Kestävyystesti: mikä keittiö työtasot selviytymään paremmin arjen yllätyksistä

Kestävyystesti: mikä keittiö työtasot selviytymään paremmin arjen yllätyksistä

Yksi keittiön sisätilojen tärkeimmistä toiminnallisista elementeistä on pöytälevy, koska se altistuu tehokkaimmille mekaanisille vaikutteille. Lisäksi yleiskokoonpanoon hyvin merkitty pöytälevy on sisustuksen harmonian ja täydellisyyden takuu. Keittiön työtasojen tulisi olla vahvoja, kestäviä, hygieenisiä, lämpöä ja kosteutta kestäviä, hyvin kestäviä mekaaniselle rasitukselle ja silti silmiin. Moderni keittiö työtaso on kolme neljän senttimetrin liesi lepäävät jalustat, miehittää tärkeimmät keittiötilaa tai koko kokonaisuus työalueiden yhdestä aineksesta. Työpinnan muoto ja pituus määräytyvät koko kuulokkeen sijainnin ja pituuden mukaan, ja leveys vastaa joko kaappien (60 cm) vakioleveyttä tai hieman ylittää sen, joka on 62-65 cm.

Työtasoa valittaessa otetaan huomioon useita tekijöitä

Pöytälevy – olennainen osa modernia keittiökalua – valitaan ottaen huomioon monet tekijät

Laminoidut levytyöt, jotka on valmistettu lastulevystä

Huonosti saatavilla olevat keittiön työtasot ovat lastulevyä, samanlaisia ​​kuin kaapin huonekalujen valmistuksessa käytettävät materiaalit. Työpintojen koristeluun suunnitellut levyt on lisäksi laminoitu – ne peitetään raskaalla koristekerroksella.

visuaalisesti vaikea erottaa

Kiinteällä pinnalla on visuaalisesti vaikea erottaa laminoitu työtaso luonnonkivestä

Laminoidut työtasot materiaalit

Keittiön työtasot, jotka valmistetaan valmiilla keittiösarjoilla, on useimmiten tehty lastulevystä. Pinnan pohja on kahdentyyppistä materiaalia:

 • Lastulevy.
 • MDF.

Levyjen välinen ero ei ole ainoastaan ​​hinnassa. Lastulevystä (lastulevy) levy on pieni puulastu, joka liimataan paineen alla korkeassa lämpötilassa. Liimakoostumus sisältää formaldehydiä – myrkyllistä ainetta, joka voi aiheuttaa vakavaa haittaa terveydelle. Puristamisen jälkeen laatat laminoituvat minimoimaan formaldehydihartsien haihtuminen ja muodostamaan iskunkestävä pinnoite.

Levyrakenne

Yhdistetyn levylevyn rakenne

Samoin puristamalla valmistetaan MDF-levyjä. Pohja on pitkiä puukuituja, eikä myrkyllisiä yhdisteitä käytetä liimana. Liimamassan koostumuksessa – ehdottomasti harmiton ihmisen polymeerinen ligniini ja parafiiniyhdisteet. Tällainen koostumus pysyy vakaana kovettumisen jälkeen, ei haihdu haitallisia aineita huoneeseen.

sinetöity

Levyjen päiden on oltava ilmatiiviisti suljettuja

Pienissä huoneissa keittiöt, joissa lämpötilan vaikutus työpintaan on suurempi kuin muissa huoneissa, on parempi valita MDF-työtasot, varsinkin jos talossa on lapsia.

taivutetaan laattojen reunoilla

Asiakkaan valinnassa muodostuu levyjen reunojen taivutuksia

Valmistusmateriaalien välinen ero on huomaamaton visuaalisesti, mutta on mahdollista suunnata valmiiden työtasojen kustannusten mukaan. MDF: n tuote ei voi maksaa yhtä paljon kuin lastulevyä – levyn hinta on noin kaksi kertaa niin korkea.

Asennuksen ja huollon ominaisuudet: edut ja haitat

Leikkuulaudat, joista valmistetaan keittiön työtasot, eivät ole kosteutta kestäviä materiaaleja. Kosteudenkestävä toiminto suoritetaan ylemmällä monikerrospinnoitteella. Yläkerrosten määrä ja laatu riippuvat kestävyydestä, kosteudesta ja mekaanisista vaurioista. Kestävimmät pinnat peitetään muovilla. Muovipinnoitteen käyttö mahdollistaa päiden tiivistämisen, paikat, joissa kosteuden tunkeutuminen on mahdollista.

Tulostaminen elokuville

Painaminen kalvoa jäljittelee kaikki tekstuurit ja piirustukset: puu, marmori, graniitti, laatta

Laminoitu keittiö työtasot käytetään edullisesti kattamaan suorat pinnat. Kulmatyyppejä ei voi tehdä ilman saumoja, kahden levyn väliset liitokset on peitettävä muovisella tai metallisella nauhalla.

Reunat ovat kaikenlaisia: suuremman lujuuden ja kestävyyden saavuttamiseksi käytetään laminaation yhdistämistä ja nestemäisen akryylin reunan muodostamista. Yhdistetyt levyt ovat lisänneet kosteuden kestävyyttä – kosteutta ei tunkeudu nivelissä.

rahtikirja

Talousarvio: levytarkastus

Laminoidut työtasot valitaan sisäänrakennetulla tekniikalla erityisellä varovaisuudella: on suositeltavaa tilata 38 mm: n paksu työtaso – tämä on keittotason standardipaksuus keittotason kiinnittämiseksi. On suositeltavaa valita reittipiste, ei sisäänrakennettu aluslevy. Ylimääräisten mallien leveät reunat suojaavat paremmin lastulevyn käsiteltyjä reunoja kostutuksesta.

pöydälle

Yksittäinen kappale leikataan vain suorilla pinnoilla

Laminoidun, muovipäällysteisen työtason käyttöikä riippuu käyttöohjeiden noudattamisesta. Toiminnan ominaisuudet:

 • Pinta (etenkin kiiltävällä maalipinnoitteella) ei siedä ylikuumenemista – riittää, että jätetään kuuma pannu muutamaksi minuutiksi jättämään tahra pöydän päälle tai laminaattikalvo on sulanut. Pahin asia, joka voi tapahtua, on, että uuni yksinkertaisesti juuttuu kosketuspisteeseen kuuman pinnan kanssa. Korjausmateriaalia ei kohdisteta.
 • Puristettujen hakkeen pääasiallinen vihollinen on kosteus. Kondensaatti, höyry, vesipisarat kerääntyvät koristelevyn alle. Veden toiminnan seurauksena pohja turpoaa.
 • Pinnalla naarmuja ja siruja iskuilta jäävät helposti. Pienien vikojen pyyhkimiseksi on sopiva sävy vahamakasiini, mutta levy ei ole täysin mahdollista korjata.
 • Päällystyspäällysteiden tahroja happoa sisältävistä tuotteista säilyy. Kiiltävässä elokuvassa jopa vesi lähtee havaittavista pisteistä.

Taitava jäljitelmä: mahdollisuudet työpintojen suunnitteluun laminoitujen levyjen avulla

Tärkeimmät edut lastulevyn työtasot – valtava valikoima viimeistely sisustus minimaaliset kustannukset. Ne tuottavat levyjä, jotka simuloivat pelkästään puun tai kiven mallia, mutta luotettavasti luotettavasti siirtävät kalliiden puulajien, yksinomaisen nahan tai kiven tekstuurin. Sisustustekstiilikuvien lisäksi on olemassa myös yksivärisiä näytteitä, joilla on erilainen kirkkausaste.

Tarkkailemalla oikeita päiden käsittelymenetelmiä tällaiset pöydät näyttävät arvokkailta ja asianmukaisella hoidolla ne voivat palvella jopa 15 vuotta. Oikein yhdistetyt sävyt voivat luoda hämmästyttävän mielialan keittiössä.

Puolimattoiset topit näyttävät hyvältä lakonisilta monofonisilta kuulokkeilta: yhdistää tehokkaasti kermaa tumman suklaan kanssa.

Monimutkaisten muotojen tyylikkäät koristeet: kirkas granaattiomena työtasot puisen laskurin vieressä ja keinokivestä valmistetun työalueen pinta. Kallistetun puupaneelin harha on vaikea erottaa todellisesta puusta.

Kiiltävät topit tarvitsevat päivittäistä hoitoa, mutta luo unohtumaton ilmapiiri puhtauteen ja mukavuutta. Jos olet onnistuneesti peittänyt liitoksen, sitten lastulevystä valmistettua pöydän päätä voidaan käyttää myös nurkkasarjoissa.

Kiinteät pinnat sopivat kirkkaisiin kontrastisiin sisustusratkaisuihin: kiiltävät mustat julkisivut näyttävät harmonisesti mattapintaisen työtason alla.

Käytännöllinen ja helppo: esiliina ja pöytälevy, jotka on valmistettu eri paksuisista laminoitua lastulevyä.

9
10
10
11
12
13

Luonnonpuusta valmistetut työpinnat: ylellisyyttä ja lämpöä keittiössä

Kaunein työtaso on valmistettu luonnollisesta puusta. Ei keinotekoista materiaalia välittää puusta peräisin olevan lämmön tuoksu ja tunne. Vähän vaarassa asentaa puupaneeleja keittiön työtasoihin hoidon monimutkaisuuden ja voimakkaan alttiuden epämuodostumien vuoksi.

Klassinen puinen työtaso

Klassinen puinen pöytälevy kirkkaassa tummassa, sävytetty mattapintaisella lakalla

Kuinka valita puinen työtaso: materiaalit ja pinnan hoito

Puun pintaan säilyi alkuperäisessä muodossaan niin kauan kuin mahdollista, on annettava huoneen vähimmäisolosuhteet:

 1. Pysyvän lämpötilajärjestelmän noudattaminen: koko vuoden ajan ilman lämpötila ei saa vaihdella enemmän kuin 5 °. Jyrkimällä vaihtelulla taulukon verkko voi olla epämuodostunut.
 2. Kosteustason vakaus: optimaaliset indikaattorit – 30 – 60%. Ylikyllästyminen ilman kosteudella voi aiheuttaa yksittäisten alueiden muodonmuutoksia ja turvotusta, ja liian kuiva ilma aiheuttaa halkeamia ja elementtien eroja liitosten varrella.

Suunnittelijat tarjoavat klassisen lakan sijaan keittiön työtasoja, joissa on erityisiä luonnollisia ja puolisynteettisiä öljyjä. Maalipinnoite ei kestä ylikuumenemista. Siksi lakatut työtasot on suojattava paitsi kosteudelta myös lämmöltä.

Luonnollinen työtaso

Luonnollinen pöytälevy, joka on valmistettu erilaisista puusta

Öljyä, joka impregnoi pintaa, levitetään useassa kerroksessa. Levy imee öljyä koko päivän, minkä jälkeen seuraava kerros levitetään. Korroosion vaikutukset öljyjen käytöstä eivät ole mitenkään huonompia kuin lakka: valkaistun puun vaikutus, matta tai kiiltävä pinta, luonnollinen rakenne tai kirkas väritys – kaikki on mahdollista.

Päällystetty värittömällä öljypinnalla

Väritön öljypinta peitetään luotettavasti, luonnollinen sävy ja kuvio säilyvät

Keitetty levy vaatii vähäisen kunnossapidon – on tarpeen puhdistaa pinta erikoistyökalulla, uudistaa pinnoite muutaman vuoden välein. Luonnonöljyillä on hyvä värjäysvastus, älä salli kontaminaation tunkeutua puun huokosten sisään.

Luonnonkauneus: mielenkiintoisia hankkeita luonnollisella puulla

Uusien käsittely- ja liimaustekniikoiden ansiosta suunnittelijat voivat luoda puisia pöytälevyjä eri muodoissa oleville keinoille – suorat, taipuneet eri kulmista.

Epätavallisen ja tyylikkäästi näyttää puutalolta tarkoituksella huolimattomalta reunaltaan: erityisesti käsittelemättömät nivelet ja levyt ovat keinotekoisesti vanhentuneita.

Trendissä – vanhan puun luonnollisen rakenteen säilyttäminen: halkeilla, solmuilla ja jalostusreunoilla, jotka jäljittelevät pyyhittyä koskettamasta tuhansia käden käsiä.

Puinen työtaso elementtinä keittiön sisustuksessa

Puusta valmistettu pöytälevy ei tarvitse lisäkoristeita, vaan se on sinänsä tärkeä osa keittiön sisustusta

Pöydätyöpöytä klassiseen tyyliin

Puinen työtaso sopii mihin tahansa tyyliin, mutta se näyttää parhaiten eurooppalaisista klassikoista

Öljyt myös auttavat luomaan pehmeän, huomaamatonta kiiltoa. Tung-öljy antaa ylellisen kultaisen sävytyksen kiiltävälle pinnalle.

Kirkas väri ja epätyypillinen muoto: työtasojen roolissa olevan litteän levyn sijaan – laaja levy, jolla on epätasainen reuna.

Klassikot: sävytetty saksanpähkinä, jonka reunus on kihara ja ihanteellinen kiiltävä pinta.

Kapeat säleet, joilla on erilainen koostumus, sävytetty heterogeenisilla sävyillä array: erinomainen valinta saarelle, jossa on tiukka geometria.

14
14
15
17
18
16

Ihanteellinen materiaali monimutkaisiin muotoihin: keinokivi

Tekokivillä on kaikki luonnollisten etujen edut, ja sen tärkeimmät haitat ovat – käsittelyn monimutkaisuus, raskas paino, saavuttamattomat hinnat.

Keinotekoinen kivi

Keinotekoinen kivi mahdollistaa monoliittisen pinnan muodostamisen, minkä tahansa muotin ja värin pesumassan

Akryyli tai kvartsi: kuinka valita materiaali työtasolle

Keittiön keittiön pöytälevyt valmistetaan kahdesta perusmateriaalista:

 • Akryyli: hieno jauhe akryylimassassa.
 • Quartz-agglomeraatti: polymeeriset sideaineet, jotka täytetään kvartsihiutaleilla. Kiinteiden hiukkasten massa on jopa 95%.

Tekokynnyksestä valmistetut työtasot eroavat paitsi koostumuksesta, myös hinnasta: akryylikivi on paljon kalliimpaa.

Uskomaton muoto

Uskomattomat muodot kaikissa väreissä – pää plus akryyli

Tekokivestä valmistetut pöytälevyt: esteettömyys, kauneus, kestävyys

Nykyään suosittu keinotekoinen kivi on visuaalisesti houkutteleva, suhteellisen halpa ja erittäin kestävä

Akryylin edut:

 1. Kestävyys mikro-organismien mekaanisiin vaurioihin, tunkeutumiseen ja lisääntymiseen, kontaminaatio.
 2. Mahdollisuus muodostaa kaikki muodot ilman liitoksia ja saumoja.
 3. Korjauskyky: kaikki vauriot voidaan korjata ja kiillottaa pintaan ilman jälkiä.
 4. Rajoittamaton väriratkaisujen valinta.

Haitat posiittipinnat – korkea hinta, alhainen lämpövastus (kuumia esineitä jätä jälkiä pöydälle), on tarpeen käyttää erityisiä työkaluja puhdistusta (hankaavia puhdistusaineita naarmuja pintaan samenee).

21
22
23

Agglomeraatti on kestävämpi pienien naarmujen, sirujen, halkeamien ulkonäön vuoksi. Tällainen pöytälevy keittiölle on erinomainen vastustuskyky korkeissa lämpötiloissa, eikä lujuus ole alhaisempi kuin graniitti ja marmori. Rakenne täysin jäljittelee kiven rakennetta ja pinta on aina viileä.

Rajoittamattomat mahdollisuudet: muotoiluhankkeet, joissa käytetään keinokivää

Ylivoimaisuus ja ääretisyys: akryyli- ja kvartsiagglomeraatti ovat ainoita materiaaleja saumattomien 3D-muotojen luomiseen.

Akryylikangas: pöydän yläosa koko pituudelta, ei tarvitse leikata lavua, valitse vain muoto.

Keinokuidun ja puun yhdistelmä keittiön sisätiloissa

Menestyvä valikoima värejä keinokivestä ja puusta keittiön sisustuksessa näyttää vaikuttavalta

Akryylikivi on miellyttävä kosketus, lämmin, silkkinen pinta, joka myös hyvin imeytyy ääniä kuoppia. Yksittäiset elementit liimataan yhteen ilman saumoja, ja värit ja tekstuurit ovat rikkaat, joten voit valita minkä tahansa sisäisen tyylin oikean vaihtoehdon.

Baaritiski keinotekoisella kivi työtasossa keittiön olohuoneessa

Tyylikkäiden työtasojen baaritiski sopii hyvin tämän keittiön olohuoneen sisätilaan

Ainoa todellinen keinotekoinen kivi tänään on suhteellisen korkea hinta.

Pöydän yläosa on valmistettu keinokivestä kontrastivälissä

Kontrastivärilatkaisu ja valon leikki tässä keittiössä korostavat keinokivestä valmistetun pöydän koristeellisia ominaisuuksia

Monitasoinen sarja porrastettu pöytä yläosassa tilavia keittiötä varten.

24
25
26

Muoto, väri, pituus ja kiilto – ilman rajoituksia. Akryyli on universaali materiaali monimutkaisia ​​geometrisia muotoja varten.

Agglomeraatin reunat voidaan jättää pilkattuna graniittina tai marmorilevynä: yhdistelmän sisäinen rakenne on identtinen luonnonkiven kanssa.

Keinotekoinen kivi – ihanteellinen materiaali keittiön saarille, koska on vaikea kuvitella materiaalikustannuksia ja tämän kokoisia luonnollisia levyjä.
27

Lasitasot: luova lähestymistapa tutuihin yksityiskohtiin

Lasi-ruokapöytä on tullut perinteinen osa ruokailuhuoneen sisustusta, ja lasipeittoja pidetään yhä todellisena eksoottisena. Vain uskomukset päättävät asentaa lasin työtason omassa keittiössä. Miksi? Lasin yhdistäminen johonkin epäluotettavuuteen ja haurauteen istuu tiukasti tietoisuudessa – ja täysin perusteeton.

Keittiölevyt ovat laminoidusta lasista: useita kerroksia laminoituja, ja yläosa kovettuu. Tällainen kerrosrakenne ei anna huolehtia siitä, että pinta jakautuu veitsen vaikutuksesta tai raskaan panoksen putoamisesta.

Itse asiassa lasin yläosaan ainoa haittapuoli on sen äänentoisto, jota ei voida hämmentää. Pinta on helppo puhdistaa tavanomaisilla ikkunoiden pesuvälineillä, ei imevät hajuja ja väriaineita, ei pelkää vettä ja lämpöä.

Estetiikan näkökulmasta lasi on materiaali, joka voi muuntaa tavallisimmat keittiöt mestariteoksi. Sisustusvaihtoehdot – paino.

Toimiva valaistus elävöittää lasirakenteita ja tekee sinusta miljoonia pilkkareita.

28
29
30
31
32
33

Mallit, kuplat ja yövalot – sisustus on muuttumassa dramaattisesti. Pieni ja tumma keittiö, kuten pöytälevy, täyttyy ilmalla ja valolla. Lämmitettävät lasilevyt sopivat huoneisiin, joissa on irralliset 3D-lattiat. Ei sääntöjä – voit värittää lasin millä tahansa värillä.

Tumma Wenge väri asetettu vaatimattomat varusteet tulee korosti näyte hyvän maun ja tyylitaju alle työtasot selkeät, kirkkaat värit koristeltu lasi.

34

Uusi näkökulma betoniin: tavanomaiset työtasot trendikkäisiin keittiöihin

Mitä yhdistyksiä aiheuttaa konkreettisia? Chill? Harmaasävy, ikävystyminen? Keittiön sisätilojen suunnittelijat pystyivät kääntämään betonista perinteisen käsityksen karkealle työmateriaaliksi, joka on ehdottomasti käyttökelpoinen koristeeksi. Aluksi röyhkeilijät suostuivat jättämään betoniseinän viimeistelemättä, ja myöhemmin alkoivat menestyksekkäästi purkaa konkreettisia kattoja loft-sisätiloissa.

Betonin laajeneminen jatkuu: nyt materiaalia käytetään keittiön työtasojen luomiseen. Argumentit:

 • Alhainen hinta.
 • Kyky luoda monimutkaisia ​​muotoja.
 • Erinomainen suorituskyky: kosteuden kestävyys – betoni imeytyy, haihtuu vettä vahingoittamatta rakennetta ja ulkonäköä.
 • Kestävyys, kyky korjata vaurioita ilman jälkiä.

Materiaalin tärkein etu on sävyttäminen epästandardeihin sävyihin, monia vaihtoehtoja kiillotuksen viimeistelyyn. Kiiltoa ja mattoja tarjoavat tekniikat mahdollistavat betonin luonnollisen tyylin keittiössä.

Näyttää siltä, ​​että konkreettinen työtaso – juuri sitä mitä tarvitset moderni keittiö, vuotiaiden viileässä sävyjä ja ytimekäs kurinalaisesti form.Cherny betoni, ulospäin voi erottaa graniitista, näyttää hyvältä yhdessä puusta.

35
36
37
38
39
40
42
43
44
45
A1
41

Todellinen parvi – erityinen avaruustekniikka luo pitkä monoliittinen työtaso betonista. Pienissä keittiöissä betonin käytöstä on etuja: se ei pelkää pilaantumista, ylikuumenemista, ei vaadi erityistä hoitoa. Betoniset työtasot ovat välttämätön valinta avointen kesäkeittien järjestämiseen: sateelta ei myöskään tarvitse sulkea.

Ratkaisulla on hyvä yhteensopivuus muiden materiaalien kanssa, mikä antaa vielä suuremman mahdollisuuden suunnittelun ideoiden toteuttamiseen. Yläkerroksissa lisätään murusia, lasia, värillinen mosaiikkilasi.

Lumivalkoisuus: ratkaisu värikkäillä lasilla – erinomainen valinta vaalean valkoiselle keittiölle.

Reunat on koristeltu tai jätetty huolellisesti kiillotettuina. Kiiltävät kaksiväriset pöytälevyt voidaan koristaa kuoreilla, kiviä tai keinotekoisilla koristeluilla.

Ei vain työtaso: betoniset saaret, joissa on sisäänrakennettu täyttö – se on tyylikäs. Jalat ja pöytätasot näyttävät monoliittisilta, kivestä, muotoilulta.

Glitter of metal: erilaisia ​​tekstuureja ja sävyjä

Kylmä kirurginen peili viimeistelyssä “nikkeli” ei ole mitenkään ainoa versio metallipöydästä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun työpinnan. Tehdasmateriaalien perus viimeistelyvaihtoehtojen – kuvioidut pinnat, mattapintaiset ja kiiltävät, hankauksen vaikutuksesta geometrinen sisustus kudotun kankaan muodossa.

Sisustus tulee käytännölliseksi

Sisustaminen on käytännöllistä: teksturoidun metallin käsittely on paljon helpompaa

Teollinen muotoilu kodin sisustuksessa: nikkeli ja kromi

Suunnitteluvuosi: kylmämetallin yhdistelmä moderniin sisätiloihin puun kanssa hieman lievensi tiukkoja muotoja ja yksivärisiä värejä. Ylivoimaisesti yhdistetty metalli, kirkkaat värit.

47
Valitsemalla työpinta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se on parempi lopettaa valinnan matolla materiaaleja tai koristeltu kohokuvioita – tämä poistaa tarpeen poistaa tahroja kiiltäviä pintoja. Lisäksi, ei-yhtenäinen rakenne piilottaa pieniä vikoja: lommoja, naarmuja.

Tärkeä yksityiskohtia: teräslevyllä huolellisesti valittuja lavoja ja sekoittimia näyttävät siltä kuin ne toistaisivat tarkasti pinnan sävyt ja pintakuvion.

49
50
48

Yhdessä huoneessa voit yhdistää kiiltoosiin mattapintainen metalli, varsinkin jos sarja asennetaan pitkin kahta rinnakkaista seinää.

Teräskoneiden työtasot sopivat nykyaikaisiin tyyleihin

Teräskeittiön työtaso – paras vaihtoehto huipputekniikan keittiölle

Teräs pöytälevy perusta ja tyylikäs keittiö

Teräksen kylmä metallinen kiilto sopii yhteen tämän keittiön sisätilojen kanssa, mikä korostaa sen vakavuutta ja eleganssia

Teräspöydän yhdistelmä koristeellisilla elementeillä

Tee teräksinen työtaso yksinkertaisempi sisustuselementti

Lämmin metalli: kupari ja pronssi työpintojen sisustuksessa

Standardien hylkääminen: miksi työtaso olisi valmistettava ruostumattomasta teräksestä? Klassisissa keittiössä jaloteräksinen kupari, pehmeät pronssipuskurit tuovat erityistä glamouria. Aikaisesti tällainen pöytälevy saa luonnollisesti aivan toisenlaisen värin, mutta tämä vain lisää sen kauneutta. Erityisesti vanhentunut kupari, jossa on keinotekoisesti muotoiltu pinta retro-sisustuksessa, harmonisesti sävyttää kuoren valkoisen keramiikan.

Kupari työtasot, jalo pronssi luovat ilmapiirin aristokraattisen kiillon ja kodin mukavuuden tilavia keittiöt. Asennukseen keittiön saarelle materiaali esipyyhkytetään peilikuvioon.

Jalometallien lämpimät värit ovat löytäneet sovelluksen nykyaikaisissa, kaupunkien huoneistojen tarkoissa sisätiloissa: kuparia vastakohtana musta liesi.

Idea: Kuparipöydän ja keittiön esiliinan yhdistelmä, jossa on tummanvihreää luonnollista puuta.

Todelliset mestariteokset ovat tinasta valmistettuja pöytälevyjä, jotka muistuttavat taideteosta.

EDC100113_212
52
53
54
51
a7

Tinan pinta muodostaa epätavallisen äänenvoimakkuuden, ja tummanharmaa sävy korostaa sivupintojen ainutlaatuista kauneutta.

Marmori ja graniitti pöydälle: ainutlaatuisten luonnonmallien ikuinen kauneus

Luonnonkiven valinta materiaalina keittiön työtasojen valmistukseen on ratkaisu, joka vaatii paitsi kiinteät raha-investoinnit, myös kunkin tyylisekvenssin vaatimustenmukaisuuden yleisen konseptin tiloissa.

Kauneus todellisen marmorin

Tämän marmorin kauneus: pöytälevy, esiliina ja ikkunaluukku

Säännöt sisätilojen rakentamiseksi jalokivestä:

 • Marble – ei pienkoneissa. Pienessä huoneessa pöydän kauneus yksinkertaisesti “ei avaudu”, se näyttää raskalta ja naurettavalta.
  marmori

  Marmori tarvitsee tilaa

 • On vaikea kirjoittaa kiveä, jossa on perinteinen “marmori” malli korkean teknologian tai fuusio-sisustuksessa. Modernissa keittiöissä graniitti sopii paremmin.
 • Marble on kaunis, mutta ei käytännöllinen. Kiven pinta vaatii jatkuvaa huolellisuutta ja huolellista käsittelyä.

Klassinen keittiö: marmori perinteisessä kiillotuksessa

Klassista ruokaa, jossa on ruokailutila ja täydellinen saari, on sisustus, jossa marmori sopii ja luo ylellisyyttä, ulottuvuutta ja eleganssia. Kaikilla luonnollisilla väreillä ja malleilla, marmorilla on rajoituksia käytettävissä olevilla kooilla, johtuen värin ja rakenteen heterogeenisuudesta. Levyt sisältävät runsaasti onteloita, ja kuvio voi kadota kerroksittain. Siksi suuren kivilevyn kustannukset kasvavat monta kertaa.

Työpisteenä on parempi mieluummin graniitti – tämä kivi on suurempi vastustuskyky happoa vastaan, kosteutta, lämpötilan muutoksia, mekaanisia vaurioita. Sekä marmoria että graniittia ei voida liimata tai korjata.

Pöytälevy valmistettu luonnonkivestä - ylellisyyden symboli

Luonnonkiven työtaso korostaa tämän keittiön ylellisyyttä ja kunnioitusta

Massiivisen pöytälevyn ja ulkotilojen huonekalujen kontrasti

Massiivinen työtaso ristiriidassa muiden asetusten kanssa ja korostaa sen kevyttä ja herkkää

Luonnonkivestä valmistettu pöytälevy - tilava keittiö, jossa on hyvä valaistus

Luonnonkivestä valmistettu pöytälevy voi paljastaa kaikki koristeelliset ominaisuudet vain tilavassa ja hyvin valaistussa keittiössä

Onnistunut huonekalujen ja kivi työtasojen yhdistelmä

Puun ja luonnonkiven lämmin sävy kompensoi kodin kodinkoneiden kylmää loistoa, luo kodin ja mukavan ympäristön

Kynttilät ovat jo koristeellisia, joten sisustus ei saa olla häiritsevä.

60
58
57

Onyx: jalo valo ainutlaatuisissa kuvioissa

Kaunein luonnonkivi on onyksi. Kiiltävät levyt ovat erilaisia ​​avoimuutta ja kykyä heijastaa ja välittää valoa. Materiaali on muovia enemmän kuin perinteinen graniitti ja marmori, joten onyx -työpöytä on helpompi valmistaa.

Erityisen kirkas on keltaisen onyxin työpinta taustavalolla. Tällaisen keittiön työtason pitäisi olla huoneen keskipiste, jossa kaikki muut elementit, kalusteet on suunniteltu luomaan ihmisarvoisen taustan tähän kauneuteen.

Onyx sopii täydellisesti kuulokkeiden tummien sävyjen, seinien kanssa. Huoneissa, joissa ei ole luonnonvaloa, luo auringonvalon illuusion.

61
62
63
64
65
66

Koko kivenheitto valaistuksella – minikeittiö tai baariteline.

Valtava etu – onyx ylellisesti näyttää missä tahansa määrin ja eri huoneissa: iso ruokasali tai kaupungin huoneiston keittiö.

On vaikea tehdä valintoja sadoista materiaaleista, joten et koskaan pahoillasi sitä. Estetiikan vaatimusten, tyylikkyyden ja kustannusten lisäksi on välttämätöntä luottaa ja sisäisiä tunteita. Loppujen lopuksi pöytälevy on työpinta, ja mielialasi riippuu suoraan materiaalin ulkonäöstä, mutta myös tunneista koskettaessasi sitä. Jos pidät viileyttä, valitse kylmä kosketusmateriaaleihin: luonnonkivi, metalli. Lämmönhaltijat suosivat puuta ja lämpimää akryylia, ja pienessä keittiössä laminaattilevy tekee työtä hyvin.

decor

Leave a comment