Kuinka poistaa roomalaiset verhot: pienet temput täydellisille tuloksille

Kuinka poistaa roomalaiset verhot: pienet temput täydellisille tuloksille

Kuten minkä tahansa materiaalin, jota käytetään ikkunoiden koristelemiseen, roomalaiset verhot tarvitsevat hoitoa. Ennen kuin peität roomalaiset verhot, lue tiedot kankaasta, josta ne on tehty. Muista kuitenkin, että jos haluat niiden kestävän kauan, älä pese niitä usein, vaan puhdista pölynimurilla.

Toisten tavoin Romanin verhokangas vaatii säännöllisen pesun

Rooman verhot kangasta on pestävä säännöllisesti, kuten muutkin

Kuinka pestävät kunnolla Roman kaihtimet

Tällaiset verhot on valmistettu synteettisestä tai luonnollisesta alkuperästä. Ne voidaan imuroida, mutta tuotteiden pesu on sallittua. Jos verhot ovat perinteisiä verhokankaita, ne voidaan pestä autossa, mutta voit täyttää sen jopa puoleen. Näin varmistetaan tarkka pesu, herkkä huuhtelu ja kehruu.

Roman kaihtimet soveltuvat sekä kone- että käsinpesuun

Riippuen romaanisten verhojen koosta ja materiaalista, ne pestään käsin tai pesukoneessa

Ennen kuin peität roomalaiset verhot, älä unohda vetää liuskoja, jotka ovat kankaiden välissä. Nämä ovat metallisia, puisia tai muovisia poikkipalkkeja. Tätä ei ole vaikea tehdä, koska nauha tai viimeistelyreuna toisella puolella ei ole juuttunut.

Huuhtele laskosverhot on huolellisesti, koska hiukkaset pesuainetta jäävät kankaan kuidut voivat aiheuttaa kemiallisen reaktion, ja kaihtimet muuttaa väriä.

Jos pesu ei johda toivottuun tulokseen eikä saastumisjäännöksiä voitu talteen, ota yhteys kuivapesuun.

Puuvillakankaista valmistetut verhot pestään universaaleilla jauheilla. Jos haluat kuivata tuotteen kuivauskoneessa, varmista, että se voidaan tehdä (lue etiketin tiedot). Jos et voi tehdä tätä, kangas saattaa kutistua, eikä sitä voi ripustaa uudelleen ikkunassa. On suositeltavaa pestä nämä verhot käsin veden lämpötilaan 40 astetta. Voit tehdä tämän liottamalla verhot tunnin ajan pH-neutraalilla puhdistusaineella, joka ei sisällä valkaisuaineita.

Kuinka pestä herkkien kankaiden “temppelit”

Voit poistaa ne manuaalisesti tai autossa, mutta vain 30 asteen lämpötilassa, sentrifugoimalla sentrifugilla ja kiertäminen ei ole sallittua. Kuivaa samettinverhoja, jotka on kääritty hikiputkeen ja levitä tasaiselle alustalle.

Romanin verhoja silkkiä ei myöskään voi irrottaa ja puristaa pesukoneen rumpuilla. Älä kuivaa tuotetta auringonpaisteessa tai lämmityslaitteen lähellä.

decor

Leave a comment