittelussa

Jos aiot korjata keittiötäsi, meillä on hyviä ja huonoja uutisia sinulle. Ensinnäkin puhutaan hyvästä. Tunnettujen suunnittelijoiden Lit Dirksin ja Dominik Trengali -kehityksen mukaan sinun ei tarvitse sijoittaa rahaa kehitystyöhön ja fyysisesti laajentaa keittiötilaa muiden tilojen kustannuksella. Sinun täytyy työskennellä mitä on saatavilla: laittaa ikkunat tyylikkäillä kehyksillä, monikäyttöiset kalusteet, visuaalisesti nostaa katto. Tee jokaisen senttimetrin miehitetyn avaruuden toimesta.

Eurooppalaiset suunnittelijat mieluummin tilavat valoisat huoneet keittiölle

Moderni keittiö eurooppalaisten suunnittelijoiden esittelyssä on tilava, valoisa, ei sisällä tarpeettomia yksityiskohtia

Seuraava keittiökehitys – fancy ja flaunted kodinkoneet, valtava Pyramidal huovat – ovat menneisyyden. Yksinkertaisempi ja tyylikäs muotoilu, sitä paremmin. Las Vegasissa arvostetun kansainvälisen rakentajan näyttelyn trendien arvioinnissa voit kuvata maailman standardien moderniin keittiöön.

Yksi Cookerin Show 2013 -kahviloista on alkuperäinen design- ja valomuotojen yhdistelmä

Yksi keittiössä, jossa on Rakennuksenäyttely, houkuttelee sekä alkuperäistä muotoilua että outoa valoa ja runsaasti sisustuselementtejä

Nyt suosion huipulla avoimet keittiöt yhdessä avoimen pohjaratkaisu. Tämä tarkoittaa sitä, että työ kolmio, jonka säännöt idealisoivat enemmistön sisustussuunnittelijoista, on jo aiemmin. Jääkaappi voidaan sijoittaa tietokoneen lähellä ja pesuallas – aivan erilainen huone.

Lita Dirks toteaa, että ruokapöydät katoavat myös keittiöstä. On täysin sallittua syödä olohuoneessa, juoda kahvia makuuhuoneessa tai parvekkeella. Kaikki tietävät kaiken, mitä voi syödä katsomalla näyttöä istuen tietokoneen tuolilla. Ainoa haittapuoli tästä näkökulmasta on se, että opettajat estävät lasten syömistä ennen työskentelyä ja kytkeytyvät viihdelaitteisiin (tietokone, televisio). Yleensä aikuisväestölle ei ole sääntöjä.

Suurin mahdollinen vapaata tilaa on keittiön modernin ajan tärkein vaatimus

Ihanteellinen moderni keittiö on avoinna, eikä liian täynnä ylimääräisiä kalusteita ja laitteita

Huonoja uutisia (yleensä se ei ole niin huono) on se, että kaikki nämä suuntaukset ovat jo olleet siellä aiemmin. Auki pohjapiirroksia oli olemassa, koska mies laskeutui kuuhun ja kaikki tuolloin ihastutti heitä (etenkin Amerikassa).

Seuraava lausunto – vapaata tilaa keittiössä on tulossa vähemmän yksityiskohtaisesti ja ilmaisee yhä enemmän yksilöllisyyttä. Todennäköisesti se on samanlainen kuin ihmisen sielun sisäisen maailman muutokset.

Tyylikäs, huomaamaton sisustus pehmeällä värimallilla on trendikäs trendi tänä vuonna

Vähemmän kirkkaita värejä ja yksityiskohtia, enemmän yksilöllisyyttä – tällaiset sisätilat ovat suosittuja menestyksekkään asukkaiden megacities

Suunnittelijoilla Lita Dirksillä ja Dominik Trengalilla on useita vinkkejä niille, jotka aikovat sovittaa keittiöensä maailman standardeihin. Useiden menestyneiden kirjojen keittiön sisätilojen kirjoittaja, kolme aikakauslehtien toimittaja John Reich, mukaan lukien Better Homes, lisää täällä joitain hänen rakentavia kommenttejaan.

Yksinkertaisuus ja tilaa säästävä

Modernin keittiön muotoilu on yksinkertaisempaa, pienempiä yksityiskohtia ja viimeistelyjä. Asiantuntijat National Kitchen ja Bath Association Varmista, että perinteiset keittiöt, joissa on puiset kaapit ja suuri pöytä, ovat jo menneet muotia, ja nyt keittiötilalla on eräänlainen “siirtymäsuunnittelu” perinteisestä muuhun. Tilastojen mukaan tämä siirtymäsuunnitelma otti ensimmäisen kerran johtavan johtavan perinteisen keittiön ruokia.

Tilan säästämiseksi käytetään käteviä järjestäjiä

Kätevästi järjestetyt laatikot säästävät tilaa, joten suunnittelijat kehittävät erityisesti keittiötarvikkeiden järjestäjiä

Ergonomiset julkisivut

Suunnittele keittiön muotoilu, ei anna luopumaan asemastaan ​​- muotoilun selkeys, keittiösarjan julkisivujen tiivistys, kunkin sisustuksen selkeä yksilöllistyminen. Cardinally muutti lähestymistapaa huonekalujen esteettisiin toimintoihin – sen sijaan, että kuulokkeita pidettäisiin huoneen keskuksena, kaapit muuttuivat vain piirroksiksi tarttuvien korostusten luonteeseen.

keittiö

Mitään tarpeetonta: tiukat muodot, mykistyneet värit

Kuuroiset julkisivut – ilman koristeita, viisteitä, jyrsintä: kaikkien suunnitteluprojektien tärkein ero. Sen sijaan, että kyllästetty kiilto – puolihuuhteleva häikäisy tai sileä mattapintainen pinta. Tiukat suorakulmat, joilla on selkeät kulmat, monikerroksiset yksinkertaiset muodot – kaarevien säteilypalkkien ja veistettyjen kaappien sijaan.

keittiö

Pintojen yhtenäisyys ja sisustuksen puute

On olemassa taipumus luoda monoliittisia paneeleja – kaikki, jotka voidaan piilottaa tiukan julkisivun alla, olisi piilotettava.

Piilotetut liittimet: monoliittinen pinta

Tämä lähestymistapa suunnittelussa asetetaan keittiöt käynnisti uuden suuntaus lisävarusteiden valinta: vähintään sisustus ja maksimaalinen toiminta. Sileillä ovilla on mahdotonta nähdä kahvoja. Kaapin tai kaapin avaaminen riittää helppokäyttöisyyden takaamiseksi kämmenosan takaosaan.

keittiö

Ei jousituksia: kädensijoiden sijasta – valettu kaide

keittiön sarja

Ehdottomasti ei varusteita – vain kuuroja julkisivuja

Laitteiden sisäinen täyttö on myös vaikuttava: muuntajat, liukupinnat, laukaisut, laatikot. Sisäisen tilan organisaation avulla voit jättää työtasot, taulukot, vähintään esineet.

sisäänvedettävät elementit

Toiminnallisuus ja ergonomia: liukuelementit

Väriratkaisut: todelliset sävyt

Lomakkeiden kylmyys ja vakavuus jättävät jäljet ​​väriratkaisujen valinnalle. Lämpimät, kiiltävät värit korvataan viileillä, mykistyksillä väreillä: violetti asteikot harmailla subtonilla, tumman sinivihreä Petrol, luumu-rikas.

Kauden tärkeimmät värit ovat yksiväriset yhdistelmät: mustavalkoinen, kaikki harmaan sävyt, mattapäisestä hopeasta pimeään antrasiittiin.

Valkoinen ja musta: yhdessä tai erikseen

Näyttää valkoiselta keittiössä – se suuntaus pitkään. Yksisuuntaiset sisätilat, joilla on kontrasti aksentit, ovat edelleen merkityksellisiä.

valkoinen kuuloke

Lisää musta: valkoinen asetettu kiiltävän päällisen alle

Uusi visio nykyaikaisista sarjoista on mattapienien valinta. Musta väri vaatii kuitenkin tilaa tilavuudelta: se sopii vain suurille huoneille, kirkkaasti valaistuihin keittiö-ruokasaleihin, korkeisiin kattoihin. Yhdessä musta, muutamia kirkkaita yksityiskohtia riittää korostusten korostamiseen.

musta kuuloke

Yksinkertaisuus ja mustavalko: musta sarja

Mustat kaapit yhdistyvät lumivalkoiseen tai sulatetun maidon, norsunluun, pöytälevyjen väriin. Muodikkaasti lattia on tehty keramiikasta shakkilaudan muodossa.

Mustavalkoinen: trendikäs harmaa asteikko

Harmaa väri dominoi keittiön suunnittelu. Sävyjen laajentaminen voidaan jäljittää kaikkien tyylien sisustuksessa – klassisesta suuntausuusi parvi.

keittiöhuone

Ei ole väliä, pimeä tai kevyt, tärkein asia – harmaa

Tummat mattapintaiset sävyt ovat rinnakkain kylmän valkoisen kanssa. Ja laimentaa monotonista monista yksityiskohdista lämpimän kuparin väreissä: valaisimet, sekoittimet. Sisätiloja elvyttää pehmeä kellertävä taustavalo ja luonnonpuusta valmistettu lattia.

keittiö

Keittiö puusta

Yhdessä teräsvärin kanssa sisätiloihin kuuluvat myös metalli- tai lastulevyt julkisivut, joilla on viimeistely viimeistely himmeä kromi.

keittiö

Keittiö harmailla sävyillä

Pienissä keittiössä upeat näköiset kaiuttimet, joilla on vaalea kiilto: korkeat kaapit visuaalisesti nostavat kattoa.

keittiö

Keittiö harmailla sävyillä

Kevyt metallinen sävy tilavissa huoneissa on kontrastia tummien seinien kanssa.

keittiö

Keittiö harmaalla

Puurakenteiden paluu epätavallisissa kuvioissa

Epäkelpoihin julkisivuihin luonnonpuusta paluu epätavalliseen muotoiluun. Puu on sävytetty kaikissa hopeanvärissä, käyttäen keinotekoisia laminoituja materiaaleja, joissa on eksoottisten kiviä. In trend – mattapintainen lakka.

keittiö

Piirustus kylmästä harmaasta luonnollisesta puusta: todellinen muotoilu

Se luo tunteen puunjalostuksen puutteellisesta puutteesta – luonnollinen väri, mattapinta, minimaalinen sisustus.

keittiö

Keittiö harmailla sävyillä

Ilman kontrastit: rauhallinen ilmapiiri harmaata ruokaa.

keittiö

Keittiö harmailla sävyillä

Kirkasta bensiiniä luonnollisten sävyjen vastaisesti

Muotisuunnittelijat ovat jättäneet muutamia kirkkaita värejä niille, jotka eivät halua muuttaa omien keittiensä muotoilua kiinteiksi harmaiksi. Kauden avaaminen on epätavallinen Bensiini: kirkas ja tyydyttynyt sinivihreä.

keittiö

Keittiö tyyliin Petrol

Yhdistä sellainen epätavallinen sävy, jota tarvitset – mustalla suklaalla, muodikkaalla harmaalla värillä tai klassisella yhdistelmällä valkoinen.

keittiö

Keittiö tyyliin Petrol

Kolme ensisijaista väriä luovat kirkkaan ainutlaatuisen kokonaisuuden. Valkoinen asetettu suklaataulun alle, ylempi taso, jossa sokeat julkisivut – kirkkaassa sinivihreässä.

keittiö

Keittiön suunnittelu

Jos huonekalujen vaihtoa ei ole suunniteltu, riittää koristella kirkkaalla varjolla useita pintoja.

keittiö

Valkoinen harmaa ja bensiini: ylellinen sisustus

Maalaistyylisessäkin paikassa oli myös supermoodi.

keittiö

Keittiö sininen sävyjä

Harmaa-lila sumu ja runsaasti luumu trendikkäisiin keittiöihin

Rauhallinen viileä lila-asteikko – jälleen keittiösuunnittelussa, mutta caveat: kautta violetti-luumu-violetti haze on väistämättä loistaa harmaa sävy.

keittiö

Muodikas hämmentynyt ja kylmä pehmeä väri: täydellinen yhdistelmä tekstuureista ja väreistä

Todellinen shakkikerros laatat ja seinät muodikkaassa värissä.

keittiö

Keittiö Lilac Lightissä

Luumu-setti luo kontrastin valkoisen lattian ja geometristen kuvioiden kanssa.

keittiön sarja

Plum Headset

Onko violetti sävyjä vaikea yhdistää luonnon puun väriin? Ei ollenkaan.

keittiö

Keittiö violetti sävyjä

Piilotetut kodinkoneet

Kun aiemmin emäntä halunnut laittaa iso pitkä mikroaaltouuni, tyylikäs levyt, iso jääkaappi, osoittavat, että ne ovat hyvin valmistautuneita, mutta tänään kaikki nämä laitteet mieluummin piilottaa ja piilottaa komerot, erkkeri, sisäänrakennettu huonekalut, pöydät ja markkinaraon. Joten laitteet on integroitu paremmin elävään tilaan. Vaikka metallipinnoilla on taipumus osoittaa tekniikka, luultavasti se pian lähtee.

Metallipintojen suosio ja keittiökalusteiden yksityiskohdat vähenevät vähitellen menneisyydessä

Vaikka metallipinnoilla on taipumus osoittaa tekniikka, mutta todennäköisesti se pian lähtee

Korkea kaappi: pelastus ahtaalle keittiölle

Selkeä vyöhyke on yksi muodikkaimmista keittiön sisätiloista. Pienien huoneiden todellinen pelastus on yhden tonnin julkisivu, joka kattaa yhden seinän koko pinnan. Klassinen käsitys keittiökalusteista kahden tason symmetrisenä järjestelmänä on peruuttamattomasti poissa. Sen sijaan, että ylimmällä tasolla – sohva kaapit lattiasta kattoon, piilottamalla kaikki keittiökoneet.

korkeat kaapit

Korkea kaappi samansuuntaisesti

uusi suuntaus tuli keittiössä – lineaarisuuden huomioimatta pitkäsiimojen rakentamisessa. Avoimet ilmatyynyt, avoimet jalustat, joissa on liukuva lasiseinät, kapeat sokeat suorakulmaiset ripustuspinnat, jotka on asennettu eri tasoille.

keittiö

Suljetut, sokeat julkisivut täyttävät täydellisesti kaupunkien keittiön pienen alueen ongelman

Epätavalliset elementit ja materiaalit sisätiloissa

Kiitos epätavallisesta materiaalista työtasot ja esiliinat. Tämä keraaminen laatta “kiven alapuolella”, “puuta” ja edes muistuttaa tekstiilejä! Koska tuote on valmistettu savesta, se kestää hyvin korkeita lämpötiloja. Se ei käytä kemiallista liimaa tai muita yhdisteitä kiinnittääksesi laatat pinnalle. Kaikki on ekologista.

Ylimääräinen vaikutus tuottaa alkuperäisen lomakkeen pöydän

Epätavallinen työtaso modernissa keittiössä yhdessä muiden sisustuselementtien kanssa näyttää erittäin vaikuttavalta

Nykyaikaisessa keittiössä ihmiset alkavat käyttää korkeita teknologioita – epätavallisia kuorien ja hanojen muotoja, hölynpölyä, toisin kuin standardit, huovat, tulisijat ja kahvinkeittimet.

Yhdessä paikassa keittiökalusteiden avulla voit tehdä työtä nopeasti ja tehokkaasti

Vasemmanpuoleinen sisäänrakennettu espressokone on kiitettävä teknisestä kehityksestä, joka vaikuttaa yhä enemmän arkipäivään

Kiiltävä, kiiltävä lasi tulee ja valloittaa keittiön. Erityisen hyvän näköiset lasiset esiliinat, lasipaneelit seinillä ja jopa katon alla aksenttina. Lisäksi lasi on ihanasti ja nopeasti pesty rasvasta ja liasta.

Muodikas lasihelmi on yhä enemmän keittiössä

Lasihelmet – muodikkain keittiön muotoilu

Toinen elämä vanhojen asujen ja muodikas sisustus

Kuurojen suljettujen pintojen kylmyys, laconismi ja runsaasti vaativat luomaan oman ainutlaatuisen sisustuksen: rohkeasti lisää valoisa sisustus tiukkaan keittiöön.

Trenditarkastuksissa, tarroissa ja kaikessa, joka muistuttaa koululauta. Kirjoita tarinasi – muodikas keittiömalli on välttämättä mustia ja valkoisia tekojalosteita.

sisustus keittiössä

Ei tarpeeksi tilaa? Käytä koko seinää kankaalle luovuuteen

Kirjoita julkisivuihin: trendikäs sininen vihreä keittiö, jossa mustat oviaukkokaapit.

keittiö

Moderni keittiö

Tarrat herättävät valkoisen keittiön esiliinan: mielenkiintoinen ratkaisu mustavalkoiseen sisätilaan.

Epätyypillinen sisustus epätavalliseen keittiöön: rei’itetty musta metalli, jossa on puisia laitteita.

Vanhat valaisimet, epätavalliset kattokruunut ja vintage sisustus muuttavat huoneen lisäämällä siihen persoonallisuutta.

kehystetty valokuvia

Vanhat valokuvat mielenkiintoisessa kehyksessä

kalusteet keittiössä

Valaisimet vanhasta kuparista ja lasista pitkillä suspensioilla

kello keittiössä

Vintage kellot muotikonkeihin

Teksti: geometria, patchwork keittiön esiliina

Keittiön sisätilojen yksilöimiseksi tavanomaisten keraamisten laattojen asentaminen epätavallinen esiliina on täydellinen. Trendit: pienet tai mosaiikkiset laatat, neliöelementit, epätyypilliset kuviot geometristen kuvioiden muodossa.

keittiö

Tyylikäs: kirkkaanlaiset laatat, jotka muistuttavat vanhaa tilkkutäkkiä

Mielenkiintoinen valinta: laatoittaminen, jossa kuvan osat ovat tarkoituksellisesti sijoittuneet väärään suuntaan.

Esiliina, joka luo tunteen, että neuvostoliittolainen kaakele on “unohdettu” seinään – melko retro.

Pienestä suorakulmaisesta keramiikasta valmistettu monokromaattinen pinta, joka jäljittelee tiiliä, on muodikas rakenne.

Mustat ja valkoiset rhombs avointen lasihyllyjen alla kirkkaasti valaistussa keittiössä.

Kesäkahvilat suuntaan: ruokahalua ideoita kuumasta kaudesta

Kaikki nykyiset suuntaukset, vallitseva suunnittelussa standardi keittiöt, löysivät paikkansa avoimilla alueilla, maalaistalojen kesäkeittiöissä. Muotisuunnittelun vaativat ominaisuudet:

  • Yksinkertaisten rakennusmateriaalien käyttö viimeistelynä: tavallisen muurauksen sijasta kiillotetun kiven sijaan – karkea, murskaava ja kallis graniitti korvaa arkkitehtonisen betonin.
  • Harmaan värin läsnäolo on “oltava” kaikissa keittiössä: sekä talon että kesän sisällä.
terassi

Kylmä harmaa väri, kiiltävä himmeä kromi, tiukat julkisivut, kova puu – kaikki todelliset trendejä yhdellä terassilla

  • Kylmämetallin yhdistelmä puu, kivi, muuraus.
  • Minimaalinen sisustus, maksimaalisesti suljetut, kuumat kylmäväriset pinnat.
kesäkeittiö

Muodikas kesäkeittiö: maksimi ilma ja tila

pää suuntaus suunnittelussa kesä keittiöt Onko tilaa suurentava. Mökit jättävät huvipuistoja ja puutarhoja, jotka arvostavat avoimia alueita ja terasseja. Mutta tuhota seinät – ei välttämättä. Suunnittelijat ehdottavat suljetun suljetun tilan avautumista avoimiksi kahviloiksi, panoraamakuvat asennetaan.

Ilman seinämiä: nykytrendit kesäkeittiön suunnittelussa

Niille, jotka eivät ole valmiita muotiin sijoittamaan oman maansa keittiö ulkona, suunnittelijat ovat valmistelleet hyvin epätavallisia ratkaisuja. Terve minimalismi, joka tekee todellisuudesta täysimittaisen rakennuksen järjestelyn pieneen neliöön, on sokea seinä, jossa on liukukansi. Tällainen keittiö voidaan järjestää paitsi pihalla tai nurmikolla, mutta myös korkean rakennuksen katolla. Grilli- ja työpintojen viimeistely- ja perusmateriaalina käytetään vanhaa tiiliä, esiliinaa varten valitaan harmaita laatat ja musta huppu ja kirkkaat valaisimet ovat aksentteja tiukassa avoimessa keittiössä.

Gazeboa lukuun ottamatta kaikki ruoanvalmistukseen tarvittavat asiat voidaan asentaa katoksen alle autotalliin. Tekniikka on rakennettu suoraan tiilipohjaan, ja julkisivut voidaan tehdä omilla käsillä rouhintakartongista. Useat vuosikerta-maljaset antavat keittiön kodin charmin korostetusta huolimattomasta toteutuksesta.

Vuoden muodikkaimmat sävyt auttavat laimentamaan teollisuusmaalaa – violetti, lila, luumu. Penkki, maalattu harmaa-lila akryyli maali, ilmaverhot ja kattokruunu sävy tekee jopa kaikkein julma loft kodikas.

Lämpimien luonnollisten sävyjen tuulettimien viimeistelykivi suositellaan käytettäväksi keinokivellä, jolla on tarkoituksella huolimattomia reunoja. Hiekka-asteikko sopii täydellisesti lämpimään puuhun ja valkoisiin pylväisiin. Ja tehdä tällainen päätös muodikas auttaa teräs sileä pinnat tekniikka.

Maalaistalojen omistajien tulisi miettiä verantaan tai terassille varustetun täydellisen keittiön ruokasalin varustus: takalla, oleskelualueella, viinijääkaapilla ja, mikä tärkeintä, kaunis näköala ympäröivälle alueelle.

lepoalueella

Leväalue, ruokasali, työpinta – avoimen keittiön asianmukainen kaavoitus

Pieni veranta voidaan helposti muuttaa suosikkipaikaksi paitsi perheelle, myös vieraille. Sarjaan upotettu sarja ja tumman puun ympäröimä harmahtava rottinki-setti on idea, joka on arvokas ruumiillistuma.

Lattia on kiveä ja betonipinta on mitä tarvitset avoimessa keittiössä. Materiaalit eivät pelkää vettä, aurinkoa ja lämpötilaeroa. Hoitoa tarvitaan vähintään, ja pintojen ulkonäkö pysyy ennallaan kymmenien vuosien jälkeen.

plasma-paneeli

Ristipalkista ripustettu plasmapaneeli on ainoa asia, joka vaatii suojaa sadolta

Nerokas ratkaisu: täydellinen keittiö, 3 neliömetriä, lisäksi suoraan altaaseen. Huonekalujen ja kalusteiden suojaamiseen kapealla kapealla korilla varustetulla autotallinovella oli myös katto.

Avoimet kohteet: uusi tarkastelu avaruuden organisoinnissa

Rohkeimmat suuntaus suunnittelussa kesä keittiöt – on laakkimaisten ja tiukkojen työskentelyalueiden järjestäminen suoraan avoimella alueella: ilman katoksia, kattoja ja kulmia. Luonnollisesti äkillistä sadea ei voida ostaa, mutta huonoissa sääolosuhteissa jopa suljetussa huvimaassa on epämukavaa.

keittiö

Epätavallinen: keittiö rakennuksen ulkopuolella

Suunnittelijat tarjoavat yksinkertaisia ​​materiaaleja, yhdistää ne turvallisesti ruostumattomasta teräksestä. Laitteet avoimiin alueisiin on varustettu suljetuilla kannoilla. Avoimien keittiöiden suuri etu on mahdollisuus järjestää pieni alue ja budjetti.

Luonnonkivi hallitsee maaleissa, ruokailualueen suosituimmat ovat rottinki, muovi ja puu.

Jos sivustoa ei ole vielä varustettu, voit muodostaa porrastetun terassin, josta on näkymät uima-altaalle. Suuntaviivojen avoimilla alueilla – sekä suorakulmaisia ​​että säteispintoja, saaria ja kulmarakenteita.

Pihalla on punatiilistä valmistettu kulmakeittiö, joka on näyte houkuttelevalta ja hyvästä mausta. Pieni aivohalvauksen muotoinen puu, jossa on punainen kruunu, joka toistaa maalin värin, asettaa tämän ryhmän lopullisen pisteen.

Teollisen muotoilun fanit pitävät ajatusta luoda teräs ja kiillotettu arkkitehtoninen betoni.

Muodikas – puoliympyrän muotoinen baaritiski, jossa on sisäänrakennetut keittiökoneet ja syöttötuolit. Oma baari – oman talosi kulmassa.

Ergonomia – ennen kaikkea. Suora avokeittiö voidaan sijoittaa onnistuneesti myös kahden sarakkeen sisäänkäynnin väliin.

Kaikkein rohkein – konkreettinen setti: yksinkertainen, ytimekäs ja muodikas.

Suuntaus sinivihreä: mosaiikki seinällä, kaakeloitu työtasot – merenpenkki ilmapiirissä jokaisessa yksityiskohdassa.

Suunnitelma keittiö: järkevä lähestymistapa

Ajankohtainen kysymys: onko kaikkien muotihaastattelujen toteuttamista kannatettava? Erityisesti kun kyseessä on keittiö. Riittää vain lisätä muutamia kosketuksia tuttuun sisätilaan. Esimerkiksi upottamalla useita julkisivuja trendikkäissä sävyissä, lisätä muodikas sisustus, maalata seinät viileässä harmaassa värissä.

Korottamalla huonekaluja ja laitteita, valitse laakoninen sarja, jossa on monophonic matta julkisivut rauhallisissa neutraaleissa väreissä. Tällainen ratkaisu mahdollistaa tilan muuntamisen sokeilla pinnoilla perustaksi omien ainutlaatuisten suuntausten luomiselle.

Aina muotin korkeudella on luonnollinen ja luonnollinen. Nykyaikaiset keinotekoiset materiaalit antavat mahdollisuuden säästää, kuvata mitä tahansa ajatusta mahdollisimman tarkasti jäljittelemällä kalliin puun, marmorin, graniitin, kiven, laattojen, laminoidut julkisivut.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org