Keittiön ikkunoiden ilmaverhot: tyylikkäät organza-verhot – banking-on-green.com

Keittiön ikkunoiden ilmaverhot: tyylikkäät organza-verhot

Keittiön ikkunoiden ilmaverhot: tyylikkäät organza-verhot

Toisin kuin raskaat ja raskaat verhot, painottomia organzaa voidaan helposti käyttää missä tahansa sisätiloissa: ylellisissä olohuoneissa, hiljaisissa makuuhuoneissa ja tiukoissa kaappeissa. Tämä on todellinen löytää tyylikkään keittiön luomiseen. Katsokaa kuinka herkkä ja helppo näyttää läpikuultavaa organzaa ikkunoihin: alla oleva kuva auttaa sinua ymmärtämään, kuinka rajattomat ovat tämän hämmästyttävän kankaan mahdollisuudet.

Organza: suosion salaisuus

Painoton, ilmava, iridescent kangas on tullut yksi suosituimmista materiaaleista ikkunoiden koristelemiseen. Kauniit, aina tyylikkäät verhot kilpailivat perinteisten verhojen verhoilla, tulleilla ja netillä. Jotta ymmärtäisit, mikä moderni organza on, sinun on tarkasteltava menneisyyttä.

kangas

Brilliant taivaansininen

Aikaisemmin ulkoasu ja organza-tekniikka olivat erilaiset. Euroopassa läpikuultava materiaali tuli vain 1700-luvulla – se saapui kaukaisten maiden kauppalaivoihin. Se oli saatavilla vain yläluokkien edustajille, koska se oli valmistettu luonnollisesta silkkijalasta ja oli melko kallis.

silkki

Tiheämpi silkki, joka muistuttaa satiinia

Moderni organza on valmistettu synteettisestä langasta, joka on useimmiten polyesteriä. Keinotekoisen alkuperän ansiosta sen laatu on vain parantunut, lisäksi oli monia lajikkeita – kiiltävä ja matta, yksivärinen ja monivärinen, jossa on tulosteita ja koristeita.

floristinen teema

Suosittu kukkakaalinen teema

Polyesterillä on erinomaiset esteettiset ominaisuudet:

 • on korkea vetolujuusaste;
 • pesun jälkeen ei kutistu, säilyttää alkuperäisen muodon ja koon;
 • Se sietää helposti UV- ja kemiallisten pesuaineiden vaikutusta;
 • Älä viivytä auringon säteitä, voit säästää luonnonvaloa.

Kun jalo luonnollinen silkki on antanut luvan polymeerikuituun, materiaalin hinta on laskenut dramaattisesti, ja nyt voit ostaa korkealaatuista kangasta hintaan 150-300 ruplaa / m. Näin ollen itsenäiset ompeluverhot organza-ikkunoista valmistettaville vaatekappaleille maksaa 1500 ruplaa.

rullina

Rullaa Kiinasta 0,7 mx 9 m 260 ruplan hintaan. kappaleelta

Toinen plus koskien hoito: tuote täydellisesti siirtää pesukoneessa, mutta joskus se on melko helppo hellävarainen käsinpesu pesuainetta (esim saippua) lämpötilassa + 30 ° C. Voidaan todeta, että tämä on erinomainen vaihtoehto suunnittelussa ikkunoiden tiloissa, joissa Tekstiilien lisätarvikkeet likaantuvat melko usein.

Tyypit organza ompelu verhot

Synteettiset kankaat eivät ole räätälöintiä ja jalostusta niin yksinkertaisia, mutta niitä käytetään useimmiten upeiden lisävarusteiden, lajike- ja sirkuspukujen, juhlien sisustamiseen. He rakastuivat suunnittelijoihin, jotka keksivät paljon hämmästyttäviä ratkaisuja keittiön verhojen ompeluun tylliä tai organzaa: kuva on yksi yksinkertaisista mutta tyylikkäistä vaihtoehdoista.

verhot keittiössä

Julkisivujen ja ikkunoiden koristelu yhtenä tyydytyksellä

Eri värejä edustavasta valmistusteknologiasta ja erilaisten kuitujen yhdistelmästä voidaan erottaa seuraavia organza-tyyppejä:

 • monophonic, ilman kuvioita ja painettuja kuvioita, lumivalkoinen tai värillinen;
 • “Chameleon” – varjostus muuttamalla valaistusta tai katselukulmaa;
 • “Metallic” – eräänlainen “kameleontti”, joka valaa hopeaa, kullasta tai kuparia;
 • “Snow white shine” – kuohuviinit luonnollisen tai keinotekoisen valaistuksen säteiden alle, joita usein käytetään yhdistelemään tiheämpiin verhoihin;
 • valokuvamateriaalilla – läpikuultavalla kuvalla, jota käytetään erityisen vedenpitävällä musteella;
 • “Crash” – “header”, tyylikäs ja ilmeikäs materiaali;
 • “Rainbow” – vaihtoehto, joka yhdisti kaikki paletin värit;
 • Etsaamalla, jolloin saadaan volumetrisiä kuvia.

Lueteltujen lajien voidaan lisätä monenlaisia ​​malleja, kuvioita ja koristeita, jotka on valmistettu eri tavoin: lävistys, laserleikkaus, pinnoite, tekstiili painatus, kirjonta, jne.

kaihtimet

Valokuvien tulostaminen kukka-teemalla

Jotta kuva olisi suurempaa, useimmiten käytetään konekirjontaa. Väri riippuu päätausta tai kontrasti sävystä, mutta kuva näyttää varattuna tai ilmaisevana. Kirjontakierteet eivät välttämättä ole keinotekoisia, koska kuvan pellava- tai puuvilla-elementit antavat tarvittavan tilavuuden ja koostumuksen.

verhot

Hyvä ratkaisu ikkunoihin ruokasalissa

Tilattaessa tai ompelemalla keittiön verhot täytyy harkita tyypin tekstiilien sillä “lattia” tuote sopii kaikenlaisille kankaille, mutta compact mallit on parempi pysyä yksinkertaisiin yksiääniset versioita tai “kameleontti”.

Ilman kankaalla keittiössä – jokaiseen makuun

Keittiössä ruoka on valmis, mutta monissa huoneistoissa tämä huone toimii samanaikaisesti ruokasalana, ja studiossa – ja olohuoneessa. Antakaa vähän aikaa organza-verhojen suunnitteluun, sillä ikkunoissa on kauniita ja tyylikkäitä verhoita, joiden avulla voit usein saavuttaa sisustuksen ymmärrettävyyden ja sävellyksen täydellisyyden.

Minimalismi modernissa sisätilassa

Minimalistinen muotoilu on tyypillistä keittiölle, varsinkin jos niiden koko ei ole yli 5-6 m². Lusit, raskas verhot ovat ehdottomasti sopimattomia, ja kevyet verhot sopivat täydellisesti. Muista tärkeä sääntö: mitä pienempi huoneen alue ja ikkunan aukon mitat, sitä pienempi verhomalli. Kaksi valkeaa puolta avoimella podhvatyamilla ja miniatyyrisellä lambrekenomilla sopivat jopa lähimpään kulmaan.

kaihtimet

Monipuolinen versio klassisesta tyylistä

Siististi ja houkuttelevasti suljetussa sisätilassa katsotaan roomalaisten verhojen ikkunoita. Läpinäkyvien tekstiilien paksuutta voidaan lisätä, jos yksi kerros korvataan useilla. Ainoa ehto on, että tällaiselle ratkaisulle tarvitaan monofoninen kangas, ilman kuvioita ja kirjonta. Jos leikkauksessa on painettu kuva, niin yksi kerros riittää.

kaihtimet

Sarja kahdentyyppisiä verhoita ikkuna, jossa on parvekkeelta ovi: Roman verhot ja verhot silmänräpäyksessä

Puute tila johtaa usein siihen, että seinä ikkunan ympärille käytössä kaapit tai hyllyt, joten kierrätetään epäsymmetrinen suoritusmuodossa – yhdestä verho kiinni koriste punos, tai yhdistelmä kahdesta eri muotoisia osia. Näiden kahden osan väri voi olla sama tai erilainen, ja toisessa tapauksessa ei ole vaikeata saavuttaa kirkasta kontrastia.

verho

Hieno organza-verho lila-valkoisella alueella

Vähemmän usein puolivalmisteisia malleja käytetään pienen verhojen ompelemiseen puolipulloissa maalaismainen tyyli, sillä tällaisissa malleissa on tiheä kangas häkissä tai herneillä sopivampi.

Hieno verhot romanttisille

Jos alue sallii tai valittu tyyli, voit valita upeamman mallin kauniissa romanttisessa tyylissä. Kultainen kirjonta, kirkkaan kukkainen tuloste, hämärtävät kuvat suurista kukoista, hopeiset langat – verhot luovat juhlaisen positiivisen ilmapiirin.

kukka kuvioita

Kesäpuutarha milloin tahansa vuoden aikana

Ilmaan asian romanttiseen on ominaista hieman kevytmielistä, mutta tässä tapauksessa asiaa tiedot: pieni röyhelöitä, flounces suuria, värikkäitä upotus ja nauha, silkki hapsut. Tärkeintä on, että reunojen käsittelyyn tarkoitettu materiaali yhdistetään pääkenttään. Samaa väriä varten voit käyttää monipuolista viimeistelyä ja päinvastoin.

kaihtimet

Helppo muunnelma monista osista, joita käsitellään kontrastin mehiläishoito

Jos et ole tyytyväinen kukka-teemaan, kiinnitä huomiota “kameleonttiin” pehmeillä väreillä tai kirjontakuvioilla – ne näyttävät aina ikkunoilta helppoa ja raikasta.

Monikerroksiset draiverit lambrekiineillä

Se ei ole paljon merkitystä ikkunat ahdas huoneet, mutta kaikkialla suosikki verhot on paljon taittuu ja rehevän Lambrekiinin tuhansia ruumiillistumia, joten jos olet omistaja valtava keittiö on siihen varaa laminoitu loistoa.

verhokuvio

Koukun ja kullan kuvio

Kun valitaan kangas monimutkaisille sävellyksille, syntyy kysymys: kuinka ei liioitella mallia? Tosiasia on, että taitto, kokoonpano tai epätavallinen veistetty muoto itsessään ovat ehdollisia koriste-elementtejä. Jos vahvistat niitä 2-3 erilaisen aineen, monimutkaisten kuvien tai kirkkaiden yhdistelmien kustannuksella, hienostuneen suunnittelun sijaan saat tyylikkäiden verhojen röyhkeä parodia.

kaihtimet

Tällaiset verhot sopivat paremmin olohuoneen ikkunoihin

Sen sijaan, että perinteinen lambrequin, ripustettu koukkuihin tai venytetty merkkijono, voit käyttää kauniisti kerättyjä kangaspalikoita, yksinkertaisesti heittää päälle kehys. Tämä ratkaisu näyttää luonnolliselta ja antaa sisustukselle helpon.

kaihtimet

Ylellinen sarja klassiseen tyyliin sopivan tilavan ruokasalin ikkunoihin

Riippumatta siitä, kuinka paljon rakastat monikerroksisuutta, kokeile keittiötä valitsemaan malleja vaatimattomammin – ne ovat parempia usein pesuille.

Sisustusvaihtoehdot

Pienien koristeellisten lisävarusteiden avulla jopa yksinkertaisimmat verhot voidaan muuntaa ikkunan aukon epätavalliseksi, hienostuneeksi ja upeaksi muotoiluksi. Säännöt ovat yksinkertaisia: niissä on vain vähän koristeita, ne on yhdistetty verhoihin ja ympäröivään sisätilaan, niiden esteettistä kuormitusta lukuun ottamatta ne ovat kannattaneet ja toimivat (esimerkiksi tukevat taitteita tai antavat verhon kauniin muodon).

poimii

Valikoima on koristeltu kontrastivärillä

Lisävarusteet, joiden avulla voit monipuolistaa verhoilun suunnittelua:

 • sivupidikkeet ja poikaset;
 • yläpuoliset koristeelementit (kukat, perhoset);
 • magneettiset pidikkeet;
 • helmet, paljetit, helmet;
 • haara, punos, johto;
 • pitsiä pitsiä.

On parempi käyttää jotakin luetelluista lisävarusteista, erityisesti värillisille tai pilkkomille tekstiileille. Jotkut sisustuselementit voidaan tehdä itsenäisesti käyttämällä aineen jäännöksiä.

sisustusverhot

Kaunis sisustus kukka pitkin kokoonpanoa

Jos verhot tarkastella mallikas ja jalo, ei vaadi ylimääräisiä käsittely, riittää valita tyylikäs jaossa – kangas, pitsi, metalli, paju.

pronssipidike

Metal pronssipidin: yksinkertainen ja tyylikäs

Suorat neutraalin väriset verhot voidaan vaihtaa valmiilla ripustuksilla – helmet, langat, musliini.

Erilaisia ​​värejä

Sävyn valinta riippuu kokonaan ympäristöstä – taustakuvista, keittiön julkisivuista ja jopa katosta ja lattiasta. Saadaksesi “sävyyn” ei ole aina mahdollista, joten suosittelemme harkitsemaan versioita, joilla on vastakkainen muotoilu. Esimerkiksi reunan verhon vanilja, toistaen väri sisäänrakennettu huonekalut voidaan käsitellä tumman ruskea tai musta inlay, ja lumivalkoinen verho organza – kirkkaan punainen reunus.

reunus

Valkoinen painoton sarja useista elementeistä, joissa on kontrastivärjäys

Älä pelkää sisällyttää kirkkaita, aksenttielementtejä sisätiloihin. Ne ovat jopa hyödyllisiä, jos keittiöympäristö vaikuttaa puolueettomalta, vaalealta tai kasvotonta. Kaiverrettu kukkasuunnittelu tai ilmeikäs painettu kuva voi korvata kymmenkunta lisäkoristeet. Voit vapaasti käyttää punaista, appelsiinia, omenanväristä, mutta yhdellä varoitusajalla – ympäröivät tekstiilit, ruokia tai muita yksityiskohtia, jotka toistavat tämän sävyn.

kaihtimet

Kirkkaat verhot, joissa on kukka kuvio

Voittajia ja houkutteleva ilme ikkunoista, joissa on kaksi kontrastia värejä: valkoinen ja musta, viininpunainen ja vaaleanpunainen, maito ja kahvi. Yksi sävyistä yhdistetään välttämättä huoneen koristeluun, toinen valitaan vastakkain.

kaihtimet

Hieno kaksivärinen sarja

Yli kaksi eri sävyä ei suositella – menetetty tyyli, on tarpeetonta monimuotoisuutta.

Orgaaniset verhot omilla käsillä

Keittiön kauniiden läpinäkyvien verhojen tekemiseen on useita vaihtoehtoja. Voit ostaa valmiin paketin tai tilata suosikkimallin ateljeessa. Kuitenkin on helpompaa ja halvempaa ommella tyylikkäitä verhoita organzasta omiin käsiinsä: valokuvassa näkyy valmiin tuotteen – silmäluomien verho.

Sirkkoja verho

Valkeita verhoja silmäsireissä

Työlle tarvitaan:

 • kangas (mitat lasketaan kehyksen koon mukaan – tavallisesti 2,5 kertaa sen pituus);
 • tiheämpi kangas viimeistelyyn (ranneke);
 • silmukat (välttämättä parillinen luku, viereisten silmukoiden väli – 15 cm – 22 cm);
 • Lovely nauha.

Ennen ostamista piirrämme kaavion, laskien koot ja määrittelemme silmukoiden lukumäärän. Suoran verhon piirustus on seuraava:

ohjelma

Eyeletsin järjestely

Ompeluohjeet:

 • Leikkaamme asian oikeisiin kappaleisiin, käsittelemme sivusaumoja.
 • Me muodostumme yläosan – mansettia, johon liimataan silmänauha (rauta). Mansetin leveys on 25 cm.
 • Pidämme saumojen helmassa ja päästöoikeuksia.
 • Laitoimme mansetin sivuosat ja käännämme sen ulospäin.
 • Asettamme pääleikkaus mansettiin (n. 2-2,5 cm), tee ommel.
 • Teemme merkinnät – silmäluomien sijaintia merkitään pisteillä. Etäisyys yläreunasta on 4 cm.
 • Ympyrämme silmukat sisäreunan ympäri, ympyrän ympärillä (mutta 2 cm enemmän) leikkaavat reiät.
 • Napsauta silmukat.

Jäljellä on vielä valmiin tuotteen asettaminen rungon päälle. Vahvistamisen aikana varmista, että taitokset ovat tasalaatuisia.

Video: Organza keittiön sisätiloissa

Yleistä tietoa kankaasta:

Useita malleja keittiölle:

Tullien hoito:

Me koristelemme ikkunat keittiössä omin käsin (3 osaa):

Suoramalli verholla:

Puoli-läpinäkyvät verhot ikkunoissa – yksi parhaista vaihtoehdoista keittiön sisustukseen. Ne houkuttelevat niiden keveyttä, loistoa, erilaisia ​​malleja. Ompeluominaisuuksien ansiosta voit valita kankaan ja tehdä itsenäisesti verhot keittiössä. Monimutkainen malli vaatii kuitenkin ammattimaisen lähestymistavan, joten on parempi ottaa yhteyttä atelier- tai design-studioon.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org