Koje zavjese treba izabrati za kuhinju s balkonom: savjeti dizajnerice

Koje zavjese treba izabrati za kuhinju s balkonom: savjeti dizajnerice

Jeste li sretni vlasnik kuhinje s balkonom? Čestitamo, jer balkon u kuhinji – to je samo bogoslužje! Na njemu možete organizirati i udobno rekreacijsko područje gdje je ljeti lijepo kuhati kavu i opremiti dodatnu zimsku sobu za zalihe. Sve je to vrlo dobro, ali kako ukrasiti kuhinjska vrata – izlaz na balkon? Koje su zavjese za kuhinju s balkonom najprikladnije? Mnoge ljubavnice postavljaju takva pitanja.

Praktičnost u kombinaciji s ukrasnim - glavni uvjet za kuhinjske zavjese

Koje zavjese treba odabrati za kuhinju s balkonom tako da su lijepe i praktične?

Koja je razlika između zavjesa za balkonska vrata iz konvencionalnih

Prije svega, činjenica da nas ne bi trebali spriječiti da slobodno uđu na balkon i da se vrate. To bi trebao omogućiti jednostavnu otvaranje vrata, da ništa ne smije ometati niti volumen, a zavjesa iznad, niti The Blind Side, bez teških, zbunjen, „pod nogama”, a leži na loptice podne. Rub vrata svjetlosti zavjesa tkanine mogu oštetiti lako, a pristup na balkon uz šalicu kave i sendviča, koji sprečava zastor i može biti prljav.

Za mnoge stilove, kao što su dizajn balkonskih vrata stane rimokatocima

Rimske zavjese za kuhinju s balkonom savršeno se uklapaju u interijer mnogih stilova

U odgovarajućem okruženju, teške zavjese s tvrdom lambrequinom

Lijepo dizajniran izlaz na balkon može biti zavjese s tvrdim lambrequinom

Značajka balkonskih zavjesa je da je gotovo uvijek pokraj njega prozor i da ih treba kombinirati u jednu cjelinu. S jedne strane, to nije lako, jer je prozor često se koristi za kratke zavjese i vrata se dugo, a, s druge strane, takav raspored zavjesa je božji dar za kreativni dizajn rješenja – kombinirajući različite prostore za zavjese mogućnosti su zaista beskrajne!

1
2
2
2
3
slijep za
10
11
12
13
14
15
20
21
22
23
24
28
29
30
31
VLUU L210 / Samsung L210
33
38
39
40
41
43
6
7
8
9
16
17
18
19
25
27
34
35
36
37

Odaberite zavjese za kuhinju s balkonom – najbolje opcije

  • Praktična i moderna varijanta zavjese za kuhinju s balkonom su okomite rolete, sredina koja može biti, strogo govoreći, ne baš u sredini, a na spoju prozora i vrata. Širenje takvih sjenila koristite kabel, a to se može učiniti kao sporedna vrata, a sada slobodno možete otići na prozor balkona i sa strane, otvaranje pristup prozor u vodu sobno bilje. Nedostatak ovakvih zavjesa je potreba za korištenjem i za vrata i za prozor ista visina, tj. Prozor će biti potpuno zatvoren, do samog poda.
Blindovi gube konvencionalnim zavjesama u dekorativnom, ali u praktičnosti nisu jednaki

Praktična i suvremena verzija zavjesa za kuhinju s balkonom su vertikalni sjenila

  • Rolete u ovom smislu su praktičnije, jer mogu zatvoriti prozor samo na prozor, ali vrata su do pune visine. Skupi takve zavjese dekorativne trake ili posebne žice, koji se također može „pobijediti” različito pomorski stil može biti namjerno grube, debele kanap, za high-tech stilu – tanki najlon kabel.
Izvorna boja valjaka pouzdano štiti od sunčeve svjetlosti, ostavljajući je u kuhinji u ograničenom iznosu

Rolete za izlaz na balkon dobro su zaštićene od prekomjernog sunčevog svjetla, bez da kuhinja postane tmurna

  • Ipak, najbolje rješenje za kuhinjski balkon bit će kombinirane opcije zavjesa. Pogledajte kako izgledaju izvorne i neuobičajene zavjese, koje su Rimljane na prozoru i “japansko” ploče na vratima. Tkanina se uzima za obje varijante iste, ne bi ometalo jedinstvo kompozitnog dizajna također moraju biti identične i dekorativni elementi (kontrast cijevi, kablovi za spuštanje prema dolje i pristranost prema).
Ponekad kombinacija nekoliko vrsta zavjesa daje neočekivano atraktivan rezultat

Kombinirana verzija zavjesa za kuhinju s balkonom dovest će u atmosferu jedinstveni orijentalni okus

  • Tradicionalne zavjese, koje se trebaju pomaknuti i pričvrstiti štapovima, mogu se izrađivati ​​kombiniranjem različitih visina: za vrata koja se mogu dugo izabrati, a za prozor – kratak. Istodobno, moguće je kombinirati različite veličine zavjesa učvršćivanjem stezaljki za obje polovice na istoj visini.
Neobvezujući pristup - dizajn prozora i balkonskih vrata s zavjesama različitih duljina - rješava i praktičnu i estetsku zadaću

Tradicionalne zavjese, koje se moraju pomaknuti i pričvrstiti štapovima, mogu se izrađivati ​​kombiniranjem različitih visina: za vrata dugo odabrati, a za prozor – kratak

  • Kombinirajte zavjese za prozor, a vrata mogu biti pojedinačna lambrequin, koja bi trebala pokriti cijelu dužinu cijelih vrata balkona. Uz savršeno prikrivanje okvira, postat će neka vrsta okvira za balkonske zavjese. Nemojte zaboraviti da lambrequin ne bi trebao biti vrlo nizak, inače će ometati slobodno otvaranje vrata!
Uspješno prilagođen lambrequin može poslužiti kao dekorativni naglasak u unutrašnjosti

Kombinirajte zavjese za prozor, a vrata mogu biti pojedinačna lambrequin, koja bi trebala pokriti cijelu dužinu cijelog balkonskog otvora

Koje zavjese za ukrašavanje kuhinje s balkonom: savjetnikova dizajnerica

  • Koje su tkanine najpovoljnije za izradu zavjesa za kuhinju s balkonom? Što se tiče ekološke dobrobiti i zdravstvene dobrobiti, najbolje su, bez sumnje, prirodne tkanine od bijelog, pamuka i platna. Ali ne zaboravite da su kuhinja zavjese podvrgnut prekomjerne vlage, masnih kapi i prljavštine, tako da se iz praktičnih razloga, to je brža izabrati tkanina s dodatkom sintetičkih vlakana, koja su jednostavna za pranje i željezo. Takve tkanine su savršeno draped, i mnogo manje skloni spaljivanje na suncu od prirodne tkanine bez nečistoća.
Plemenita suzdržana crna i bijela zavjese na ploči uklopljena su u ovaj elegantni interijer

Spektakularne crne i bijele zavjese za kuhinju s balkonom naglašavaju eleganciju cijelog okoliša

  • Crtanje za kuhinjske balkonske zavjese, odaberite onaj koji može točno točno naglasiti opću ideju unutrašnjosti i ni u kojem slučaju ne prekršiti. Ako su vaše zavjese jednobojne, mogu se kombinirati vrlo uspješno s obojenim štapićima ili lambrequinima.
Prolazne meke zavjese zavjese ugodnih pastelnih boja nikada neće izgubiti svoju važnost

Zavjese s mekom lambrequinom najbolje su stvoriti romantičnu atmosferu

  • Ako postavite cilj da zatvorite kuhinju s dolaskom večeri iz znatiželjnih očiju, tada nije potrebno da zavjese odaberu pretjerano gustu, tešku tkaninu. Prekrasno je ukrasiti kuhinju, štitići ga od znatiželjnih pogleda i upotrebom laganih, tankih materijala koji će vizualno proširiti kuhinjski prostor i olakšati ga.
Gdje se stajališta stranaca ne miješaju u stanovnike stana, bolje je izbjeći teške i guste zavjese na prozoru kuhinje

Ako ne postavite cilj da zatvorite kuhinju s dolaskom večeri iz znatiželjnih očiju, tada nije potrebno da zavjese odaberu previše guste, teške tkanine

  • Nemojte preopteretiti zavjese ukrasnim elementima, inače će postati maštovite, neukusne i na pozadini sve ostale “istaknute” kuhinje će postati nevidljive.
Uspješno odabrani rimski roli skladno su se uklopili u balkon

Rimske zavjese za kuhinju, u kombinaciji s balkonom, u kombinaciji s balkonom, stvorile su jedan skladan sastav

decor

Leave a comment