Miten yhdistää kahden värin tai eri kankaiden verhot – banking-on-green.com

Miten yhdistää kahden värin tai eri kankaiden verhot

Miten yhdistää kahden värin tai eri kankaiden verhot

Keittiön sisustuksen ainutlaatuisuuden ansiosta voit valita tyylikkäitä huonekaluja, epätavallisia koristeita tai kirkkaita ruokia. Voit kokeilla tekstiilejä yhdistämällä kahden värin verhoja tai yhdistämällä eri tyyppisiä eri tekstuureja – tämä menetelmä ei vaadi perusteellisia korjauksia tai vakavia kuluja ja sopii aloittelijoille. Katsotaan siis tarkemmin “tekstiilien combinatorics” -tekniikan perustekniikoita ja useita win-win -ideoita keittiön koristelemiseksi.

Verhot, joissa on kaksi väriä: onnistuneiden yhdistelmien salaisuudet

Keittiö on yksi harvoista huoneista talossa, jossa ikkunalevy on pääosin koristeellinen rooli. Tietenkin asukkaat ensimmäisessä kerroksessa tai asunnoissa Windows näkymät aurinkoisella puolella, ja käyttää sitä suoja liiallista valoa ja uteliailta katseilta, mutta silti päätarkoitus verhot keittiössä – lohduttaa “Good Housekeeping.” Jotta varmistettaisiin, että uudet kaksiväriset verhot sopivat täydellisesti sisätilaan, on tärkeää, ettet unohda harmonian yleisiä periaatteita ja tilaa visuaalisen korjauksen tavoista.

verhot

Kaksiväriset verhot keittiön ikkunasta

4 sääntöä onnistuneista yhdistelmistä:

Lämpö ja kylmä

Monet ihmiset tietävät, että “pohjoisten” huoneiden osalta on parempi valita lämmin värimaailmaiset verhot ja aurinkoiset ikkunat – kylmä. Mutta on tärkeää ottaa huomioon, että lämpimät värit näyttävät visuaalisesti esineeseen, joten pienessä keittiössä kannattaa antaa etusijalle kylmät värit, jotka erottavat ikkunan visuaalisesti ja tuottavat huoneen tilavuuden. Voit kuitenkin käyttää vaihtoehtoista vaihtoehtoa – neutraaleja ääniä, jota täydentää pieni kuvio tai pienet keltaiset, oranssit, nurmikasvit tai muut “lämmitys” -värit.

verhot

Kaksiväriset oranssi-valkoinen verhot

Harmonia ja aksentti

Verhot voidaan sovittaa yhteen keittiön sisustuksen ja huonekalujen kanssa tai tulla kirkkaaksi aivohalvaukseksi, joka houkuttelee silmiä. Sisätilaan näytti sopusointuista, että on syytä kopioida ikkunavaihtojen värialue muissa tekstiileissä tai lisävarusteissa.

verhot

Verhot keittiössä

kaihtimet

Verhot keittiössä

Väri ja rakenne

Voit yhdistää verhot käyttämällä useita samanlaisia ​​liinoja, mutta eri sävyissä tai yhdistämällä materiaaleja, jotka eroavat tekstuurista ja läpinäkyvyydestä. Mutta älä unohda käytännöllisyys, puhumme keittiössä sen erityisen mikroilmaston, jolle on ominaista suuri ilmankosteus, korkea lämpötila, noen ja savun aromit ruoanlaittoon. Siksi materiaaleja ei saa merkitä ja niitä on helppo käsitellä, esimerkiksi organza, puuvilla ja polyesteri-lisäaine, verkko, crepe-chiffon.

J6
J7
J8

Piirustukset ja mallit

Tämän tai tämän tyyliin tyypillisiä ornamentteja käyttämällä on mahdollista korostaa suunnittelun teema-suuntaa. Esimerkiksi maassa, Provence, ja muut maalaismainen sisustus asianmukaisia ​​ruudullinen ja kukka verhot, kappa yksinkertainen, joka voidaan yhdistää yksivärinen verhot pastellivärit. Historiallisia tyylejä täydennetään kevyillä verhoilla, joissa on kultainen kirjonta tai painettu silkki. Modernit keittiöt, jotka on suunniteltu huipputekniikan tai minimalismin hengessä, tekevät silmänräpäisillä valokuvilla ja kangaslampuilla valokuvapainikkeita.

Yhdistetyt verhot kahdesta eri tyylistä:

J9
J10
J11
verhot, joissa on kaksi väriä

Yhdistetyt verhot, joissa on kaksi väriä

Kuvioita voidaan käyttää myös huoneen geometrian visuaaliseen muuttamiseen. Esimerkiksi, pystysuora raidat pitkät verhot “lattialla” visuaalisesti pripodnimut matala katto, vaakasuora malli “työntää” seinät ja lisätä ikkuna-aukon, valoisaan kukat tuo ikkuna, ja hieno tulostaa – ottaa pois.

Mitä tulee eri tyyppisten kuvioiden yhdistelmiin, ei ole tarpeen käyttää vain yhtä erilaista mallia useilla verhoilla. Päinvastoin, rohkeasti yhdistämällä pituus- ja vaakaraidat välissä kirkkaita värejä tai herneitä, voit saavuttaa tyylikäs ja moderni luka.A perinteinen kukkapainatus, käytetään vain yksi tekijä, sopii paremmin hiljainen klassista tyyliä.

kaihtimet

Mielenkiintoinen yhdistelmä bändejä ja värejä

sokea

Näyttävä yhdistelmäpakkaus: englanninkielinen verho häkissä ja verho, jossa on lambrequin

On tärkeää, että verhot eivät liity pelkästään huoneen muuhun koristeluun vaan myös toisiinsa – väriin, koristeluun, tekstuuriin tai lisävarusteisiin.

Mielenkiintoisia värejä ja kuvioita

Yksinkertainen vaihtoehto keittiön ikkunan ainutlaatuisen tekstiilisuunnittelun luomiseksi on käyttää kahdenlaisia ​​yhdistettyjä verhoja. Paras kaksikko voisi olla keittiössä Roman tai pyöreä rakentamisen täydennettynä ilmaverhot, verhoja tai lyhyt lambrekenom.Ne vähemmän näyttävyyttä sokea samaa materiaalia eri värejä.

kukka verhot

Kirkkaat kukkaiset verhot ja aurinko-keltainen “Rimki” – onnistunut yhdistelmä maata ja provencea varten

Ideoita värikokkien luomiseen

Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin kuinka yhdistää kahden värin verhot keittiön spesifisyyden ja huoneen tyylisen suunnittelun perusteella.

  1. Yhdessä neutraalin värin kanssa

Klassikoiden arsenaalista suosikki tekniikka on käyttää neutraalia päävärinä (valkoinen, harmaa, maitomainen, beige) ja kaikki aksenttivärit. Useimmiten vaaleissa väreissä muodostuu verho tai rullaverho, ja lambrequiinit tai tiheät verhot toimivat kontrastina tai lisäyksinä – kaikki riippuu valitun värin intensiteetistä.

kaihtimet

Kaksivärinen punainen-valkoinen kokonaisuus näyttää kirkkaalta ja fiksuilta

Yhtenäiset materiaalit sopivat keittiöihin, jotka on sisustettu nykyaikaisiin tyyleihin – minimalismi, huipputekniikka ja moderni. Mutta jos haluat epätavallisia ratkaisuja, voit käyttää “pohjana” kangasta, jossa on kuvio tai värikäs tuloste, joka kiteyttää perusvärejä sisustukseen ja sisustamiseen huoneeseen. “Laimenna” kaksi-väri kankaat voi olla kirkas solu, raidat, kukka tai geometrinen kuvio – nämä kuviot näyttävät hyvin orgaaninen keittiössä ympäristössä, erityisesti jos muu tekstiili on koristeltu samassa hengessä.

kaihtimet

Yhdistetyt turkoosi-beige-verhot keittiölle jugend-tyyliin

kaihtimet

Kaksiväriset ristikkäiset verhot, upeat tupsut ja poimut

Vihje! Voit ostaa samat verhot useista kirkkaista väreistä ja muuttaa niitä kauden tai mielialan mukaan – neutraali pohja voidaan helposti yhdistää minkä tahansa värin kanssa.

  1. Kontrastipeli

Tällainen vaihtoehto voi olla jumalukko törkeille sisätiloille, joiden suunnittelussa kirkkaita värejä käytetään. Kontrastiverhot voivat harmonisesti täydentää sisustukseen tai muihin tekstiileihin jo sisältyviä rikkaita värejä ja antaa keittiölle tyylikkään ilmeen. Suosituimmat ratkaisut ovat vastakkaisen spektrin (puna-vihreä, kelta-sininen, mustavalkoinen) kirkkaat verhot, joista voit luoda todella epätavallisia malleja, lomittamalla kankaat keskenään. Mutta jopa sileät ristikkäiset sävyt näyttävät tyylikkäiltä ja alkuperäisiltä – arvostavat eri vaihtoehtoja kangasta kahdelle värisävyiselle valokuville, joista on kuvattu alla:

verhot

Kaksiväriset mustavalkoiset lankaverhot

kaihtimet

Kahdella värillä – vihreä ja oranssi

kaihtimet

Epätyypillinen naapurusto – mehukas marja ja runsaasti vaaleanvihreää sävyä

kaksiväriset verhot

Ilman kaksisuuntaiset verhot, joissa on kontrasti koriste

Vaikeinta on valita “vastakkaiset” sävyt oikein, jotta ikkuna ei näytä ulkoasultaan kokonaisuutena. Vihjeenä voit ottaa kahteen väreihin jo sisätiloissa ja tehostaa niiden voimakkuutta harkintasi mukaan. Valitaksesi kontrastit ja niiden kirkkauden aste, käytä pieniä visuaalisia ohjeita.

aurinkolasit

Periaate valittujen sävyjen valitsemiseen

Vihje! Kaksivärinen yhdistelmä kirkas verhot voi nopeasti kyllästy, on suositeltavaa yhdistää niitä kolmannen neutraalin sävyn tai “annostelun” kirkkaus harkintansa vähentämällä ala tahansa värejä perus sävy annettiin yli 70%.

  1. verhot Companion

Yhdistelmä, jossa kudoksia käytetään yhdestä tai samasta värivaihtoehdosta, mutta vaihtelevalla intensiteetillä. Esimerkiksi kahvinväriset verhot voidaan yhdistää runsaaseen suklaaventtiiliin, sinipunokseen, smaragdin värisävyisiin verhoihin, punertavaan, keltaiseen oranssiin jne.

kaihtimet

Yhdistetyt verhokäyrät läpikuultavaa materiaalia

kangasverhot

Kaksiväriset verhot yhdestä tyyppisestä kankaasta

Yhtenäisenä motiivina voimme käyttää ei ainoastaan ​​väriä, vaan myös koristeita, jotka toistuvat ikkuna-tekstiileillä. Samalla kuvan ja kudoksen värimaailma voi olla erilainen.

kaihtimet

Yhdistetty verhot yhdistettynä kuvioon

Vihje! Jos monikerroksinen rakenne useiden verhot et pidä, voit ommella kaksinkertainen verho erivärisiä kankaita ja luoda mielenkiintoisia yhdistelmiä käyttäen nappaa, tucking suljin tai muodostaa kontrastin laskoksia. Tällä ratkaisulla on toinen etu – kyky vaihtaa etupuoli takaa selkeästi, mikä luo illan sisäistämisen uudistamisesta.

kaihtimet

Kaksipuoliset verhot neutraalialueella

kangas

Kaksiväriset verhot valoisa keittiö

Kuinka yhdistää verhot eri kankaista

Kaksiväriset verhot, joilla on erilainen rakenne – mielenkiintoinen tekniikka, jossa voit saada paljon ideoita keittiön alkuperäiseen muotoiluun.

Vinkkejä onnistuneisiin yhdistelmiin:

  • Käytä eriasteisia läpinäkyvyyttä tai kietoutuneita kuvioita. Yhden värin verhon asettaminen toiselle luo kolmannen yhdistyvän sävyn läsnäolon illuusion.
kudosten asettaminen

Kahden eri värisen kankaan asettaminen tasaisella siirtymällä

  • Eri kankaiden yhdistetyt verhot eivät näyttäneet hajanaisia, suunnittelun luomisessa käytettiin kaikkia yleisiä elementtejä. Tämä voi olla punos tai poiminta samasta kudoksesta, sama kuvio, riimu, jousi.
verhot

Raja värivaihtojen sävyssä yhdistää yhdistetyn punaisen ja valkoisen mallin yhdeksi kokonaisuudeksi

sukkanauha

Yhdistetty elementtejä yhdistetyistä verhoista – sukkanauhat, nauha-leivonnaiset ja kaksiväriset riimut

  • Erittäin alkuperäinen näyttää tuotteita useista materiaalien paloista. Ja kun ompelu ei tarvitse kunnioittaa symmetriaa – joissakin tyylejä “tilkkutäkki” verhot, sisustettu luova sotku, antaa tilaa erityistä charmia ja kotiin uyut.Chtoby harmonisesti yhdistää verhot muuhun tilanteeseen, voit käyttää paitsi kahta perusvärejä, vaan myös erilaisia ​​tähteet, jäljellä muiden keittiötekstiilien ompelun jälkeen – pöytäliinat, peitteet tuoleihin tai huonekalujen verhoiluun.
lisätä

Tehokas kukka-insertti monofonisille verhoille

sokea

Näin voit yhdistää kankaiden jäänteet

  • Suljetuissa sisätiloissa, joissa pastellisävyjä ja luonnollisia sävyjä vallitsevat, kahden tyyppiset yhdistetyt verhot eri kankaista, mutta samanväriset sopivat. Tämä menetelmä antaa huoneelle äänenvoimakkuuden ja täydentää ilmapiiriä huomaamattomalla mutta mielenkiintoisella elementillä.
romaaniset kaihtimet

Tiheä roomalainen verhot ja ilmaverho, jossa lambrekiini on yksi värimaailma

Master-luokka bicolour-verhojen ompeluun

Jos olet päättänyt tärkeimmistä – rakennustyypistä, kangastyypistä ja tulevien verhojen väristä – sinun on ostettava materiaalia työhön ja ota yhteys kaikkiin ateljeihin. Mutta jos kotona on ompelukone, se on paljon halvempaa ommella verhot kahdesta värisävyisestä omalla kädellä. Jotta voisitte arvioida kykyjäsi ja taitojasi, suosittelemme tutustumaan lähestyvien teosten likimääräiseen algoritmiin.

Määritä kudoksen kulutus

Selvittää, kuinka paljon kangasta tarvitset räätälöintiin mallia valittu, otetaan huomioon kolme keskeistä muuttujaa: räystään pituus, leveys kangasrullan ja runsaus verhoja. Jos kaksi ensimmäistä arvoja saadaan yksinkertaisella mittaukset mittanauha, sitten varauksen taittuu tai flounces tyynyt täytyy ajatella sitä, ja ehkä jopa käyttää “kokeellinen” malli levyjen tai pussilakanat.

Vihje laskelmista:

  • tiheiden verhojen osalta kehyksen pituus on kerrottava kokoonpanokertoimella 1,2-1,5;
  • kun verhoja, jotka muodostavat tehokkaat taittuvat silmukat, pituutta tulisi nostaa 1,5-2 kertaa;
  • kevyelle tylliä, organza-verhoja, huntua tai sifonkiä varten tarvitaan 2,5-3-kertainen runko-osan pituus.
verhojen leveys

Kokoonpanokerroin lasketaan verhojen kiinnitystyypin mukaan

Tärkeää! Kudoksen kulutuksen määrittäminen voi olla seuraavalla kaavalla: (kehyksen X kokoonpanokerroin pituus) / kankaan leveys telassa. Korkeus otetaan tuotteen suunnitellun pituuden laskemisesta (ikkunaluukkuun, ikkunan keskelle ja lattiaan) sekä marginaalin 5-10 cm: n taivutuksille.

Työkalujen ja materiaalien valmistelu

Tehdä yksinkertainen malli yhdistetyn kaksivärinen verhot keittiöön – ilmaverhojen eri värejä – tarve: kevyt kangas valmiista mittauksia, verho nauha muodostaa näyttäviä poimuja, upotus, neulat, sakset, nastat ja ompelukone.

Tärkeää! Yhdistelmälle verhot pitäisi itsenäisesti tehdä ja tarraimet, varsinkin jos aiot käyttää niitä yhdistävänä elementtinä, koska löytää valmiita vaihtoehto, joka vastaa täydellisesti väriä verhot, ja ei voida saavuttaa.

Teemme kankaan leikkaamisen

Koska useammin telan rungon koko ei sovi yhteen verhojen vaadittavan leveyden kanssa, sen on leikattava kangas nauhoihin. Sileän leikkauksen tekemiseksi voit käyttää merkintää viivaimella ja liidulla tai vedä varovasti yksi pystysuorista kierteistä.

Huomautus! Voit ommella kaksi eri värien vertaa tai luoda yhdistetyn version, joka yhdistää jokaiseen verhoon moniväriset kangaspalat.

Yhdistetty verhokangas kahdella värillä:

yhdistetyt verhot

Yhdistetty verhokangas kahdella värillä

verhot

Jokaisella verholla on oma väri

Yhdistetyt kaihtimet:

J38
J39
J40

Prosessimme saumoja

Leikkaamisen jälkeen leikkaukset sidotaan yhteen 1 cm: n suuruisella sallimalla (lujuuden vuoksi saumaa suositellaan käsiteltävä ylikuormituksella). Jokaisen verhon reunaan, kun olet vähentänyt yläreunasta, tee 0,5-1 cm mutka ja ompele leipä.

reunus

Reunus – pieni, mutta tärkeä yksityiskohtia upeisiin verhoihin

Vihje! Beak tai kapea punos voidaan myös käyttää harmonisen yhdistelmän värejä. Yritä valita yksi verhon reunus toisen värin ja päinvastoin, tai käytä kirkkainta kahdesta äänestä molempien verhojen viimeistelyyn.

Keräämme rakentamisen

Nyt edelleen ommeltu ylempään reunaan Verho nauha, jolloin helma kankaan nauhan leveys, on koottu jokaisen verhon avulla kiristämisen johto ja koukku kielekkeiden räystään koukut. Voit korjata valmiit verhot upeilla jousilla, poimutuilla tai magneettisilla nauhoilla – harkintasi mukaan.

koukkujen saranat

Koukkuihin ei saa ommella kiinteitä saranoita

Vihje! Valmisverhoja voidaan yhdistää muihin koristeellisiin elementteihin, esimerkiksi lambrequiinin, reunojen, rehevien röyhelöiden tai kangasilmukoiden kanssa.

silmukka

Koristeelliset saranat

hapsut

Helminauhat

Video-oppitunti: kuinka yhdistää eri värejä ja tekstuureita

Käytä keittiössä kaksivärisiä verhoita – vastaanotto ei ole enää pitkä. Mutta jos valitset alkuperäisen värimaailman tai kankaiden mielenkiintoisen koostumuksen, voit luoda ainutlaatuisen sisustuksen, jossa tekstiilit ovat suunnittelun tärkein kohokohta. Ja ompelu- ja ompelukurssit eivät ole tarpeellisia, jotta saat mallin verhoja ajatuksestasi – siirrä ideasi paperiin ja anna luonnos kokeneelle ompelustereelle.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org