Keittiön neulotut verhot: miten virkataan röykköiden verhot ja poimut – banking-on-green.com

Keittiön neulotut verhot: miten virkataan röykköiden verhot ja poimut

Keittiön neulotut verhot: miten virkataan röykköiden verhot ja poimut

Keittiöikkunoiden virkatut verhot ovat loistava ratkaisu amatööri-suunnittelijoille, jotka arvostavat mukavuutta, houkuttelevuutta ja käsintehtyjä yksinoikeuksia. Aukkojen aukko säilyttää luonnollisen valon täyteyden, luo erityistilanteen, jossa huonekalujen julkisivujen kiiltävät paneelit menettävät vaikeutensa ja lämpenevät kotonaan. Jos sinulla on kyky omistaa virkkaus, voit luoda kauniita ilmaverhoja ja myöhemmin – sekä alkuperäisen tekijän sarjan pöytäliinoja, lautasliinoja ja viittauksia tuoleille.

Neulottu lisävaruste modernien keittiön sisustuksessa

Ajatus koristella kodin sisustusta neulotut tarvikkeet on yhtä vanha kuin maailmassa, mutta sen arvo on suljettu. Vuosituhannen vaihteesta lähtien naiset käyttivät yksinkertaista instrumenttia ja kutistivat tuotteen hämmästyttävän kauneuden. Käsien neulokset ovat edelleen löydettävissä kylävaunuista: ainutlaatuinen pitsi on koristeltu sängynpäällikkeillä, tyynyjä tyynyille, pöytäliinoille, pyyhkeille.

verho

Laconic sininen ja valkoinen neulottu verho kesämökille

Kaikki kylänmökit eivät jakautuneet huoneisiin, sillä asuintila on sijoitettu keskelle sijoitettuun venäläiseen uuniin, ja keittiö, makuuhuone tai ruokailutilat olivat ehdollisia. Tämän ansiosta ei ollut erityisiä sääntöjä makuuhuoneen tai keittiön verhoille tarkoitettujen virkattujen verhojen suunnitteluun – kaikki saman tyylin mukaiset lisävarusteet. Selvää on, miksi pienetkin vaatimattomat tuotteet erottuvat erinomaisesta suunnittelusta ja toteutetaan hämmästyttävällä käsityötavalla.

lumivalkoinen verho

Lyhyt lumivalkoinen verho, virkattu pitsiinsetti

Pitsituotteiden erottuva piirre on niiden pienikokoinen. Monipuoliset portieres menettää houkuttelevuuttaan, kun alkuperäisten koristeiden tyylikkyys ja ainutlaatuisuus hukkuvat rehevissä taitoksissa. Ja päinvastoin, siistin suorakulmainen verho puolivälissä on eräänlainen pieni, mutta ihastuttava taideteos. Ohut neulotut kuviot lisätään tonttikuvaan, ja ennen meitä ei ole vain verho – se on todellinen mestariteos manuaalisesta neuloksesta.

metsämaisemaa

Avoin metsämaisema

Moderni virkatut tuotteet eivät eroa paljon niistä, jotka koristelivat isoisillisten taloja. Useat kierteitetyt kierteet olivat kulumiskestävämpiä ja kestävämpiä, mutta neulostekniikat pysyivät samoina. Jos haluat itsenäisesti virkata verhoja tai verhoja valmiissa järjestelmissä, sinun on ensin ymmärrettävä piirustusten mukana olevat symbolit ja symbolit.

Virkattu tekniikka: mistä aloittaa

Yksi neulasten eduista on se, että se ei vaadi suuria kuluja, ja tarvittavat työvälineet ja raaka-aineet voidaan hankkia helposti ja edullisesti erikoistuneessa myymälässä. Joten tarvitset pienen paketin:

  • koukku (tai parempi – joukko eri kokoisia työkaluja);
  • lanka;
  • järjestelmään.

Koukku – tärkein ja ainoa työkalu, kooltaan erilainen, joka riippuu pään halkaisijasta. Voit valita koon nro 0,5 – nro 8, mutta muista, että sen paksuus on noin 2 kertaa langan paksuus. Valmistusmateriaalilla – metalli, puu, muovi – ei ole väliä, keskitymme helppokäyttöisyyteen.

koukut

Kätevä sarja, jossa on erikokoisia koukkuja

Puuvillaa, pellavaa, silkkiä, villaa ja synteettistä materiaalia käytetään lanojen valmistukseen. Keittiön verhoja varten on parempi pysyä luonnollisella materiaalilla tai langalla, jossa on pieni synteettikuitujen lisäys – valmiin kankaan pitää hyvin ja kestää kauemmin. Sarkainten määrä valitaan riippuen verhomallin koosta ja väri – makusi mukaan.

kierre

Kierteitä myydään pienissä keloissa koostumukseltaan ja paksuudeltaan

Yksityiskohtaiset järjestelmät ja kuvaukset prosessin neulomisesta verhojen verhot löytyvät kirjoista, aikakauslehdistä, neula-asuinalueille. Järjestelmät ovat kuvioita kuvioista ja koruista erityisten kuvakkeiden, symboleiden muodossa. Usein vain piirustusten palaset sijoitetaan, koska ne toistuvat tai vuorottelevat. Ehkä löydät seuraavat yleissopimukset:

pöytä

Symbolien taulukko aloittelijoille

Kehittyneet, kokeneet käsityöläiset käyttävät monimutkaisempia järjestelmiä, jotka mahdollistavat epätavallisten, volumetristen tai ilmamallien luomisen. Merkkien määrä lisääntyy kudonnan monimutkaisuudella:

tavanomainen nimitys

Symbolisarja kokeneille neulamotuille

Perinteisesti verhoille oli useita suosittuja neulostekniikoita (tämä koskee myös yleensä neuloa):

  • Irlantilainen – yhdistelmä taiteellisia yksityiskohtia sijoitettu verkkoon;
  • filetti – ilmansilmukoiden ja -pylväiden vuorottelu;
  • brugge – jäljitelmä Vologdan pitsiä, jonka kutomiseen tarvitaan puolia;
  • perunavyö – neulonta, jossa on erityisen paksut neulontapuikot.

Voit oppia työskentelemään missä tahansa tekniikassa, mutta on parasta aloittaa helpoin – lantio. Harjoittelun taito riittää hyödyntämään jonkun toisen ajatusta, ja tulevaisuudessa, kun olet täyttänyt kätesi, on helppoa luoda omia malleja neulotuista verhoista ja muista koriste-esineistä.

Verhot omilla käsillään: 3 mallia, joissa on järjestelmiä

Ennen keittiön verhojen luomista on parempi harjoitella vähemmän runsaasti esineitä, esimerkiksi lautasliinoilla. Yritä käyttää erilaisia ​​työkaluja ja säikeitä nähdäksesi ero tuloksissa. Liittämällä lautasliina tiettyyn materiaaliin, mittaa se ja pese se – jotta voit määrittää, mitä kutistuminen antaa valmiin kankaan ja onko se irronnut pesun jälkeen. Tarjoamme kolme versiota virkattu verhot keittiön suunnitelmia ja lyhyt kuvaus.

Keltainen raja sinisellä pohjalla

Kauniit valoverhot – yhdistetty ratkaisu liinavaatteiden pohjaan ja pitsityyppeihin laajan reunuksen muodossa kasvien motiiveilla. Väri-pitsiä ja taustaa voidaan muuttaa keskittyen ympäröivän sisustuksen suunnitteluun. Esimerkiksi valoisassa huoneessa, jossa on tummat huonekalut ja valkoiset tapetit, täysin lumivalkoinen neulottu verho.

keltainen raja

Valmis näyte keltaisella ja sinisellä värimallilla

Kaksi mantua vaativat 4 osaa – kaksi sisäkappaletta ja kaksi alempaa fringesia. Lankamäärä määrätyistä koosta on 2 kpl. 100 grammaa (yksi riipus riittää 85 cm: n reunoille ja 70 cm: n sisäpinnalle), on parempi valita puuvillalangat 387 m / 50 g: n vakiokäämiin. Työkalun koko on # 1.

ohjelma

Järjestelmät A-B

Kaaviot A (alaraja) ja B (insert) näyttävät pääkuvion. Yksi solu vastaa kolmea silmukkaa: tyhjä – 1 rkl. s / n + 2 bp; täytetty – 3 rkl. kanssa / n. Ensin meidät vanteen – 55 v.p. ja 3 kappaletta. nosto, sitten lisäys – 79 volttia. ja 3 kappaletta. elpymistä. Raporttien määrä on ilmainen, sinun täytyy lopettaa se peilikuvaan.

Jotta kangas säilyy tasaisena pesun jälkeen, varmista, että kankaan ja pitsien lanka on sama. Työn päätyttyä venytä valmiit elementit, peitä ne kostealla liinalla ja anna kuivua.

Pitsit, joissa leikkaus

Pico on ilma-elementti, jota käytetään usein koristelemaan pitsireunaa kukka- tai etnisiin motiiveihin. Pico-fileetti näyttää kevyeltä ja lempeältä, joten voit antaa neuleille enemmän armoa ja haurautta. Esitetty fragmentti voidaan käyttää yksityiskohtana liinavaatteiden koristelemiseen tai erilliseen lisävarusteeseen – neulottu lambrake, keittiön ikkunaan.

neulonta pico kanssa

Fillet neulonta pico kanssa

Tuotteen, jonka mitat ovat 32 cm x 58 cm, tarvitaan valkoista puuvillaa (330 m / 50 g – 1 spiraali) ja koukku 1,25 tai 1,5. Leveys voidaan säätää yksittäisten koon mukaan, jokainen seuraava rapport – plus 40v ketju.

ohjelma

Järjestelmä riveillä käänteisessä muodossa

Aloitettava kohta on merkitty pienellä nuolella (vasemmassa alakulmassa). Sinun pitäisi aloittaa ketju 361 pp. (1 prosenttipisteen palautus ensimmäisen rivin ensimmäisen aseman sijasta, ravut ensimmäisessä rivissä 7) ja jatka järjestelmän kanssa. 33-sarjasta alkaa ommella pico – 13 vp, sitten 5 vp. yhdymme itään, teemme vielä yhden askeleen. ja 8 rkl. b / n renkaassa. Liitymme kylään. ensimmäiseen asteeseen 33 sarja päättyy St. Malli on valmis.

Pienoisverho ja perhonen

Päätoiminto virkattu räystäsverhot-kahvila – koriste. Älä avaa ikkunaa kokonaan auranavälin avulla, mutta on helpompaa tehdä sisustuksesta viihtyisä ja kodikas. Pienet nauhat (enintään puolet metriä) kiinnitetään metalli- tai muovitankoon ikkunan aukon alaosassa. Tarjoamme suositun kuvion – suuret perhosetit, jotka on valmistettu neulomakkojen tekniikasta.

sokea

Kapeat verhot suurilla perhosilla

Valmis tuotteen mitat – 47 cm x 97 cm käyttäen puuvillan valkoista lankaa ja koukun kokoa 1-1,5. Järjestelmä on vuorottelu tyhjistä ja täytetyistä soluista. Tyhjä solu on 2 cp. kahden st. s / n, täytetään 2 rkl. kanssa / n.

ohjelma

Kuviokuva “perhonen”

Mallit, joissa on suuria tai pieniä perhosia, ovat yhtä suosittuja kuin kasvien motiivit. Sen sijaan, että suuret kuvat järjestetään riviin, voit käyttää pientä perhosmallia, joka on “hajallaan” pitsiä pitkin kaoottisessa järjestyksessä. Tässä on mielenkiintoinen vaihtoehto – perhosia lepattaen kukkien päälle.

verho

Neulotut verhot, joiden koko on 65 sm х 114 sm

Valmiita ratkaisuja voidaan muuttaa poistamalla tai lisäämällä muita aihepiirejä.

kuvio kuvio

Kuviointi pienillä perhosilla

Verhot, jotka on valmistettu synnytyksen neulastekniikassa, sopivat sekä urbaaniin keittiöön että mökeille.

Neulotut hihnat ja verhojen koristeet

Kiinnostavien tekniikoiden avulla ei luoda itse verhoja, vaan myös koristeita niiden kiinnittämiseen tai koristeluun. Se on helppo ja nopea sitoa podkvaty – kapeat avoimet nauhat vahvan langan. Valmisvirkkaiset koukut on kiinnitetty painikkeilla, napsahduksilla, kiinnikkeillä tai yksinkertaisesti sidoksilla keulalla.

poimii

Aerial keltainen nouto satiininauhalla

Helppoa pitsiä voidaan täydentää kirkkaalla yksityiskohdalla, joka sopii verhojen väriin. Sisustuksen roolissa ovat kiiltävät nauhat, silkkijohdot, helmet tai helmet. Sisustus valitaan huolella, jotta kiiltävät yksityiskohdat eivät keskeytä pitsin upeaa kauneutta.

neulottu

Valkoinen neulottu virkattu kontrastisella punoksella

Pidä pehmeä puuvilla kierre pitämään neuletiheys muodoltaan. Haluttaessa sitä voidaan karkistaa – näin hienoimpia pitsit tekevät tuotteistamme “kuuliaisia”.

neulottu

Neulottu poimi suuri kukka

Verhojen virkkauskoukut ovat melko yksinkertaisia. Esittelemme aloittelijoille sopivia versioita.

yksipuolinen reunus

Avoin yksipuolinen reunus

kaksinkertainen raja

Tuuletin kaksinkertainen raja

kukka-aihe

Kukka-aihe

Ole luova – koristele valmiit tuotteet johtoineen tai ruusuineen, jotka on tehty myös yhdellä tekniikoista.

Neulottu verho suosikki tyyliisi

Tyylin valinta riippuu kokonaan keittiön sisustuksesta. Saat dacha tai kaupunki huoneistossa puiset huonekalut, avoin työtä neulottu verhot maalaismainen tyyli ovat suuria. Ne eroavat yksinkertaisesta kuvasta, saman ornamentin toistamisesta perinteisen valkoisen värin avulla. Usein verhot muistuttavat homogeenista kangasta, koristeltu reunojen ympärillä herkällä rajalla.

verho, kappa

Shtra-lambrequin maalaistyyliin

Maalaistalossa on usein maalaismainen tyyli – puiset seinät ja lattiat, luonnolliset, tarkoituksellisesti karkeat harmaat tekstiilit, savi ja keraamiset sisustukset. Ikkunoiden koristelemiseksi valkaistun pellavalangan tai käsittelemättömän harmaan lanka-aukot sopivat. Yksinkertainen kangas on tyytyväinen ilman lisäkoruja.

maalaismainen sokea

Ilmakuvioinen verho maalaismainen tyyli

Ranskan Provence on erittäin tyylikäs, joten voit myös käyttää virkattu virkkaus tehdä ikkunan koristelu: ilmainen keittiön verhoja on helppo löytää Internetin aihepiirikohtaisilla verkkosivuilla. Käytä puhtaan valkoisen lisäksi muita luonnollisia sävyjä: helmenharmaa, hiekkaa, vaaleansinistä, vihreää vihreää.

verhot keittiössä

Lacy-verhot keittiössä Provence-tyyliin

Viime vuosisadan lopusta lähtien vintage-asioita ei ole poistettu muotituotteista eri tyylien mukaan, joita isoisäntämme käyttivät. Joskus vintage-muotoilu on tietoisesti liioiteltua, mutta se tekee lisävarusteesta vielä mielenkiintoisemman.

sokea

Vintage verho karkeasta kankaasta pitsiä

Avoimet läpikuultavat verhot – yleismaailmallinen vaihtoehto klassiseen tyyliin keittiön sisustukseen. Yhdistämällä pitsi erilaisiin kudoksiin, neulotut verhot voidaan tehdä romanttisemmaksi tai päinvastoin pidättelemättöminä.

Video taitojen oppitunteja

Kokeneiden käsityöläisten videot ovat erinomainen tilaisuus oppia neulomaan nopeasti ja oikein.

Master-luokka neulomalla verhot yksittäisistä osista:

Järjestelmän mukainen kuviointi:

Elegantti yhdistetyt verhot:

Kun olet oppinut yksinkertaisia ​​virkistysmenetelmiä, voit täysin muuttaa keittiön sisätilojen. Lacy-neulotut verhot koristelevat ikkunoita, ja herkät rypytysliinat ovat upea sisustus palvellakseen pöytää. Voit kehittää taitoja ja saada tietoa mielenkiintoisista neulostekniikoista. Voit opiskella erikoiskirjallisuutta tai katsella videoita ammattitaidottuneiden neulamotuotteiden mestarikursseilla.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org