Kuinka valita täydelliset verhot ja verhot keittiöön, jossa on parvekkeelta ovi – modernit design-vaihtoehdot – banking-on-green.com

Kuinka valita täydelliset verhot ja verhot keittiöön, jossa on parvekkeelta ovi – modernit design-vaihtoehdot

Kuinka valita täydelliset verhot ja verhot keittiöön, jossa on parvekkeelta ovi – modernit design-vaihtoehdot

Keittiö ikkuna ja ovi avautuu parvekkeelle – kätevä ja suosittu optioita. Miten sisustaa parvekkeet avaamisessa käytetään olla, että ilman verhot taitteen – missä tahansa, “Stripped” -ikkuna näyttää paljas. Tilalle tämän näkemyksen tuli toinen suuntaus suunnittelussa parvekkeen ovet ja ikkunat – keveys, tiiviyttä ja toiminnallisuutta, joka mahdollistaa puuttuminen verhot voobsche.Rassmotrim vaihtoehdot “kultaista keskitietä” – ajatus moderni design verhot keittiöön parveke.

Video: ideoita keittiön designverhoille parvekkeella

Nykyiset ideoita keittiön verhojen suunnittelusta eivät ole pitkään enää rajoittuneet vaatimattomiin verhoihin puoliikkunassa ja pimeässä lumihiutaleissa, joissa on podhvaty. Näissä videoissa esitellään valokuvien valintatyökaluja, joissa on ideoita ikkunoiden avaamisen suunnittelulle ja keittiön parvekkeelta.

Jotkut mallit ovat niin suorituskykyisiä, että jopa kotona voit ommella useita vaihtoehtoja ja vaihtaa kauden ja mielialan mukaan. Videooppaat suosittujen mallien räätälöimiseksi:

Ominaisuudet valinta verhot parvekkeella ovi

Ensinnäkin päätä: miksi tarvitset keittiön verhot, joilla on pääsy parvekkeelle. Suojata liian kirkkaalta auringolta tai uteliailta silmiltä? Korvaa suunnittelun tai kauneuden haitat? Laske keittiössäsi hyväksyttävät asennusvaihtoehdot. Millaisia ​​vaikeuksia voi olla? Pari esimerkkiä.

 1. Venytyskatto ilman ikkunan ikkunassa ei salli kattoikkunoiden asentamista.
 2. Kipsilevyrakenteessa piilotettu kehys ei ole vielä suunniteltu korjauksen alkuvaiheessa.
 3. Jo kapea ikkuna-aukko peittää parvekelasien säännöllinen runko.
 4. Seinät eivät salli raskaiden verhojen painoa kestävien kiinnittimien asentamista.

Tässä tapauksessa, kun ikkuna on vieressä parvekkeen oven avaaminen rakenteen ei voida kutsua kaunis. Sen L-muotoinen ja lähes pakollinen lämmityspatterin ikkunan alle kynnyksen jo herättänyt huomiota sisäänkäynnin. Pyrkimykset peittää tällä alalla sisustus tuo päinvastainen vaikutus. Siksi, jos askel kynnys block “silmätikku” ja se haluaa piilottaa, paras tapa, mutta ei aina mahdollista purkaminen osioita, – hillitty muotoilu yhteisiä värejä ja tyyliä kuhni.Naprimer kuten on seuraava kuva.

Puolipainetut läpinäkyvät verhot:

verhoja silmäsireissä

Puolipainetut verhot naulalaseilla

verhot

Verhot rengaslaseilla

Seinien ja huonekalujen värit toistuvat tekstiileissä:

L6
L7
l8

Vaatimukset verhoille parvekkeella

Pakollinen vaatimus – vapaa pääsy parvekkeen oviin. Keittiön parvekkeella sijaitsee yleensä taloudellinen yksikkö, jossa on varastotilat, istuinalue, jossa on tuolit ja pöytä tai osa lounasryhmästä lämpimässä kaudella. Kaikki nämä vaihtoehdot olettavat, että parveke menee usein ulos, joten verhot eivät saisi olla este matkalla.

kaihtimet

Verhot parvekkeella

Roman taittuu

Laconic ja lähes huomaamaton romaaniset taitokset

Vastaa paitsi tyyliä myös huoneen toimivuutta. Lush kaksinkertaiset verhot, joissa on läpinäkyvä tulle koko ikkunan aukon leveydellä ja tiheät verhot, joiden reunat näyttävät perinteiseltä klassisen tyylin keittiöstä. Kuitenkin lukuisissa taitteissa sinua sekoitetaan joka kerta, kun menet parvekkeelle, ja lopulta verhot siirretään jatkuvasti sopivaan asentoon, joka tietenkään ei lisää kauneutta sisätiloihin.

verhot pikkukivillä

Kevyet verhot, jotka poimivat, kehystetään parvekkeelle

Jos ikkunan, jossa on parveke keittiössä, on vain yksi, niin on toivottavaa, että verhot näyttävät samanlaisilta rikkomatta oviaukkoa ovialueelle ja ikkunalasin alueelle. Muuten lumen visuaalisesti pienenee, ja sisätilojen häviää harmonia. Mitä temppuja yhdistävät verhot parvekkeen ovelle ja ikkunalle?

 • Sama materiaali ja / tai värimalli.
 • Kaikuva viimeistely: reunat, reunat, hyttyset, poikaset, silmukat.
 • Yhteinen kehys ja lambrekiini.

Valokuvat ikkunan ja parvekkeen oven onnistuneesta kehystämisestä:

L9
L10
L11

Mitä etsiä

Jopa puhtaimmassa keittiössä, jossa on tehokas huppu, on menossa erityiseen keittiöpölyyn – raskaaseen, rasvaiseen, tahmeaan. Siksi ei ole toivottavaa, että verhot imevät lian ja tekevät puhdistus vaikeaksi. Pehmeiden verhokankaiden tulee olla helposti pestävät ja jäykät, kyllästetyt, jännitystekniikan materiaalit (rullakaihtimet, kudotut kaihtimet, laskostetut) – puhdistettu kuiva.

Tärkeää: Verhot, jotka on valmistettu luonnollisista napped materiaaleista ja jotka mahdollistavat vain kemiallisen puhdistuksen – ei ole paras keittiön valinta.

Koska keittiöverhot on poistettava ja pestävä useammin kuin huoneverhot, ota yksinkertaisia ​​kiinnittimiä, joita voit käsitellä yksin. On hyvä olla varastossa toinen “vaatteiden” sarja keittiön ikkunasta jonkin aikaa, kun taas edellinen kuivaus ja kuivaus. Kyllä, ja virkistää sisätilaa, vaihtamalla verhot, on yksinkertainen.

Erilaiset verhot:

L12
L13
L14

Mihin maailmaan ikkuna tulee ulos? Etelä- tai länsipuolella olevien huoneiden verhot polttavat nopeammin kuin pohjois- ja itäosissa. Tämä on tärkeää, jos parveke ei ole suojattu auringolta tai lasitonta. Ongelma ratkaistaan ​​valitsemalla oikeat kankaat, joissa on kyllästetty ultraviolettisäteilystä tai asentamalla ulkoiset markiisit, kaihtimet, rullakaihtimet.

Vaihtoehtoiset verhot keittiölle, jossa on loggia

Logistiikka, vaikka se erotettiin keittiöstä rakentavasti, väliseinillä, usein toimii toiminnallisesti huoneessa: ruokailutila, baari tai rentoutumisalue tuodaan tänne. Tällöin on loogista helpottaa visuaalisesti parvekkeen avaamista, riippuvien valoisten yksiväristen verhojen keittiössä ilman paljon taitteita ja suurta sisustusta.

Valokuvassa on parveke lohko, joka on kehystetty valo- ja valoverhojen avulla:

L15
L16
L17

Jos keittiösi, jossa on loggia, on ensimmäisessä kerroksessa, ja haluat sulkea sen uteliailta silmiltä – älä valitse raskas ja tiheä verhokankaita. Päivällä ne myös rajoittavat valovirtausta ja jopa tilava huone näyttää pimeältä. Yksityisyyden suoja iltavalaistuksessa samalla menestyksellä luo läpikuultavia materiaaleja, joissa on kudottu kuvio tai monikerros.

kaihtimet

Verhot keittiössä

Kätevä ja siksi suosittu vaihtoehto on ripustaa parveke-aukko läpinäkyvällä tulleella tai organzalla, ja jo loggiassa voit asentaa yksinkertaisia ​​kangaspuristimia tai kaihtimia. Näin ollen päivällä keittiön maksimaalinen luonnollinen valaistus tarjotaan, ja illalla riittää alentamaan toimivaa verhoa suojelemaan elintilaa vieraista näkymistä. Iltaisin keittiötä ei ole visuaalisesti leikattu loggiasta.

tarvikkeet

Ja tavallista verhokankaat, ja custom – juutti ja bambu kangas, Riisipaperin mesh – käsitellään pölyä, likaa hylkivä ja aurinkovoidetta muotoiluja vaativat vähemmän hoitoa eikä menetä dekorativnost.Zhelatelno edes luonnonmateriaaleja tarkoitettu keittiön verhot, sisälsivät seoksena synteettisten materiaalien: kangas imee vähemmän likaa ja crumple, ja hoitaa ne helpommin.

Kuva bambusta ja juuttiverosta:

L19
L20
L21

Erityinen materiaali on pimennys. Tiheä verhokangas on lisäksi peitetty erityisellä akryyliyhdisteellä, joka heijastaa auringon säteitä. Tästä johtuen huone pimenee maksimiin eikä lämmitä edes suorassa auringonvalossa. Useimmiten pimennystä käytetään rullakaihtimia varten ja perinteisten verhojen vuorauksena. Kangasta, joka johtuu käsittelystä, joka lähettää vain 20-30% auringon säteilystä, kutsutaan vähennykseksi.

rullakaihtimet

Rullaverhot

Perinteisiin yksikerroksisiin verhoihin puuvilla tai synteettinen huntu, kevyt pellava, löysä tulle ja organza soveltuvat erinomaisesti keittiöön, jossa on parveke. Parvekkeen lohkon kaksikerroksisella rakenteella verhot näyttävät vaaleammilta, jos kerrokset eroavat toisistaan ​​väreillä tai lomittamalla, eikä tiheydeltään, kuten yllä olevassa valokuvassa.

verhot

Yksikerroksiset verhot

Puuvilla, liinavaatteet, juutti, bambuverhot sopivat erinomaisesti sisätiloihin, joiden tyyli merkitsee tekstuurin korostamista ja luonnonmateriaalien käyttöä: lähes kaikki maatyypit, ekotyyppinen ja moderni. Sileät, virtaavat, drappukankaat sopivat sekä klassiseen että moderniin skandinaaviseen, Välimeren, minimalistiseen keittiöön.

L24
L25
L26

suunnittelu

Silmukoissa, piilotetuissa ja koristeellisissa koukkuissa, kudotut silmukat, joissa on moottoroitu nostomekanismi, taittuvat putkeen ja kerääntyvät rypyt – on monia tapoja kiinnittää verhot. Harkitse perinteisiä ja moderneja versioita verhomallien keittiöstä parvekkeella.

Vaipuu räystäsverhosta, suora tai podhvatami – klassinen ikkuna sisustus. Keittiössä ne sopivat sekä täyskokoon että lyhennettyyn versioon. Lyhyt verhot lisäävät sisätilojen kevyyttä, eivät häiritse ikkunaluukun työ- tai ruokailualuetta, näyttävät hyvältä eri maan tyyliin.

L27
L28
L29

Käytännöllisiä ja toimivia kaihtimia ei pidä käyttää kotona sisätiloissa, koska ne toimivat yhdessä toimiston kanssa. Sen sijaan he mieluummin koottavat rullia (rullina) ja romaanisia kaihtimia kokoonpanossa. Ne ovat samanlaisia, koska ne kiinnitetään ikkunan aukon yläosassa ja ne on säädetty korkeudelta, sulkevat ikkunan ylhäältä alas, mutta eroavat toisistaan ​​rakentavasti.

Kuvaesimerkkejä vaaka- ja pystysuuntaisista kaihtimet keittiön sisätiloista:

l30
L31
L32

Rullaverhoissa kangas kääritään rullalla kapealle akselille ja käsitellään erikoiskoostumuksilla jäykkyydelle ja vapaa pää on raskaampaa. Jousilenkkimekanismilla voit purkaa ja kerätä sokea takaisin paikalleen ja kiinnittää se oikeaan korkeuteen.

kaihtimet:

rullakaihtimet

Rullat

rullakaihtimet

Rullakaihtimet keittiössä

Nosto rakentaminen kangas laskosverhot on sama kuin kaihtimet, mutta harvinainen sijainti zvenev.Poskolku kiinnittää sen useammin runkoon tai aukko hieman päällekkäin, on tärkeää tarkasti laskea leveys kangas – muuten tulee ryppyjä ja vääristymiä. Muunnos romaanista tyyppi verhot ovat Itävallan – ei ole kova ja nopea muotoiluun tangot, niin hyvässä muodossa verhot roikkuu puoliympyrän festoons.

verho siteet

Itävallan verho, jossa on silmälasit – ikkuna, verho, jossa on nouto – parvekkeella

Roman ja rullaverhot näyttää erittäin tiivis ja älä ota ylimääräisiä tuumaa alueella huoneen, niin ihanteellisesti vastaisi tyyli 60s, hi-tech, minimalistinen ja sopii pieni keittiö. Vaihtoehdot voit arvioida antama kuva alla.

“Rimki” sisustuksessa:

L36
L37
L38

Japanilaiset paneeliverhot ovat ekspressiivistä yksinkertaisuutta ja taloutta: kirjaimellisesti jokainen senttimetri kankaasta tekee sen toiminnon, peittää ikkunan aukon. Kangasta ei ole koottu taitoksiin, päinvastoin sitä venytetään ohjaimilla ja kiinnitetään erityiseen kehystykseen. Valmis paneelit sulkevat ikkunan aukon kokonaan tai irtoavat, kuten kaappien ovet.

Japanilaiset kangaspaneelit keittiön sisätiloissa:

L39
L40
L42

Kaikenlaisten tasainen verhot mahdollistavat tällaiset asennusvaihtoehdot:

 1. ikkunan rungossa suoraan tai lasitushelmiin;
 2. aukon koko ikkunan leveydelle;
 3. enimmäismäärään;
 4. ikkunan yläpuolella olevan seinän yläpuolella.

Kuvaesimerkkejä design-verhoista keittiön parvekkeelle

Vaikka samaa mallia ja kiinnitystavaltaan keittiön verhot voi näyttää varsin omaperäinen sisustus eri stiley.Dokazatelstvo tätä – kokoelma kuvia eri vaihtoehdot, perinteisistä lyhyt ruudullinen keittiön verhot ja ytimekäs tavallinen tylli taittuu mahtipontinen kuvioidut verhot reunusverhot. Yhdistelmä eri mallit verhot voit tehdä sopivimman pääsy parvekkeelle.

kaihtimet

Keittiön verhot

organza-verhot

Värillisistä väreistä valmistetut kaksikerroksiset verhot

huonekalusetti

Huonekalusarjan värin toistaminen

tekstiili

Kirkkaat tekstiilit kaikuvat kirkkailla huonekaluilla

verhot

Eri ikkunan ja oviverhojen pituus

sokea

Monikerroksiset verhot

Valokuvien esimerkkejä erilaisten verhojen yhdistelmistä:

verhot

Esimerkkejä erilaisten verhojen yhdistelmistä

L50
L51
L52

Muita ikkunoiden koristeluideoita parvekkeella

Uutuutena 2017 tuli kaihtimet, että “päivä-yö”, joka avulla voidaan muuttaa intensiteettiä tulevan valon keittiö. Rainan Näiden kahden ja koostuu vuorotellen läpikuultava ja läpinäkymätön polos.Upravlyayuschy mekanismi mahdollistaa sekä nosto / lasku kaihtimet kokonaan, ja siirtää terän toisiinsa nähden, jolloin säädöt ovat mahdollisia, kuten suoritusmuotoja:

 • hämmentynyt ympäristön valaistus;
 • täysi pimennys;
 • osittainen varjostus.

Rollets päivä-ilta:

L53
L54
L55

Huomaa myös kierreverhojen – spagettien suosion elpyminen – joka on kiinnitetty pitkän, usein muslinin ylävartalon puneruun. He huomaavat parvekkeelta avautumisen huomaamattomasti, eivät häiritse siirtymistä keittiön olohuoneeseen ja tukevat tilan vyöhykkeitä, kun keittiö yhdistetään parvekkeella. Koristele tällaiset verhot lasihelmet, helmet, riveet monimutkaisia ​​nupuja, paljetteja, pieniä kuoria. Valokuvassa – läpinäkyvä vaaleanvihreä “spaghetti” parvekkeella.

kaihtimet

Vaaleanvihreät verhot keittiössä

Moderni tyylikäs laskostettu verho on kompromissi kaihtimien ja ikkunaluukkujen välillä. Kudottu, puoliksi läpinäkyvä kangas taitettu harmonikka, joka on kiinnitetty erikoisprofiiliin ja nostettu nauhalla tai ketjulla. Plissen etu on se, että ne voidaan asentaa minkä tahansa geometrian aukkoihin: ei vain suorakaiteen muotoinen, vaan myös puolipyöreä, puolisuunnikkaan muotoinen, kalteva luukku. Lisäksi laskostelu hajoaa ylhäältä alas ja päinvastoin, avaamalla ikkunan yläosan.

laskostettu:

l57
L58
Nizhny Novgorodin ikkunoista laskivat kaihtimet

Tyylikäs ja aina havaittavissa oleva vaihtoehto keittiön ikkunan koristelemiseksi on lasimaalausta, etenkin jos koristelet ikkunan lasin lisäksi myös parvekkeen ovea. Tämä tyypinvalmistusmenetelmä on kallis, mutta keittiössä on melko mahdollista korvata se läpikuultavalla maalilla tai jopa liimaamalla kalvo valmiilla kuvioilla.

Tärkeää: jotkin värilliset ikkunakalvot valmistetaan läpikuultamattomalla pohjalla, joten ne hieman ohittavat päivänvaloa tai eivät ollenkaan läpikuultavat – tarkista ennen liittämistä.

Kuva lasimaalaus keittiön ikkunat:

valokuvan lasimaalaus

Kuva lasimaalauksesta keittiön ikkunoissa

L61
L62
L63

Kuvioitu lasi – hiekkapuhallettu tai kemiallisesti -stanovitsya himmeä, mutta täysin lähettää ja valoa hajottava, tekee tilaa svetlee.Polnoe tai osittain lasitettu parveke-huurrelasi elegantisti avulla erottaa keittiön parvekkeet peittämättä sitä.

Kiinnitä huomiota: monet kasvit, etenkin orkideat, rakastavat vain hajallaan olevaa valoa ja tällaisen lasin takana oleva ikkuna on todennäköisesti kukkivat.

Makuuhuoneessa

Asunto, joka tarjoaa parvekkeelle pääsyn yhdistetyn ikkunan ja oviaukon kautta, löytyy usein olohuoneista, esimerkiksi makuuhuoneessa. Tämän lohkon tekstiilisuunnittelun yleiset vaatimukset ovat samat kuin keittiössä: kyky kulkea vapaasti ovesta, tyyli, joka on yhtenäinen koko huoneen kanssa, hyvä valonsiirtokyky. Mutta hyvin huoneen tarkoitus mahdollistaa suunnittelun löytämisen laajemman käytön. Esimerkiksi epäkäytännöllinen keittiössä lukuisten horisontaalisten taitteiden takia ranskalaiset verhot täydentävät täydellisesti romanttisen Provence-tyylin tai klassikoita. Pitkät verhot, osittain makaavat lattialla, jotka lähes eivät ole keittiöt, antavat makuuhuoneen tunnelman rentoutumiseen ja autuuden.

verhot

Valokuvaverhot makuuhuoneessa art nouveau -tyylillä

verhot

Verhot maaseudulla parvekkeella

verhot makuuhuoneessa

Classic verhot makuuhuoneessa

verhot makuuhuoneessa

Roomalaiset verhot makuuhuoneessa

Olohuoneessa

Ja tarkoitus huoneeseen, ja tyylillisiä ominaisuudet mahdollistavat olohuoneessa on parveke sekä makuuhuone, käyttävät hyvin erilaisia ​​versioita parveke yksikön. Esimerkiksi kanoninen flounces, laskokset, verhot ja verhot kierrosta klassiseen tyyliin keittiössä näyttää liian mahtipontista ja olohuoneessa, erityisesti suuret, aivan oikein! Ainoa asia, älä unohda ajatella, on kätevä avata parvekkeen oven monikerroksisen verhot. On aiheellista ja Ranskan verhot ovat yleensä liian rehevän keittiön okon.Na alakuvassa – ideoita suunnitteluun verhot olohuoneessa on parveke.

verhot

Kirkkaat yhdistetyt verhojen verhot

paneelit olohuoneessa

Japanilaiset paneelit olohuoneessa

verhot

Verhot ja peitteet poimineen

verhot

Ranskalaiset verhot klassisen tyylin olohuoneessa

olohuone

Olohuone, sisustettu minimalismin hengessä

Antavat parveke-keittiössä ja harmoninen viimeistelty ulkonäkö, joka jatkaa koko tyylillinen käsite huoneessa – kiehtova haaste, mutta ei helppoa. Lisäksi subjektiivinen “kaunis – ruma” valitessaan verhot suunnittelussa on otettava huomioon ominaisuudet kudosten, sitä käytetään betoniparvekkeeseen, jossa on asettelua haluat piilottaa / stressiä ja jopa seinämien materiaali ja potolka.Oshibitsya ole kohtalokasta, mutta jälkityöstökustannuksia rahaa, ja tehdä oikeudenmukainen kopioida kaiken ensimmäistä kertaa auttaa ammatillista suunnittelijat.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org