Miten kunnolla piirtää huppu yksityiseen taloon omilla kädilläsi – banking-on-green.com

Miten kunnolla piirtää huppu yksityiseen taloon omilla kädilläsi

Miten kunnolla piirtää huppu yksityiseen taloon omilla kädilläsi

Nykyaikaiset laitteet nopeuttavat ja helpottavat keittoprosessia ja tekevät siitä mukavampaa. Liesituuletin omakotitalossa ja kaupungin asunto on jo pitkään ollut tärkeä osa teknisiä laitteita keittiöön: se suojaa koko kotelon ruoan haju, ja keittiön itse – rasvasta ja noesta talletettu seinät, katto ja huonekalut. Laitteen asennus ei ole kovin vaikeaa jopa aloittelijalle, ja kokenut omistaja, joka on tottunut yksityisen talon omien käsiensa varustamiseen, on ollenkaan olkapäällä.

Hupun valitseminen – mitä parametreja sinun pitäisi itse suunnata

Jos haluat erottaa keittiön yksityiseen taloon kuorman selviämiseksi ja toimimasta tehokkaasti, on tärkeää pohtia laitteiston kokoa ja ulkonäköä, mutta sen teknisiä ominaisuuksia. Lue huolellisesti parametrit, jotka ovat hyödyllisiä tietyn mallin valinnassa.

uute

Modernin keittiön uuttaminen voi olla sisustuksen kohokohta

 1. Hupun tuottavuus on ilmaa, joka puhdistetaan tunnissa. Lasketaan yksinkertaisesti: keittiön tilavuus (pinta-ala korkeuteen) kerrottuna 12: llä (ilmanvaihdon nopeus), tuloksena saatu luku kerrotaan 1,3: llä (vähimmäissuhde).
uute

Hupun vähimmäistehon laskentakaava

 1. Mitat. Ilmanottoaukon alue ei saa olla pienempi (ihanteellisesti – useita senttimetrejä enemmän) levyn työpinnasta.
 2. Melutaso. Yleensä tämä parametri on merkitty kullekin mallille erikseen, mutta vain korreloi mittayksiköt omiin tuntemuksiinsa.

Huomautus! 20 desibelin päästävät kahina sivut 25-35 ovat verrattavissa kovalla kuiskaten tai tikittää heilurin seinään, 50 dB otamme esiintyy tavallisessa keskustelussa, 80-90 – ääni kulkee moottoripyörän tai hiustenkuivaaja mukana, 110 – puncher tai pora työtä, mutta 130 dB ja kipua esiintyy edellä rajan.

 1. Toimintamoodit. Nykyaikaisissa uutteissa yhdistyvät kaksi periaatetta: saastuneen ilman poisto ilmanvaihtojärjestelmästä ja sen suodatus (kierrätys) sen seurauksena paluuta huoneeseen.
huppu

Virtaus- ja kierrätystekniikan käyttöperiaate

 1. Laitteen valaistus ja valvonta. Valitse oman maun ja lompakko – on olemassa malleja, joissa ulkonevat painonapit, kosketuspaneelin, jossa on automaattinen on / off (tietenkin, sitä enemmän tekninen “täytteenä”, sitä kalliimpaa laitetta). Hupun päätavoite – savun ja polttamisen poistaminen – jopa yksinkertaisin laite voi selviytyä.
 2. Hupujen suunnittelu. Laadukkaan ilmanpuhdistuksen lisäksi on tärkeää, että laite sopii keittiön sisätilaan ja sopii yhteen muiden laitteiden kanssa.
uute

Kalteva huppu tunnistimalli, jossa on huipputekniikan muotoilu

Näiden ominaisuuksien lisäksi on pidettävä mielessä yksi tärkeämpi seikka: jos talossa on usein sähkökatkoja ja jännitepiikkejä, osta laite integroidulla tai erikseen liitetyllä sulakkeella.

Tärkeää! Kun ostat kierrätysmallin, huomaa, että laitteen tehon pitäisi olla 30% korkeampi kuin standardipakokaasu, koska laite ei vain vedä vaan myös kierrättää ilmaa. Sinun on myös huolehdittava suodattimien korvaamisesta (vähintään kaksi kertaa vuodessa). Tällaisella liesituulettimella on kuitenkin maailmanlaajuinen etu: se voidaan asentaa taloon, jossa ilmanvaihtoaukko on vaikeaa.

moderni malli

Moderni malli työskentelee suodattimella

Huputyypit – ulkonäkö ja tekniset ominaisuudet

Nykypäivän kodinkoneiden markkinat tarjoavat meille kolme mallia hupuista. Tutkittuaan tietoja niistä, on mahdollista päättää, minkälainen liesituuletin keittiössä yksityisessä talossa on tehokkain.

Litteä (klassinen) jousikuppi

uute

Jousitettu huppu voidaan piilottaa ripustuskoteloon

Päätoimintatila on kierrätystila. Pienille keittiöille suositellaan, koska se on vähiten voimakas ja suurilla ilmamäärillä ei yksinkertaisesti kyetä käsittelemään. Lisähaitta on suodattimien (kivihiilen tai akryylin) vakio (ei halpa sama) korvaaminen. Mutta tämä malli ei tarvitse asentaa ylimääräistä kanavaa ja se voidaan liittää suoraan keittiön kaappiin.

Sisäänrakennettu huppu

uute

Sulautettuja malleja on helppo piilottaa

Laite on vapaasti sijoitettu ripustettuun kaappiin, alhaalta on vain ilmavastaanotin, useimmiten varustettu lisäliukulevyllä. Tästä johtuen se on ihanteellisesti naamioitu ja se sopii mihin tahansa sisätilaan, mutta ilmastointikanavaan tarvitaan lisää asennusta, joka voidaan toteuttaa valmiiseen tuuletukseen seinän tai katon kautta. Laite itsessään ei ole paljon tehokkaampi kuin edellisellä versiolla, mutta se sopii paremmin savun ja hajujen poistamiseen ulkoilman pakotetun ilman pakottamisen vuoksi.

Dome tai takka erotin

uute

Dome-laitteet näyttävät tyylikkäältä ja modernilta

Tehokkaimmat ja nykyaikaiset mallit. Ei tarvitse peittää, päinvastoin, niiden suunnittelu voi tulla todellinen sisustus keittiöön. Käytetään mihin tahansa lautan sijaintiin – kulmaan, seinään tai keskelle (saari-versio). Klassinen poistoaukko katolla, vaikka voit järjestää liesituuletin yksityiseen taloon ja seinän läpi.

Tärkeää! Keittiön huomattavassa määrin ja lisälaitteiden saatavuudesta lämmitykseen tai ruoanlaittoon tarvitaan todella tehokas huppu. Tämä pätee erityisesti yksityisiin taloihin, joissa huoneen lisäksi myös kaasulla ja kiinteällä polttoaineella toimivalla kattilalla on liesi ja uuni.

Keittiön sisäänrakennetun liesikuvun asennus

Tarkastellaan yksityiskohtaisesti sisäänrakennetun laitteen asennusta – yleisin mallia, joka lähestyy käytännöllisesti katsoen minkä tyyppisiä oletuksia. Jotta omat kädet voitaisiin järjestää omakotitaloihin, asennusohjelma käsittää useita vaiheita.

Valmistelutyöt

Hupun asennuksen asianmukainen valmistelu on tärkein vaihe, joka kestää eniten aikaa.

 • Valitsemme piirtämispaikan, jota ohjaavat levyn sijainti ja laitteen rungon mitat.
 • Teemme merkinnät seinään kiinnittimien alla käyttäen tasoa. Asennus kaasuliesi saanti paneeli sijoitetaan korkeus 75-85 cm, ja sähköinen paistopinta etäisyyttä voidaan pienentää jopa 65-75 cm.
 • Tarkentamalla merkintöjä rei’itettiin reikiin ja työntimme niissä olevat työt.
 • Keittotason upottaminen keittiön kaappiin on välttämätöntä leikata reikä kotelon alle (tavallisesti pohja tai osa siitä poistetaan) ja ilmanpoistoputki takapuolelle tai katolle.
 • Lasketaan kanavan reitti poistokuvusta tuuletukseen. Otamme huomioon, että putken pituus ei saa ylittää 3 m, ja sen taivutusten määrä tulisi minimoida.

Tärkeää! Jokainen putken kierros 90 asteella pienentää ilmanvaihtoa vähintään 10%.

 • Me hankimme tarvittavat laitteet ilman leikkaamiseen, sillä ote on ilman myyntiä. Saatavana ovat nyt muoviset putket (pyöreä tai tasainen) tai metalloitu joustava holkki – aallotus. Ei kovin kokenut asennusohjelma on helpompi viimeinen vaihtoehto – sillä on vähemmän pyöriviä liitäntöjä. Totta, aallotettu aaltomuoto ei ole kovin esteettinen, joten sinun pitäisi ajatella ostaa koristeellinen laatikko, jonka voit sulkea.
ilmakanavaan

Sisäänrakennetun mallin ilmakanava sopii helposti tavanomaiseen kaappiin

 • Valmistamme ilmanvaihtoaukon. Kun yhdistät olemassa olevaan ilmanvaihtojärjestelmään, poistamme suojaverkon ja tuuletamme aallotuksen tai putken. Jos puinen talon keittiön liesikuvusta on asennettu ulostulo ulkopuolella kautta seinään tai kattoon, on tarpeen porata reikä halutun kanavan halkaisija (ei vähemmän kuin 120 mm). Rakennuksen tiili tai gazoblokov peruuttamisen on vaikeampi tehdä, koska suuri riski vahingoittaa muuraus, joten on parasta pysyä versio ilmakanavat.
uute

Pakoputken pääpistorasia

ohjelma

Ulkoisen hengityslaitteen tuotos

 • Asennetaan takaiskuventtiili, joka ei salli poistoilman paluuta huoneeseen. Ulkopuolella aukko on peitetty tuuletusritilillä.
venttiili

Paluuvirtaventtiili

 • Varustamme liitännän virtalähteeseen. Pistorasia on sijoitettava kannen tai kanavan kanavaan, ja se on välttämättä maadoitettava.

Vaikein vaihe on valmis, seuraavaksi asennetaan huppu.

Kotelon kotelon asennus

Sisäänrakennetuissa hupuissa sinun tarvitsee vain kiinnittää kotelo (tai säilytyslaatikko siihen asennetun laitteen laatikkoon) keittiön seinään. Tätä varten käytämme parin ruuveja, jotka kierretään valmistettuihin tappeihin. Voit varmistaa, että huppu ei resonoi käytön aikana, voit liittää sen nestekynsien kaappiin. Jos huonekalujen sisällä on hyllyjä, sinun on tehtävä reikää kunkin kanavan ilmakanavaan. Ja nyt voit jatkaa vedenottoa saastuneen ilman aikaansaamiseksi.

reikä

Kaapin reikien kunnon tekemiseksi tärkein asia on tietää ilmakanavan kanavan halkaisija

Kanavien asennus

Suoritetaan ilmakanavan kanava kaasuputken yläpuolella olevaan liesituulettimen asennuspaikkaan. Valitusta materiaalista riippuen tämä prosessi voi tapahtua eri tavoin.

 • Jos asennat muoviputkia, sinun on valittava huolellisesti kaikki elementit – itse putket, pyörivät kulmat ja sovittimet, jotka liittävät tuuletus- ja pakoputkistoon. Muista, että kanavan halkaisijan tulee olla koko koko pituudeltaan sama, koska supistukset ja laajennukset voivat häiritä koko järjestelmän tasapainoa. Muuten, jos putken pituus on yli metriä, on syytä osallistua lisäliitteisiin. Koko asennuksen jälkeen kaikki nivelet on käsiteltävä tiivisteellä.
ilmakanavaan

Muovista valmistettua ilmakanavaa on helppo peittää

 • Valittaessa aallotettua putkea putkeksi, työ ei ole paljon vähemmän. Hihaosan päitä on vain tarpeen kiinnittää tuuletukseen ja huppuan vahvistetulla nauhalla, mikä tarjoaa riittävän kireyden vastuksen pienentämiseksi. Kuitenkin, jos haluat säilyttää keittiön sisätilojen yhdessä suunnitteluratkaisussa, aallotuksen on myös peiteltävä. Voit esimerkiksi laittaa sen keittiön sarjakaapin takana, mikä on erittäin hankalaa. Helppo sisustaa koristeellisilla paneeleilla tai ostaa valmiin laatikon viestintään.
ilmakanavaan

Aaltopahvi – helppo asentaa, piilottaa – vaikeampi

Jäljellä on vain tarkistaa täysin kootun järjestelmän terveydelle. Tällöin kytketään laite pistorasiaan ja painetaan käynnistyspainiketta.

Kuinka tehdä putkikotelo

Jos ilmanvaihtoaukko sijaitsee huomattavan etäisyydellä levystä, puolikoneen läpi asetettu aallot häiritsevät koko huoneen rakennetta. Litteä muovikanava, joka on niin helppo koristella seinien tai kaappien värejä, ei voi selviytyä suuressa huoneessa, jossa tarvitaan voimakasta uutea.

Poikkeukset ovat tietysti – keittiöt, jotka on sisustettu korkean teknologian loofies-tyyliin, jossa aallotukset, putket, johdot ja muut viestinnät tulevat aihepiirikohtaiseksi sisustukseksi. Jos huone ei ole sisustettu urbaaniin henkeen, tällaiset koristeet eivät hyödytä sitä. Ja yksinkertaisin ja tehokkain tapa koristella on yläkaapin ja kipsilevyn välisen tilan kotelo.

Tärkeää! Keittiö soveltuu parhaiten kosteutta kestävälle kipsilevylle ja ihanteellisesti – ja palonestoaineen kyllästämiseen.

Työn algoritmi:

 1. Katto on valmistettu metalliprofiilin kehyksestä. Lines hakataan tasolta, lukkojen reunat toimivat oppaana – tulevan laatikon pitäisi täysin toistaa kaikki seinän taivut. Ja itse muotoilu voi olla joko samassa tasossa kuin kaapit (se osoittautuu ihanteelliseksi naamioiksi, jos kipsilevyn väri kastetaan huonekaluilla) tai työntyy niiden pinnalle kahden tason katon vaikutuksen saavuttamiseksi.
laatikko

Kaksitasoisen katon alle valmistettu laatikko

 1. Profiili leikataan tarpeellisiin kappaleisiin, jotka kiinnitetään kattoon ja hyllyihin tukien / ruuvien avulla.
 2. Rakenne vahvistetaan pystysuorilla tukipuilla 80-100 cm: n välein.
 3. Sitten kipsilevyarkit leikataan pois, ja luuranko kääritään ympärysmittaan itsekierteittävin ruuvein 30 mm: n askelin (ruuvaa ne siten, että korkit upotetaan materiaaliin 0,5-1 mm: n päähän). Ilmanvaihtoaukon eteen on tehtävä luukku, jotta sinun ei tarvitse purkaa koko rakennetta tarpeen mukaan. Tällä sivustolla kipsilevy leikataan täsmälleen kokoon, mutta se ei kiinnitä ruuveihin (voit kiinnittää paneelin tiivisteen avulla ja irrottaa sen sitten rakennustukilla tai asentaa pienet ovet).
 1. Nyt on edelleen käsiteltävä merkkejä kiinnittimistä ja arkin liitoksista kittiä pinnan tasoittamiseksi ja sisustaa sisustukseen sopivalla sisustuksella. Se voi olla taustakuva, laatta, PVC-kalvo tai muu sopiva materiaali.
luuranko piirustukseen

Kipsilevykehys piirustukseen

Huomautus! Ulkonevassa laatikossa voit lisäksi upottaa kohdevalaistuksen – tämä näyttää mukavalta ja sopii kätevästi emäntä, koska keittiössä ei ole paljon valoa.

ilmakanava valaistuksella

Laatikko ilmakanavan alla valaistuksella – tehokkaasti ja toiminnallisesti

Videoopetusohjelmat ja asiantuntijasuositukset

Hupun asentamista koskevat säännöt:

https://www.youtube.com/watch?v=MsDV9Sicjwg

http://www.youtube.com/watch?v=MsDV9Sicjwg

Nyt tiedät, kuinka oikein piirrä huppu yksityiseen taloon ja ratkaise sisustuksen kysymys. Kuten näette, asennuksen tärkeimmät hetket eivät poikkea erityisesti monimutkaisuudesta, eivätkä ne vie paljon aikaa. Valmistelu ei kuitenkaan aina onnistu selviytymään omin päin, varsinkin jos se tulee yksityisen talon seinässä houkuttelemaan. Siksi ulkoisen reiän poraamiseksi sinun tulee vuokrata erikoislaitteita tai kutsua ammattilaisia, jotka tekevät kaiken nopeasti, puhtaasti ja tehokkaasti.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org