Keittiön keittiön verhot – kaaren ikkunoiden ja oviaukon sisustuksen yksityiskohdat – banking-on-green.com

Keittiön keittiön verhot – kaaren ikkunoiden ja oviaukon sisustuksen yksityiskohdat

Keittiön keittiön verhot – kaaren ikkunoiden ja oviaukon sisustuksen yksityiskohdat

Kaarevat ikkunat ja sisätilat avaavat sisätilojen missä tahansa asunnossa, esittämällä hienostuneen hienostuneisuuden elementti. Oikea valinta kaarien verhoille on kuitenkin vaikea tehtävä, koska ikkunoiden ja oviaukkojen epätavallinen muotoilu edellyttää erityistä lähestymistapaa koristeelliseen suunnitteluun. Laaja valikoima verhot ja tylli eri tyylejä ja värejä esittelee myymälöissä ja verkkokaupoissa resursseja. Kokenut ompelija ei ole vaikea saada yksinoikeuden tuotteiden verho kankaat ja tylli omin käsin avulla malleja ja valokuva verhot kaaret, joka voidaan nähdä lehdissä ja verkkosivujen omistettu sisustukseen.

Keinoja kaareva ikkuna draping

Kaaren kaareuttamiseen on useita tapoja, joiden avulla voit luoda ilmapiirin harmoniaa ja tyyliä. Tehtäessä ikkunat on otettava huomioon sellaiset tekijät kuin toiminnalliset ominaisuudet tilojen, yleinen suunnittelu ja tyyli huoneistoissa, intensiteetti luonnonvaloa, sijainti verho suhteessa kaaren taivutus ominaisuudet kudoksissa, erityisesti leikkauksen ja tuotteen pituutta.

keittiö

Ihanteellinen – verhot, jotka suorittavat niille osoitetut tehtävät, eivätkä tasoittavat kaaren esteettisiä arvoja

Kaaret ovat itsessään hyvin koristeellisia, joten kun ikkunoiden salliessa (esim. Jos ne menevät suljettuun patioon), suunnittelijat haluavat jättää ne ilman drapingia:

N2
N3
n4

Stylistiikka ja muotoilu

Keittiön, ruokailun ja keittiön olohuoneen sisustuksen tulisi vastata huoneiston yleistä tyyliä. Monipuolinen sisustustrendejä löytyi klassinen tyyli, Empire, barokki, rokokoo, koristelu, jotka käyttävät verhot reunusverhot, hapsut, pitsit verhot festoons siivet, Ranskan verhot, Tulle.

keittiön sisustus

“Rimka” sopii täydellisesti jaloon klassiseen sisätilaan

Verhojen noutoina käytetään koriste-elementtejä, kuten:

 • nauhat ja juhlat;
 • kierretyt köydet;
 • puiset, metalliset tai muoviset puristinrenkaat.
kangas

Verhot, joissa poimut

Kaari-ikkunat keittiössä ja keittiö-ruokasali empiretyyliä, joka tunnetaan nimellä Imperial edellyttävät rekisteröintiä ylellisiä verhot täynnä röyhelöitä, tavallinen, kulta ja hopea kohokuviointi, koriste-elementtejä. Verhot lambrequinilla, koristeltu punosilla harjoilla ja tulle-huntu, menevät menestyksekkäästi pompomaan seurueeseen.

Verhojen pituus riippuu huoneen yleisestä käsitteestä. Pitkät tuotteet edistävät katon korkeuden visualisointia ja antavat lujuuden. Kapeassa keittiössä, jossa on suuri katto, verhot ovat hyväksyttäviä, joiden pituus on 10-15 cm alle ikkunaluukun tason.

verhot keittiössä

Keittiön verhot klassiseen tyyliin

Välimeren tyyli, miellyttävä silmällä runsaalla valolla ja kirkkailla mehukkaisilla väreillä, sopii erinomaisesti valoisan tilavan ruokailuhuoneen sisustukseen. Kaksi erillistä ikkunaa keittiössä ja ruokailutilassa olisi peitettävä yhtä. Vahvassa auringonvalossa voit varjostaa huoneen asymmetrisesti sijoitetuilla verhoilla.

sisätilojen kaihtimet

Kevyt tulle ja ikkunaluukut sisätiloihin Välimeren tyyliin

Etninen tyyli edustaa useita suuntaviivoja, joiden ominaispiirteet erilaisten kansallisuuksien talojen sisätilojen rekisteröinti ovat ominaisia. Suosituimpia etnisten tyyppien lajikkeita:

 • Afrikan tai Marokon;
 • Intian;
 • kiinalainen;
 • japani;
 • Egyptiläinen.
ikkunan koristelu

Kaareva ikkuna koristelu afrikkalaiseen tyyliin

Afrikkalaisen tyylin keittiön muotoilua täydentävät täydellisesti puusta valmistetut kevyet kaihtimet, jäljittelevä ruoko, pitkät verhot värikkäillä kuvioilla tai kierteitetyt verhot.

Egyptin tyyliin sisustuksessa on suositeltavaa valita kevyitä kankaita koruilla tai faraoiden, pyramidien, sfingsien ja totemeläinten kuvilla.

keittiö

Keittiö Egyptin tyyliin

Lakoninen sisustus japanilainen tyyli täydentävät hyvin sileä tavallinen verhot tai paneeliverhoja kanssa hieroglyfit, himmentää geometrinen tai kukka kuvioita, ilman turhia koristeita. Voit sulkea bambukuovien kaareva aukko katosta lattialle. Kerätty pehmeillä taitteilla, verhoilla tai tylliä lambrequinilla tyylitellyssä japanilaisessa sisätilassa eivät sovi.

kaihtimet

Japanilainen tyyliikkunan avaaminen

Kuinka ripustaa verhot

Ikkunoiden verhojen järjestämisestä riippuu paljon vivahteita, kuten huoneen leveyden ja korkeuden lisääminen tai pienentäminen, korostukset sisätilojen yksittäisistä elementeistä, valaistus, esteettinen tilan tunteminen.

Keittiö- tai ruokailuhuone, jossa matalat katot, näyttää korkeammalta, jos sijoitat suoran reunuksen kaarevuudelle ja käytät pitkät läpikuultavat verhot nauhalla tai pystysuoralla kukkakuviolla.

Verhot kaareva mutka:

n12
N13
N14

Asettamalla kehys ikkunan yläosaan kaaren käyrän alapuolella voit saavuttaa kapean pitkän tilan visuaalisen laajennuksen. Ikkunan epätyypillinen muoto korostuu tehokkaasti verhojen kiinnittämisellä massiivisiin koristeellisiin renkaisiin tai metallileikkeisiin.

Kaari taivutuksen alla:

N15
N16
N17

Vaimennuksen tehokkaimpia tapoja – joustavien metalliristikoiden käyttö, toistuvat seinäkiinnikkeisiin kiinnitetyn kaaren muoto. Koska kangasliikkeitä ei ole säädetty taipuisalla kehyksellä, sinun on valittava läpinäkyvä tai läpikuultava kangas, joka on koristeltu bouffetilla tai lambrequinilla.

verhotangot

Joustavat kehykset

Drapery on joustava reunus:

N19
N20
N21

Keittiö-ruokasalissa verhot, jotka on koottu laajaan pehmeään koukkuun, ovat silmänräpäissä tai koristeellisissa koukkuissa. Puhallusverhot voidaan sijoittaa symmetrisesti ikkunan aukon molemmille puolille tai epäsymmetrisesti – toisaalta käyttämällä valintoja valon ja ilman pääsemiseksi.

Koristeelliset koukut verhot:

N22
N23
N24

Mitä kankaita on parempi käyttää

Materiaali on valittava ottaen huomioon ikkunan sijainti, huoneen valaistus ja kudoksen tiheys. Keittiö toivottavaa valita helppohoitoinen synteettiset kankaat korkean suorituskyvyn, kuten jacquard, viskoosi, organza, ohukainen de Chine, satiini ohukainen, Georgette ohukainen. Luonnonmateriaalit ovat suosittuja – silkki, satiini, pellava, kynsi, satiini.

ikkunan koristelu

Palladian-ikkunan koristelu

Kun koristellaan huone klassiseen tyyliin, barokki, valtakunta, verhot, jotka hohtavat eri sävyjä luonnollisen ja keinotekoisen valaistuksen avulla luonnon silkillä, ovat erityisen edullisia. Kirkkaan auringon voimakkuuden himmentäminen auttaa pehmeiden käämien keräämää kevyttä tullea.

kaihtimet

Vaihtoehto klassikoille, barokki, valtakunta

Tärkeää: Voit vaihtaa kalliin silkki halvemmalla synteettisellä analogilla, jossa verhot on järjestetty väärään reunaan, jotta kangas ei palaisi auringossa.

Erittäin houkutteleva ylellinen verhot paksu läpinäkymätön jacquard, jolla voit luoda keittiössä-ruokasali viihtyisä tummennetut keidas keskellä helteen. Kaareva ikkuna, joka avautuu varjoisaan pohjoiseen puoliin, voidaan piirtää ilmareunan verhoilla.

kangas

Tiheät verhot säästävät kuumina päivinä paahtavan aurinko

Pellava, kynttilä, satiini, jossa merikuvio – lokit, purjeet, ankkurit – korostavat Välimeren tai merellisen tyylin väriä keittiön ja keittiö-ruokasalin sisätiloissa. Lisävarusteet, jotka ovat johtoja, meriekkojen muodossa olevia kiinnittimiä, ankkuriketjuja podhvaty täydentävät sisätilojen meritekniikkaa.

saaliit verhoille

Poimut verhoja varten meren tyyliin

Verhot, jotka on valmistettu luonnonkuiduista, joissa on kuvioita tai pieniä kuvioita, käytetään koristamaan kaarevat ikkunat englanniksi, provansseiksi, kansanperinteiksi.

keittiön suunnittelu

Täysin harmonia

Miten suunnitella eri kokoisia ikkunoita

Nopeiden ikkunoiden poimiminen on varsin vaikea tehtävä. Tällaisilla ongelmilla ei ole pelkästään yksityisiä asuntoja, jotka on rakennettu yksittäisiin arkkitehtuurihankkeisiin, mutta myös asuntojen asukkaat uusissa muodikkaissa kaupunginosissa. Huoneissa valtavat panoraamatikkunat voivat liittyä kapeisiin “porsaanreikiin”, tilava keittiö-ruokasali voidaan suunnitella kaarevalla ikkunalla, jossa on parveke keskeisellä tai sivukadulla.

N30
N31
N32
 • Verhot suuri kaareva ikkuna

Suuret kaarevat ikkunat ovat kirkkaan luonnonvalonlähde, joka on erityisen miellyttävää lyhyissä talvipäivissä. Keittiössä ja keitti-ruokasalustassa kirkas valo on erityisen tärkeä. Jos asunto sijaitsee varjoisalla puolella, voit tehdä ilman verhoja tai symboloi ikkunan aukkoa tylliä, organzaa tai lankaverhoja suoralla tai joustavalla kehyksellä.

Visuaalisesti kapea leveä huone auttaa pitkiä vertoja katosta lattialle. Liian kapea avaruus näyttää laajemmalta, jos käytät verhoa, joka sijaitsee suorakulmion alapuolella kaarevan mutkan alapuolella muutaman senttimetrin päässä ikkunalaudan alapuolella.

N33
N34
N35

Suuri kaareva ikkuna aurinkoisella puolella kesällä muuttuu todelliseksi ongelmaksi sokeuttamattoman valon ja lämmön vuoksi. Voit peittää sen paksuisilla verhoilla, kaihtimilla, roomalaisilla tai rullaverkoilla, jotta valo ei leikkaisi silmiäsi ja huone oli viileämpi.

 • Verhot keskikokoisille ja pienille kaareille

Keskikokoisten ja pienikokoisten kaareva ikkuna voidaan visuaalisesti suurentaa laajojen verhojen avulla pitkällä suoralla kehyksellä, joka kattaa molemmin puolin seinän osan. Vaaleansävyinen kankaasta, suurista kuvioista, taitoksista, röyhelöistä ja pitsireunoista, koristeellisissa puitteissa peittää puutteita ja luoda suuren tilan vaikutus.

N36

Miten koristella ikkuna pääsy parvekkeelle tai terassille

Jos haluat ikkunan, jossa on pääsy parvekkeelle tai terassille, sinun on valittava verhot ottaen huomioon oven oven sijainti. Jos ovi on keskellä, kahden verhon verhot ovat sopivia, ne on sijoitettava symmetrisesti suoralle kehykselle, jotta voidaan varmistaa kankaan vapaa liikkuvuus. Verhot ovat sopusoinnussa tulle-, musliini- ja rullaverhojen kanssa oven molemmin puolin, suojaavat kirkkaalta valolta. Kun ovi sijaitsee sivulta, on helpompi käyttää epäsymmetrisiä verhoita, jotka eivät häiritse vapaata poistumista.

N38
N37
N36
keittiö

Poistu terassille

keittiö

Näkymä ulkopuolelta

Provencelaista ruokaa

Ranskalaisen ikkunan sisustus keittiössä Provencen tyyliin

Millaisia ​​verhoja ripustetaan keittiön kaarevalla ikkunalla

Kierreverhot

Kaarevat ikkunat oyster näyttää erittäin tehokasta, joka yhdistää menestyksekkäästi tiheä verhot ja tulle. Kisei on tuote, joka on valmistettu puuvillasta, pellavasta, synteettisistä kuiduista, metalliosista, kangaspohjaisesta bambusta. Yksiväriset ja värisävyt-langat voidaan koristaa:

 • helmiä;
 • höyhenet;
 • lasihelmet;
 • lurex;
 • paillettes.

Kiseiny-verhoja kaikkiin makuun voi ostaa tai valmistaa omilla käsillä synteettistä lankaa, paksua ompelulankaa, organzaa, kapeita pitkittäisnauhoja ja muita materiaaleja.

Kisei voidaan ripustaa rengas-, koukku- tai metalli-clip-krokotiiliin suoralla tai joustavalla kehyksellä, ompelemalla verhon nauhan päällä.

Rullaverhot

Erityinen ikkunoiden kangas – rullakaihtimet, kääritään telan vesitiiviin kangaspölyyn, jossa on pölyttävää kyllästys, kiinnitetään yläkehykseen. Kaarevien ikkunoiden verhojen rooli on varustettu puoliympyrän muotoisella yläosalla, joka toistaa kaaren mutkan. Telan alempi osa on varustettu hihnalla, jolla on painotusainetta, joka pitää kangen avautuvassa tilassaan. Säätölaitteiden avulla pystyt kiinnittämään terän oikeaan korkeuteen. On kehittyneitä malleja, joissa on sähkömoottori ja kaukosäädin.

Saatavana erikokoisina, eri sävyistä valmistetuista kankaista. Läpinäkyvät ja läpikuultavat sopivat varjosi puolelle kaarevat ikkunat. Ylimääräisellä kirkkaalla valolla käytä kevyesti valoa läpäisemättömiä himmennettäviä kaihtimia ja valoa heijastavia valotehosteita.

Huomaa: Verhojen rooli malleissa ja kuvioissa sovi sisätiloihin japanilaisissa, marokkolaisissa, kiinalaisissa tyyleissä. Kun teet ruokaa barokkityyliin Empire, rokokoo, Provence on sallittua käyttää sijasta läpinäkyviä tylli kankaiset kaihtimet kuvioita, joita voidaan täydentää verhoilla jakardi, satiini, silkki.

N42
N43
N44

Roomalaiset kaihtimet

Suosittu tapa suunnitella kaari ikkunat – laskosverhot on järjestetty vaakatasoon rakentaminen nauhat jäykkä kankaan runko, joka on varustettu yksinkertainen mekanismi kaistat että kun nostamista kerätty taittuu.

Valssattuja, rullalaudat voidaan nostaa ja laskea manuaalisesti johtoa tai ketjua käyttäen tai valita kauko-ohjaimella varustetun mallin. Saatavilla on erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka on valmistettu tiukasta läpikuultamattomasta tai läpikuultavasta ja läpinäkyvästä kankaasta, tulleista, malleista ja kuvioista, jotka sopivat yhteen erilaisten sisustussuunnittelumallien kanssa.

Tärkeää: Keittiön kaareva ikkuna voidaan peittää tavallisilla roomalaisilla verhoilla suorassa kehyksissä tai löytää samanlainen tuote pyöreällä yläosalla, joka on suunniteltu kaarelle, joka voidaan ripustaa joustavaan reunukseen. On olemassa malleja, joissa on kiinteä pää.

N45
N46
N47

Arched venetsialaiset kaihtimet

Paras vaihtoehto ikkuna koriste pieni keittiö – kaihtimet, jotka on asennettu suunnittelu ohjauslevyjen tai lamellien, joka avulla ketjuja, köysiä tai moottoria voidaan pyörittää säätää intensiteetti valaistus. On kaihtimia, joissa on pystysuorat ja vaakasuorat lamellit:

 • metalli;
 • puu;
 • muovi;
 • ei-kudotut kankaat;
 • jakardi;
 • tekstiilit;
 • puukuidut.

Erittäin suosittuja kaihtimia, jotka on koristeltu valokuvamateriaalilla. Kaarevat ikkunat edellyttävät erikoisrakennuksia – pyöreällä arkkimäisellä yläosalla tai sävylmällä ikkunan yläosan peittävän harmonikan muodossa.

N48
N49
n50

Voit valita minkä tahansa pituuden kaihtimet – ikkunan ikkunaan, ikkunan tai lattian alle, riippuen keittiön sisustuksesta. Pitkät mallit sopivat parvekkeen oviin.

Itävallan verhot

Kevyt kangas, joka on kerätty symmetrisiin vaakatasoihin koko kankaan koko leveydeltä, on aina muodissa. Itävallan verhot kiinnitetään kiskon räystään, nostetaan ja laske- taan nauhalla. Taitokset on muodostettu köysien ansiosta, jotka kulkevat sisäisten saumojen läpi. Kun verkko lasketaan, taitteet tasoitetaan. Halutessasi voit valita verhon pidemmäksi kuin ikkunan aukko, niin että alemmassa osassa on reheviä kuvakkeita.

N51
N52
N53

Keittiössä “Itävallan” organza, tulle, keinotekoinen silkki, huntu, satiini ovat erityisen houkuttelevia. Jos aurinko on liian kirkas, voit yhdistää verhot ja kaihtimet. Jokainen värimaailma, joka sopii sisustukseen, lempeistä pastelliväreistä kirkkaisiin trooppisiin väreihin, on sallittua.

Ranskalaiset verhot

Aristocratism yhdistettynä luonnostaan ​​eleganssia ja ylellisyyttä Ranskan sisustus kerätään symmetrinen puoliympyrän taittuu, cascade virtaava koko rainan pituutta. Nosto ja lasku suoritetaan pitkittäissilmukoiden tai renkaiden avulla, jotka on ommeltu tuotteen väärälle puolelle. Verhot kiinnitetään profiilikuoriin liimanauhalla, joka on ommeltu toiselle puolelle kankaan yläosaan. Taitettaessa ja laskeessa rainaa taittuvat osat säilytetään.

Tilavassa keittiössä on hyvät pitkät ranskalaiset verhot ja verhot. Pieni huone on parhaiten koristeltu verhoilla jopa puolet ikkunan avaamisesta tai ikkunalaudasta. Tällaisten draiverien kanssa yhdenmukaistetaan:

 • marginaalisia;
 • harjat;
 • nauha;
 • sulkapallot;
 • punos;
 • pitsit;
 • johdot.

Ranskalaiset verhot tulle, silkki, taffeta yhdistetty klassinen tyyli sisustus, moderni tyyli, cheby-chic, provence. Suositeltavat pehmeät pehmeät värit, jotka sopivat yhteen seinäpeitteiden värin kanssa: valkoinen, kerma, vaaleanvihreä, helmenharmaa, pehmeä vaaleanpunainen tai sininen. Oletetaan pehmeän kukkakuvion. Monimutkaiset kuviot ja suuret tulosteet menetetään lukuisten taitteiden joukossa.

Englannin verhot

Englantilainen (Lontoo) verhot, jotka edustavat ristin Rooman ja Itävallan välillä, erotetaan kiivaudella, toimivuudella ja turvalaitteilla. Laajakangas kangas, joka on kiinnitetty rungon päälle, sulkee ikkunan yläosan ja uppoaa sivuille syvällä aallon kaltaisilla keloilla. Verkon nostoon ja laskemiseen johdot on kiinnitetty väärältä puolelta.

N54
N55
n56

Erityisen edullista on keittiön kaari-ikkuna, jossa on verhoja, jotka on valmistettu läpikuultavasta kankaasta. Ison-Britannian saarten asukkaat mieluummin noudattavat perinteisiä värejä, valitsemalla pehmeät kankaat, joissa on pieni kukka-arkki, Skotlannin häkki, Walesin kuvio. Englannin verhot yhdistetään kaihtimet, pitkät verhot.

pelmets

Lambruck on ylhäältä alumiinista valmistettu ikkunahelmi ja se peittää verhojen yläosan vaakasuoraan. Lambrequins voi olla yksittäinen kokoonpano, jossa on verhot tai itsenäinen sisustus, sopusoinnussa värimaailman ja sisustustyylien verhojen kanssa. Kaareva ikkuna tilava valo keittiö korkea katto voidaan koristella laaja lambrequin tiheä silkkinen kangas kanssa festivaaleja vuorattu laaja pitsi. Jos valoa ei ole riittävästi, sopii hyvin kevyt herkkä lambrequin.

N57
n58
N59

Koska tämä sisustuselementti visuaalisesti tekee huoneen alemman, alhaisen katon alaisena alhaisilla kattoilla, on parempi käyttää kevyesti kapeaa kangasta, jossa on pystysuorat letku- tai punokset. Lambrekiinien muotoilua voidaan vaihdella. Ne on valmistettu sileästä tai helpotuksesta, tiheästä tai avoimesta aaltopahvasta tai pukeutuneesta kankaasta, joka on koristeltu harjoilla, köysien, reunojen, nauhojen, jousien ja pitsien avulla. Keittiön suosiminen ei ole tuotenimeä, helposti pestäviä synteettisiä tai puoli-synteettisiä kankaita.

Sisustusarkkien suunnittelun tavat

Sisustus kaari viime vuosina on tullut erittäin tärkeä osa sisustus, joka on saanut monet asunnon tavanomaisissa kerrostaloissa rikkoa oviaukkojen ja omin käsin, tai ponnistelut kokenut käsityöläisten pystyttää kipsilevyä vaikuttava kaarirakenteet. Tällaisia ​​rakenteita varten voit tilata oviaukot tai ovi-coupe, mutta oviverho, koristeltu verhoilla, ei näytä yhtä mahtavasta, ja se maksaa vähemmän.

Shor

Säleikkökaaren verhojen sovitus

On olemassa useita tapoja päällystää holvikäytävä, joka johtaa käytävästä keittiöön. Ensinnäkin sinun on valittava keittiön tyylikkäät verhot. Verhot on valmistettava samasta kankaasta ja samasta tyylistä kuin ikkunassa. Voit ommella nämä kädet tai tilata kaksipuolista verhoja kahdelta identtiseltä kankaalta ja aseta ne symmetrisesti ovipuhelun molemmille puolille. Jos ikkunaverhoja on varustettu poimimalla, samat lisävarusteet on toimitettava myös oviverhoille.

Asymmetrinen verho, jossa on avaimen toisella puolella oleva poimi, visuaalisesti laajentaa kapeaa oviaukkoa ja antaa huoneelle erityistä charmia.

verhot

Valikoima verhojen kangasta

Koska keittiö on yksi juhlatilat asunnon missä kun ruokaöljyä ruiskutetaan, saattaa vahingossa kaatunutta maitoa, hedelmämehua, kasviöljy, ja jatkuvasti elintarvikkeiden jyrkkään makuja, on toivottavaa valita helppo pestä, ei ime hajuja materiaaleja. Tämä pätee erityisesti ovien verhoihin, koska niiden pitäisi ainakin hieman estää ilman ja höyryn tunkeutumista keittiöstä olohuoneisiin.

Bambuverhot ja kaihtimet

Bambu on ihanteellinen materiaali oviarkkiin, koska sillä on monia arvokkaita ominaisuuksia asuintiloihin ja ihmisten terveyteen, kuten:

 • ekologinen yhteensopivuus;
 • allergiselle;
 • ultraviolettisäteilyn kestävyys;
 • kosteuden kestävyys;
 • hygienia;
 • kevyt paino;
 • yksinkertainen toiminta.

Oven kaari näyttää täydellisesti pystysuorat ja vaakasuorat bambuverhot. Laaja oviaukko voidaan peittää horisontaalisilla bambuverhoilla.

Bambuverhot, joissa kuva:

verhot, joissa on kuva

Bambuverhot, joissa on kuva

bambu sarvet

Bamboo-verhot ovilukolle

Tärkeää: Ovenkaaren bambuverhoja käytetään keittiön sisustuksessa etnisiin (marokkolaisiin, afrikkalaisiin, japanilaisiin, intialaisiin), kaupunkien, kansanperinteisiin tyyleihin. Klassisessa sisustuksessa tällaiset tuotteet ovat sopimattomia.

Rakennusmarkkinoilla ja myymälöissä on valtava määrä bambuverhot ja verhot, jotka on suunniteltu ja eri värejä, joista on helppo löytää miellyttäviä tuotteita.

Vihje: ostaa bambu verhot sisustus kaaria, on toivottavaa ostaa rulla tai laskosverhot valmistettu bambusta ikkunasta sisään, ja keittiötarvikkeet tehty bambusta – lasinaluset, matot, seinäkoristeet.

verhot

Bambuverhot

muoviset kaihtimet

Muoviset verhot ja kaihtimet

Muovi – yleismaailmallinen materiaali oviarkin suunnittelulle. Ohuesta muovilevystä valmistetut kaihtimet ja verhot eroavat seuraavista ominaisuuksista:

 • pitkä käyttöikä;
 • vahvuus;
 • ekologinen yhteensopivuus;
 • paloturvallisuus;
 • helppo huolto;
 • ultraviolettisäteilyn kestävyys;
 • erilaisia ​​suunnittelu;
 • veden kestävyys.

Pystysuorat ja vaakasuorat muoviset kaihtimet näyttävät hyvältä modernin keittiön sisustuksessa, helppo pestä, eivät ime hajua. Rakennusmarkkinoilla ja verkkokaupoissa esitellään laaja valikoima erilaisia ​​sävyjä, yksivärisiä muovimalleja, joissa on kuvio, kiinteä ja avoin.

kangas aukko

Aukon kansi tekstiiliverhojen kanssa

Keittiön kaarevalle oville on suositeltavaa valita tulenkestävät synteettiset tekstiilit, jotka eivät ime hajua, helposti pestävät ja nopeasti kuivuvat. Sopiva keinotekoinen jacquard, polyesteri, pellava lavsanilla.

Yksi yleisimpiä tapoja koristella kaari on mysliini helmiä, kimalluksia, simpukoita, höyheniä.

N67
N68
N69
verho

Helmirunko

Erittäin sopivat täydellisesti sisustus, Välimeren, itämainen tai nykypäivä, verhot solmuja, kudottu tai kierretty lankoja paksu.

Väriyhdistelmät sisätilojen ja ikkunoiden kaarien verhoihin

Kun valitaan ikkunoiden ja ovikaarien verhoja, on otettava huomioon perusväri ja sävyt, joissa huoneen sisustus on sisustettu.

Yhteensopivat värit:

 • sininen – valkoinen, sininen, helmenharmaa, beige;
 • punainen – valkoinen, keltainen, harmaa, sininen;
 • beige – sininen, valkoinen, ruskea;
 • vihreä – vaaleanruskea, vaaleanharmaa, beige;
 • ruskea – hopea-harmaa, valkoinen, sininen, vihreä.
N71
N72
n73

Verhot voivat olla kaksi tai kolme väriä tummempia tai vaaleampia kuin seinien päällysteet. Maalaus kontrasti, mutta edellyttäen, että ovi ja ikkuna kaari on sisustettu yhdellä värillä. Keittiötä ei pidä tehdä liian värikkäksi, vain kaksi tai kolme harmonisoivaa sävyä ja sävyä.

N 74
N75
N76

Sisustus- ja ikkunareunuksen verhot voidaan valita itsenäisesti tai kutsua suunnittelija ratkaisemaan monimutkaisia ​​asioita. On yhtä tärkeää valita oikea kehys, varsinkin joustava, ja kiinnittää se seinään, tämä voi vaatia apulainen.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org