Kuinka tyylikkäästi sopivat akvaariot keittiön sisätiloihin: esimerkkejä akvaarion suunnittelusta – banking-on-green.com

Kuinka tyylikkäästi sopivat akvaariot keittiön sisätiloihin: esimerkkejä akvaarion suunnittelusta

Kuinka tyylikkäästi sopivat akvaariot keittiön sisätiloihin: esimerkkejä akvaarion suunnittelusta

Akvaario on ihana elementti elävän tilan sisustuksesta. Odottamaton, salaperäinen kontrastiosoitus voi elvyttää jopa kaikkein tylsimmän ja banalisen sisustuksen. Toisaalta akvaariot tuovat ympäristöön eräänlaisen dynamiikan, koska elävät eläimet ovat lähes jatkuvassa liikkeessä. Toisaalta heillä on hämmästyttävä kyky luoda rauhallinen ja rauhoittava ilmapiiri talossa. Kalojen katseleminen, unohtaa kaikki ahdistukset ja murheet, rauhoittua, jälleen kerran löytää harmonia itsesi ja maailman kanssa. Kaaoksen keskuudessa halutaan saada oma pieni keidas!

akvaario

Aquariums tuo dynamiikkaa ympäristöön, ja myös on hämmästyttävä kyky luoda rauhallinen ja rauhoittava tunnelma talossa

Kuinka kauniisti “sovi” elävä akvaario keittiön sisätilaan

Perinteisesti akvaario sijoitetaan olohuoneeseen. Merkittävästi harvemmin heistä tulee kauniin ja mielenkiintoinen elementti muiden huoneiden sisustuksessa. Sinun olisi erittäin iloisesti yllättynyt näkemästä akvaario rakennettiin suoraan suihkuun tai epätavallinen sänky pään muodossa akvaario. Ja entä akvaariot keittiön sisätiloissa? Tämä vaihtoehto on myös mahdollista! Erinomainen vaihtoehto TV: lle keittiössä! Miksi pilaa ruokahalu itsellesi ja sulje huonoja uutisia ja huonolaatuisia sarjoja, kun tuntikausia voit ihailla ainutlaatuisia “live-tv-ohjelmia”. Mielenkiintoisin asia on, että toiminta ei ole koskaan tylsää ja tylsää. Akvaario on pieni osa toista maailmaa, ja se on aina kiehtovaa!

keittiön sisätiloissa

Yksi kätevimmistä ratkaisuista on rakentaa akvaario keittiön seinään tai integroida se toiminnallisen keittiön yksikön rakenteeseen

Keittiön sisätiloissa akvaario on varmasti odottamaton ratkaisu, mutta jos pidät elävästä sisustuksesta, löydät aina keinoja sen toteuttamiseen. Voit käyttää akvaariota keittiön sisustukseen eri tavoin. Yksi kätevimmistä ratkaisuista on rakentaa akvaario keittiön seinään tai integroida se toiminnallisen keittiön yksikön rakenteeseen. Suunnittelussa tilava huipputekniikan keittiö, keittiön saari pohjan muodossa suuren akvaariosta näyttävät hyvältä. Jos keittiössä on baari, akvaario voidaan rakentaa suoraan baarin pohjaan tai käyttää kauniina taustana. Yksilöllisen ja tyylikkään keittiön sisätilan luominen ei välttämättä tarkoita sitä, että akvaario oli valtava.

akvaario keittiön sisätiloissa

Kalojen katseleminen, unohtaa kaikki huolet ja murheet, rauhoittaa, palaa harmoniaa itsesi ja maailman kanssa

Mikä akvaario valita keittiölle

  • Erikseen seisova akvaario

Erillinen akvaario on sen suuri liikkuvuus ja helppokäyttöisyys. Aseta tällainen akvaario voi olla erityisellä telineellä tai suoraan lattialle. Yöpöydällä oleva jalusta on erittäin kätevä sijoittaa siihen kalan rehu ja kaikki tarvittavat lisävarusteet akvaarion huoltoon ja hoitoon. Yksittäisen akvaarion muoto voi olla hyvin monimuotoinen, joka vaihtelee tavallisesta ympyrästä tai suorakulmasta epätavalliseen ja epäsäännölliseen muotoon. Lasin kaarevuus voi toistaa huonekalujen tai seinien taivut, ja jalustan ja lampun alkuperäinen muotoilu tekee akvaarista kirkkaan korostuksen sisustuksesta. Akvaarion kuva on erinomainen koristelu seinästä, jonka kokoa voidaan valita erikseen.

Keittiösaari

Keittiö saari akvaariolla

  • Sisäänrakennetut akvaariot

Sisäänrakennetut akvaariot voivat toimia osana sisäosaa, asentaa niille tai suoraan huonekaluihin. Tällaisten akvaarioiden syvyys on pääsääntöisesti enintään 35 cm ja pituus voi olla jopa 3 metriä. Jotta saisit viihtyisän rauhallisen ilmapiirin huoneeseen, akvaariota ei ole tarpeen kalaöljyksi, vaan riittää simuloimaan kallioinen merenpohjan merikivipuiden avulla, lisäämällä kalkkunoita, tähtiä ja Eldoran oksia. Tällaisen täytön omaava akvaario vaatii vähäisen kunnossapidon. Sisäänrakennettu septum-akvaario näyttää loistavalta studiotasolta keittiön ja olohuoneen rajalla.

“Living” esiliina pesuvyöhykkeessä käännä ruokien pesu suosikkiun!

Tässä tapauksessa säiliö on läpinäkyvä kahdesta tai jopa kolmesta sivusta. Jos tällaisessa akvaariossa haluat aloittaa kalaa, valinta on lopetettava karpin tai aterin perheen kanssa, jotka ovat kuuluisia rasituksenkestävyydestä, eikä siksi peitä kulkevia ihmisiä. Tällaisen akvaarion yläpuolelle sopivan veden muutoksen pitäisi olla vapaa tila, joka on vähintään puolet sisäänrakennetun akvaarin korkeudesta. Piilota tämä paikka voi olla irrotettava koristepaneeli.

Vaihtoehdot akvaario sijoittaminen keittiössä

Akvaario seinässä keittiön ja ruokailun / olohuoneen välillä

Keittiön ja ruokasalin välinen seinä aiheutti kerran ongelmia, koska se oli välttämättä kuljettaja ja siksi kielletty purkamisesta. Minun piti etsiä kompromisseja (kaarevat aukot, sarakkeet). Keittiön ja ruokasalin liitto muuttui painajaiseksi.

Nykyään seinät eivät yksinkertaisesti ole olemassa, ja tämä on oikein – mahdollisuus avata tiloja omalla tahdollaan. Joku haluaa yhteisen tilan, ja joku sanoo rehellisesti paitsi varsinaisen kaavoituksen (keittiön kalusteet siellä, sohva täällä), mutta myös visuaalisesti. Voit rakentaa osion, mutta miksi? Aquarium – yksinkertainen (jos ei lasketa hoitoa sen asukkaille) ja alkuperäinen ratkaisu. Ja tämä päätös ei koskaan kuluta – se on muovia. Vain valaistuksen avulla voit vaihtaa keittiö-ruokasalin tyyppiä vähintään tunnin välein.

keittiö
akvaario
akvaario
akvaario
akvaario
akvaario
akvaario
akvaario
akvaario

Valtava akvaario pitäisi laittaa johonkin – pöydät, joissa laatikot ovat optimaalisia: se on kätevä ja lisää varastopaikkoja kaikenlaisia. Kaappien päälle – rakenne on valmis. Se ei ole kiinteä, sinällään ei ole seinää, mutta vaikutelma on paikallaan. Voit kuitenkin jättää utilitaristisen toiminnon huomiotta, jos alue sallii.

Akvaario ei välttämättä tarvitse olla valtava – se on seinän rooli, joka erottaa keittiön ruokasalista, se tulee joka tapauksessa.

Ei ole suositeltavaa aloittaa kalaa tällaisessa akvaariossa, samoin kuin kasveja, huolta heistä punnitaan uskomattomasti. Jokaisesta ruokinnasta sinun täytyy hypätä tikapuutarhaan ja tehdä balettipöytää, jotta yläluokkien (joita ei luonnollisestikaan löydy) ruokkia lemmikkejä. Nyt yritä kuvitella veden muutosta …

Akvaario ilman kalaa näyttää yhtä hyvältä.

akvaario

Akvaario ilman kalaa

Valokuvissa – kaloissa, mutta tässä tapauksessa akvaariot pannaan pysyvään kunnossapitoon, eli erityinen henkilö saapuu ja ohjaa kaappeja niin kauan kuin on tarpeellista. Jos on mahdollista maksaa vuokratyöntekijöitä, voit ajaa kauneutta uimaan.

Akvaario symbioosiin keittiökalusteilla

Ja tämä on todellista. Tietenkin pieni keittiö, jossa jokainen työkalu elää jokaisen senttimetrin seinän kohdalla, on ylimääräinen ylellinen, mutta keittiön saarilla tarpeeksi sopivissa tiloissa voidaan jo tuottaa materiaalia.

akvaario

Akvaario pöydässä

Ja luomukset antavat jopa luokituksen – tämä on ekokäännöllinen tyyli. Robert Kolenik (hänen työnsä pidetään esimerkkinä) on erikoistunut siihen. Päällikkö käyttää vain luonnollisia vaarattomia materiaaleja. Chic lumoava, mutta Robertin toiminnallisuudesta ei unohda. Akvaarion pöydän yläpuolella asennettu akustiikka nousee “yhdellä klikkauksella”: sinun on napsautettava painiketta – ja akvaario on auki. On selvää, että tällaiset mestariteokset on tehty yksinomaan tilauksesta.

Ja heti mennä pidemmälle – akvaario symbioosiin baaritiski.

akvaario

Akvaario symbioosiin baaritiski

Kun järjestää, on välttämätöntä huolehtia valosta, joten pöytälevy ei ole kiinnitetty suoraan akvaarioon. Aluksi se on peitetty erityisellä kannella lampuilla. Mutta tämä on silloin, kun akvaariossa on eläviä kaloja ja kasveja. Jos näitä ei havaita, hiljaa sivuuttaa valaistusvaatimukset.

akvaario

Akvaario keittiössä

Valoa ei kuitenkaan pidä unohtaa. Valaisimia tarvitaan vielä, jotta akvaario ei pääse maapallon oravaan näkymättömyyden vuoksi.

akvaario

Akvaarioteemainen taulukko

Ruokasali on erinomainen vaihtoehto – akvaario pöytä.

1
2
4

Tyylikkäästä elämästä

Tuottajien nahat haluavat hyödyntää meren teemaa – se sopii erittäin hyvin lasille. Mennään päinvastoin – akvaario nylkemisen sijasta.

5

Työkappaleen lämpötila muuttuu jatkuvasti – ei parhaita kaloja, mutta voit täysin tehdä ilman niitä – varaa akvaario keinotekoisella sisällöllä (sillä myös kasvit eivät ole tyytyväisiä polttimien pilliin). Onneksi nyt ei voi erottaa todellisista levistä ja muista koralleista.

Entä kuori akvaario? Haluan antaa suunnittelijalle heti mitali. Kaksi kappaletta jopa.

lasinen pöytälevy

Ja älä unohda, että elementaariset pistepilot ovat aina hyviä. Pienessä akvaariossa keittiössä on oltava paikka.

keittiössä

mini-akvaario

Usein on olemassa tiivistelmiä keittiön akvaarioiden eksotiikasta, mutta meidän mielestämme ei ole mitään eksoottisia niistä. Vesi on samanlainen kuin kaikki elävät asiat. Foremother. Sairaanhoitaja. Ruoka (ja ilman sitä ei elä), me kokki vain keittiössä.

Voit katsoa vettä loputtomasti. Mutta on otettava huomioon liikkuminen. Sinun on ymmärrettävä, mitä todella haluat – minuutit rauhallisesta mietiskelevästä tai tarkkailemasta kastelevan kalan sulamista.

Ohita käsikirja akvaarion rakentamisesta omiin käsiisi (se osoittautuu edelleen rumaksi ja on vaikeaa), axiomille vaadimme oikean kapasiteetin hankinnan ja täyttämisen.

Kala akvaario keittiössä

Kun olemme päättäneet elävän organismin nopeudesta, alamme valita miellyttävimmistä olentoista – muistamme, että keittiö valmistelee ruokaa ja lämpötilajärjestely on tärkeä.

  • Nopeat kala:
  1. Guppy. Nämä pienet torpedot kuluvat kuin hullu, kirkas, pieni. Todellinen lasten kaleidoskooppi. Kun kavereita tahansa rauhallinen mietiskely puheen ei voi olla, mutta ne ovat uskomattoman elämää vahvistavat – ne veloittavat sinut positiivista kuin tavallinen akku. Jos et halua hoitaa kalojen asunto-ongelmaa pian, osta vain miehet (vesieläimet, joilla on väestötiedot, ovat täydellisessä järjestyksessä – moninkertaistetaan helvetinopeudella).
  2. Danio-rerio. Harmaa-siniset minke-valaat, paitsi nopeat liikkeet, myös taistelevat sovitusta. He rakastavat hyppäämistä, koska akvaario on pidettävä kiinni. Danio-rerio on ensimmäinen lemmikkieläinten GMO. Kalaa esiteltiin muunnetuilla bioluminesenssi-geeneillä, ja nyt ne hehkuvat pimeässä – punaisena tai vihreänä.
  • Hiljainen kala:
  1. Platyt. Suosittuja kala-akvaarioita kirkkailla väreillä. Ne ovat hyvin rauhallisia. Erittäin tuottelias. Jos käyt romanttinen ajatus levottomuus yhden kalan, vain muistaa, että viviparous (vaikka tämä!) Nainen Platyt arvoton tuoda 240 poikaset. Ja hän tekee sen joka 4-6 viikkoa.
  2. Gourami. Filosofien kalat ovat hämmästyttäviä marmorivärisiä olentoja, jotka liikkuvat erittäin hitaasti. Hoito heille on yksinkertaista. Nämä kalat osaavat hengittää ilmaa, koska he eivät pelkää hapen puutetta vedessä.
miljoonakala
miljoonakala
Platyt
gourami
Danio Revio

Akvaario ilman kalaa

Akvaarion kalakaluston keittiön sijoittaminen tuntuu yksinkertaiselta: ei kalaa – ei ole ongelma. Ongelma saattaa olla, mutta joitain sääntöjä. Aquarium – ekosysteemi (koko ei ole väliä). Kasvit siinä riippuvat kalasta. Pääasiallinen ero akvaarion ja lajien välillä on substraatti. Mineraalivillan käytetään (vain erityinen! Perinteinen rakenne ja on kyllästetty hydrofobisilla dirtiest) tai aluketta, jolla on korkea CEC (kationinvaihtokyky) sellaisenaan. Alusta absorboi hyödyllisiä aineita ja antaa niitä tarpeen mukaan. Tämä edellyttää hyvää kierto – antaa säiliön pohjalle pumpun (Iso hydor Ekip ilmastin, jossa on lämmönsäätimellä ja lannoitteita levitetään suoraan veteen -. Alustan johtuen korkeasta CEC itse houkuttelee elementtejä.

Olosuhteet akvaariossa kasveilla samanlainen olosuhteet akvaariossa lajeja, mutta annos typpi-fosfori ratkaisu olisi edellä: kun tarpeeksi valoa ja hiilidioksidia kasvit alkavat kasvaa nopeasti, mutta ei kalojen ja kukaan toimittaa aine; kasvun hidastumisen, korostaa kasvit alkavat erittää typen ja fosforin kuin välittömästi levän lisääntyvissä liikaa ja syömällä kaiken tilan. Tällaisen fiascon välttämiseksi käytetään fosfaatteja ja nitraatteja säännöllisesti. Ylimääräinen aine (jos sellaisia ​​on muodostettu vähentämällä kulutus) poistettiin aikana vesi muuttuu.

Aineiden sisältö:

  • fosfaatit – enintään 0,1 mg / l;
  • nitraatit – 2-2,5 mg / l.

Aineiden suhde on Buddy-osuus. Kun havaitaan, leväkalvon esiintyminen on vähäistä. Jos suhde laskee alle 15, on sinilevien juhla järjestetty, jos se tulee yli 30: een, filamenttiset iskut.

Muuta samaa taajuutta kuin lajin akvaariossa – 30-50% kerran viikossa. Kovissa mikrotusaineissa levitetään päivittäin pehmeää – kolme kertaa viikossa. Kasvit leikataan säännöllisesti. Pidä ne paremmin erillisissä ruukissa – helpompi liikkua ja hoitaa. Astioiden alle laita hylly reikiin.

Valaistus riippuu kontin ja kasvien tilavuudesta – hankkimalla vuokralaisia ​​akvaarioon, neuvomaan myyjältä. Valoisa rakastava kasvi on toimitettava – siihen ja laskettava valaisimien määrä. Riittävä valo ja CO virtaus2 määritä yksinkertaisesti: kytke valaisimet päälle, käynnistä laite ja odota muutama tunti – lehtiin tulee ilmakuplia. Päivän kesto riippuu käytettyjen lamppujen tyypistä: fluoresoiva – 10 h, MH-HQI – 6-8 tuntia.

Tämä on perustietoja. On monia hienouksia – sinun on opittava heille, jos hylkäät vaihtoehdon keinotekoisella täyttämisellä. Annoit jonnekin 1/25 osaa.

Video: vinkkejä akvaarion täyttämiseen kasveilla

Videossa ei ole pelkästään ohjeita kasvien istuttamisesta vaan myös siitä, miten erotetaan todellinen vesiviljelyalusta (niille, jotka eivät ole koskaan kohdanneet aiheita).

Sen lisäksi, mitä me olemme kertoneet, meidän on vielä tiedettävä, miten käsitellä kaloja (jos teet vielä päätöksen elollisten olojen puolesta), mutta tämä on täysin toinen tarina.

Esimerkkejä onnistuneesta keittiön suunnittelusta akvaarilla

kvarium on rakennettu septumiin

Akvaario on rakennettu osastoon, joka erottaa studiotilan erillisiksi toiminta-alueiksi

Custom Geometry

Keittiön epätavallinen geometria akvaarion kanssa

ruokailutilassa

Suuri akvaario ruokailualueella on loistava vaihtoehto tv: lle!

akvaario keittiön sisätiloissa

Miksi pilaa ruokahalu itsellesi ja sulje huonoja uutisia ja huonolaatuisia sarjoja, kun tuntikausia voit ihailla ainutlaatuisia “live-tv-ohjelmia”

luonnonkaunis tausta

Jos keittiössä on baari, akvaario voidaan rakentaa suoraan baarin pohjaan tai käyttää sitä viehättävänä taustana

keittiön ja olohuoneen rajalla

Sisäänrakennettu septum-akvaario näyttää loistavalta studiotasolta keittiön ja olohuoneen rajalla

akvaario jäljitelmä

Akvaario jäljitelmä näyttää hyvältä!

2 in 1

“2 in 1”: baariteline plus akvaario

decor

Leave a comment