Lyhyt verhot keittiölle – trendikäs ja käytännöllinen sisustus – banking-on-green.com

Lyhyt verhot keittiölle – trendikäs ja käytännöllinen sisustus

Lyhyt verhot keittiölle – trendikäs ja käytännöllinen sisustus

Keittiö – paikka, jossa on erityinen mikroilmasto. Täällä esiintyy usein lämpötilan muutoksia, korkeaa kosteutta ja “saostumista” talletusten tai savujen muodossa rasvahiukkasten kanssa. Tekstiilien tärkein vaatimus on käytännöllisyys ja helppo huolto. Siksi keittiön lyhyet verhot vaihtelevat aina johtavien asennoissa ikkunamallin valinnassa, koska huoneen suunnittelusta riippumatta voit valita mallin jokaiselle värivaihtoehdolle ja sisustusteemalle. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti esimerkkejä lyhyiden verhojen tyyppien kuvilla ja kannattaa ostaa valmiin tuotteen – ehkä on helppo ommella itse?

Edut lyhyistä verhoista keittiön sisustuksessa

Keittiön ikkunaverhot on suunniteltu olemaan niin paljon suojaamaan valolta ja ulkomaisilta näkymiltä, ​​kuinka paljon mukavuutta sisätiloihin. Mutta ne eivät saisi häiritä ruoanvalmistusmenetelmää, luoda tulipalovaarallisia tilanteita ja lisätä vaivaa talonmieheelle puhdistamalla ja puhdistamalla. Lyhyet, tarkat verhot selviytyvät tästä tehtävästä 100%: iin.

verhot keittiössä

Tyypit keittiön verhot

Useita syitä koristella keittiön lyhyet verhot:

 • Jätä lähestymistapa ikkunaan vapaalle ja pääsy ikkunaluukkuun, vaikka se olisi kiinni.
 • Anna sisätilat helposti ja visuaalisesti lisää huoneen äänenvoimakkuutta.
 • Älä häiritse ruokailu- tai työskentelyalueen järjestelyä keittiön ikkunan lähellä.
 • Salli kokeilla kirkkaita värejä – pieni alue lyhyt verhot keittiössä aiheuttaa visuaalista väsymystä eikä vaivaa, kuten pitkät verhot kyllästyneitä sävyjä.
 • Erinomainen ikkunoiden suurien ikkunoiden koristeluun.
verho

Kuva osoittaa selvästi, että verhojen hyvin valittu pituus ja toisella puolella oleva sijainti jättävät avoimen pääsyn parvekkeelle

 • Älä häiritse ilmaa.
 • Hoito on paljon helpompaa – pieni verho on helppo pestä, rauta ja roikkua yksin.

Huomautus! Jos lautanen sijaitsee ikkunan vieressä, yksittäinen lambrequin tai lyhyt tiheä verho, joka kiinnittyy kehykseen, välttää sytytysvaaran vedossa.

kaihtimet

Keittiön ikkunan molemmin puolin olevat verhot

Suositut keittiön verhotyypit

Lyhyt verhot keittiölle – käsite on melko epämääräinen, koska niiden pituutta ei säädellä tietyillä standardeilla. Se voi olla verhot ikkunoiden ikkunaan, keskelle, kolmasosaan ikkunasta ja jopa kapeasta lambrequinin nauhasta, joka on 30-50 cm leveä. Siksi harkitse useita malleja, joiden pituutta voidaan helposti säätää harkintansa mukaan.

TOP-5 suosituimmista vaihtoehdoista keittiön ikkunan sisustukseen:

 1. Roman – läpinäkymätön kangas, joka, tarvittaessa, on herättänyt, tucking kangas suuri skladkami.Mogut liitteenä lehteä kohti, ja koko aukon, on varustettu käsikäyttöisellä tai sähkömotorinen mekanismi (jälkimmäinen on erityisen tärkeää korkea tai kattoikkunat). Nämä verhot voi ostaa valmiina tai tehdä rukami.Esli valita oikea kangas, Rimko täydellisesti sovi mihinkään sisustus, maasta toiseen huipputekniikan – tukeakseen tehdä valokuvan lyhyt verhot keittiössä, sisustettu eri tyylejä.
sokea

Roomalaiset kaihtimet

romaaniset kaihtimet

Roomalaiset kaihtimet modernissa keittiössä

nosto-kaihtimet

Nostomallit vintage sisustuksessa

kukka koristeena

Tekstiilit, joissa kukkakoristeet koristelevat klassista ruokaa

 1. Ranskalaiset ja itävaltalaiset – rehevä verhot ikkunoiden kynnykselle tai ikkunan keskelle, koristeltu puolipyöreillä taittuvilla, julisteilla, tuovat keittiöön ylellisyyttä ja romantiikkaa. Heidän on helppo valita sopiva sisustustyyli – helmet, vatsat, leikkisä keilat, luuserit, lambrequin chillillä tai svagamilla. Kankaat voidaan nostaa säätöjohdolla köysien ja renkaiden avulla tai staattisella.
sokea

Itävallan ja ranskan välisten malleiden ero – festivaalien määrässä

 1. Rolls – “kotona” kaihtimien tulkinta, jonka avulla voit kätkeä keittiön yliluottamattomasta tai ulkomaisesta näkökulmasta, mutta älä käännä tilaa toimistoon. Niiden muotoilu on äärimmäisen yksinkertainen: kankaan kangas valitaan ikkunan tai koko aukon koon mukaan, ja kun johto venytetään, se kääritään alhaalta ommeltuun pidikkeeseen tai painomateriaaliin. Haluttaessa rullakaihtimia voidaan täydentää ilmavalla tulleilla, jotka on sijoitettu toiselle puolelle, liukuvat verhot tai lambrequins.

Valokuvien tulostusmallit voivat tulla kirkkaan aksentti keittiön sisätiloihin:

valokuvien tulostaminen

Valokuvien tulostusmallit

verhot

Rullaverhot

Huomautus! Jos rullaverhot näyttävät liian yksinkertaisilta ja tylsiltä, ​​kiinnitä huomiota englantilaisiin verhoihin, joissa kangas on upotettu pystysuorilla naruilla tai palmikoilla ommeltu.

kaihtimet

Rullaverhot voidaan helposti kääntää englanniksi nauhoilla tai verholla

 1. Verhot – läpikuultava kangas, joka voi koostua yhdestä kankaasta tai useammasta kankaasta. Ne voivat liikkua toisistaan ​​molemmin puolin ikkunaa tai muodostaa kauniita taitoksia jousien, poikien tai muiden koristeellisten koristeiden avulla. Tällaisten verhojen kangas ja värit voidaan valita millä tahansa sisustustyylillä, ja niiden pääasiallinen etu on niiden ilmasto ja tilavuus, jotka ne kiinnittävät pieneen huoneeseen.

Lyhyt keittiön verhot, joita kutsumme tulleiksi tai netiksi, ovat samat verhot.

verhot

Kuvassa kauniit kolmikerroksiset kerrokselliset verhot

 1. Verhot kahvila -A loistava valinta ikkunat jossa ikkunalaudalle käytetään jatkeeksi ruokailutilassa tai työpöydällä. Klassiset mallit vaativat kiinnittymistä kahdella kehyksellä – kehyksen yläpuolella ja keskellä. Mutta voit valita erilaisia ​​yhdistelmiä oman, kuten jättää vain lyhyen frill yläreunassa verho keskellä jokaisen lehden ja sitoa keskellä kankaalle muodossa hiekan chasov.Takie lyhyet verhot ovat ihanteellisia koristeluun pieniin keittiöihin, jossa vuoksi jokaisen sentin vapaata tilaa.
kaihtimet

Verhot-kahvila kirkkailla tekstiilisilmukoilla

Huomautus! Voit yhdistää erilaiset lyhyet verhot keittiölle luomaan oman ainutlaatuisen sisustuksen.

Valokuvien esimerkkejä useiden erilaisten verhojen yhdistelmistä yhdellä ikkunalla:

kk14
kk15
kk16

Kuinka valita lyhyt verhot keittiölle

Keittiön ikkunan kauniiseen koristeluun ei riitä valita sopivaa verhoja, käytännöllisiä ja tyylikkäitä vivahteita, jotka on otettava huomioon ennen kuin ostavat kangasta tai valmiita tuotteita. Siksi analysoimme yksityiskohtaisesti “kolme valaat” tekstiilien sisustuksesta – materiaalista, tyylistä ja väreistä.

Verhojen materiaali

Keittiön kangas valitaan paitsi sopivan värimallin pohjalta, myös riippuen huoneen valaistustasosta. Etelä- ja itä-ikkunoissa tiheät tekstiilit ovat hyödyllisiä, ja pohjois- tai länsipuolen tarpeeksi ja läpikuultavia draiveria (jos huoneisto ei ole ensimmäisessä kerroksessa eikä “näytä” toisessa talossa).

sokea

Tumma verho

Aurinko- keittiöille on parempi valita tiukat ja tummat verhot, joita voidaan tarvittaessa nostaa tai siirtää erilleen.

Periaatteessa keittiön ompeluverhot voidaan tehdä mistä tahansa kankaasta, jopa luonnollisesta silkistä tai ylellisestä samettista. Mutta käytännöllisyyden vuoksi sinun on asetettava etusijalle tekstiilit, jotka ilman ulkoasun menetystä voivat siirtää keittiön mikroilmaston kaikki värit ja eivät vaikeuta emännän elämää erityisvaatimuksilla.

Siksi keittiön optimaalinen ratkaisu voi olla mikä tahansa seuraavista materiaaleista:

 • Talousarvion vaihtoehto – nailon-, organza-, verkko- ja muut synteettiset kankaat kauneudenhoidoissa eivät ole huonompia kuin luonnontekstiilit, mutta niitä on helpompi hoitaa.
 • Ilmaverhoille – tulle, sifonki tai huntu. Sekoitetut kankaat lisäämällä tekokuitua eivät käytännössä rypäytä ja tehokkaasti peittävät keittiön ikkunaa upeilla taitteilla.
 • Luonnonvalmisteiset tuulettimet voivat valita puuvillaa, puuvillaa, pellavaa tai satiinia – ne ovat melko vaatimattomia ja näyttävät hyviltä lyhyistä keittiön verhoista tai nostoverhoista.

Huomautus! Keittiöikkunan ainutlaatuiseen muotoiluun ei ole lainkaan tarvetta ostaa kalliita tekstiilejä, on parempi käsitellä käytännöllistä materiaalia ja näyttää omaperäisyys koristeellisten elementtien leikkauksessa ja epätavallisessa valinnassa.

Alkuperäisen sisustuksen valokuvan ideat:

kk18
KK19
kk20

Eri teemojen sisustustyyli

Keittiön verhojen valinta on tärkeää ottaa huomioon niiden tyylin ominaisuudet, joita varten ne on tarkoitettu, koska tekstiileillä on paljon mahdollisuuksia korostaa sisätilojen teemaa.

Keittiön lyhyiden verhojen suunnittelu voidaan ehdollisesti jakaa kolmeen pääryhmään:

 1. Klassiset mallit – se voi olla kauniita verhoita, kiharaa verhoja, joissa on julisteita ja taitteita, laakoniset verhot ja jopa verhot koukuilla, renkailla tai silmukoilla. Pituus riippuu huoneen koosta. Tietenkin tilaville sisätiloille, joita pidetään parhaimpana vaihtoehtona historiallisille tyyleille, on parempi valita “lattialle” verhot, mutta erittäin mukava ulkonäkö ja ilmatyynyt, joissa on monimutkaiset taittot, pituus ikkunalaudalle.
Itävallan verho

Itävallan verhot dzhabolla ja verholla, toisella puolella

tulle arch

Tulle kaari on upea lambrequin

 1. Perinteiset – Lyhyt keittiön verhot rustiikkityyliin ja kaikki sen tulkintoja (Maa, Provence, maalaismainen, jne) soveltuvat niin pienille kodikas keittiö ja tilavia huoneita, yhdistettynä ruokailutila. Suosituimmista malleista – kahvila verhot, liukuva verho ikkunalaudalle, täydennettynä reunusverhot, röyhelöitä, röyhelöitä, tekstiili- silmukoita ja sukkanauhat. Kankaita käytetään pääasiassa väreissä – häkissä, herneissä, kukka-arkussa.
verhot

Voit luoda mukavuutta, voit yhdistää “kylä” verhot kangas kaihtimet

kaihtimet

Kahvilan tyyliin sopivat verhot ovat parempia valita kiinnittämällä jokaiselle lehdelle, jotta ikkuna avautuu helposti

 1. Moderni-useimmiten se on rulla- tai roomalainen verhot, jotka helposti nousevat ylös ja tarvittaessa peittävät huoneen täydellisesti uteliailta silmiltä tai liialliselta valaistukselta. Hyvä keittiön tai studiohuoneen vaihtoehto on japanilaisten mallien liukuminen – niitä voidaan käyttää paitsi ikkunoiden, myös sisäisten osioiden vyöhykkeen tilaan. Nykyaikaiseen kaupunkityyliin sopivaa ratkaisua voidaan kutsua verhoiksi silmänräpäyksillä, ja vaihtoehdot voivat olla hyvin erilaiset – lyhyistä verhoista verhoihin, joissa on selkeästi kohdistetut taitokset.
verhot

Roomalaiset verhot kaupungin tyyliin

paneeli keittiössä

Japanilaiset tekstiilipaneelit keittiössä

verhot

Lyhyt verho, jossa yhdellä puolella olevat silmukat

Väri, kuvio ja sisustuselementit

Valittaessa värit verhot, sekä lyhyellä että pitkällä, yleensä ohjaa sopivalla yhdistelmällä sävyjä tapetit, tekstiilit on oltava joko tummemmaksi tai vaaleammaksi, mutta ei sulaudu seiniä. Yleisversio on neutraaleja valkoisia verhoita ja kahvin värejä maidon kanssa. Suosituimpiin kuuluvat: oranssi, marja, ruohonvihreä ja keltainen lyhyet verhot kyllästetyillä mehukkaisilla väreillä.

kangas

Väripeitteet voivat olla samassa mittakaavassa seinien koristelussa, mutta muutamia sävyjä kirkkaampia

rullakaihtimet

Tehokas yhdistelmä oranssi silmäkoko, jossa valkoiset rullakaihtimet ja lasihelmien koriste

Voit ottaa “liittoutuneina” ja muita sisustuselementtejä – keittiön esiliinaa, koriste-osiota, huonekaluja, kirkkaita ruokia ja kodinkoneita. Jos on vaikea valita yhtä väriä tai sisustuksessa, on jo paljon tyydyttyneitä värejä (esimerkiksi valokuvataulua julkisivuihin tai työseinään), valitse yleinen vaihtoehto – meijeri- tai valkoiset lyhyet verhot.

Huomautus! Tekstiili voi olla paitsi yhtenäinen aivohalvaus, myös itsenäinen aksentti. Tässä tapauksessa verhojen väri valitaan kirkkaalla varjostimella, kopioimalla ne muilla kankaiden lisävarusteilla – pöytäliinoilla, tyynyillä, pyyhkeillä, lautasliinoilla, huonekalujen peitteillä.    

keittiö

Kirkkaat tekstiilit aksentteja beigen keittiössä

Mutta kuva voi olla yhtä neutraali (kukka-aiheisia tai geometrisia tulosteita) ja korostaa tyylin teemaa. Esimerkiksi moderni sisustus hengessä korkean teknologian tekno tai se voi olla musta-valkoinen kuvia panoraamanäkymät pilvenpiirtäjiä, valtateitä tai abstraktioita kanssa mekanismien yksityiskohdista, ja sen maan tai Provence – kukat, pastoraalinen kuvia tai solu.

kaihtimet

Keittiön ikkunan koristelu ranskalaisen tyylin tyyliin

Tärkeää! Jos seinät on peitetty taustakuvioilla, verhoja on parempi valita mustavalkoina ja yksivärinen viimeistely voidaan laimentaa ristikkäin koristeet.

Lyhyt verhot keittiölle omilla käsillään

Tänään ei ole vaikeaa ostaa valmiita lyhyitä verhoja minkäänlaisia ​​ja värisävyjä. Mutta käsintehtyjen tuotteiden fanit voivat koristella keittiötä ja omilla ommelluilla verhoillaan. Ja jos sinulla on ompelukone, voit tehdä tällaisen työn vain pari tuntia ja “tappaa” kaksi lintua yhdellä kerralla kerralla – säästä rahaa ja täydentää sisustusta ainutlaatuisella lisävarusteella. Katsotaan siis tarkemmin, miten ommella lyhyet keittiön verhot ommellaan.

Kuinka laskea verhojen kankaan määrä?

Jotta verho voisi lähestyä ikkunan aukkoa, on tärkeää tehdä oikeat mittaukset mallin vetämiseksi ja tarvittavan materiaalin laskemiseksi. Tätä varten sinun on määritettävä rakennustyyppi (nosto, liukuva, staattinen) ja sen pituus.

Valokuvan esimerkkejä valmiista kuvioista:

ohjelma

Kuvio

kuvio

kuvio

Vihje! Lyhyiden keittiön verhojen vakiopituus on ikkunapylvään yläpuolella (plus / miinus 15-20 cm). Mutta jos ikkunatilaa käytetään työpinta-alustana tai ruokapöydässä, on parempi rajoittaa kapea lambrequin, rulla tai roomalainen verho kiinnittämällä kehys.

Halutun kudosmäärän laskemiseksi voit käyttää seuraavaa algoritmia:

 • Pituus = etäisyys reunusta ikkunaan (tai muuhun maamerkkiin) ja marginaali helmille vähintään 15 cm.
 • Leveys = kehyksen pituus kerrottuna kokoonpanokertoimella, joka riippuu taitosten kuohkeudesta ja kankaan kiinnitystyypistä.
kokoonpano

Kokoonpanokerroin erilaisille kiinnittimille

Tärkeää! Materiaalin pituuden laskemiseksi sinun täytyy tietää kangaslankaan leveys ja se voi olla erilainen – 80 cm – 2 metriä tai enemmän. Sitten tehtyjen mittausten leveys jaetaan rullan leveydellä ja kerrotaan saadun nauhan lukumäärän verhojen pituudella.

Vaiheittainen ohjeet videon tekemisestä

Jos haluat tehdä lyhyitä keittiöverhoja omiin käsiisi, leikkaat kankaan kaistaleiksi ja ompele ne yhteen – on ikkuna avautuva kangas, joka avautuu koko matkan. Roll, Roman, Itävallan ja muun tyyppisiä nostoväriä voit jättää koko, liukuvat verhot – leikattu kahteen (tai enemmän) kappaletta.

Vihje! Kudoksen tasaisen leikkaamisen ansiosta maamerkki auttaa – pituussuuntaista lankaa, joka työnnetään ohuella neulalla.

Sitten jatkamme askel askeleelta:

 1. Kehä kankaan (paitsi yläreunan), kaksinkertainen-taivuta kangas 1-1,5 cm, kiinnitä tapeilla tai harjaa käsin taivuttaa rautaa rauta, sitten tehdä tasainen koneen linja. Alareunan lisäksi voit kiinnittää koristeellisia beikaa kiinnittämällä sen ylikuulakkeeseen, vastakkaiseen reunaan tai ristikkoon.
sisustusverhot

Voit koristella reunat pitsiä tai ruoteja

 1. Nyt sinun on käsiteltävä yläreunaa, ja tämä riippuu siitä, miten tuleva verho on kiinnitetty kehykseen. Helpoin vaihtoehto on ommella erityinen nauha-nauha, jonka voit ostaa rautakaupasta. Tätä varten hem on ensin taivutettu nauhan leveydelle ja sitten palmun leikkaus ommellaan. Sen jälkeen kangas tasoitetaan rungon pituutta pitkin kiristysjohdon avulla ja ripustetaan koukkuihin kiinteille silmukoille. Jäljellä on kiinnitettävä nouto tai magneettinauha – ja verhot yhdeltä puolelta keittiössä ovat valmiina!
punos

Nauha on ommeltu vain verhon väärälle puolelle

 1. Jos haluat verho sirkkoja, sinun täytyy tehdä korkeintaan 5 cm päähän yläreunasta ja vymeryat renkaiden välinen etäisyys, koosta riippuen prässi (syvien – 20 cm, keskipitkän – 15-18 cm). Sitten sinun täytyy liittää kuuma rauta erityisellä silmänauhalla, joka antaa taitteiden jäykkyyden ja saman muodon, ompele mutka ja leikkaa pyöreät reiät renkaiden alle. On edelleen kiinnitettävä kummankin puolen reikiä, kiinnitettävä erityisellä salpalla ja kiinnitettävä verho ristinpalkkiin.
reikä

Reikiä mitataan renkaiden sisähalkaisijalla

Video-ohjeet: verhot ilman ompelukoneita

Mestariluokka jalosteille ja kiinnitysverhojen nauhat:

Kuva lyhyt verhot keittiön ikkunasta

Jos päätät korjauksen tai haluat päivittää sisustuksen ja korvaa keittiön verhot tyylikkäillä lyhyillä verhoilla, ei ole tarpeetonta tutustua vuoden 2017 nykyisiin suuntauksiin:

 1. Yksikerroksiset mallit – modernit suunnittelijat puoltavat lyhytaikaisuutta ja yksinkertaisuutta, joten ihanteellinen vaihtoehto muodikkaalle keittiölle on yksi verho. Tämä voi olla roomalainen verhot, kangas kaihtimet, lyhyt lambrequin, läpikuultava verho ikkunaluukkuun. Tärkeintä ei ole yhdistää vaihtoehtoja periaatteen “tulle plus verhot plus monikerroksinen lambrequin.”
kk38
kk39
kk40
KL1
KL2
KL3
 1. Jos valitset monimutkainen rakenne, suunnittelu 2017 parhaiten yhdistelmän tiiviiksi rulliksi tai Roman malleja läpinäkyvä verho työntää sivuun tai liukuva verhot yksinkertainen leikkaus – Tämä ratkaisu mahdollistaa voittamaan ero kuvioita ja värejä.
kk41
kk42
kk43
 1. Luonnolliset värit – kaiken luonnolliset muodot kulkevat edelleen talojemme sisätilojen läpi, joten vuonna 2017 verho on vihreä, keltainen, ruskea ja sininen. Eniten trendikkäitä sävyjä ovat turkoosi, meri-vihreä ja ruohonvihreä.
valokuvatulostus

Lyhyt vihreät verhot valokuvatulostuksella

romaaniset kaihtimet

Sininen Roman Blinds kukka koristeena

 1. Kirkkaat kuvat – vuonna 2017 monokromien vastustajille suunnittelijat tarjoavat sisustustekstiilejä luonnollisilla kuvilla – kukkakoristeet, erilaiset maisemakuvat, “eläin” -teokset. Älä menetä suosiota geometrisia, etnisiä koristeita, raitoja.
KL4
KL5
kl6
 1. Sormukset ja silmukat – verhojen kiinnikkeet, tiukkojen taittojen muodostaminen ja suorat linjat tulevat tyylikkääksi sisustukseksi modernin keittiön herkkuihin.
kaihtimet

Sormukset ja silmukat – verhojen kiinnikkeet

kaihtimet

Kiinnitys verhoihin

Jos et noudata muotia ja haluat valita yleisen värin ja lyhyiden verhojen mallin keittiössä, suosittelemme turvallisesti yksinkertaisia ​​viivoja ja kevyitä lumivalkoisia kankaita. Tämä klassinen vaihtoehto pysyy aina trendinä, antaa sisätilojen sisustuksen ja visuaalisesti laajentaa tilaa. Ompele lyhyt yksinkertainen leikkaus omiin käsiisi, mutta jos haluat koristella keittiön ikkunaa monimutkaisella mallilla – on parasta antaa masterin valmistus studiosta.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org