Mitkä taustakuvan haluat valita punaiselle keittiölle: useimmat suussa sulavat yhdistelmät – banking-on-green.com

Mitkä taustakuvan haluat valita punaiselle keittiölle: useimmat suussa sulavat yhdistelmät

Mitkä taustakuvan haluat valita punaiselle keittiölle: useimmat suussa sulavat yhdistelmät

Kuitenkin punaisen värin esiintyminen keittiön sisätiloissa monet ovat huolestuneita. Useimpien suunnittelijoiden mukaan punainen keittiö on yksi menestyksekkäimmistä päätöksistä edellyttäen, ettet tullut pakkomielle sen kanssa ja tunnista sen johtajuusominaisuudet. Punaisen keittiön taustakuvan poistaminen, on syytä muistaa, että intensiivinen punainen sisätiloissa on annettava. Luodakseen sopusointuisen ympäristön, sen täytyy varmasti laimentua ja tasapainottaa viileillä sävyillä ja neutraaleilla väreillä. Koska runsaasti punainen visuaalisesti vähentää koko huoneen ja “lämmittää” ilmakehän, erityisesti säästeliäästi ja tulisi käyttää suunniteltaessa pieni keittiö, jossa ikkunat etelään.

Jotta sisäpuoli ei ylikuormita punaisena, se on laimennettava kylmällä sävyllä

Luodakseen sopusointuisen ympäristön, punainen on välttämättä laimennettava ja tasapainotettava kylmävärin sävyillä

Valitsemme taustakuvan punaiselle keittiölle

Sisätilojen keittiö punainen edullisin etsiä yhdessä neutraalin vaaleita sävyjä, joten ihanteellisen taustan keittiökalusteiden punaisella rintamalla tullut seiniä liimalla valkoinen, maito, kerma, vaaleanharmaa, beige tapetti ja maalauksia norsunluu, kerma, maitosuklaa ja lämpimän maidon. Kaikki nämä sävyt, laimentamalla aktiivinen punainen, tyhjäksi sen aggressiivisuutta ja lausutaan dramaattinen, korostaen sen kiistattomia ansioita ja hallitseva asema sisustus.

Keittiökalusteiden punainen, ihanteellinen tausta on tapetti neutraaleja värejä - vaaleanharmaa, kerma, beige

Ihanteellinen tausta punaiselle keittiölle on seinät, jotka on liimattu valkoisella, meijeri-, kerma-, vaaleanharmaalla, beige-tapetilla

Keittiö – sopivin paikka talossa kokeiden kanssa suussa kastelevat väriyhdistelmät. Lämpimässä kotiympäristössä riittää, että lisätään hieman sulatettua maitoa, kanelia, karamellia tai maitosuklaata mehukas kypsä mansikka. Herkullinen sekoitus mansikoita kermavaahdolla ja suklaalla on avain erinomaiseen ruokahaluun ja hyvällä tuulella. Erinomainen istuvuus keittiön sisätiloissa sekä hedelmien ja marjojen yhdistelmä punaisena ja keltaisena.

Taustakuvion vaalealla taustalla kirkas punainen näyttää vieläkin kylläisemmältä

Keittiön sisätiloissa voit turvallisesti kokeilla suussa sulavia värejä

Valkoisen ja punaisen kuninkaan yhdistelmä on luonteeltaan melko paradoksaalinen: toisaalta rauhallinen valkeus tasapainottaa intohimoista punaista, ja toisaalta se korostaa samalla huomiota, mikä tekee siitä yhä voimakkaamman ja kirkkaamman. Päätuotteena “puna-valkoisena” duettoa käytetään pääasiassa valkoisena, neutraalina ja rauhallisena. Värien osuus riippuu huoneen koosta: sitä pienempi keittiö, sitä enemmän valkoista sisustusta.

Yksi onnistuneimmista yhdistelmistä on punainen ja valkoinen - jossa värit täydentävät toisiaan

Päätuotteena “puna-valkoisena” duettoa käytetään pääasiassa valkoisena, neutraalina ja rauhallisena

Jos yrität luoda viihtyisän kodin keittiön, yritä minimoida kontrasti asettamalla panos valkoisten punaisten ja lämpimien sävyjen hämärään sävyyn: kermainen, sulatetun maidon tai norsunluun väri. Vaikka valkoinen-valkoinen parantaa kontrastia, hämärät valkoiset sävyt lämpimällä sävyllä päinvastoin pehmentävät kontrastia, mikä antaa keinon rauhallisemman ja tasapainoisemman sisätilan. Kerma, beige, karamelli ja hiekkakeltaiset sävyt ovat samanlaisia.

Tyydyttyneen punaisen punainen piirustus korostuu lumenvalkoisella taustalla

Kipno-valkoinen lisää kontrastia lisäämällä sisätilojen värisävyä entistä kylläisempään ja syvemmälle

Vastakkaisia ​​värit punainen ja valkoinen, sopii sekä tyylikäs korkean teknologian ja minimalistinen, ja rennompi retro tai avantgardea. Tärkeintä on tasapainottaa intohimoista punaista ja kylmää valkoista. Punainen ja valkoinen välinen liitos voi olla harmaa tai hopea, mikä auttaa tasapainottamaan ja hieman pehmentämään tarttuvaa kontrastia.

Tässä sisätilassa optimaalinen suhde kolmeen kontrastiväriin - musta, punainen ja valkoinen

Upea musta seinä tekee punaisen ja valkoisen keittiön sisustuksesta entistäkin graafisen

“Lämmin” seinien koristelu taustakuvilla luonnollisen puun alla yhdessä punaisten kalusteiden kanssa auttaa luomaan erittäin viihtyisän ja sielottavan sisustuksen keittiön maalaistyyliin.

Punainen taustakuva moderni keittiö design

Jos keittiö punainen julkisivut edullisin ja harmoninen näyttävät hillitty neutraali tausta, kirkas valmistetut huonekalut puusta sävyt asettaa valkoinen, beige tai metallisia värejä tehokkaasti sovi keittiö kirkasta taustaa seinään loppuun. Mutta ajatusta yksivärinen punainen keittiö vaaleat seinät ja niiden kaltaiset sisustustavarat ammattikäyttöön suositella valita Miksi uppoutua ja vieraita helvetillistä tilanteessa?!

Sisustuksessa on punaista väriä harmonisesti yhdistelemällä luonnon puun värejä sekä beige ja vaaleanharmaa

Kevyt huonekalut luonnollisesta puusta, sävyt valkoinen, beige tai metallinen väri sopii tehokkaasti keittiö, jossa kirkas tausta koristelu seinät

Päättäessään vaatettaa keittiön seinät punaisella, annettujen ohjeiden avulla suunnittelijat, poimia tapetti ei verenpunainen, tomaatti, tulipunainen tai unikko värejä, ja hiljaisempi, vaimennettu, pehmeät värit, vailla aggression, soita ja liiallinen draamaa: koralli, terrakotta, granaattiomena, vadelma, kirsikka, amaranth, maroon, karmiinin, sangria tai burgundi.

Jos laiminlyödät perusrekisteröintisäännöt, voit laittaa punaiset huonekalut punaiseen taustaan ​​ja saada ihastuttava tulos

Sielu pyytää järkyttävää?! Yritä sijoittaa dramaattisten punaisten seinien taustalle musta keittiö, jossa kiiltävät julkisivut!

Jos et pelkää kokeiluja, ja sielu pyytää jotain ei-standardi, tuhlaavainen ja törkeää – yritä asettaa taustalla dramaattinen punaisia ​​seiniä musta keittiö kiiltävä julkisivut! Yhdistelmä punainen ja musta liian kaunopuheinen voidaan häiritä mielikuvituksellinen muotoja ja ornateness. Ihanteellinen ratkaisu sisätilojen punainen ja musta keittiö on kaikkein tiivis muotoilu yksinkertainen ja vaatimaton muodot ja minimalistinen sisustus ilman esteettinen vapauksia. Mutta kuvioita materiaaleja voidaan turvallisesti “play”: kiiltävän peilattu julkisivut näyttävät näyttäviä taustalla läpinäkymätön seinät. Pehmentää tiukka kiinnostavaa ilmakehässä, täyttämällä se kotoisaa tuntuu ja lämmin, esittelee sisätilojen puun, sekä seinäkoristeen tapetti luonnon materiaaleja: bambu, sisal, rottinki.

Luonnollisen puun vuoksi punainen väri voi olla loistava tausta

Vaalean beigen punaisella taustalla on mahdollisuus osoittaa kaikki luonnon puun koristeelliset ominaisuudet

Punainen aksentti taustakuva yksivärisen keittiön sisustuksessa

Luoda keittiössä valoisa terävän sisustus, se ei ole välttämätöntä ostaa keittiö kirkkaan punainen julkisivu tai liitä yli seinään dramaattinen punainen tapetti. Punainen väri on hyvin voimakasta energiaa, joten perusteellinen muutos mieliala, ja muutos tilanteen keittiössä tarvitsee vain pari kirkkaan aksentti. Ja se voi olla paitsi alkuperäinen punainen jääkaappi, ruokapöytä, verhojen tai keittiövälineet, mutta myös aksentti taustakuvia upeat lähikuva kuvan punaiset sävyt la “leppäkerttu kukka punainen Hippeastrum”. Erinomainen tapa piristää yksivärisen keittiön sisätila neutraalilla värillä!

Monokromaattisessa keittiössä kirkkaan paneeli, jossa on kukka-kuva, on aksentti

Accent-kuvatietokuvista on upea makrokuva punaisilla väreillä – loistava tapa virkistää yksivärisen keittiön sisätila neutraalilla värillä!

Vaihtoehtona voit tehdä ilman “tehokasta makroa”, vain yhden seinän liittäminen punaisella tapetilla – iloinen tarttuva aksentti seinä, jonka energiaa “lataa” koko sisätila. Tärkeintä – valita oikea sävy punainen, joka olisi miellyttävä silmään, ei painostanut psyyke eikä ärsyttää pitkään oleskeluun keittiössä. Vaihtoehtona aksentti seinälle voi olla keittiön esiliina, jossa on punaisia ​​keraamisia laattoja tai karkaistu lasi.

Monokromaattisessa keittiössä kirkkaat kalusteet näyttävät epätavallisilta, animoivat tilannetta

Punainen keittiökalusteita, nostalgisia mustia ja valkoisia kuvia seinillä

Keittiön ylikypsettömien sisätilojen harmonisointiin ja tasoittamiseen huoneistojen kirkkailla julkisivuilla ja seinien monimuotoisella sisustuksella voit palata, mutta ei valita värikkäitä mutta yksivärisiä tai akromaattisia taustakuvia. Nostalgiset mustat ja valkoiset kuvat sopivat täydellisesti punaisiin keittiökalusteisiin.

decor

Leave a comment