Mote trender i kjøkkendesign – banking-on-green.com

Mote trender i kjøkkendesign

Mote trender i kjøkkendesign

Hvis du skal reparere kjøkkenet ditt, har vi gode og dårlige nyheter for deg. La oss først snakke om det gode. Ifølge de identifiserte designerne Lit Dirks og Dominik Trengali trender, trenger du ikke å investere penger for å gjøre ombyggingen og fysisk utvide kjøkkenplassen på bekostning av andre lokaler. Du må jobbe med det som er tilgjengelig: sette vinduer med elegante rammer, multifunksjonelle møbler, visuelt heve taket. Gjør hvert centimeter av okkupert plassarbeid.

Europeiske designere foretrekker romslige lyse rom for kjøkken

Moderne mat i presentasjonen av europeiske designere er romslig, lys, inneholder ikke unødvendige detaljer

Den neste kjøkkenutviklingen – fancy og flaunted hvitevarer, store pyramidale hetter – er en ting fra fortiden. Jo enklere og mer elegant design, desto bedre. Vurderer trenderne på den internasjonale Builder’s Show i Las Vegas, kan du beskrive det moderne kjøkkenet av verdensstandarder.

Et av kjøkkenene med Builder's Show 2013 er en original kombinasjon av design og lys

Et av kjøkkenene med Builder’s Show tiltrekker både originalt design og et bisarrt lek av lys og en overflod av dekorelementer

Nå på toppen av popularitet åpne kjøkken sammen med en åpen planløsning. Dette betyr at arbeidstrekanten, reglene som idealiserer flertallet av dekoratører, er allerede i fortiden. Kjøleskapet kan ligge i nærheten av datamaskinen, og vasken – i et helt annet rom.

Lita Dirks bemerker at spisebordene også forsvinner fra kjøkkenet. Det er helt tillatt å spise i stuen, å drikke kaffe i soverommet eller på balkongen. Alle vet alt som kan spises ved å se på skjermen, sitter på en datamaskinstol. Den eneste ulempen ved dette punktet er at lærerne fortsatt forbyr barn å spise før de jobber og slår på underholdningsutstyr (datamaskin, fjernsyn). Men generelt er det ingen regler for den voksne befolkningen.

Maksimum ledig plass er det viktigste kravet til de moderne tider for kjøkkenet

Det ideelle moderne kjøkkenet er åpent, ikke rotete med overflødige møbler og hvitevarer

De dårlige nyhetene (generelt, det er ikke så ille) er at alle disse trendene allerede har vært der før. Åpen planløsning eksisterte siden mannen landet på månen, og alle på den tiden elsket dem (spesielt i Amerika).

Følgende uttalelse – ledig plass på kjøkkenet blir mindre detaljert og uttrykker i økende grad individualiteten. Sannsynligvis ligner det på endringer i den indre verden av den menneskelige sjel.

Et stilig, diskret interiør i et mykt fargevalg er en trendy trend i år

Mindre lyse farger og detaljer, mer individualitet – slik interiør foretrekkes av vellykkede innbyggere av megasiteter

Designere Lita Dirks og Dominik Trengali har flere tips for de som skal tilpasse sitt kjøkken til verdensstandardene. Forfatteren av flere vellykkede bøker om kjøkkeninteriør, John Reich, redaktør av tre magasiner, inkludert Better Homes, vil legge til noen av hans konstruktive kommentarer.

Enkelhet og plassbesparelse

Utformingen av moderne kjøkken er enklere, med færre detaljer og overflater. Eksperter fra National Kitchen and Bath Association De insisterer på at, faktisk, den tradisjonelle kjøkken med tre skap og et stort bord er allerede ute av moten, og nå regjerer på kjøkkenet plass, en “overgangs” design fra det tradisjonelle til noe annet. Og ifølge statistikk tok denne overgangsdesignen ledelsen for første gang, og tok over det tradisjonelle kjøkkenet.

For å spare plass, brukes praktiske arrangører

Praktisk organiserte bokser spare plass, så designere utvikler spesielt ulike arrangører for kjøkkenredskaper

Ergonomiske fasader

Trender i kjøkkendesign, ikke gi opp sine stillinger – klarhet i skjemaer, konsistensen av fasader av kjøkken sett, den utprøvde individualisering av hvert interiør. Kardinalt forandret tilnærmingen til møblernes æstetiske funksjon – i stedet for å oppdage hodesettet som midt i rommet, blir skapene bare et lerret for fengende aksenter med karakter.

kjøkken

Ingenting overflødig: strenge former, dempet farger

Døve fasader – uten ornamenter, chamfers, fresing: hovedforskjellen mellom alle designprosjekter. I stedet for mettet glans – halvdempet refleks eller en jevn matt overflate. Strenge rektangler med klare vinkler, flerlags enkle former – i stedet for buede radiusfacader og utskårne skap.

kjøkken

Ensartethet og mangel på dekor på overflater

Det er en tendens til å skape monolitiske paneler – alt som kan skjules under en streng fasade, skal være skjult.

Skjult beslag: monolitisk overflate

Denne tilnærmingen i designen sett for kjøkken lanserte en ny trend Valg av tilbehør: Minimum innredning og maksimal funksjonalitet. På glatte dører er det umulig å se håndtakene. Å åpne et skap eller skap er nok lett å berøre på baksiden av håndflaten – funksjonaliteten for komfortens skyld.

kjøkken

Ingen suspensjoner: i stedet for håndtak – støpt rekkverk

kjøkken sett

Absolutt ingen beslag – bare døve fasader

Den interne fyllingen av settene er også imponerende: transformatorer, glidende overflater, utrullingsknapper, bokser. Denne organisasjonen av det indre rommet lar deg gå på benkeplater, bord, minimum objekter.

inntrekkbare elementer

Funksjonalitet og ergonomi: glideelementer

Fargeløsninger: faktiske nyanser

Kaldhet og alvorlighetsgrad av skjemaene gir et preg på valg av fargeløsninger. I stedet for de varme solfylte nyanser kommer kalde, dempede farger: lilla toner mellomtone grå, mørk blå-grønn Bensin, rik plomme.

Årets hovedfarger er monokrome kombinasjoner: svart og hvitt, alle nyanser av grå, fra matt sølv til mørk antrasitt.

Hvit og svart: sammen eller separat

Det virker den hvite fargen i kjøkkendesign – det trend i lang tid. One-tone interiør med kontrastfokus er fortsatt relevant.

hvitt hodetelefon

Mer svart: Hvitt sett under en blank topp

En ny visjon om moderne sett er valget av matte svart sett. Men svart farge krever et volum i rommet: det er kun egnet for store rom, lyse opplyste kjøkken-spisestuer, rom med høye tak. I kombinasjon med svart er noen få lyse detaljer nok til å fremheve aksentene.

svart hodetelefon

Enkelhet og svart-hvitt: et svart sett

Svarte skap kombineres med snøhvit eller fargen på smeltet melk, elfenben, bordplater. På mote er gulvet laget av keramikk i form av et sjakkbrett.

Monokrom: trendy gråskala

Grå farge dominerer i kjøkkendesign. Utvidelsen av skyggen kan spores i interiøret av enhver stil – fra klassisk til trenden ny loft.

kjøkkenkrok

Det spiller ingen rolle, mørk eller lys, det viktigste – grå

Mørke matte nyanser sameksisterer med kald hvit. Og fortynner monotonen av flere detaljer i fargen på varmt kobber: lamper, mikser. Interiøret er revitalisert av en myk gulaktig bakgrunnsbelysning og et gulv laget av naturlig tre.

kjøkken

Kjøkken fra et tre

Sammen med stålfargen, inkluderer interiøret også fasader av metall eller sponplate med finish for frostet krom.

kjøkken

Kjøkken i gråtoner

I små kjøkken er flotte, flotte hodetelefoner med lys glans: høye skap øker taket visuelt.

kjøkken

Kjøkken i gråtoner

En lett metallskygge i romslige rom kontrasterer med mørke vegger.

kjøkken

Kjøkken i grått

Retur av trefasader i uvanlige teksturer

Ujustt glemte fasader fra naturlig tre kommer tilbake i ikke-standard design. Træret er tonet i alle nyanser av sølv, ved hjelp av kunstige laminerte materialer med et mønster av eksotiske steiner. I trenden – matt lakk.

kjøkken

Tegning av naturlig tre av kaldgrå farge: faktisk design

Det skaper en følelse av fullstendig mangel på behandling av tre – naturlig farge, matt overflate, minst dekorasjon.

kjøkken

Kjøkken i gråtoner

Uten kontrast: rolig rolig atmosfære av grått kjøkken.

kjøkken

Kjøkken i gråtoner

Lys bensin i motsetning til naturlige nyanser

Mote designere har forlatt noen lyse farger for de som ikke vil slå designen av sitt eget kjøkken til solid grå. Åpningen av sesongen er en uvanlig bensin: lyst og mettet blågrønn.

kjøkken

Kjøkken i stil med bensin

Kombiner en så uvanlig nyanse du trenger – med fargen på svart sjokolade, fasjonabel grå, eller velg en klassisk kombinasjon med hvit.

kjøkken

Kjøkken i stil med bensin

Tre primære farger skaper et lyst unikt ensemble. Et hvitt sett under en sjokolade topp, den øvre delen med blinde fasader – i en lyseblå grønn.

kjøkken

Kjøkkendesign

Hvis utskifting av møbler ikke er planlagt, er det nok å dekorere flere overflater i en lys skygge.

kjøkken

Hvit med grå og bensin: Et luksuriøst interiør

Selv i landlig stil var det et sted for en superfashionable farge.

kjøkken

Kjøkken i blå toner

Grå-lilla tåke og rik plomme i trendy kjøkken

Rolig, kul lilla skalaer – igjen i trenden i kjøkkendesign, men med advarselen: gjennom den violett-plomme-lilla disen må nødvendigvis skinne en grå nyanse.

kjøkken

Ferdig myk og kald myk farge: Den perfekte kombinasjonen av teksturer og farger

Den faktiske sjakk gulvet av fliser og vegger i en fasjonabel farge.

kjøkken

Kjøkken i Lilac Light

Plumsettet skaper en kontrast med det hvite gulvet og geometriske figurer på veggen.

kjøkken sett

Plomme Hodesett

Er det vanskelig å kombinere violet nyanser med fargen på naturlig tre? Ikke i det hele tatt.

kjøkken

Kjøkken i fiolette nyanser

Skjulte husholdningsapparater

Mens det tidligere elskerinnen likte å sette på en stor lang mikrobølgeovn, elegante plater, stort kjøleskap, som viser at de er godt forberedt, men i dag alt dette utstyret foretrekker å skjule og gjemme seg i skap, karnapper, innebygd i møbler, bord og nisjer. Så enhetene er bedre integrert i boarealet. Mens det er en tendens til å demonstrere en teknikk med metalloverflater, men sannsynligvis vil den snart gå.

Populariteten til metalloverflater og detaljer på kjøkkenapparater forsvinner gradvis inn i fortiden

Mens det er en tendens til å demonstrere en teknikk med metalloverflater, men sannsynligvis vil det snart gå

Høye skap: Frelse for trange kjøkken

Klart sonering er et av de viktigste kravene til et fasjonabelt kjøkkeninnredning. Og den virkelige frelse for små rom er de en-ton fasader som dekker hele overflaten av en av veggene. Den klassiske oppfatningen av kjøkkenmøbler som et symmetrisk system på to nivåer er uopprettelig borte. I stedet for de øverste tierblinde skapene fra gulv til tak, gjemmer alle kjøkkenutstyr.

høye skap

Høye skap i parallell layout

ny trend kom inn i kjøkkendesign – ignorerer linearitet når man bygger lengre linjer. Frilufthyller, åpne piedestaler med glidelåsfasader, smale blinde rektangulære hengepidestaller installert på forskjellige nivåer.

kjøkken

Lukkede, blinde fasader håndterer ganske enkelt problemet med et lite område i bykjøkken

Uvanlige elementer og materialer i interiøret

Si hei til ukonvensjonelt materiale for benkeplater og forklær. Denne keramiske fliser “under steinen”, “tre” og til og med minner om tekstiler! Fordi produktet er laget av leire, tåler det lett høye temperaturer. Det bruker ikke kjemisk lim eller andre forbindelser for å fikse flisene på overflaten. Alt er økologisk.

Ekstraordinær effekt produserer bordplaten i den opprinnelige formen

En uvanlig benkeplate i et moderne kjøkken i kombinasjon med andre dekorelementer ser veldig imponerende ut

I det moderne kjøkkenet begynner folk å bruke høyteknologi – uvanlige former for skall og kraner, lunefull, i motsetning til standard, hetter, peis og kaffemaskiner.

Konsentrert på ett sted kjøkkenutstyr gjør at du kan utføre arbeid raskt og effektivt

Den innebygde espressomaskinen til venstre er en hyllest til den tekniske utviklingen, som i økende grad påvirker hverdagen

Et glitrende, skinnende glass kommer og erobrer kjøkkenet. Spesielt godt se glassforklær, glasspaneler på veggene og til og med under taket som en aksent. I tillegg er glasset fantastisk og raskt vasket av fett og smuss.

Fasjonable glassforklær blir stadig mer funnet i kjøkken

Glassforkle – en fasjonabel trend med kjøkkendesign

Det andre livet av gamle ting og moderne innredning

Kulden, lakonismen og overfloden av døv lukkede flater bare forplikter seg til å skape ditt eget unike interiør: dristig legge til en lys innredning til det strenge kjøkkenet.

I trenden – påskrifter, klistremerker og alt som ligner et skolebrett. Skriv din historie – en fasjonabel kjøkkendesign må nødvendigvis inneholde svart og hvitt menneskeskapte mesterverk.

innredning på kjøkkenet

Ikke nok plass? Bruk hele veggen som lerret for kreativitet

Skriv på fasadene: trendy blågrønt kjøkken med svarte dører på øvre skap.

kjøkken

Moderne kjøkken

Klistremerker vil gjenopplive det hvite kjøkkenforkleet: En interessant løsning for et svart og hvitt interiør.

Ukonvensjonell innredning for et ikke-standard kjøkken: et perforert plater av svart metall med treapparater.

Gamle lamper, uvanlige lysekroner og vintage dekor forvandle rommet, og legger til personlighet.

innrammede bilder

Gamle bilder i en interessant ramme

inventar på kjøkkenet

Lamper fra gammelt kobber og glass på lange suspensjoner

klokke på kjøkkenet

Vintage klokke for mote kjøkken

Tekstur: geometri, lappeteppe i kjøkkenforkle

Som en måte å individualisere kjøkkeninnredningen, er installasjonen av et uvanlig forkle fra konvensjonelle keramiske fliser perfekt. Trend: små eller mosaikkfliser, firkantede elementer, ikke-standardmønstre i form av geometriske figurer.

kjøkken

Stilig: lyse fliser, som minner om et gammelt lappeteppe

Et interessant valg: legging av fliser med bevisst feiljustering av elementene i bildet.

Forkle, som skaper en følelse av at en flis fra sovjettiden var “glemt” på veggen – en pen retro.

En monokromatisk overflate laget av små rektangulære keramikk, etterligner en murstein, er en fasjonabel tekstur.

Svarte og hvite rhombs under de åpne glasshyllene i et lyst opplyst kjøkken.

Sommerkjøkken i trend: appetittvekkende ideer for en varm sesong

Alt nåværende trender, rådende i designen standard kjøkken, funnet sin plass i de åpne områdene, sommer kjøkken av landhus. Nødvendige funksjoner i mote design:

  • Bruken av enkle byggematerialer som etterbehandling: i stedet for mot murstein – vanlig murverk, i stedet for polert stein – en grov overflate av flis, marmor og dyr granit erstatter arkitektonisk betong.
  • Tilstedeværelsen av grå farge er et “must” i ethvert kjøkken: både inne i huset og sommeren.
en terrasse

Kald grå farge, glanset frostet krom, strenge rektangler av fasader, dyrt tre – alle de faktiske trender på en terrasse

  • Kombinasjon av kaldt metall med tre, stein, murverk.
  • Minimal dekor, maksimal – lukkede døvoverflater av kalde farger.
sommer kjøkken

Fasjonabelt sommer kjøkken: maksimal luft og plass

hodet trend i design sommer kjøkken Er maksimal utvidelse av plass. Hytter forlater gazebos og hagehus, tar et verdig sted i åpne områder og terrasser. Men for å ødelegge veggene – ikke nødvendigvis. Designere foreslår å skifte et lukket lukket rom til åpne lysthus, installere panoramavinduer.

Uten vegger: nåværende trender i utformingen av sommerkjøkkenet

For de som ikke er klare for mote til å plassere sitt eget landekjøkken i friluft, har designere utarbeidet svært uvanlige løsninger. En sunn minimalisme, som gjør virkeligheten til arrangementet av en fullverdig bygning på et lite torg, er en blindvegg med glidende baldakin. Et slikt kjøkken kan ordnes ikke bare på gården eller på plenen, men også på taket av høyhus. Som ferdig og grunnleggende materiale for byggingen av grill- og arbeidsflatene, brukes den gamle mursten, grå fliser er valgt for forkleet, og den svarte hetten og lyse lamper er aksenter på det strenge, åpne kjøkkenet.

I stedet for et lysthus, alt som er nødvendig for matlaging, kan installeres under en baldakin, i en garasje. Teknikken er bygget direkte inn i mursteinfundamentet, og fasadene kan gjøres med egne hender fra rudebrettene. Flere vaser med ettårige vil gi accentuert uforsiktig utførelse av kjøkkenet hjemme sjarm.

De mest fasjonable nyanser av sesongen vil bidra til å fortynne industriell skala – fiolett, lilla, plomme. Benken, malt med grå akrylmaling, luftgardiner og lysekrone gjør det til og med den mest brutale loften koselig.

Fans av varme naturlige nyanser som en ferdig stein anbefales å bruke en kunstig stein med bevisst uforsiktig kanter. Sandskalaen er i perfekt harmoni med varme tre og hvite kolonner. Og for å gjøre en slik beslutning fasjonabel, vil det bidra til at stålene blir glatte overflater av teknikk.

Eierne av landhus bør tenke på utstyret til en komplett kjøkken / spisestue på verandaen eller terrassen: med peis, sittegruppe, vin kjøleskap og, viktigst, en vakker utsikt over området rundt.

hvilested

Restområde, spisestue, arbeidsflate – riktig sonering av det åpne kjøkkenet

En liten veranda kan lett bli omgjort til et favorittsted, ikke bare for familien, men også for gjestene. Settet som er bygd inn i nisje og det grå middagssettet av rotting omgitt av mørkt tre er en ide som er verdig utførelse.

Gulvet er laget av stein og betongplaten er det du trenger i det åpne kjøkkenet. Materialer er ikke redd for vann, sol, temperaturforskjell. Omsorg er nødvendig minimum, og utseendet på overflater forblir uendret selv etter flere år.

plasma panel

Plasmaskjerm suspendert fra tverrstangen er det eneste som krever beskyttelse mot regn

Den geniale løsningen: et komplett kjøkken på 3 kvadratmeter, i tillegg til direkte ved bassenget. For å beskytte møbler og utstyr ble nisje utstyrt med en heisende garasjedør, de tjener også som baldakin.

Åpne steder: et nytt blikk på plassorganisasjonen

Den mest modige trend i design sommer kjøkken – er organiseringen av lakoniske og strenge arbeidsområder direkte i det åpne området: uten baldakiner, tak, arbors. Naturligvis kan forsikringen mot plutselig regn ikke kjøpes, men i dårlig vær selv i et lukket lysthus er det ubehagelig.

kjøkken

Uvanlig: kjøkkenet utenfor huset

Designere tilbyr å velge enkle materialer, kombinere dem sikkert med rustfritt stål. Utstyr for åpne områder er utstyrt med forseglede deksler. Den store fordelen med åpne kjøkken er muligheten til å organisere på et lite område og budsjett.

Naturstenen dominerer i mål, favoritter av spisestue er rotan, plast og tre.

Hvis nettstedet ikke er enda, kan du danne en trappet terrasse med utsikt over bassenget. I åpne områder i trenden – både rektangulære og radiusflater, øyer og vinkeltrukturer.

Hjørne kjøkken laget av rød murstein på gårdsplassen er et utvalg av hygge og god smak. Et lite slag i form av et tre med en rød krone som gjentar fargen på mål, setter det siste punktet i dette ensemblet.

Fans av industriell design vil like ideen om å lage et sett av stål og polert arkitektonisk betong.

Fasjonable – halvcircular bar tellere med innebygde kjøkkenapparater og høye stoler. Egen bar – på hjørnet av ditt eget hus.

Ergonomi – fremfor alt. Et direkte åpent kjøkken kan vellykkes plassert selv mellom to kolonner ved inngangen.

For de modigste – et betongsett: enkel, konsis, fasjonabel.

Trend blågrønn: mosaikk på veggen, flislagte arbeidsflater – atmosfæren av havreste i alle detaljer.

Arrangement av et trendkjøkken: en rasjonell tilnærming

Det aktuelle spørsmålet: Er det verdt å forfølge implementeringen av alle moteideer? Spesielt når det gjelder kjøkkenet. Det er nok bare å legge til noen få berøringer til det kjente interiøret. For eksempel å senke flere fasader i en trendy nyanse, legg til en fasjonabel innredning, male veggene i en kul grå farge.

Plukk opp møbler og apparater, velg et lakonsett med monofoniske mattefacader i rolige, nøytrale farger. En slik løsning vil tillate omforming av rommet ved hjelp av blinde flater som grunnlag for å skape sine egne unike trender.

Alltid på motehøyden er det naturlig og naturlig. Moderne syntetiske materialer tillater å lagre, for å legemlig noen ide som nøyaktig simulerer overflaten av edelt tre, marmor, granitt – bruke kunstig sten, fliser, laminat fronter.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org