Kuinka kauniisti ripustaa ja leikata lankaverhot keittiössä – banking-on-green.com

Kuinka kauniisti ripustaa ja leikata lankaverhot keittiössä

Kuinka kauniisti ripustaa ja leikata lankaverhot keittiössä

Korista keittiö, jossa kaikki on niin tavallista paahdettua, keitettyä ja ripoteltu, melko vaikeaa. Jatkuvasti sinun on huolehdittava materiaalien käytännöllisyydestä, kätevyydestä puhdistaa ne. Tämä pätee erityisesti tekstiileihin. Tästä syystä keittiön todellinen löytö on verhojen filamentit (musliini). Ne voidaan ripustaa itsenäisesti, yhdistettynä tylliin, täydentää verhon-tylliä. Löytää ylellinen valokuvista langan verhoista ja etsi ratkaisusi!

Hämmästyttävä kauneus ja kätevä käyttö

Keittiön verholiima on tilaisuus ohjata tyylikkäästi ja huomiota yksityiskohtiin. Ulkopuolella ne ovat kaukana perinteisistä kankaista, jotka muotoilevat rungon ikkunoita, mutta sopivat täydellisesti samaan tarkoitukseen kuin käytännöllinen koristeelementti.

Näiden ikkunoiden “vaatteiden” erottuva piirre on eräänlainen vaatimattomuus. Verhojen kierteet eivät pääse silmiin kokonaisvaltaisella kirkkaalla paikalla tai raskaalla aksentilla, vaikka ne olisi maalattu kirkkain värein. Paljon ohutta köyttä antavat ilmiön ja keveyden vaikutuksen. Jäljitellen niitä tavalla tai toisella, voit luoda romanttisen tunnelman, ilmapiirin rauhallisuuden ja kodin mukavuuden, pahojen ja juhla.

Punainen verhot

Muslinin verhot

Kirkkaat verhot

Verhot valkoisessa keittiössä

Vihreät verhot

Kierreverhot

Muslinin verhot keittiössä

Kisei keittiössä – ei vain ikkuna

Langan verhot palvelevat paitsi ikkunoiden avaamista varten, myös keittiötilan, keittiö-ruokailuhuoneen, keittiö-olohuoneen kaavoituksessa. Auttajalla voit erottaa ruoan paikan sen vastaanotosta. Läpikuultava lanka on riittävä, jotta ihmiset voivat tuntea olonsa mukavaksi ja suhteellisen yksinäiseksi kussakin näistä vyöhykkeistä.

Suunnittelu verhoilla

Neutraali väliseinä keittiön ja olohuoneen välillä

Tämä on tärkeää! Siirrä pois kaavoitustilaa, älä unohda turvallisuutta. Kisei ei saa sijaita uunin välittömässä läheisyydessä.

Sokea-osio

Kuvien sokea osio

Hyvä valinta, tämä osio tulee sisustuksen todellinen sisustus korostaen sen tyyliä. Ei mieluummin miellyttävä hetki tällaisen päätöksen demokraattinen hinta.

Lankaverkon edut ja haitat

Kaikissa voit löytää hyviä ja huonoja puolia. Kiseillä voi olla vaikuttava luettelo ensimmäisestä ja hyvin pienestä – toisesta.

Verhot tilavassa keittiössä

Keittiön filigree-verhoilla on seuraavat edut:

 • Käytännöllisesti katsoen ei kerää pölyä ja muita epäpuhtauksia, koska useimmissa tapauksissa ne kyllästetään erityisillä yhdisteillä.
 • On yksinkertainen muotoilu, helppo koota. Koko verho on tiheä kangaskerros, jonka kanssa runsaat kierteet ripustuvat. Se voidaan kiinnittää ja ommella hihan tapaan, jossa on silmukat, koukku – voit valita kiinnitysmenetelmän.
 • Älä vaadi erityistä hoitoa. Tarvittaessa ne voidaan laittaa kuivapesuihin tai pestä hyvin kotona. Tästä alla.
 • Osa-alueena – kätevästi liikutettaessa tilaa jopa miehitetyillä kädillä, ei ole tarvetta avata / sulkea ovea.
 • Älä häiritse ilmanvaihtoa.
 • Voit säätää luonnonvalon tasoa aurinkoisina päivinä luomalla suojaa palava säteiltä. Mitä enemmän kerroksia muslimeilla on, sitä parempi on varjostuksen laatu ja suojaavat uteliailta siltä.
 • Lyhennä ei tarvitse tehdä ateljeessa olevia verhoja. Yksinkertaisesti leikkaa ne! Synteettiset langat eivät pudota ja eivät liukene.
Verhot rengaslaseilla

Kierreverhot silmukoissa

Mitä puutteista, köyden verhot:

 • Usein sekava. Rehellisesti, on sanottava, että tämä on merkityksellisempi muunnoksille, joissa on koukut helmiä. Keinotekoiset langat, joissa ei ole sisustusta, ovat melko liukas, joten on helppo irrottaa ne.
 • Tarkoituksena on kiinnittää erityistä huomiota lemmikkeihin ja pieniin lapsiin. Se ei ole turvallista.

Arvioi lankaverhojen käyttöolosuhteet etukäteen, jotta vältät epämiellyttävän vedon hankkimisesta.

Kuinka pestä ja leikata musliini

Jos likaa kestävät hehkulangan verhot ovat edelleen likainen ja houkutteleva, voit antaa sen kuivapesuun. Tämä on paras vaihtoehto. Haluatko säästää rahaa? Tee pesula itsellesi, jota ohjaavat seuraavat säännöt ja toimintojen järjestys.

 • Suorista verhot.
 • Kiinnitä ne tiukasti pitkin synteettistä johtoa, köysiä. Kierrä langat aina 12-15 cm: n etäisyydeltä. Helmien verhoista tämä etäisyys laskee 8-10 cm: iin.
 • Irrota verhot rungosta.

Kiinnitä huomiota! Voit vaihtaa pisteitä 2 ja 3 paikoissa, mutta kiertymisen aiheuttavien säikeiden vaara on suuri jo ennen pesua.

Verhojen kiinnittäminen

Kierteiden kiinnittäminen ennen pesua

 • Laita sideharso erityiseen pussiin ja aseta pesukone herkälle tilalle. Jos lika on vähäinen ja verhot ovat liian koristeellisia, ne voidaan huuhtelemaan varovasti käsin käsin. Vedenpesun optimaalinen lämpötila on 40 ° C.
 • Kiinnitä lankku paikalleen ja kierrä varovasti lanka. Sinun ei tarvitse rauta sitä!
Verhot pussissa pesemiseen

Ropeverhot pestään erikoispussiin

Yleensä kun köysiikkunakehys osuu asuntoon, jonka katon korkeus on alle 2,8 metriä, se vaatii tavanomaisen 3 metrin pituuden leikkaamisen. Ennen tätä, verhot on myös pestävä. Jotkut materiaalit voivat kutistua, ja pesu mahdollistaa langan lopullisen ulkonäön. Leikkaaminen suoritetaan tavanomaisilla saksilla.

Keittiön sisätilojen langoista valmistetut koristeelliset mahdollisuudet

Synteettiset materiaalit – tavallisesti viskoosi, polyesteri, lurex – antavat sinulle mahdollisuuden päästä lankojen paksuuteen, väriin ja rakenteeseen.

Kierreverhot eri sisustustyyleissä

Käytettävissä olevista vaihtoehdoista ovat seuraavat kierteet:

 • jossa on eri muotoisia helmiä (tasainen, pyöreä, neliö);
 • koristeltu paljeteilla, höyhenillä, pomponeilla;
 • eri värejä, jotka on kerätty gradientilla tai muulla mallilla (muslinpaneeli);
 • vapaasti ripustettu pohjakudoksesta tai jo kiedottu toisiinsa;
 • metalloitu;
 • ohut köydet tai nauhat 3-10 mm leveä (muslin-nuudelit, kukkasilmä);
 • kierretty kierteeseen.

Verhojen koristelu

Helmet verhoilla

Muslimiin tehty verhot

Verhojen sulkimet

Verho, jossa lipasto

Tämän lajikkeen avulla valittu musliini sopii mihin tahansa sisustukseen – itäisestä maasta, klassikoista ja pop-taidosta.

Oliko heijastunut, kuinka kauniisti ripustaa verho-sideharsoa? Keskity valittuun värimaailmaan ja huoneen koristeluun. Klassisissa sisätiloissa muslinin käyttö suorilla mattapäillä on todellinen. Ne pystyvät luomaan keittiön katon korkeammalle, mikä on tärkeää tässä tyylissä.

Auringonsäteet, jotka ovat taitelluissa lasihelmissä, virkistävät ja kirjaimellisesti värittävät keittiön sisätilat. Tämä ratkaisu soveltuu itämaiseen ja etniseen tyyliin.

Kuulamatto ja helmet

Kierteiset verhot, joissa helmet koko pituudelta

Metalloitu tai metallilangan “metallin alla” helmet, joissa on orgaanisesti mahtuu keittiön sisätilat, täynnä kromia ja lasipintoja. Keittiöt Välimeren tai Provence-tyylillä, voit ostaa verhot lanka-köysiä.

Ropeverhot merilintuissa

Ropeverhot merilintuissa simpukankuorilla ja netillä

Filamentin verhot yhdessä tulleen kanssa

Jos harsokangas on suunniteltu täydentämään verhoja, niiden on vastattava niiden värimaailmaa. Sallittu 1-2 sävyn vetäytyminen. Verhojen puuttuessa voit harkita useita vaihtoehtoja.

 1. Langat kokevat täysin värikoodin tylliä. Jos hahmossa on useita rivejä, silloin ilman verhoja saat laatua mustaksi huoneesta, hyvästä suojasta uteliailta silmiltä.
 2. Verhot-langat ovat vastakkaisia ​​tylliin ja yhdistetään muihin keittiötekstiileihin tai huonekalujen julkisivuihin.
 3. Nitian-sisustus on tylliä vastaava, mutta se yhdistetään viimeistelymateriaalien värivalikoimaan.
Kisei ja verhot

Moniväriset lankaverhot verhojen alla

Moniväriset verhot

Kisei tekstiilien ja huonekalujen väreissä

Seinien väriset verhot

Seinien ja muslinin yhtenäinen värimalli

Tietenkin kokenut suunnittelija voi siirtyä pois standardiratkaisuista, mutta jos sinä itse olette mukana keittiön sisustuksessa, lopeta heistä.

Kuinka kauniisti leikkaa ja täydentää musliiniä

Jalkojen verhojen verhoilut ovat suuret – voit joko käyttää niitä tai kehittää uutta alkuperäistä ratkaisua. Vahvat langat ovat helposti punottu kuvitteellisiin kuvioihin, ja vikatilanteessa ne hajoavat menettämättä verhojen koristeellista ulkonäköä.

Verhot sulkeutuvat

Alkuperäinen draperi hiusneulojen – kukkakimppujen avulla

Drapery-verhot

Yksi vaihtoehto drapingille

Mielenkiintoisen ikkunan suunnitteluun voi käyttää makrame-solmujen kutomistekniikkaa. Muista vain, että ne peittävät verhojen korkeuden. Se ei ole pelottava, jos ratkaisu, jonka haluat säästää pitkään, ja se edellyttää joitain muutoksia. Sitten voit käyttää saksia sommittelun säätämiseen.

Tasainen solmun makrame

Litteä solmu makrame köysiverhoja varten

Vaihda ja koristele keittiön ikkunan ulkonäköä hetkessä, mikä mahdollistaa erilaiset koristeet – erikoisnäytteet verhoille, hiuslangat. Suoritetut kukat, kiiltävät geometriset muodot, söpöeläimet, ne näyttävät aivan alkuperäisiltä. Lanka voidaan myös peittää laaja nauha, sitomalla kaunis keula. Kaikkein vaatimaton musliini on koristeltu roikkuu koristeena harjalla, turkis pomponilla tai koristeellisella pallolla.

Ropeverhot

Ropeverhot, joissa on katto koriste

Kierreverhojen sulkeminen

Nosta kierteet harjalla

Sisustus verhoihin

Lisävarusteet mysliinikoristeluun ja drapingiin

Keittiön sisäverhoukset ovat loputtomat mahdollisuudet ikkunan aukon suunnitteluun. Sen ulkonäkö voi muuttua oman mielialan mukaan. Lisää tämä käytännöllisyys, estetiikka ja demokraattinen hinta, etkä voi kieltäytyä ostosta. Kuitenkin, jos keittiö on suuri, ikkunat ovat muokatun muodon ja tyylin sisustus liittyy outoja kohtia ja huonekaluja, se on parasta kuulla kokenut suunnittelija.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org