Kuinka porata reikä hauras keraaminen laatta – banking-on-green.com

Kuinka porata reikä hauras keraaminen laatta

Kuinka porata reikä hauras keraaminen laatta

Valitettavasti keraamisia laattoja on usein sijoitettava, missä on monia esteitä, ja laatat on porattava ja leikattava. Kerromme, kuinka poraa laatta ilman, että se vahingoittaisi sitä. Keraamiset laatat – materiaali on melko hauras, joten työskennellessäsi siihen on otettava huomioon useita tärkeitä kohtia.

Kuinka poraa laatta

Kuinka poraa laatta oikein: valmistautuminen työhön

Jos luulet, että voit porata reiän aivan mihinkään laattaan, olet väärässä. Porausmenetelmää käytetään vain pienihalkaisijaisten reikien ollessa tarpeen. Jos haluat testata porauksen laattoja, napauta sitä kevyesti. Jos ääni on kuuro, laattaan ei ole aukkoja, ja voit turvallisesti porata sen. Jos laatta “sormi”, siinä on aukkoja, ja sinulla on kaikki mahdollisuudet menettää tämän elementin porauksen aikana – laatta yksinkertaisesti rikkoo useampia osia.

Valmista tarvittavat työkalut ennen laattojen poraamista. Tarvitset erikoisporat – keihäänkärkiset karbiinipihdit. Jos poraa jo kaakeloitu seinään, voit käyttää lasiporauksia. Pora voidaan ottaa sekä sähköisesti että manuaalisesti. Jos sinulla on lävistin, voit käyttää sitä, mutta älä unohda sokkotoiminnon toimintaa. Nopeita työkaluja ei suositella.

Miten porata reikä laatta: menettely

Poraa voittokärjellä

Merkitse ensin reiän keskipiste, jonka haluat porata. Poraus keraamisten laattojen pääasiallisena ongelmana on poranterän liukuminen. Pidä se oikeassa kohdassa on melko vaikeaa. Tämä ongelma voidaan ratkaista usealla eri tavalla.

  • Voitele emali haluttuun paikkaan porakoneella pienimmällä nopeudella. Voit kallistaa kevyesti laattojen tai asentaa pienen kartiomaisen uran ehdotetun porauksen paikkaan. Tämä tehdään tiedoston kuuma-veitsellä tai terävällä reunalla. Naarmuta laatan lasista pieni piste.
  • Käytä johdinta (paksu teräslevy, jossa on eri reiät). Se levitetään halutun halkaisijan reikään oikeaan paikkaan ja puristetaan mahdollisimman kovaa poraamaan laatta levyn reiän läpi. Jos sinulla ei ole tällaista laitetta, voit tehdä sen itse puulevystä.
  • Kiinnitä liimanauhat tai kiinnitysnauha porauspaikkaan. Nämä nauhat auttavat pitämään poran oikeassa asennossa porauksen ensimmäisinä hetkinä.
  • Merkitse piste poraus laatan pinnalle käyttämällä korjauslakkaa (tai rakkula kynällä valkoista nestettä ja harjamainen kynsilakka). Tee piste, anna väliaineen kuivua. Pinta tulee karkeaksi, joten pora ei pääse liikkumaan suunnitellusta paikasta käytön aikana, vaan pysyy paikallaan.

Aloittamalla suoraan poraukseen, yritä toimia tarkasti. Ajoittain jäähdytä poraus vedellä. Kun keihäpora kulkee laattojen läpi, vaihda se toiseen – mikä sopii kipsiporaukseen.

Jos haluat tehdä reikä suuri halkaisija, tehdä reikä ensin pienemmän ja sitten vähitellen laajentaa haluttuun kokoon, koska tehdä laatta suuri reikä kun olet todennäköisesti onnistu.

Jos noudatat kaikkia edellä mainittuja ehtoja, voit välttää rikkomatta laatat. Mutta on olemassa muita suosituksia. Tämä on poran ja poran valinta sekä porauslaattojen temppuja, jotka kokeneet mestarit-laatoitukset ovat jakaneet.

Sopivan porauksen valitseminen

Jos et ole koskaan pidetty käsissä poran enkä tiedä millainen laite, ja laatat olet jo sijoitettu, ja se on lisäksi, rakas, eivät ajattele miten porata laatan omasta, vaan viittaavat mestari, joka on porata ja porata tarvitaan. Hän tekee kaiken nopeasti, tehokkaasti ja takuulla. Jos sinulla on kokemusta reikien poraamista seiniin tai kattojen, voit yrittää selviytyä keraamiset laatat.

Poraa laatat

Poraa reikä laattaan, on parempi ottaa käsipora, sillä työkalun puristusvoima ja porauksen pyörimisnopeus ovat käsissäsi. Työ on sileä ja hidas, mikä estää laattojen halkeilun ja sen rikkoutumisen. Käsipora ei värähdä täysin työssä, mikä on erittäin tärkeää korkealaatuiselle poraukselle. Mutta nyt myyntiin löytyy useampia sähköporauksia. Valitse sellainen, jossa nopeutta säädetään hyvin sujuvasti.

Kun olet valinnut poran, etsi sopiva pora. Nyt voit ostaa erikoisporauksia keramiikalle ja lasille. Jos sinulla ei ole erityistä pora, voit yrittää tehdä yksinkertaisen pora betonia pobeditovym kärki, mutta poraus laatta ilman taitoa on vaikeaa, käytännössä ensin tarpeetonta tähteet materiaalista.

Kuinka porata keraaminen laatta: kokeneiden rakentajien suositukset

Poraa reikä laattaan

Suurten porauslaattojen vaikeus on päällyskerroksen (lasite) kulku. Se on yleensä erittäin sileä kerros, joka on herkkä naarmuuntumiselle. Jos päätät työssään selviytymään työstä, ota huomioon kokeneiden laattojen päälliköiden neuvoja.

  • Jos käytät sähköporaa, älä laita yli 1000 r / min. On parempi keskittyä henkilökohtaisiin tunteisiin.
  • Älä anna porauspaikan ylikuumentua ja porata itse. Pyyhi hankauspinnat kylmällä vedellä niin, ettei ulkokerroksessa ole halkeamia.
  • Älä paina poraa paljon. Puristuksen pitäisi riittää poraukseen, mutta ei riitä rikkomaan laatat.
  • Jos porata laatta, joka on jo kiinnitetty seinään, poraa keraamista tai lasista, kun elementti on porattu, on tarpeen korvata poranterä valmistelevat konkreettisia poranterä ja tehdä tarvittavat syvyys reikä seinään.
  • Poraa laattoja suositellaan halkaisijaltaan suuremmalla porauksella ja käytä pienempää poranterää betonin alla. Jos poranterä on halkaisijaltaan 8 mm, betonin poraamiseksi on käytettävä 6 mm poraa.
  • Poraa reikiä keraamisten laattojen saumoihin vain, jos olet varma, että reiän halkaisija ei ylitä sauman leveyttä, muuten laatta voi halkeilla.

Videoopastus

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org