Me neulemme keittiön verhot omilla käsillä: kaavioita + valokuvien sisustusta - banking-on-green.com

Me neulemme keittiön verhot omilla käsillä: kaavioita + valokuvien sisustusta

Me neulemme keittiön verhot omilla käsillä: kaavioita + valokuvien sisustusta

Keittiöjärjestely on loputon prosessi. Jatkuvasti syntyneet ideoita sisustuksen parantamiseksi ja uusien korostusten lisäämiseksi. Jotkut sisustuselementit voidaan vaihtaa kauden ja tunnelman mukaan, esimerkiksi verhot. Tietäen kuinka verhot kytketään keittiöön virkkaamalla omia käsiäsi, riittää löytää mielenkiintoisia järjestelmiä Internetissä luomalla koko joukko keittiön ikkunaa tai oviaukkoa. Vaikein ongelma on valita erilaisia ​​neulontatekniikoita. Ja tulos – ikkuna tai ovi, koristeltu ainutlaatuisella verholla.

Valmistaudu neulomiseen

Neulotut verhot on luotu erilaisista langoista ja usein kokeilevat materiaalien yhdistämistä. Avoimen kuvion malli sopii harmonisesti puuvillakankaiden tai silkkisten verhojen kanssa. Idea sopii aloitteleville käsityöläisille – kannattaa aloittaa yksinkertaisella reunalla. Prosessin alkua edeltää huolellinen valmistelu. Muussa tapauksessa sinun täytyy häiritä puuttuvia tarvikkeita.

Neulotut pyyhkeet

Luodessasi luovaa sisustuselementtiä kurssilla mene neulottuihin lautasliinoihin

Vihjeitä materiaalin ja kankaan valitsemiseen neulomiselle

Virkattavat langat on valmistettu luonnollisista ja synteettisistä kuiduista. Toisen keinotekoinen alkuperä ei tarkoita sitä, että ne ovat huonompia kuin puuvilla tai liinavaatteet. Valinnanvapaus on vaikuttava:

 • Puuvilla. Suosituin on merseroidusta puuvillasta valmistettu hieno lanka – “Iris”. Erityinen käsittely tekee kuitujen pinnasta sileän, kiiltävän. Työn aikana lankaa ei kierretä eikä se sekaantunut. Värimallissa on suuri määrä ääniä. Laadukkaat kuidut eivät ole alttiita murtumiselle, burnoutille tai värjäytymiselle.
 • Pellava. Langojen rakenne ei ole silkkinen, värit ovat runsaasti värejä, jos keinotekoisia komponentteja ei ole lisätty (polyesterikuitu). Mutta luonnollisia sävyjä rajoitetaan, ja valmiilla tuotteilla on ilmeikäs rakenne. Haittoihin liittyy vaikeuksia silityksen aikana.
 • Bambu. Kierteillä on samat ominaisuudet kuin pellava, jolla on huomattava ero – bambu ei kaadu ja se on helppo tasoittaa. Se on ehdottomasti hypoallergeenista.
 • Akryyli. Lanka on silkkinen, kiiltävä, tasainen. On helppo työskennellä – käytännössä eliminoimalla kiertyminen ja vääntyminen. Yhdistäminen on tasaista, tiheää, ilman vääristymiä. Värialue on ääretön ja riippuu valmistajan valmiuksista. Akryylilangat ovat yleismaailmallisia – ne sopivat täydellisesti eri kankaisiin. Ainoa haittapuoli – keinotekoisuus, joka voi pettää luonnonmateriaalien kannattajia.
langasta tehty verho

Puuvillalankaan tuotteet näyttävät kevyeltä ja ilmalta

Kiinnitä huomiota! Ottaessasi ensimmäistä tutkintaa otat yhden tapin, neulo pieni näyte, pese, kuiva ja sileä etiketin ohjeiden mukaan. Testien jälkeen he päättävät ostaa tarvittavan määrän.

akryyli

Akryyli – todellinen ystävä kirkkaiden aksenttien ystäville keittiössä

Värin ja mallin valinta

Sisustuksen yleinen tyyli on avaintekijä, jolla tulevien neulotuotteiden ulkonäkö riippuu. Kansallisessa perinnössä on kehitetty käsitys neuloksista verhoista ja muista käsityötaidoista “isoäidin” perimäksi.

Luonnonmukaiset ja luonnolliset virkattu virkat näyttävät maan tyyliin, provansseihin tai klassiseen tyyliin. Tämä ei tarkoita sitä, että moderni muotoilu ei hyväksy neulottuja tarvikkeita.

Väriä valittaessa he noudattavat omaa mieltymystään ja vastaavat sisustusta:

 • Win-win-vaihtoehto on valkoinen. Päivittää yleistä ulkoasua, huone tulee tyylikkääksi ja kodikkaaksi samanaikaisesti.
 • Pääsisällä keittiössä. Antaa sisätilojen täydellisyyttä, sopusointuisesti rinnakkain aiemmin valittujen lisävarusteiden ja koriste-elementtien kanssa.
 • Kontrastivariantti. Kirkkaat neulotut verhot herättävät huomiota ja tulevat tärkeimmiksi tekijöiksi, jotka määrittävät tyylin. Mallista ja kuvioista riippuen heidät vaikuttavat rohkealla designilla ilman kylän motiiveja.
kukka kaari

Kirkas kukka-kaari palaa keittiön kesäyn milloin tahansa vuoden aikana

Malli on vaikeampi määritellä. Kokenut neulistaja voi helposti toteuttaa ikkunoiden ja keittiön ovien joukon pitkiä verhoja lisävarusteilla – lambrequin, elastinen nauha kankaan pitämiseksi.

avoin raja

Avoimet reunat pääkankaan verhojen sävyyn – loistava idea aloittelijoille

Alussa olevat neuletakit tekevät usein neulottuun reunuksen valmiiksi verholle ensimmäisenä työstään tai neulovat pienen verhon, esimerkiksi puolet ikkunasta. Virkkaa edeltävä kokemus auttaa päättämään suunnitelmista ja aikomuksista, opettaa sinua laskemaan vahvuuksia ja mahdollisuuksia.

Mallien joukossa ovat:

 • Pitkät neulotut verhot ikkunoissa ja sisätiloissa;
 • lyhyet neulotut verhot keittiölle harjoilla ja ilman;
 • neulotut lambrekiinit;
 • Verhot ikkuna-ikkunan kokoa tai sidoksen yksittäisiä osia;
 • neulottua reunusta tai reunusta tekstiiliverhoja.
neulottu verho

Pieni hämähäkinverkko – tyylikäs aksentti keittiön ikkunassa

hapsut

Pitkä haara luo turvallisuuden tunnetta ulkomaailmasta ja läpäisee täydellisesti päivänvalon

Kiinnitä huomiota! Ennen pääprosessin alkua, neuloa näyte, mittaa pituus ja leveys, pese ja rauta valmistajan suositusten mukaisesti. Sitten verrataan alkuperäisiä ja lopullisia parametreja. Vastaanotto auttaa määrittämään kudoksen kutistumisen tason ja laskemaan neulottujen verhojen mitat tarkasti.

Verhoiden kuvioiden valinta

Verkostossa ja erikoislehdissä on kuvattu valtava määrä kuvioita. Voit luoda oman tarinan ja sitoa ainutlaatuiset verhot. Tärkein kriteeri on keittiön yleinen tyyli. Ratkaisut voivat olla erilaisia:

 • Kopioi ornamentti. Universal on ei-sitova vaihtoehto, joka yhdistää harmonisesti koostumuksen, tyylikkyyden ja luovuuteen liittyvän epäjumattomuuden. Abstraktit neulottu kuvio, ihanat sydämet, kukat tai etniset motiivit ovat yhtä houkuttelevia.
 • Aiheverho. Oma kuvamateriaali on ihanteellinen vaihtoehto kodikas tunnelma keittiössä. Kuva voi olla yksivärinen tai värillinen, ja neulotut aiheet – pari hurmioituneita kissoja ja ikkunan peittäviä maisemia.
 • Verhojen kuvioitu pohja. Suuri ratkaisu lyhyisiin verhoihin. Neulotut harjat, kasvien motiivit, hyönteiset, kevyet hämähäkit, geometriset hahmot – on monia vaihtoehtoja, ja jokainen on hyvä omalla tavallaan.
 • Neulotut aukiot, joissa on runsaasti ilmaa. Ihanteellinen ikkunoille, jotka sijaitsevat pohjoisessa – vähemmän päivänvalon esteitä.
pitkä reuna

Koriste ja pitkät reunat – tyylikäs ratkaisu pieni keittiö

neulottua kuvaa

Metsä keittiössä milloin tahansa vuoden – neulottu kuva näyttää täydelliseltä

ilmaverhot

Lämpötila-ikkunoiden verhot

Kiinnitä huomiota! Tehokkaasti katsoa neulottuja harjoja kaarimaisen tyyppisten lyhyiden verhojen alaosassa. Vastaanotto on hyvä pieni keittiö. Massiiviset verhot peittävät tilaa, lyhentävät visuaalisesti ja pitkät reunukset luovat tunnelman keveyden ja täydellisyyden.

Lankamäärän laskeminen

Virkistysvalmistelujen yksi tärkeimmistä vaiheista on kierteiden laskenta. Ei ole vaikeaa ostaa muutamaa lisärunkoa, mutta paljon luonnollisia lankoja vaihtelee hieman eri tavoin. Taloudellinen elinkelpoisuus on myös tärkeä asia.

Suuria projekteja suunniteltaessa on kannattavampaa ostaa puolia, mutta puolia. Varmista, että langat on suunniteltu manuaaliseen neulontaan virkkimalla tai vain koneella. Valmistaja ilmoittaa yleensä, kuinka monta lankaa telaa tarvitaan jokaista 100 grammaa kohden.

Pituus vaihtelee 1500-1600 m: sta 500-700: een. Ohuempi lanka, sitä enemmän metriä grammoina. Tämä näkyy merkinnässä etiketissä – hieno lanka on aina suurempi kuin paksu.

lanka

Etiketti säilyy työn loppuun saakka – se osoittaa arvokkaita tietoja langasta ja eränumerosta

Jos useita kierteitä kierretään, numero on murto-osa. Nimitys 8/2 tulkitaan seuraavalla tavalla: langan 8 paksuus (8 m per gramma), nimittäjä 2 – lankojen määrä. Neuloa verhot virkkaa useammin lankaa yhteen lankaan.

Laskelmien yksinkertaistamiseksi toimi seuraavasti:

 • tee pieni näyte tiheillä ja herkillä elementeillä tai valmiilla kappaleilla;
 • laske näytteen pinta ja sitten neulotun tuotteen koko S;
 • liuotetaan fragmentti ja mitataan langan pituus;
 • muodostaa osan, jossa tunnetut määrät ovat näytteen S ja kokonaispinta-ala, pituus lanka, joka vaaditaan kontrollikappaleelle, ja tuntematon on lankaan kokonaispituus. Esimerkki: 10 neliömetriä. cm otti 8 m lankaa. Siksi 1000 neliömetriä. cm 800 m lankaa tarvitaan;
 • määritä alustavasti painon ja kuoren kehys.
kierre

Puuvillaiset puuvillaiset puvut istuvat ensimmäisessä pesussa – niin osta pari skeinsä varastossa

Kiinnitä huomiota! Kun lankaa pestään, erityisesti luonnonkuiduista, ilman synteettisiä aineita, menettää 5-10% painosta.

Neulomallit ja tekniikat

Yleisimmät virkkausmenetelmät perustuvat kahteen perusperiaatteeseen: ilmansilmukat yhdistetään eri tyyppisiin sarakkeisiin – virkkaa virkkaa ja virkkaa yhteen tai useampaan säikeeseen. Kaavioissa kuvataan kaikki kuvion osat ja tarvittava määrä elementtejä. Virkistustekniikat on myös erotettu toisistaan.

selkä

Perusteena on herkkuverkon luominen, joka koostuu yhdestä sarakkeesta, jossa on virkattu virkkuus ja kaksi ilmansilmukkaa. Kuviota varten solut täytetään kouristuksilla. Tuloksena on jäljitelmä pitsifiletti – neulottu silmäkoko, joka sekoittaa erilaisia ​​kuvioita. Kun virkataan kuvioita, luodaan verkon rinnalla vuorottelevat tyhjiä ja täytettyjä soluja.

pitsi

Fillet-pitsi – yksi ammattitaitoisten työntekijöiden suosituimmista menetelmistä

Laitteen kuvaus:

 • Suorakulmioiden luomiseksi koukku asetetaan sarakkeen yläosan keskelle;
 • niiden lukumäärä vastaa aina ilmasilmukoiden lukumäärää – solut ovat sileitä ilman vääristymiä;
 • kun virkkaamalla useita peräkkäisiä täytettyjä soluja kahden kahden palkin väliin, on yhteinen (keski). Jos piirin kussakin solussa on kolme palkkia, seuraavissa kahdessa solussa ei ole kuutta mutta viisi elementtiä;
 • kun pylväitä kiinnitetään edellisen rivin ilmasilmukoiden kaaren alle, solut muodostetaan porrastetusti – “ranskankielinen ruudukko” saadaan;
 • neulotaan pitkittäis- ja poikittaissuunnassa – piirit toimivat oppaana.

Yksityiskohtainen kuvaus videopeleissä:

ohjelma

Järjestelmissä täytetyt solut muodostavat koostumuksen, joka on helposti nähtävissä

Brugge

Brugge neulottu pitsi on monimutkainen tekniikka. Kuitenkin lopputulos on vaivan arvoinen – kauniit neulotut koristeet saadaan. Sopii erinomaisesti kudoksen neulottujen rajaviiltojen tai verhon pohjan täydentämiseen, joka on tehty muulla tekniikalla.

Työ alkaa punoksella, joka yhdistetään sitten koostumukseen virtojen avulla ilman virkkaa tai puoli saraketta. Riippuen koostumuksesta, aukot täytetään ilman silmukoilla prosessin aikana tai sen jälkeen.

pitsi

Ultra-pitsi pitsi antaa kosketus yksivärisestä kankaasta

Bruges-virkkaus on vaihtoehto Vologdan pitsiä varten, johon tarvitaan erikoislaitteita ja puolia. Neuleet eivät ole mitenkään huonompia helppouden ja armon, mutta ideat ovat rajaton.

Yksityiskohtainen kuvaus videosta:

Ominaisuuksiin kuuluu:

 • pitsi voi olla täysin sidottu punoskuvioilla;
 • herkän ja tiheän parittelun fragmenttien yhdistelmä;
 • liitoselementteinä käytetään floristisia koostumuksia ja geometrisia kuvioita (rhombit, neliöt);
 • Välttämättömät tiivisteet koukun mutkissa, taivutuksen sisäpuolella suorittavat puolet pylväät ja ulkopuolelta – sarakkeet virkkaamalla.

Brugge-pitsi soveltuu useiden värejä sisältävien neulostekojen luomiseen, ja järjestelyjen avulla voit yhdistää eri muodot ja kuviot yhteen.

ohjelma

Bryug-pitsien peruskuvion malli

pitsi

Esimerkki pitsien eri osien liittämisestä. Fragmentit myös ommellaan tavanomaisen neulan kanssa

irlantilainen

Irlannin neulottu pitsi on kaunis ja hienostunut tekniikka. Esityksen onnistuminen perustuu kahden säännön noudattamiseen – hyvin harkittuun malliin ja koostumukseen. Tulevaisuuden komponentit neulotaan erikseen, sitten osat liitetään yhteen.

väriyhdistelmä

Tekniikan etuna – helppo värien yhdistelmä

Aloittelijoille on tärkeää luottaa yksityiskohtaisiin järjestelmiin, sillä jopa sellaiset ilmeiset ystävät kuin kukka ja lehti eivät voi olla ystäviä toistensa kanssa. Mestarit tarkkailevat selvästi elementtien suhteellisuutta ja osuuksia eivätkä häiritse järjestelmää.

Tekniikan kuvaus (esimerkkinä neulonta kukka, jossa on 5 terälehteä):

 1. Neulominen alkaa ytimen käämityksestä pyöreän esineen pienellä halkaisijalla (koukku kahva, lyijykynä). Tee noin 16 kierrosta.
 2. Rengas poistetaan pohjasta, venyttää koukun läpi kaikki kierteet ja sitoo sydämen 20 silmukoilla. Lisätilavuuden saavuttamiseksi substraatti neulotaan kahdesti.
 3. Lankojen poistopisteessä on 6 ilmansilmukkaa rekonstruoimalla ja muodostettu takki, joka kulkee yhden silmukan läpi ytimen halkaisijan läpi.
 4. Siirrä koukku seuraavan silmukan läpi ja neuloa kolonnia yhdellä yläsyvyllä.
 5. Tee 4-5 nacsia ja pidä koukku kiinni. Se näyttää olevan taivutettu sarake terälehden sisällä.
 6. Toista vaiheet 4-6, kunnes koko ympyrä kulkee. Tämän seurauksena kukka muodostuu viidestä terälehdestä.
 7. “Vedä” terälehtiä vuorotellen yksi puoli kuori ilman virkkaa ja 6 puolipylväästä mansettia seuraavalla ryhmällä;
 8. Kukin ryhmä on kiinnitetty teräksen yläosan keskelle.
 9. Liitoslenkki on sidottu pohjaan terälehtien välillä.
 10. Toista vaiheet 8-10, kunnes kaikki terälehdet ovat sidottuja.
 11. Leikkaa ja kiinnitä lanka.

Vaiheittainen videomasteriluokka:

fileetti

Tyylikäs fileettihuppari irlantilaisella pitsillä

Kiinnitä huomiota! Valmiit yksityiskohdat asetetaan päälle esiteltyjä punosfilmiä, ranskaksi
tai koriste-silmäkoko.

luudanvarsi

Brumstickä pidetään oikeutetusti eksoottisena tekniikkana. Hänen kotimaansa on Perua. Tavanomainen nimi syntyi Euroopassa ja käännettynä englanniksi tarkoittaa “keppiä merisuojasta”. Taskun rooli suoritetaan paksulla neulomalla, johon jouset kierretään.

Luudanvarsi sisältää ilmaa, pylväät, ilman sc tai sc ja erityinen elementti – pitkänomainen silmukoita, jotka luoda ainutlaatuinen monivärinen tai yksivärinen piirustuksiin.

fotourok

Valokuvakehys

ohjelma

Neulomallit

kuviot

Valmis kuviot

Laitteen kuvaus:

 • valitaan ilmasilmukan ketju kuvassa ilmoitetulla määrällä;
 • tehdä sarake sarakkeita ilman virkkaa;
 • kustakin piirrä pitkä silmukka ja laita paksu neula tai viivain;
 • poista muutamia silmukoita järjestelmän mukaan ja sitota niihin 5 saraketta ilman virkkaa. Vastaanotto toistetaan vaaditun määrän kertoja.

Silmukoiden, sarakkeiden ja liitoselementtien määrä voi vaihdella – tämä johtaa erilaisiin neulottuihin kuviin. Saranoilla saranat muodostavat kankaan alareunan tai sivupinnan.

Yksityiskohtainen video-oppitunti:

luudanvarsi

Brumstick on varsin suuri tiheys

Kiinnitä huomiota! Virkattu verhot tehdään usein sekalaisissa tekniikoissa. Brugge-pitsi täydentää täydellisesti lantionkiinnityksen hillittyä geometriaa. Ristikko on erinomainen irlantilaisen pitsin koostumuksen koristelemiseksi.

Vaiheittaiset ohjeet verhojen ompeluun

Verhot, virkkaa tai neulepuikot, luoda kodin viihtyvyyteen, kauniita kuvioita kaavioiden ja askel askeleelta prosessin kuvaus löytyy verkosta tai lehdissä kätevä ihmisille. Laajamittaisen hankkeen suunnittelussa jokainen vaihe on ajateltu – tämä nopeuttaa prosessia.

neuloa virkkaa

Tyylikkäästi katsoa neulottuja verhoita keittiöikkunan kokoon. Graceful ja ilmava, he eivät vaadi räystään ripustettavaksi, he helposti nousevat ylös ja alas. Vaiheittaiset ohjeet ja järjestelyt verhojen neulomiseen silmukoilla:

hyödyntämällä kaihtimet

Järjestelmät on suunniteltu tuotteelle, jonka koko on 40 cm 120 cm. Keittiössä on normaalikokoinen ikkuna

Tarvitset:

 • puuvillalangasta nopeudella 400 m / 50 g – verholle jää noin 300 m;
 • neulonta suoritetaan koukulla nro 1;
 • Kiinnitys messinki renkaita tarvitaan – 6 kutakin verho.

Kuvaus:

 • Verhon laskettu leveys on 60 solua. Neulominen alkaa sarjalla 180 ilmasilmukkaa ja 4 nostosilmukkaa;
 • sitten neulo mallin mukaisesti vuorotellen tyhjiä ja täytettyjä soluja alla olevan kuvan mukaisesti;
 • verhon korkeus – 181 riviä;
 • Ennen kokoonpanoa verhot pestään, suoritetaan, jäähdytetään ja hiotaan hieman.
 • ompelurenkaiden yläreunaan.

Yksityiskohtaiset kaaviot jokaisesta osasta ja yksityiskohtainen kuvaus ensimmäisen rivin neulosta:

ohjelma

Verhojen malli

Kiinnitä huomiota! Piirustuksessa valkoinen osoittaa tyhjiä neliöitä, harmaatäytteiset solut. Kissojen ääriviivat muodostuvat ruudukosta, joka antaa keittiölle koostumuksen täydelliseksi ilmaksi.

Neulomme neulepuikoilla

Puhu ei ole tällainen yhteinen työkalu neulotuille verhoille kuin koukku, vaikka tällä menetelmällä neuloksella on runsaasti avoimia kuvioita. Olennaista eroa – kun neulomalla neulomalla neulotaan villalankaa, luonnollista tai synteettikuitujen lisäaineita.

Neulottujen neulojen verhot ovat pehmeitä ja kodikkaita. Se ei ole juuri kesävaihtoehto, vaan idea kylmäkaudelle.

verhot

Yhdestä tällaisesta neulepuseroidusta verhosta lämpimänä

Tarvitset:

 • lanka (70% mohair, 30% silkkiä) tiheydellä 210 m / 25 g oliiviöljyä;
 • arvioitu määrä on 250 g;
 • puhuja nro 6,5 (2 kpl);
 • koukku numero 6.

Valmiin tuotteen koko on 165 cm x 285 cm, neulottuvuus on 13,5 silmukkaa x 14 riviä = 10 x 10 cm.

Kuten minkä tahansa tuotteen kiinnittämisessä, etu-, takaosa ja saranat vaihtelevat, kuten kaaviossa esitetään:

purl-silmukoita

Väärät silmukat ja rannekkeet

Kuvaus:

 • poimi 223 silmukkaa ja neulo yksi pursarisarja, jonka silmukat ovat;
 • neulo 10 rapporttia pitsirakenteella järjestelmän mukaan;
 • 128 cm: n etäisyydellä ensimmäisestä rivistä alkaa nollata aukko kuvio – 1, 4 ja 10 rapport suoritetaan etupinnalla;
 • Vaihtoehtoisessa toistoja seuraavasti: 2 toista neuloa 8 minuuttia, ja sen jälkeen joka toinen rapport = 6 minuuttia ja 11 minuuttia, 2 minuuttia, 3 minuuttia, 9 minuuttia ja 5 minuuttia – edessä ommel;
 • 7 lisää rapports tehdään vielä kaksi, sitten kaikki jäljellä olevat silmukat korkeus 29 cm kasvopinta ja vapaasti suljettu;
 • pitkät sivut ja virkattu virkku – 1 rivi pylväs ilman virkkaa ja 1 rivi “askel askeleelta”;
 • verhon yläreuna käännetään väärälle puolelle 15 cm ja ommellaan;
 • 10 cm: n etäisyydellä kaistaleen reunasta toinen rivi ja saada kaksi kulisksia.

Kiinnitä huomiota! Valmis tuote kostutetaan, venytetään kokoon, vältetään vääristymät ja jätetään kuivumaan kokonaan.

kappa

Lambrequin neulottujen neulojen kanssa (kuvat 2 ja 3) ei ole mitenkään huonompi kuin pitsirakenteet (kuvio 1)

Miten ja mihin puhaltaa

Kun luovutusprosessi on valmis, syntyy käytännön kysymys lopputuotteen sijainnista. On enemmän vaihtoehtoja kuin voi näyttää:

 • oviverho, joka on koristeltu verholla, luo ilmapiirin yksityiselämään – keittiö muuttuu viihtyisaksi kulmaksi, jota et halua lähteä;
 • Keittiö-ikkuna on yleisin tavoite fantasioiden soveltamiseen;
 • koristele verhojen sukkanauhat ja sukkanauhat – elementti on viimeinen aksentti, joka täydentää ikkunan tai oven suunnittelua;
 • Avoimet hyllyt keittiössä voidaan sulkea neuletuilla verhoilla – saat harmonisen sarjan;
 • esiliina levylle näyttäisi silminnähtävästi liitettyinä kädet avoimella tapilla.
käytännöllinen sisustus

Kaunis ja käytännöllinen sisustus

ovi kansi

Alkuperäinen ratkaisu ikkunointiin tai ovijontamiseen

Luovuuden tilaa tarjoavat myös verhoilun tavat:

 • erilaisten kokoonpanojen reunukset;
 • jouset, joissa renkaat;
 • kiinnitys suoraan ikkunan runkoon tai erilliset sidontaosat.
avoin ovi

Avoin ovi – kaunis keittiö. Pääasia on kestää kehys

Muista tarkistaa rakenteen lujuus ennen kuin lopetat tuotteen. Lattian verhojen paino voi nousta 2-3 kg riippuen neulastyypistä ja langan paksuudesta.

poimii

Sulkimet verhoille – söpö tyylikäs aksentti sisätiloissa

Siksi luovia suunnitelmia tulisi koordinoida ammattilaisten kanssa, jotka osaavat perusteellisesti yhdistää ja ripustaa unelmaverhon.

decor

Leave a comment