Miten valita sisustuksen verhot korkean teknologian tyyliin - banking-on-green.com

Miten valita sisustuksen verhot korkean teknologian tyyliin

Miten valita sisustuksen verhot korkean teknologian tyyliin

Kuinka keittiössä koristaa verhot korkean teknologian tyyliin? Lyhyt vastaus on: “Ei!” Todennäköisesti kaikki eivät ole tyytyväisiä tällaiseen lyhyeen, sillä huolellinen käyttäjä on esitettävä tiedot laajennetussa muodossaan. Aloitetaan kenties suunnittelun teorian perusteista ja yritetään selvittää, mikä hi-tech on.

Mikä on korkean teknologian arkkitehtuuri ja muotoilu?

Hyvin lause “verhot korkean teknologian” viittaa siihen, että kysyjä ei täysin ymmärrä, mitä ovat rech.I ihme: taidehistorian kouluissamme eivät opeta, ja tyypillinen persoonaton sisätilat asuntoa ja tylsä ​​ulkonäkö pistorasiat, joissa useimmat meistä ovat kasvaneet, eivät edistä osaamisen keruuta suunnittelussa.

Internet on täynnä artikkeleita tekijöille, jotka, lievästi sanottuna, huonosti perehtynyt mitä he kirjoittavat. On vaikea syyttää tavallisten kansalaisten tietämättömyys ominaisuuksien arkkitehtuurityylien, vaikka jotkut sisustussuunnittelijoiden ja kalusteiden (tai ihmisiä, jotka kutsuvat itseään sellaisina), sekava tyyli “moderni”, modernismin kehitys ja pastellinsävyisiä liinavaatteet.

Korkean teknologian tyyli, joka heti viimeisen vuosisadan 70-luvun alusta lähtien, säilytti edelleen jonkin verran demokratian, joka on perinyt teollisen muotoilun esteettisyydestä.

toimisto

IT-yritykset, jotka pitävät modernia hi-tech-snobia, siirtyvät varhaisen, koskemattoman kaupallisen korkean teknologian perintöön. Uskotaan, että kirkkaiden värien käyttö ja kaikkien viestintöjen tietoinen avaaminen ovat hyvin demokraattisia

Mutta 90-luvulla elitismi luonnostaan ​​myöhään modernismin toinen kantaisä uusi tyyli voitolle. Hi-Tech on vähitellen kehitettävä kiiltävä kaupalliseen suuntaan arkkitehtuuri, jonka tehtävänä oli paitsi eikä niinkään luomaan mukavan ympäristön, rikas korkean teknologian engineering järjestelmien omistaja kuvan muodostumista. Asiakkaat tällaisten rakennusten ja sisätilat ovat nykyään pääasiassa suuria ja rikas rahoitusyhtiöt, ei ole ihme, että yksi pilareista postmodernismin Charles Jenkins soittaa hi-tekovskie rakennuksia viime vuosikymmeninä, “pankin katedraali”.

yhtiö

Nykyään hi-tech on enemmän kuvasuunnitelma, joka palvelee suuria rahoituslaitoksia, ylellisiä hotelleja, arvostettuja kauppakeskuksia ja eräitä valtion virastoja

Tärkeimmät merkit huipputekniikan tyyliin

Mielestämme hi-tech-tyylin ominaispiirteet nykyaikana ovat seuraavat:

 • Korkean teknologian ratkaisujen soveltaminen: viimeisimmät saavutukset rakennusrakenteiden alalla, täydelliset suunnittelujärjestelmät, innovatiiviset viimeistelymateriaalit.
 • Toiminnallisuus ja lyhytaikaisuus, tietyissä tilanteissa, jotka rajaavat äärimmäiseen minimalismiin.
 • Tiukat geometriset muodot, vetoavat konstruktivismin luovaan perintöön.
suunnittelu

Hi-tech dramaattisesti visualisoi rakennusten rakenteita, tässä hän on konstruktivismin suora perillinen

 • Tekniikan laitteiden osia voidaan korostaa käsityksen etulinjassa. Hi-techin aikaisemmissa versioissa galvanoidusta teräksestä ja muista viestintäelementeistä saatavat ilmanvaihtoputket voitaisiin tarkoituksella “altistaa”. Tänään se on jo merkityksetön. Edistyksellisen tekniikan symboli palvelee pikemminkin lasihissiakselia atrium-aulassa.
huipputekniikan muotoilu

Nykyaikainen huipputekniikka paljastaa edelleen joitain elementtejä rakennuksen suunnittelujärjestelmiin näyttelyyn, mutta niiden esteettinen ulkonäkö on harkittu nykyisin

 • Tilavuus, avoin “virtaava” tilojen vyöhyke.
 • Täysin kielletty “porvarillis-filistealaisten” muotoilu, mukaan lukien verhojen, verhojen ja verhojen hylkääminen.
 • Muiden kuin toiminnallisten kohteiden määrä, koriste-esineet on rajallinen. Visuaalisten aksenttien tulisi olla skaalausasetuksia, eli tarpeeksi suuria. Hyvä sävy on moderni maalaus, veistos, olohuoneessa – tiukat muotoilut matot.
sisustus

Korkean teknologian sisustuksessa maalaus on vakava paikka, mutta sillä on poikkeuksellisen koristeellinen tehtävä. Tyyli, juonta, mieliala ja väripäätöksen mukaan huoneeseen valitaan kankaalle. Vaikka se maksaa miljoonia dollareita, suunnittelun yhteydessä kuva ei ole itsetuntematon

 • Huonekalut ovat ehdottomasti toimivia, yksinkertaisia, mutta eivät alkeellisia.
 • Luonnollinen ja keinotekoinen valo, joka kulkee valtavista ikkunoista ja huomaavasti järjestetyistä valaisimista.
huipputekniikan muotoilu

Windows ja valo kaatuu niistä – melkein pääkomponentit huoneesta hi-tech-tyyliin, sulkematta niitä kuin mitään – pyhäkkö

 • Laaja käyttö älykkäiden “älykoti” -järjestelmien käyttöön, integroituina medialaitteisiin, monivyöhykkeisiin valaistuksiin.
 • Korkealaatuinen, nykyaikaisten kalliiden viimeistelymateriaalien ja huonekalujen käyttö korostaen arkkitehtonisen objektin elitismiä. Tyypillisiä ovat “rehelliset” materiaalit: lasi, metalli, luonnollinen ja tekokivet, arvokas puu. Jäljitelmä missään muodossa ei ole sallittua. Polymeerimateriaalien käyttö vähenee välttämättömään vähimmäismäärään.
hi-tech-sisustus

“Naked” betoni korkean teknologian sisustuksessa on muodikasta ja arvokasta. Tärkeintä on, että sen pitäisi olla laadukasta

Residential-sisustus huipputekniikan tyyliin

Korkean teknologian tyyli sopii edustuksellisiin toimistoihin ja julkisiin tiloihin, jotka ovat hyviä hotelleille, mutta erittäin harvinaisia ​​todellisissa asuinalueissa. Miksi se on niin?

Tämä huipputeknologia, ei parodia – erittäin kallis ilo, ei jokaisen suuren yrityksen ylimmän päällikön varaa siihen.

“Korkean teknologian” huoneistojen omistajat ovat rikkaita ihmisiä, ja tämä ei periaatteessa ole heidän ainoa koti. Jos sinulla on useita taloja tai huoneistoja, sinulla on varaa kokeilla sisustuksen tyyliä.

Huone, joka on sisustettu hi-tech-tyyliin, on vaikea ja kallista ylläpitää. Ei ole sallittua, jos kiillotetulla pinnalla on jonkun sormen jälkiä. Hyvin koulutettujen työntekijöiden ja teknisten työntekijöiden henkilökunnan on seurattava jatkuvasti esineiden steriiliä puhtautta ja eliminoitava “glitches” lukuisissa “älykkö” -alijärjestelmissä.

Puhdistettu high-tech-sisustus moderniin käsittelyyn on erittäin tehokasta, mutta abstraktisti kylmä. Tällainen tilanne voi aiheuttaa asiakkaiden ihailua, kurinalaisia ​​työntekijöitä, mutta elää ainakin pysyvästi futuristisessa maailmassa lasin, metallin ja super gadgetien kanssa. Valtaosa ihmisistä tässä tilanteessa ennemmin tai myöhemmin haluaa mukavuutta. Korkean teknologian, vaikka se absorboi nykyaikaisen tekniikan – mietiskelevä tyyli. On tarpeen olla Zen-buddhalaisen asenne, jotta ei vain avata, vaan myös jatkuvasti säilyttää itsessään kosmisen kuvan.

huipputekniikan muotoilu

Moderni huipputekniikka antaa usein vaikutelman lumiukuningan kuningattaresta. Hieno ja kylmä

Verhot korkean teknologian tyyliin

Mitkä ovat sisätilojen verhot huipputekniikan tyyliin? Yleisesti ottaen vastasimme jo kysymykseen: ei. Selitä yksityiskohtaisemmin:

Ensinnäkin ei ole tarvetta sulkea verhoja upealla näköalalla kattohuoneiston panoraamakuvioista ikkunaan New Yorkiin. Myös Fujiyaman tai meren näkymä on hyvä. Jos ikkunoistanne näet kahden metrin korkean naapurin aidan metalliprofiilista tai pelkäätte, että illalla sinua katsotaan vastakkaisen paneelin, hi-techin, asentajilta – ei sinusta. Etsi ensin toinen koti.

keittiö

Ei siis, että omistajat ostivat tämän kattohuoneen kattamaan New Yorkin näkymän kotkan lennonverhojen korkeudesta. Muuten, tämä on keittiö

ruokasali

Ja tämä on ruokasali

Toiseksi tällaisten kankaiden käyttö vain tällaiseen tyyliin ei ole tervetullutta, tekstiilit soveltuvat vain verhoiluverhoiluun. Erityisesti keittiössä, joka on huipputekniikan laitteiden painopiste. Korkean teknologian tiloissa ei kuitenkaan ole erillisiä keinoja, siellä on vain yksi tila.

Mutta mitä tehdä, jos esimerkiksi keskipäivällä on välttämätöntä hämärtää eteläiset ikkunat pelastaakseen itsensä lämmöstä? Tämä ei ole välttämätöntä huipputeknologian kannalta: valikoiva lasi “katkaisee” auringon säteilyn infrapuna-lämpöosan, ja loput selviytyvät ilmastonsäätöön.

Mutta miten selektiivinen lasi jättää näkyvän spektrin kirkkaaseen valoon? Koska heijastuminen, heijastuu peilistä, kiillotetut ja yksinkertaisesti kiiltävät pinnat, sokeat silmät. Ja tässä on huipputeknisiä ratkaisuja: lasikameleotit tummuvat muutamassa sekunnissa – ne saavat sävytystason, joka riittää vähentämään kirkkautta tunkeutumaan ulkovalosta hyväksyttäväksi tasolle. Vaikka tämä ei olekaan välttämätöntä, koska automaattinen aurinkosuoja on jo ottanut asianmukaisen asennon ulkopuolelta.

Haluan todella verhon

Todennäköisesti lukija on jo pitkään kyllästynyt murisemme. Käyttäjä, joka etsii verkkoa
verhot hi-tech, haluaa nähdä verhoja hi-tech-tyyliin, haluaa korkeat teknologiat ja verhot niihin. Ja sylkäämme päättelymme tyylin puhtaudesta.

Ilman tylyä: ihmiset, joilla on todella varaa todellinen korkean teknologian, eivät lue blogistamme. He viettävät nyt samppanjaa ja ihailevat purjeensa puolelta Egeanmeren akvamariini-vesille, ja sisätilat ovat erikoistuneita palkattuja arkkitehtina. Asiantuntija itse selvittää, miten käsitellä ikkunoita, ja asiakkaat lähetetään sopia fotorealistisesta 3D-kuvasta.

Jos haluamme verhoja, meillä ei ole huipputekniikkaa, eivätkä ne. Korean televisio, jossa on suuri näyttö, kotiteatteri, jaettu järjestelmä ja trendikäs neliöhuonekalusteet, ei ole vielä huipputekniikkaa. Sovitetaan tosiasioihin ja kutsumme sitä jotenkin erilaiseksi, lähemmäksi todellisuutta. Esimerkiksi sisustus on moderniin tyyliin.

Sisustus moderniin tyyliin ja verhot hänelle

Määritelmä “sisustus modernissa tyylissä” voidaan käsitellä hyvin laajasti ja se on hieno. Epämääräinen sanamuoto poistaa meiltä raskasta velvollisuutta tarkkailla mihinkään tiettyyn tyylistä suuntausta hienostuneeseen puhtauteen. Voimme täyttää sen elementtejä korkean teknologian, minimalismia, avantgardeja, skandinaavisia tyyppejä, fuusio tyyli ja kaikki, mitä meillä on ja on varaa.

Ehdottomasti ehdottomasti ei sovellu tällaisiin sisäverhoihin kukassa tai toisella suurella tonttikuvalla. Kaikki koristeelliset ei-toiminnalliset elementit suljetaan pois: kaikenlaisia ​​siteitä, sukkanauhoja, tupsuja ja nauhoja. Kerro, mitkä verhot soveltuvat nykyaikaiseen tyyliin sisustettuun huoneeseen:

Vaakasuuntaiset kaihtimet

Vaakatasoiset kaihtimet sopivat moderniin sisustukseen, joka on sisustettu minimalistisilla huonekaluilla. Älä katso sitä, että ne ovat halpoja – mutta tyylisuuntaisesti täysin vastaa avaruuden geometriaa. Kaihtimet ovat paremmin kiinnitettävissä ikkuna-ikkunoissa, on toivottavaa, että niiden väri vastaa ikkunan kehysten väriä. Jos kehykset ovat valkoisia, älä käytä värillisiä tai hopeisia lamelleja.

Muuten, kaihtimet – mukavin ja käytännöllinen välinetyyppi varjostus ikkunan: Valitse kulma säleitä, me suojelemme itseämme kirkas aurinko tai katseilta, mutta ei kiellä tiloissa sveta.Vertikalnye blindit meidän tapauksessamme ei sovi mitään piirustuksen , eikä materiaalin ehdotetusta tekstuurista.

sokea

Huolimatta kylpy- ja marmoripesuran läsnäolosta, tämä on makuuhuoneen sisustus. Omistajat tämän kotiin lähiöissä – ei köyhiä, vaan vapaaehtoisesti hyväksyi ehdotuksen arkkitehti käytetään suojaamaan uteliailta katseilta tavallista halpa sälekaihtimet sopusoinnussa ympäristön kanssa

K14
K13
K12

Rullakaihtimet (rullakaihtimet)

Se on melko sopiva ratkaisu – rullakaihtimet. Kiinnitetyt ikkunakehyksen yläosaan, avoimessa tilassa, käyristyneet ohueksi putkeksi, rullakaihtimet eivät ole näkyviä ja lähes näkymättömiä.

huipputekniikan muotoilu

Tämän huoneen ikkunat on varustettu rullakaihtimilla. Kolaroituneessa muodossa ne ovat kokonaan sinisestä

Jos lasimaalausten yläosat sijaitsevat juuri pääkaton yläpuolella, kuten usein tehdään moderneissa sisätiloissa, käärityt rullat näkyvät vain, jos ne ovat suoraan alapuolella, nostamalla pääsi. Moderniin sisätilaan sopii monophonic tai non-contrasting abstrakti kuvio.

Rullaverhon valinta on melko suuri, voimme käyttää valoa läpäisevää materiaalia, joka on joko kiinteä tai täysin läpinäkymätön. Horisontaalisen kuvion ansiosta rullakaihtimet “päivä-ilta” näyttävät hyvältä, lisäksi ne ovat melko käytännöllisiä. Harkitse verhon varjostusta, se ei saa olla ristiriidassa ikkunakehyksen värin kanssa.

kaihtimet

Olohuoneessa tämän kotiin Moskovan lähellä, moderni sisustus, käytetty rullaverhot paksusta kankaasta, kun ne ovat suljettuina ne ovat täysin pimentää huone, jolloin päivä katsoa suosikki elokuvaa valkokankaalla laskeva kotiteatteri. Huomaa, kuinka verhojen musta väri sopii yhteen kehyksen suklaakiven ja ikkunan rinteiden kanssa

Jos haluamme ottaa käyttöön korkean teknologian elementtejä kotiomme, rullaverhot on varustettava automaattisilla avausmekanismeilla. Voit ohjata niitä konsolista, asentaa valoanturi tai ohjelmoija.

rullakaihtimet

Sähkömoottorit rullakaihtimien automaattiseen avaamiseen ja sulkemiseen ovat melko pienet eivätkä tekevät mekanismeista raskaampia. Virransyöttö (yleensä 24 V: n turva) on asetettava etukäteen ikkunan kaltevuuteen

K18
K19
K20

Roomalaiset kaihtimet

Roomalaiset kaihtimet ovat myös hyvä vaihtoehto. Läpikuultava kangas näyttää ehkä edullisemmalta. Tämä johtuu siitä, että taitteet muodostavat vaakasuoran kuvion lumenissa. Rooman kaihtimia ei tarvitse ripustaa tiukasti ikkunan runkoon, kuten kaihtimet tai rullakaihtimet. Koska kangas on taitettu, verholla on äänenvoimakkuus ja se näyttää hyvältä jonkin matkan päässä ikkunasta, joka on ripustettu ikkuna-aukion läheisyyteen huoneeseen. Tai jopa aukossa, kiinnitetty seinään ikkunan yläpuolelle. Roomalaiset kaihtimet voidaan myös varustaa automaattisella taittolaitteella.

romaaniset kaihtimet

Romanin verhoilla olevat vapaa taitokset pehmentävät tämän minimalistisen sisustuksen tiukan lineaarisuuden, mutta ne eivät ole yleisen kontekstin ulkopuolella

K22
K23
K24

Suorat kangasverhot

Moderni sisustus näyttää upealta ja suoralta kangasverholta. Ja heitä kutsutaan ihmisillä “huipputekniikan tyynyinä”. Mutta tämä ei ole totta, koska hi-tech ei ole verhot, gadgetit, huonekalut tai viimeistely. Se on sisustuksen kaikkien elementtien kokonaisuus, joka muodostaa sen tyylistä ratkaisua.

Huoneessa, joka on sisustettu moderniin tyyliin, sopii monofoninen kangas, väri riippuu huoneen yleisestä väristä. On parempi käyttää pehmeää materiaalia, jonka taitokset eivät rypisty ja muodostavat aaltomaista pintaa. Tehokkaasti verhoilla, joissa on läpikuultava tylli, mutta ilman sitä, yksikerroksinen, ovat myös hyviä. Kaikki koristeelliset elementit, vain vapaasti virtaava kangas, eivät ole sallittuja.

kangasverhot

Suorat kangasverhot modernissa keittiössä huipputeknisten elementtien kanssa näyttävät erinomaisilta, koska kangas on oikea valinta. Pehmeä, läpikuultava ja hieman kiiltävä, sopii täydellisesti huonekalujen lasisiin ja kiiltäviin pintoihin. Renkaat on piilotettu kattosylinteriin

On erittäin tärkeää piilottaa jousituksen rakenne verhoja käytettäessä moderni sisustus. Jos emme halua tuhota tyyli puhtautta, et voi käyttää lambrequineja, seinä- tai alakattoja. Sinun tulisi valita rengas, jonka koukut ovat vähimmäiskorkeudet, ja ne voidaan piilottaa väärään kattoon valmiiksi asennetulla kapealla. Niche-valmistuksen vaiheessa on välttämätöntä toimittaa sähkömoottori ja sähkömoottorin asennuspaikka, jos verho sulkeutuu automaattisesti.

kaihtimet

Nykyaikaisessa sisustuksessa huipputekniikan elementtien kanssa verhotuspysähdys on piilotettava kattoon

Rengas piilotetun sijainnin ylimääräinen bonus kattokaarissa: siellä voit sijoittaa piilotetun taustavalon, joka suosii myönteisesti kankaan jaloa rakenneosaa.

suunnittelu

Pehmeä valaistus, joka kaatuu kattokaarista, joka piilottaa renkaan ja lampun, täyttää huoneen miellyttävän pehmeän taustavalon. Kadulta tämä ikkuna muuten näyttää myös hyvin kauniilta

K28
K29
K30

Eri tyyppisten verhojen yhdistelmä

Moderni sisustus on täysin mahdollista yhdistää kahden ikkunan varjostus järjestelmät: ne, jotka on asennettu runkoon (puitteen) ja aukon sulkemiseksi. Vaakasuorat kaihtimet ja rullakaihtimet yhdistetään täydellisesti vapaasti ripustettaviin tekstiiliverhoihin ilman tullea. Tämän käytännön ja hyvin esteettisesti miellyttävä: kaihtimet erittäin tarkasti säädellä tulevan valon määrää huoneeseen, mahdollistaa samalla nähdä, mitä tapahtuu ulkopuolella, ja kangas pehmentäviä jäykkä geometria säleet.

sokea

Melko epätavallinen ikkunoiden sävytysjärjestelmien yhdistelmä: lähemmäksi kehystä ovat vaakasuuntaiset kaihtimet, hieman kauemmas – rullakaihtimet. Ratkaisu on kätevä sen vaihtelevuuden ja ulkonäön vuoksi, mikä on outoa, erittäin viileä. Huomaa, että kaikki jousitusmekanismit ovat piilossa

K32
K33
K34

Toivomme, että meidän argumentit osoittautuvat hyödyllisiksi korkean teknologian tyyliin. Ne, joilla on rajoitettu budjetti, voivat tehdä oikean päätöksen ja tehdä ikkunan omasta. Ne, jotka eivät ole erityisen ahdas rahoituksen, muista viitata hyvä arkkitehti tai suunnittelija, ne tarjoavat sinulle kaikkein yhtenäisiä sisustusratkaisuja, otetaan huomioon sinun makuun ja toiveet.

decor

Leave a comment