Moja moderna kuhinja vanilije od čokolade – banking-on-green.com

Moja moderna kuhinja vanilije od čokolade

Moja moderna kuhinja vanilije od čokolade

čokoladne boje

Trošak popravka: 60 000 UAH.
Kuhinje: 13 m² M. m.
naredio: kuhinja “Roda”, Kramatorsk
Set “Convolia”: 5 trčanje metara / cijena – 18 000 UAH / instalacija – 1500 UAH.

Pažljivo sam planirala svoju kuhinju, želio sam da sve bude zgodan i funkcionalan. Izbrojio sam nekoliko mogućnosti i pogledao različite setove namještaja. Kao rezultat toga, odlučili smo se zaustaviti kod proizvođača “roda”. Ispada da imaju proračunski segment “Domino”. Moja kuhinja košta jeftino (još 10% popusta), ali rezultat sam jako zadovoljan.

čokoladne boje

Prvo što želim reći je da nakon instalacije nije bilo pitanja. Majstori su izvršili instalaciju brzo i bez nedostataka. Nisu bili čipovi, praznine ili ogrebotine. Namještaj je postao kao da je uvijek bio tamo. Boje: vanilija wenge. Po mom mišljenju, moderan, moderan i istodobno lijep za oči.

Boje: vanilija wenge

Kad sam brojala kuhinju od drugih proizvođača, svuda se cijeli pribor smatra odvojeno (svaka petlja). Također, morate kupiti metalni sudoper ispod sudopera (oko 60 eura) i sušenje za posuđe (oko 80 eura). Brojajući ukupno, dobivate veliku sumu i počnete postupno uklanjati položaje koje možete učiniti bez, a pribor je jeftiniji.

shema

U mojoj je kuhinji korištena austrijska radna ploča otporna na toplinu. Po zadanom ispod sudopera nalazi se metalna paleta, au gornjem sefu sušenja za posuđe (što mi je postalo ugodan bonus).

ormar s sušilicom

U prvom gornjem ormaru skriven je plinski stupac.

sakrij stupac

Sljedeća je sekcija ormara (gornja) koja se otvaraju na sebi.

vrh ormarića

valovitog stakla

Postoji zgodan i kvalitetan pribor koji se lako otvara i zatvara. Do gornjeg odjeljka, smireno izaći (vrata ostaju otvorena sve dok ne ispadnem).

zadržavanje vrata

Ispod su kutije. Preporučujem da ne rezervirajte novac za zatvarače vrata, to je vrlo povoljno. To znači da je kutiju lako otvoriti i trebao bi biti lagano gurnut dok se sama u sebi zatvara. Duljina kutije je 800 mm, što je prilično povoljno i funkcionalno. U gornjoj ladici nalaze se pribor za jelo (separatori za inventar također dolaze po defaultu). U sredini ladice imam ručnike, salvete.

udobne ladice

Dno je najdublje, tamo sam stavio žitarice. Također ga želim popuniti specijalnim brandovima.

kuhinja trivijalnost

Na svim vratima još uvijek postoje posebni elementi koji im omogućuju tiho i lako zatvaranje, kao i silikonske brtve.

Tvrtka PYRAMIDA, ugrađena. Rad kuhala, nape i peći vrlo je zadovoljan. Sve radi besprijekorno, udvaranje je jednostavno i lako. Iako sam mislio da će na crnom staklu biti vidljive sve kapljice kuhanja. Dovoljno je brisati s umakom koji apsorbira vlagu.

kuhinjski aparati

U vanjskom ormaru skrivenih plinskih slavina i samih cijevi iza namještaja. Kao rezultat toga, pokazalo se da su sve komunikacije skrivene i ne mogu se vidjeti. Naravno, to bi trebalo planirati u početku: postaviti vodu i plinove, identificirati s mjestom za utičnice, senzore, metra, spremnike. Ispravno i kompetentno pogrešno izračunavanje, svakako će zadovoljiti s dobrim rezultatom.

sakriti cijevi

Blagovaonica je puna.

blagovaonom

Udaljenost od namještaja na stol za večeru je oko 1, 5 m. Vrata kuhinje su uvećana, napravljen je luk, što čini prostor veći.

kućanski aparati

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org