Kjøkkeninnredning i Provence stil: Eksempler på interiørdesign – banking-on-green.com

Kjøkkeninnredning i Provence stil: Eksempler på interiørdesign

Kjøkkeninnredning i Provence stil: Eksempler på interiørdesign

Veldig fasjonable begynte nylig å dekorere kjøkkenet i stil med Provence. Dette er en av underartene av den gamle landsstilen. Provence kalles også noen ganger fransk land, i hovedsak forskjellig fra skandinaviske, amerikanske og engelske sverige brødre. Denne retningen er mer elegant og mild i sin enkle design. Provence stil er etterspurt etter designere i design av moderne interiør av kjøkken.

Hovedtrekkene i stilen til Provence i interiøret

Møblene har en fin mørkegrønn farge, en tallerken og retter i retrostil, delikate gardiner – karakteristiske trekk ved Provence-stilen

Navnet ble gitt til navnet på regionen i Sør-Frankrike, så det er forbundet med varme, Middelhavet og Cote d’Azur.

Denne stilen vil bidra til å enkelt lage et komfortabelt, koselig kjøkken, som daglig vil ta vare på solskinnet til vertene og gjestene.

Tak og flis på kjøkkenet i Provence

De viktigste dekorative elementene i dette kjøkkenet er trebjelker som er typiske for Provence-stilen og de lyse fliser med en arbeidsmur

Hovedfunksjonen, et visitkort, en karakteristisk egenskap ved dette kjøkkenet, er de varme farger. Det må nødvendigvis være en mettet pastellfarge. Men det er mulig å fullføre kjøkkenet med blå eller milde grønne farger eller nyanser av gul, rød.

1
3
4
5
6
11
12
13
14
15
16
22
23
24
25
26
31
32
33
35
36
41
42
7
8
9
10
11
17
18
19
20
21
27
28
29
30
31
38
39
40
41

Hvordan lage på kjøkkenet en rolig atmosfære av den franske rivieraen

Stil Provence innebærer bruk av naturlige, miljøvennlige materialer, spesielt i ferdigstilling av vegger og gulv. Ideelt for dette franske kjøkkenet er et stein gulv, vegger med grov gips, et tak med trebjelker. Men dette alternativet er mer typisk for et privat hjem, det er veldig vanskelig å gjøre dette i en standard leilighet i byen. Derfor gjør designere på kjøkkenet ofte imitasjoner av loftslofter. Selv om taket kan bli igjen den vanligste – hvite.

Den unike sjarmen til kjøkkenet i blå toner

Møbler og dekorelementer, valgt i en enkelt fargevalg, gir dette kjøkkenet en unik sjarm

Selvfølgelig er det nesten umulig å formidle alle de grunnleggende nyansene i den franske stilen Provence. Det er nok å gjøre de viktigste aksentene, for å gjenskape den typiske landsbygdens ånd av stilen. For eksempel kan grov gips lett erstattes med teksturerte eller preget tapeter. Ofte på veggen lage en murstein eller murverk, så vel som deres imitasjon av fliser. Taket imiterer trebjelker. Gulvet er dekket med en flis som etterligner en naturlig stein, eller ekte treplanker. For Provence-stilen er det uakseptabelt å bruke laminat og linoleum.

Stilfulle møbler fra et naturlig tre - et innredning av et interiør

Dette er hva som skal være kjøkkenet, designet i full overensstemmelse med kravene i Provence-stilen

Dekorasjon av vinduer i stil med draperi

Spesiell oppmerksomhet i Provence stil er gitt til utformingen av vinduer – vanligvis er dette en elegant draperi av lysgardiner

Spesiell oppmerksomhet bør tas til valg av vinduer og dører til kjøkkenet. For å matche Provence stil må de være rene hvite. Men dørene kan dekoreres med et blomstermønster. Vinduene skal være store og litt ubebodd. Et alternativ kan være bruk av lys, gjennomsiktige gardiner eller romerske gardiner. Ideell applikasjon for vinduer i kjøkkenstilen Provence gardiner laget av lyse naturlige stoffer: lin, chintz.

Formen på gardinene, karakteristisk for stilen i Provence

Denne form for gardiner – det beste alternativet for kjøkkenet i Provence, og deres farge bestemmes av det overordnede fargevalget av interiøret

Det er mulig å dekorere dem med høyt bindende bånd, som avhenger av størrelsen på selve vinduet, den generelle utformingen av kjøkkeninnredningen. Et naturlig stoff kan være med et blomstermønster eller en mer mettet farge. Æressted på kjøkkenet er figuren av cockerelen – et symbol på den franske landsstilen, Frankrike selv.

En bred sill er også aktivt brukt, understreker stilen i Provence. På den er plassert potter med friske blomster, blomstertørkede komposisjoner, samt ulike dekorative elementer.

Provençalsk farging

Uvanlig vindusform som et element av innredning

Den originale formen på vinduet i dette kjøkkenet definerer det som et viktig element i innredning

Den fortsatte gyldigheten av tilbehør slike retter er laget av kobber eller messing smijern hyller, malt leire potter, vaser, hånd-assosierte vev, vevet kurver fra vinstokker, elegante vegg mekaniske ur, poser med tørket lavendel, mynte, rosmarin med andre aromatiske urter.

Den opprinnelige innredningen av det stilige kjøkkenet er belysningsdetaljer: smidde kobberkandelabre, lamper med lyse blomstrete lampeskjermer, elegante dekorative lysestaker. Hovedkravet for kjøkkenbelysning er ensartethet, mykhet, en overflod av lys. For å oppnå disse målene må du bruke moderne kombinert belysning. Lys på kjøkkenet er ønskelig så nær naturlig lys, det er best å fokusere det på de viktigste arbeidsområdene. Belysning bør rettes til hvor det er mest nødvendig for et komfortabelt og praktisk arbeidsmiljø. Du må balansere skyggen og lyset, forsøk å unngå sterke kontraster mellom høydepunktene i arbeidsområdet og den generelle dårlige bakgrunnen til kjøkkenet.

Kjøkkenutstyr legger vekt på kjøkkenstil Provence

Et stort antall kjøkkenpyntegjenstander i rustikk stil – en uunnværlig tilstand for Provence-stilen

Møbler til kjøkkenet i stil med Provence

Den viktigste egenskapen i Provence-stilen er at alle komponentene i interiørelementene er i samsvar med den “antikke” stilen. Dette må tas i betraktning i det endelige valget av små tilbehør, når du pynter kjøkkenet og når du velger materialer og møbler.

Det er møblene i Provence kjøkkenet som er kjennetegnet av stilen. Møbler bør være nødvendigvis tre, helt uten metall eller speilflater. Bruk som regel en eik, aske, valnøtt eller kirsebær sett. Slike møbler er pålitelige og miljøvennlige, men dette er et dyrt alternativ. For tiden er billige møbler laget i fransk Provence stil fra sponplater, fiberboard, MDF. Men det kan ikke ha interessante effekter av aldring, fasader er ofte dekorert med blomstermaleri. Alle møbler er utstyrt med dekorative håndtak med passende lyse blomster ornamenter, den utføres i riktig fargevalg.

Provençalsk mat

Interiøret i dette kjøkkenet er mer stilisert under Provence enn helt tilsvarer det, men fargene og dekorelementene lykkes med å håndtere imitasjon

Ofte er det laget møbler for et slikt kjøkken, for i dette tilfellet kan det fullt ut oppfylle de grunnleggende kravene til stilen. Kjøkkenskap og skap er som regel ganske romslig, stor, lyd, selv litt rustikk. Nye kjøkkenmøbler for å matche stilen kunstig alderen, på overflaten er det brukt scuffs, kunstige sprekker, spor av ormhull.

Små detaljer spiller en viktig rolle i stilen til Provence

Uvanlige stilige småbiter, skaper den riktige atmosfæren på kjøkkenet, supplerer atmosfæren vellykket

Landet kjøkkenet har uvanlige bord og stoler. Det viktigste kjøkkenbordet må være laget av naturlig tre og merkelig massiv. Stolene plassert rundt bordet må være vevd eller lattert. Benene av stoler og bord er skåret ut. Kjøkkenbordet er dekorert med en duk laget av naturlige stoffer, elegant porselen fruktovnitsami, keramiske vaser med friske blomster. Ofte har disse kjøkkenene innebygde nisjer i veggene, det kan plasseres tilbehør eller retter, som i seg selv blir et element av dekorasjon. Noen ganger henger retter på spesielle kroker.

Bordplaten for grunnleggende matlaging er vanligvis laget av tre, granitt, keramisk fliser eller marmor. Provence stil ble en gang dannet av vanlige franske bønder, så det krever ikke en helt perfekt finish. Tilstedeværelsen av små feil, sprukne, flettede overflater vil bare understreke stilen.

Et fargerikt element i et slikt kjøkken er en komfyr. Men i leiligheten, dessverre, kan den virkelige komfyren ikke plasseres. Derfor, under ovnen stilisert gass komfyr eller extractor. For dette formål er hetten valgt enten nøyaktig på overflaten av gassplaten, eller litt større enn den. Alle husholdningsapparater er ikke paraded, men stilisert som et generelt kjøkkeninnredning, gjør det innebygd.

Fransk Provence stil i det moderne interiøret i kjøkkenet har blitt svært relevant. Han er vakker og funksjonell. Det er ganske vanskelig å fullt ut overholde den nåværende franske stilen, men det er mulig å gjenskape de viktigste foreningene. De viktigste aksentene: pastellfarger, effekten av gamle møbler, ting, naturlige materialer. Et slikt kjøkken vil alltid gi en uforutsigbar følelse av fred, ømhet, hjemmekomfort.

q1
q2
q3
4. kvartal
Q5
Q6
Q7
Q8
Q9
q10
Q11
Q12
Q13
Q14
Q15
Q16
Q17
Q18
Q19
Q20
Q21
Q22
Q23
Q24
Q25
Q26
Q27
Q28
Q29
Q30
decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org