Keittiön suunnittelu baaritiski: 45 tapaa kauniisti sisään baari sisätiloissa – banking-on-green.com

Keittiön suunnittelu baaritiski: 45 tapaa kauniisti sisään baari sisätiloissa

Keittiön suunnittelu baaritiski: 45 tapaa kauniisti sisään baari sisätiloissa

Baaritiski keittiöön – se ei ole vain villitys, mutta erittäin mielenkiintoinen toiminnallinen elementti nykyaikaisen kodin sisustus, joka pienessä keittiössä voi säästää tilaa korvaamalla vieviä ruokapöytä ja yksiö näyttävästi razmezhuet keittiö olohuoneen. Bar sisätilojen keittiö – suuri mahdollisuus luoda rento, helppo ilmapiiri, hävittämistä ja voi helposti pitää lasin viiniä, olutta tai kupillisen kahvia. Hyvin esiintyminen esineen sisä- mausteinen kannuksensa kirjaimellisesti kerätä ystävien ja järjestää cocktail kanssa jakelun oman sekoittaa luomuksia! Valitsemalla itse suunnitella keittiö aamiaisbaarissa, tärkeintä – ei tule sekoittaa koon ja parametrit kotiin baari, sen sijainti, sekä valita oikea baarituoleja ja tarvikkeet luovat harmonisen yleinen kokoonpano.

Keittiön baaritiski voi täysin muuttaa keittiön ilmapiiriä

Baaritiski keittiön sisätiloissa – loistava tilaisuus luoda rento, kevyt ilmapiiri, jossa on rento keskustelu

Baaritiski keittiön sisätiloissa: ylellisyys tai välttämättömyys

Pylväslaskuri voi olla joko keittiösarjan tai itsenäisen suunnittelun osa. Suunnittelun näkökulmasta toinen vaihtoehto on suositeltava, koska tässä tapauksessa teline on suunniteltu ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja tilojen arkkitehtoniset mahdollisuudet. Hyvin suunniteltu muotoilu ja hyvin valittujen lisävarusteiden ansiosta voit suunnitella keittiötelineen millä tahansa tyylillä, klassisesta avantgardeen.

Keittiön sisätilojen baaritiski voi olla itsenäinen elementti muusta huonekalusta

Pylväslaskuri voi olla joko keittiön sarjan tai itsenäisen suunnittelun osa

Talon laskurit ovat yksi- ja monitasoisia. Tätä voidaan helpottaa variantin peräti työtasojen baarissa konsoleihin tai kiinteä massiivinen muotoilu sisäänrakennettu kaappeihin ja hyllyihin kiinni ja auki, minijääkaappi, monimutkainen järjestelmä kaiteeseen asennetulla telineet ja kannakkeet lasit ja lasit sekä räystään katon autonominen valaistus baarialueella ja ylellisiä lasimaalauksia. Värikäs lisäämällä keittiö baari kromi toiminnallisia puu, johon ripustaa värikkäästi lasit, lasit, olkea.

Keittiön suunnittelu baari-saarella korostaa sisustuksen kaikkia etuja

Keittiön suunnittelu Julia Chernyakovan baaritiski-saarella näyttää erittäin houkuttelevalta ja sopii hyvin huoneen sisätilaan

Telineen työtason valmistukseen käytetään laajalti puuta, laminaattia, muovia, laattoja, metallia, keinotekoisia tai luonnonkiviä. Mikä tahansa keittiön kohokohta on “painoton”, kiiltävä, läpinäkyvä jalusta, joka on tehty iskunkestävästä lasista. Sen varmistamiseksi, että keittiön sisustus on mahdollisimman sopusointuinen, se on suunniteltava samalla tyylillä ottaen huomioon vallitsevat materiaalit ja värit.

Baarijakkojen väri heijastuu pöydän värin kanssa

Tässä sisustuksessa painotetaan pöydän yläosan kirkkaalla kontrastilla ja baarituoleilla muun keittiön kanssa

Esimerkiksi laskurissa ja työpöydällä on samat pöytälevyt. Tässä tapauksessa baarilaskuri ei poistu yleisestä kangasta, vaan se nähdään yhtenä kokonaisuutena ympäröivän ympäristön kanssa. Voit kuitenkin mennä päinvastaiseksi ja yrittää pelata toisin, valitsemalla esimerkiksi valkoisen keittiön sisätilojen musta työtasopalkki.

Keittiön sisätila, jossa on yksi tyyliltään kestävä baaritiski, tuottaa hyvän vaikutelman

Keittiön sisätilaan, jossa baaritiski osoittautui mahdollisimman sopusointuiseksi, se olisi säilytettävä yhdessä tyylissä

Kotipalkin luomiseksi voit säätää jopa keittiön kynnystä asentamalla hyllyn ikkunan juomien ympärille ja rinteille ripustamalla lasien pidikkeitä. Nyt voit nauttia cocktailin putken läpi, voit ihailla yökaupungin valoja tai tavata aamunkoittoa ja siemaillen virkistävää kuumaa kahvia.

Pienessä keittiössä voit sijoittaa myös baarilaskurin, jos tulet tekemään hyvän suunnittelun

Kompakti teline voidaan organisoida jopa pieneen keittiöön

Klassinen baaritiski keittiölle

Talon klassinen baaritiski muistuttaa parhaiten sen ammattimaisia ​​vastapuoleja, “elävät” baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Mikä on “kesytetyt” baarin klassikot? Tämä on pöytälevy, joka on asennettu palkin konsoleihin 110-115 cm korkeudella lattiasta, johon on lisätty syöttötuolit, uloste tai puoli-nojatuoli mukavalla jalkatuella ja joskus myös käsinojilla. Työtason pituus per henkilö on 50-60 cm.

Klassinen baaritiski studiossa keittiössä täydentää aristokraattista ilmapiiriä

Keittiö-studiossa oleva klassinen baaritiski korostaa tyyli- ja huonekalujen rauhallista kunnioitusta luonnollisesta puusta

Jos sielu pyytää aitoutta, ja keittiön tila ei rajoita fantasian lentoa, voit turvallisesti panostaa klassikoihin! Se näyttää aina kiinteältä ja tehokkaalta, mutta se vaatii asianmukaista seurantaa ja lisävarusteita – ei ole mitään, että sitä kutsutaan baariksi! Jos odotamme tuo baarissa hohto, on valmis pulittaa alkuperäiselle snap ja “puoli”: kromi kattokaiteet, ripustimet kupit, lasit ja viinilasit, shakeriin sekoittamiseen cocktaileja, suunnittelija tarkoittaa viinipullot. Vaikka baari ennalta liittyy juominen alkoholijuomien on hyödyllistä varustaa sen ja kasvien baari juicer, happi kokteylerom, French-press, Kahvinkeitin ja kahvinkeitin.

Keittiön klassinen baaritiski voi olla paitsi hyvän sisustuksen myös mukava työpinta

Klassinen baaritiski näyttää aina kiinteältä ja vaikuttavalta, lisäksi sitä voi käyttää keittiössä työskentelyyn

Minibaari pieni keittiö

Pienessä keittiössä, jossa neliön jokaisen senttimetrin lasketaan tilille, baaritiski voi onnistuneesti korvata suuren ruokapöydän. Erinomainen ratkaisu pienelle tilalle on keittiön sarja, jossa on työtasoon yhdistetty baaritiski. Kotelon korkeus tässä tapauksessa ei saisi ylittää 90 cm: n. Sen lisäksi sen suoran tarkoituksen lisäksi telineeseen voidaan käyttää myös leikkuupöytä. Mukavien aterioiden ja kätevien ruoanvalmistusta varten baarituolit eivät saisi olla yli 60 cm.

Pieni keittiö, kompakti ja tyylikäs baaritiski

Optimaalinen ratkaisu keittiön tuumalle – kevyt, tyylikäs, ergonominen baari-minibaari

Massiivinen muotoilu, jossa on kaikenlaiset kaapit, laatikot, hyllyt, ripustimet ja muut käännökset pienen keittiön sisätilanteessa, lisää vain tilaa. Optimaalinen ratkaisu keittiön tuumalle – kevyt, tyylikäs, ergonominen baari-minibaari, se on myös cocktaileja. Kompakti, tiivis, äärimmäisen yksinkertainen muotoilu nähdään visuaalisesti kevyesti ja painottomana. Se ei rasita edes rajoitettua tilaa, mikä luo tilaa illuusion.

Työtasoon voidaan liittää pienikokoinen mini -telakka

Erinomainen ratkaisu pienelle tilalle on keittiön sarja, jossa on työtasoon yhdistetty baaritiski

Kaksi yhdestä: baaritiski, yhdistetty ruokapöytä

Yhdistetty versio “2 in 1” yhdistää yhdessä suunnittelussa pienen ruokapöydän ja baarilaskurin. Yhdistelmällä on kaksi korkeustasoa – yläosa toimii telineenä, ja alempi toimii ruokapöydänä. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haaveilevat baarissa, mutta samalla ei halua luopua mukavuutta perinteisen keittiön pöydän, sekä pienten lasten perheet ja vanhukset, jotka eivät ole mukava istua korkealla baarituolit. Tietenkin, ruokapöytä ja baarissa voi asettaa toisistaan ​​erillään, mutta se vie kaksi kertaa niin paljon tilaa kuin yhdistetystä seoksesta, jonka etuna on sen tiiviys. Pöytä on välttämätön perheen aterioiden kannalta, ja baari on ihanteellinen pikajuoksuille ja kahvitaukoille.

Mahdollisuus yhdistää baari ja ruokapöytä soveltuu tilava keittiö

Yhdistelmällä on kaksi korkeustasoa – yläosa toimii baarilaskimena ja pohja toimii ruokapöydänä

Yhdistetty versio sopii täydellisesti keittiö-olohuoneen sisätilaan, jakamalla visuaalisesti yhteinen tila erillisiin vyöhykkeisiin. Tässä tapauksessa baarilaskuri on loogisempi sijoittaa olohuoneen ja ruokapöydän ääreen – keittiöalueella. Erittäin kätevä ja käytännöllinen ratkaisu. Huolimatta siitä, että vyöhykkeet ovat muodollisesti erillään, lähietäisyys ja kamaraderie ovat täysin olemattomat.

Moderni design keittiö-studiossa baariteline

Keittiö-studio, jossa on yhdistetty olohuone ja ruokailutila, jossa rajat eri tilojen välillä lähes poistettu, palkki edistävät toimijoiden jaettu avaruuden toimintayksiköiden, samaan aikaan toimii välittäjänä keittiö ja oleskelutila tai ruokailutila. Tällainen muotoilutoiminto mahdollistaa studiotilan kaavoittamisen rikkoen sen yhtenäisyyttä. Nyt, kun et pääse ruoanvalmistukseen, voit puhua perheen kanssa tai katsella televisiota. Kun olet saanut valmiiksi pöydän kannen alla olevan piikkipalkin, voit järkevästi käyttää hyödyllistä käyttöaluetta keittiövälineiden säilytykseen. Avoimissa hyllyissä, samoin kuin lasiovilla varustetuissa hyllyissä, voit asettaa kauniin palvelun tai hauskoja matkamuistoja.

Keittiön baaritiskiä voidaan käyttää huoneen kaavoitukseen

Baarilaskuri mahdollistaa studiotilan vyöhykkeen rikkoen sen yhtenäisyyttä

Usein pienissä keittiön uudistamisessa yhteydessä viereiseen parvekkeeseen, mikä lisää merkittävästi huoneen tilaa. Paras parvekkeella varustetun keittiön yhdistämisen ihanteellinen ratkaisu on baaritiski keittiön ja parvekkeen reunalla tai pikemminkin kynnyksellä. Tässä tapauksessa palkin alla voit mukauttaa olemassa olevaa ikkuna-ikkunaa, joten älä rynnistä purkaa sitä!

Tässä keittiössä luotiin yksikäsitteinen koostumus, joka johtui baaritelan onnistuneesta sijoittelusta

Tässä keittiön studiopalkin laskuri suorittaa kaavoitustoiminnon, ja se toimii myös tärkeänä elementtinä sisustuksessa, mikä luo vaikutelman harmonisesta koostumuksesta

Keittiön sisustus baari-saarella

Tilavissa huoneissa baari voidaan siirtää huoneen keskelle, jolloin se muodostaa erikoisen saaren. Keittiön studiossa on usein keittiötilojen sisätiloissa keittotaso ja pesuallas, ja olohuoneen reunasta nouseva baaripaja tekee niistä näkymätöntä. Lisäksi tämä ulkoasu sopii faneille keittämään hämmästyttävän yleisön edessä, joka sijaitsee baarissa, kun hän puhuu tästä ja siitä ja kohtelee vieraita lämmöllä omien kulinaaristen mestariteostensa lämpöä.

Valokuvakokoelma moderneista keittiöistä, joissa on baaritiski

Keittiön sisustus baari-saaren kanssa voidaan tehdä entistä alkuperäisemmäksi asettamalla se huoneen keskelle

Tilavissa huoneissa baari voidaan siirtää huoneen keskelle, jolloin se muodostaa eräänlaisen saaren

Kontrastisessa mustavalkoisessa keittiössä on valkoisen valkeus, jonka baarimittari on luonut, hyvä ratkaisu

Musta ja valkoisen keittiön sisätilojen valkoisen palkin laskuri tekee valkoisesta valkean sisustuksen värin, korostaen sen puhtautta ja syvyyttä

Mustavalkoisessa keittiössä kontrastivärin palkki tulee sisätilojen tärkeä osa

Tämä baari tyylikkäässä mustavalkoisessa keittiössä huomaamattomasti zoniruet huone, korostamalla sisustuksen yleistä tyyliä

Tässä sisätilassa täydentävät toisiaan kulmikkaat keittiöt, joissa on baarilaskuri

Menestyksekäs ratkaisu tässä sisustuksessa oli monitasoisen baari- ja nurkka-keittiö

Corner-keittiö aamiaisbaarilla

Baaripenkin työtaso “kasvaa” keittiötuotteelta, mikä luo vaikutelman koko rakenteen kevyydestä ja tyylikkyydestä

Corner-keittiö, jossa on baaritiski klassiseen tyyliin soveltuva tilava keittiö

Tilava keittiö, klassinen tyyli, massiivinen baaritiski, joka toimii myös työtasona

Pylväslaskuri saattaa hyvin olla tilan tärkein osa

Tässä sisätilassa baarilaskuri ei täydentävää tilannetta, vaan sen keskeinen osa, jonka ympärille koko koostumus on rakennettu

Valkoisen keittiön sisätilojen baaritiski-saari voi tarjota paikan pöydälle suurelle määrälle vieraita

Valkoisella baaritiski-saarella, jossa on vastakkaiset mustat tuolit valkoisen keittiön sisätiloihin, vie paljon tilaa, joten se on ihanteellinen iso ystävällinen yritys

Keittiön sarja baaritiski

Keittiö, jossa on baaritiski “Wave” tehdas “Maria” – valoisa ja ei-triviaali kuva modernista keittiöstä

Hanke-keittiö, jossa on baaritiski yrityksestä

“Arkkitehtuuri ja muotoilu” -tyyppinen baaritiski keittiön muotoilu helpottaa helposti ja armoa sekä vapaata tilaa

Tekijän suunnitelma keittiöstä, jossa Julia Chernyakovan baaritiski ottaa huomioon huoneiston asettelun

Julia Chernyakovan kirjailija-projektissa oleva palkkipalkki täydentää katon ja lattian kokoonpanoa

Moderni keittiökeittiö, jossa on baaritiski

Ardmiksin nykyaikaisen sisustuksen baaritiski ei häiritse tilaa, vaan toimii tehokkaana ja kätevänä keittiötuotteena

Bar-laskuri klassisessa sisustuksessa voi toimia ruokapöytänä

Bar-laskuri klassisessa sisustuksessa selviytyy ruokapöydän roolista

Bar-laskuri tässä keittiössä hämmästyy hillittämällä ylellisyyttä ja kunnioitusta

Massiiviset baarituolit, raskas marmoripöydät, oma valaistus – kaikki tämä kääntää palkin erityiseen paikkaan tässä keittiössä

Keittiön sisustus ja baari-saari houkuttelevat hienoa yksinkertaisuuttaan

Ensisilmäyksellä tämän keittiön vaatimaton sisustus, jossa on baaritiski -saari, voidaan oikeutetusti pitää klassisena esimerkkinä huoneen suunnittelusta

“Ardmiks” -tuotannosta valmistettu kapea ja korkea baaritiski sopii hyvin keittiön sisustukseen, joka on sisustettu yhdellä modernista tyylistä

Mustavalkoisen keittiön sisätilojen baariosasto on harmonisesti yhdistetty kattopalkin puisen tuen kanssa

Kahvila-saaren eleganssia mustavalkoisen keittiön sisätiloihin korostuu kattopalkin karkea tuki

Keittiön baaritiski voi olla lähes mistä tahansa kestävästä materiaalista

Telineen työtason valmistukseen käytetään laajalti puuta, laminaattia, muovia, laattoja, metallia, keinotekoista tai luonnonkiveä

Tekijän keittiön muotoilu Oleg Kurgayevin baaritislla houkuttelee pehmeällä ja huomaamattomalla mukavuudellaan

Tässä keittiössä Oleg Kurgayevin baaritiski-saarella syntyi intiimi ja viihtyisä ilmapiiri huolimatta nykyaikaisesta sisustustyypistä

Pylväslaskin jatkaa loogisesti keittiösarjaa täydentämällä sen kuvaa

Bar-laskuri voi toimia erillisenä huonekaluna, ja se voi loogisesti jatkaa keittiön laitetta

Baarissa pieni keittiö, voit helposti sopeutua keittiön kynnys

Pienessä keittiössä, jossa on hyvin sijoitettu ikkuna, baarilaskurin tehtävää voidaan hyvin käyttää keittiön kynnyksellä

Minimalistiseen tyyliin sisustetussa keittiössä baaritiski on välttämätön elementti

Bar-laskurit on pitkään pidetty keittiön yhtenäisenä ominaisuutena, joka on sisustettu minimalistisella tyylillä

Bar-counter-saari minimalistisessa sisätilassa ei yleensä ole muita sisustuselementtejä

Bar counter-saari minimalistisessa sisätilassa näyttää yksinkertaiselta, mutta voit noutaa alkuperäiset tuolit siihen

Keittiön baaritiskiä voidaan käyttää keittiövälineiden säilyttämiseen

Kun olet saanut valmiiksi pöydän kannen alla olevan piikkipalkin, voit järkevästi käyttää hyödyllistä käyttöaluetta keittiövälineiden säilytykseen

Luonnollisesta puusta valmistettu baaritiski voi tulla keittiön todellinen sisustus

Tässä vastakkaisessa vaalea-pimeässä keittiössä baari-saari erottuu neutraalilla värillä, jolloin se on kokoonpanon keskipiste

Keittiön baaritiski ei saisi rajoittaa keittiön vapaata liikkuvuutta

Keittiön muotoilun valinta baaripöydällä ei saa olla väärässä kotipalkin mittojen ja parametrien kanssa

Keittiön baaritiski voidaan täydentää keittotasolla tai pesualtaalla

Usein keittiön studiossa on keittiösaaressa keittotaso tai pesuallas

Keittiön baaritiski näyttää paremmin valittujen huonekalujen ja sisustuselementtien taustalta

Harmonisen täydellisen kokoonpanon luomiseksi baarituolit ja muut tarvikkeet on yhdistettävä telineeseen ja muihin huonekaluihin

Tilavassa keittiössä baari voidaan koristella millä tahansa tyylillä

Hyvin suunniteltu muotoilu ja hyvin valittujen lisävarusteiden avulla voit koristella keittiön laskurin millä tahansa tyylillä

Tekijän keittiömallit, joissa Alexander Belyakovin baaritiski sopii suureen huoneeseen

Aleksanteri Belyakovin kirjoittajan keittiöprojekti mahdollistaa baarin sijoittamisen huomattavalla etäisyydellä muista keittiökalusteista

Baaritiski voidaan sijoittaa studiohuoneistoon

Baariosasto näyttää hyvältä studiotilassa

Baaritiski kodin sisustuksessa voi toimia koristeellisena ja käytännöllisenä elementtinä

Baaritiski kodin sisustuksessa – kätevä ja käytännöllinen sisustusteksti

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org