Kuinka lisätä tilan pieni keittiötila 4 neliömetriä ja ympäröi itsesi mukavasti – banking-on-green.com

Kuinka lisätä tilan pieni keittiötila 4 neliömetriä ja ympäröi itsesi mukavasti

Kuinka lisätä tilan pieni keittiötila 4 neliömetriä ja ympäröi itsesi mukavasti

Suunnittelijat Hruštšov taloja ohjaavat tarkoitus säästää tilaa sen tiivistetty ratkaisu, ja perilliset asuntoja tuolloin on käytössään elintilaa, missä olosuhteet ovat kaukana sosiaalisia ja biologiset standardit. Tämä koskee erityisesti kotiäitiä, jotka pakotetaan kokkaamaan ja viemään vieraita mikro-keittiöihin. Onko keinoja lisätä keittiötilaa ja miten suunnitella pieni keittiö 4 neliömetriä. m, jotta uudelleenorganisoidut tilat olisivat mukavia?

Tavat lisätä tilaa

Suunnittelijan tärkein haaste ei ole vain visuaalinen laajennus vaan myös käyttökelpoisen alueen todellinen kasvu. Monet ammattilaiset työskentelevät kaiken mahdollisen ratkaisun kehittämiseksi tähän melko vaikeaan tehtävään, ja on sanottava, että niiden havainnot voidaan toteuttaa tehokkaasti tavanomaisen pienikokoisen rustikuvion olosuhteissa.

keittiö

Toimiva varustus

tilava keittiö

Jos haluat, voit sijoittaa kaiken mitä tarvitset …

pieni keittiö

Jos tiedät joitain suunnittelun vivahteita

Onko tarpeen järjestää uudelleen – studioasettelun ominaisuudet

Ajatus keittiön yhdistämisestä olohuoneen, parvekkeen tai käytävän kanssa tulee mieleen heti kun päätös kotitalouksien ympäristön parantamisesta tehdään. Sikäli kuin tämä uudistaminen onnistuu, voidaan tuomita sen pluses ja miinukset.

Yksiselitteiset edut ovat seuraavat:

 • kun keittiö yhdistetään naapurihuoneeseen, ruokailutila voidaan ottaa pois rajojen ulkopuolelta, jossa on täysi ruokasali sekä työskentelytila ​​ruoan säilyttämiseen ja ruoanlaittoon;
 • hostessin aikana ruoanlaitto voi viestiä perheen tai vieraiden kanssa olohuoneessa tuntematta “lukittua” keittiössä;
 • käytävästä tai parvekkeesta tulee hyödyllinen alue, josta voi sijoittaa jääkaappi, hyllyt elintarvikkeiden ja keittiövälineiden säilyttämiseen tai jopa ruokapöydän;
 • keittiön laajentaminen parvekkeella tai loggialla vahingoittaa sen luonnollista valaistusta – se muuttuu paitsi enemmän, myös paljon kevyemmäksi ja mukavammaksi.
keittiö

Keittiön yhdistäminen toiseen huoneeseen olisi suositeltavaa

keittiö

Yhdistetään parvekkeella

keittiö

Yhdistäminen Hallin kanssa

Pääoman kehittäminen ei kuitenkaan ole mikään tapa ratkaista ongelmaa, koska sillä on useita merkittäviä haittoja:

 • kaikki yhdistykset edellyttävät sopimusta BTI: n kanssa, muuten asuntoa ei voida myydä laillisesti;
 • Olohuone todella menettää yksityisen tilan, joka muuttuu julkiseksi läpikuluksi;
 • Keittiön yhdistäminen toiseen huoneeseen on sallittu vain, jos sitä ei ole kaasutettu;
 • joillakin alueilla kaikki parvekkeelle / parvekkeelle johtavan ikkunalaitteen manipulointi on kielletty;
 • Myös keittiön vedenlämmityspattereista, keittiökalusteista ja viestinnästä on mahdotonta ottaa pois;
 • sekä loggia ja parveke on tärkeää lämmetä hyvin, mikä aiheuttaa huomattavia lisäkuluja.

Niinpä niille, jotka eivät pidä tätä vaihtoehtoa, ei ole mitään, miten yrittää kääntää unelmiesi suunnittelu neljään neliömetriin keittiöstä johtuen joitakin temppuja.

keittiö

Huoneiden välinen seinä ei saa olla kantaja

liukuovi

Vaihtoehtoinen seinä voi toimia lasin liukuovena

keittiö

Purettu seinän sijainti, baariteline näyttää hyvältä

Pienen tilan optimaalinen stylistiikka

Helpottaaksesi valintasi rakennusmateriaalien, viimeistelyjen ja huonekalujen näytteiden välillä, minkä tahansa uudelleenjärjestelyn pitäisi alkaa huoneen yleisen tyylin valitsemiseksi. Aseellasi haluamasi valokuvat, yritä selvittää, mikä vaihtoehto täyttää mukavuutesi ja mukavuutesi vaatimukset.

Pienessä tilassa suunnittelumahdollisuudet ovat olennaisesti rajallisia, joten tässä on helpointa sisällyttää jokin seuraavista tyypeistä:

 • Maa tai Provence – maalaismainen viehätys luontaisesti molempiin suuntiin, auttaa luomaan rennon ilmapiirin, jossa on mahdollisimman vähän investointeja. Niiden luovuttamattomia elementtejä ovat runsaasti tekstiilejä ja luonnonpuuta tai sen jäljitelmää, matalaa riippuvaa lampunvarjostin, kukkakuviot ja hahmot, herneet, raidat.
 • Hi-tech tai minimalismi – nykyaikaiset tyylit, jotka eivät ylikuormita tilaa tarpeettomilla yksityiskohdilla, edellyttäen tiukkaa suhdetta yksinkertaisuuteen ja toimivuuteen. Keittiön toteuttamiseen tarvitaan nykyaikaisia ​​kodinkoneita ja innovatiivisia viimeistelyaineita – lasi, metalli, muovi.

Kiinnitä huomiota! Jotkut tyylisuunnat, esimerkiksi renessanssit, parvi, art deco ja jopa klassinen, vaativat runsaasti sisustusta ja massiivisia elementtejä varastaen jo niukan tilan, mikä tarkoittaa, että niitä ei suositella minikeittiöille.

keittiö

Provence-tyylin keittiön suunnittelu

Japanilainen tyyli keittiö

Koristelu japanilaisilla kuvilla

keittiö

Moderni tyyli on helppo toteuttaa tällaisella neliöllä

Aasi koloristiki: mitä värejä koristella sisätiloihin

Huoneen pinta-ala kasvaa visuaalisesti johtuen värivalikoiman pätevästä käytöstä. Melko yleinen suunnittelumenetelmä avaruuden käsityksen muuttamiseksi on huoneen muotoilu pastelliväreissä. Tämä todella toimii, koska kirkkaat pinnat tekevät huoneesta ahtaita ja valoisia – tilavia.

Opi muutamia ammatillisia vinkkejä, miten voit voittaa 4 neliömetrin keittiötilan suunnittelun. värin ja painatuksen käyttäminen:

 • huoneeseen voidaan merkittävästi laajentaa, jos koristat kattoa ja seiniä yhdellä värillä – vaaleansininen tai muu viileä sävy;
 • matalat katot haluttaisiin maalata pari sävyä kevyempää kuin seinät;
 • Samaa tekniikkaa voidaan käyttää kauas seinään visuaalisesti pidentää tilaa;
 • toinen vaihtoehto lisätä tilaa – valita seinien sävy huonekalujen väriin;
 • Keittiön lisääminen voi johtua myös horisontaalisista raidoista tai pienestä kuvasta taustakuvaksi.

Jos haluat yhdistää useita värejä, silloin on parempi olla kokeilematta kontrastia, mutta muodostavat palestiinista aitoja sävyjä, joita pidetään win-win -voitona: harmaa-ruskea, valko-kerma ja hiekan-beige. Näiden yhdistelmien etuna on myös se, että ne antavat sinun myöhemmin täydentää sisustusta kaikkiin mehukasvilla tehtyihin sisustuselementteihin.

keittiö

Mehullinen oranssi sävy luo tunnelman

keittiö

Kyllästetyt värit “puristavat” tilaa

keittiö

Tee veto valon sävyihin

Mikroaaltouunien valaistuksen järjestäminen

Älä unohda oikeaa valaistusta: yleensä pienessä keittiössä, erityinen painopiste on korkeudensäädettävä lampunvarjostin tai uudet hautapeitteet, jotka on liitetty ruokailualueeseen. Tällaisten vaatimattomien mittojen katon valaisimia on vaikea asentaa, joten on oikeampaa korvata ne LED-nauhoilla, kuten RGB, jotka on sijoitettu keittiön kaappeihin.

Tärkeää! Sen olisi harkittava paikallisen taustavalon, joten tarvittavat kolmio: se voi olla muita LED-taustavalo keittiö esiliina, huppu sisäänrakennettu lamput, sisävalaistus kaapit ja hyllyt, huonekalut valaistus yläpuolella.

keittiö

On tärkeää saada hyvä valaistus

taustavalo

Työpintojen valaistuksen järjestäminen on mahdollista valoa emittoivilla dioditapeilla

Tiivistäminen mielen kanssa – huonekalujen ja tekniikan valinta

Oikea asettelu ja skaalaus ovat perusjärjestelmiä, joilla järjestetään tilaa. Pienikokoinen keittiö tarkoittaa kaikkea sisustuksen yksityiskohdat. Neljännesmyrkkyn puutteellisuuden vuoksi kaikki elementtien mitat on uhrata. Älä kuitenkaan ole järkyttynyt ajatellen, että ainoa 4 metrin erä on suora keittiö, jossa on vähäinen ilmapiiri. Itse asiassa on myös mielenkiintoista kääntyä tänne.

layout

Asetteluvaihtoehdot

huonekalujen sijoittaminen

Huoneistokalusteet kapeassa keittiössä

keittiö

Kaikkien elementtien sijainti ympyrässä

Eri layoutvaihtoehtojen analyysi

Pienten keittiötilojen suunnitteluun on riittävästi vaihtoehtoja. Missä heistä tulee, riippuu useista tekijöistä:

 • mikä on keittiön muoto (neliö tai suorakulmainen, symmetrinen vai ei);
 • onko ruokasali;
 • jossa on sähköpistorasiat ja kaasuputken jäykkä putki.

Pienen keittiön tärkein plus on se, että keittiön kolmion – liesi, jääkaappi ja pesuallas – ergonomisen asettelun ei tarvitse paljastaa, koska ne ovat mahdollisimman pienellä etäisyydellä muodostamaan minkä tahansa kätevän tilan. Sinun tarvitsee vain valita paras tapa sijoittaa elementit:

 • kulma – yleinen vaihtoehto, joka toteutetaan onnistuneesti myös pienellä alueella;
 • U-muotoinen – saa oikeuden esiintyä muuttamalla ikkunan kynnys työalueeksi tai pesualtaan;
 • yksirivinen – tällainen muotoilu, kun keittiön kaappi ja laitteet sijaitsevat yhdellä seinällä, on varsin mahdollista, jos jääkaapin sijoittaminen pois liesiin on ratkaistu;
 • kaksoisrivi – on mahdollista vain pitkässä ja kapeassa keittiössä, joka ei tarjoa ruokailutilaa.

Kehittää pienen keittiön suunnittelua 4 neliömetriä kohti. m, sinun on kiinnitettävä huomiota keittiön oveen: jotta se ei “syödä” käyttökelpoista aluetta, on järkevää käyttää tavanomaista keinua asentaa pyörivä liukuva ovi-harmonikka tai ovikotelo.

huonekalujen sijoittaminen

Huonekalujen kaksirivinen järjestely

ovi-haitari

Ovi-harmonikka säästää tilaa …

ovi coupe

Kuten ovikotelo

Vihje! Yritä määrittää huonekalujen ja laitteiden ergonominen järjestely, käytä sisustussuunnittelua, joka sopii tavallisille käyttäjille: KitchenDraw, SweetHome 3D, IKEA HomePlanner, GoogleSketchup, PRO100.

Tekniset uutuudet minikeittiöille

Modernit kotioperaattorit antavat keittiökalusteiden ansiosta suuria etuja, mutta yhden ongelman ratkaiseminen synnytti toisen: pienessä tilassa oli erittäin vaikeaa tallentaa kaikki saatavilla olevat laitteet ja välineet. Vastaavasti markkinoiden tarpeisiin koneiden ja kalusteiden valmistajat kehittävät jatkuvasti monitoimisia malleja.

Innovaation, joka säästää tilaa on hyvin kannattava, sitä pidetään huonekalujen muuntaja. Tämä voi olla tavanomainen kokoontaitettava pöytä liukuva työtaso, piiloutuvat tarpeetonta ohjauspaneelissa tai pyörivät oman akselinsa ympäri epätavallinen keittiön kaappiin, automaattisesti “korvata” rakastajatar sitten pesuallas, liesi, kaapin.

T25
T24
T26

Ei vähemmän mielenkiintoisia ja uutuuksia kodinkoneista: ruokaprosessori, jossa on 8-10 toimintoa, ei ole yllätys, mutta kahvin valmistelu ja omien tuotteiden tilaaminen supermarketissa vieraasi varmasti on ihme. Toistaiseksi tällainen kehitys on kallista, mutta niiden edistäminen markkinoilla on ehdottomasti syytä noudattaa – ennemmin tai myöhemmin ne ovat saatavilla tavalliselle ostajalle.

Koristeelliset elementit pienessä keittiössä

Minikoneen sisätilaa voi ja sitä on täydennettävä kontrastisilla impregnoinneilla – ne antavat huoneelle “merkin”. Puhtaasti sisustustarvikkeita tulisi kuitenkin sijoittaa, jos ne eivät ole työtilan päällä – seinälle, ikkunalaudalle tai ylimmille hyllyille. On asianmukaista katsella kellot, pienoislasit, pari siistit kuvat tai valokuvat. Muista – pienten asioiden runsaus aiheuttaa häiriöitä, joten älä liioittele sitä!

keittiö

Peili keittiössä on varsin sopivaa

keittiö

Heijastavat keittiöpinnat

mikrokeittiö

On parempi suunnitella mikrokeittiö erikoislääkärin kanssa

Vihje! Ehtojen maksimoimiseksi on suositeltavaa kutsua ammattimainen suunnittelija, joka simuloi tiloja ja auttaa myös kääntämään projektin todelliseksi.

Keittiöön vaikutti vaikuttava, mutta edelleen tilava, harjoittaa tällaisia ​​tekniikoita:

 • roikkuvarusteiden ovia tilaa läpinäkyvästä materiaalista – lasi, akryyli tai vaihda ne hyllyillä;
 • tehdä kiiltävä lattia, keittiön julkisivu tai katto – heijastavat valoa, ne visuaalisesti suurentavat tilaa;
 • Älä sulje ikkunaa pitkällä tiheällä verholla, sen sijaan, ripusta roomalaista, itävaltalaista tai rullaa sokea, monien tyylien varassa, myös kaihtimet;
 • Jos pidät huonekasveista, valitse lajikkeita pienillä lehdillä ja kukilla.

Video: Esimerkkejä keittiön muotoilualueesta 4 neliömetriä. m

Kun olet kokenut perusteellisesti oman keittiön suunnittelun, olet vakuuttunut omasta kokemuksestasi, että jopa pienellä alueella voit asettua mukavasti.

decor

Leave a comment