Katere zavese lahko izberejo za kuhinjo z balkonom: dizajnerske nasvete

Katere zavese lahko izberejo za kuhinjo z balkonom: dizajnerske nasvete

Ste srečen lastnik kuhinje z balkonom? Čestitam, ker je balkon v kuhinji – to je samo darilo! Na njej lahko uredite udobno rekreacijsko območje, kjer je tako lepo, da imate kavo poleti poleti, in opremiti dodatno zimsko shrambo za oskrbo. Vse to je zelo dobro, ampak kako okrasiti kuhinjska vrata – izhod na balkon? Katere zavese za kuhinjo z balkonom so najbolj primerne? Mnoge gospodarice postavljajo takšna vprašanja.

Praktičnost v kombinaciji z dekorativnim - glavna zahteva za kuhinjske zavese

Katere zavese lahko izberejo za kuhinjo z balkonom, tako da so tako lepe in praktične?

Kakšna je razlika med zavesami za balkonska vrata iz običajnih

Najprej, dejstvo, da nas ne smejo preprečiti, da bi prosto vstopili na balkon in se vrnili nazaj. Zagotoviti mora za enostavno odpiranje vrat, da bi bilo nič posegati niti obsega, v Zavesa zgoraj, niti slepo strani, ni težka, zmeden, “pod nogami” in leži na tleh badminton. Rob vratne svetlobne zavese se lahko poškoduje brez težav in na balkonu odide s skodelico kave in sendvičev, lahko obarvate zaveso in madež.

Za mnoge sloge, saj je zasnova balkonskih vrat primerna za rimske žaluzije

Rimske zavese za kuhinjo z balkonom se odlično prilegajo notranjosti številnih stilov

V ustreznem okolju, težke zavese s trdo lambrequin

Lepo oblikovan izhod na balkon je lahko zavese s trdo lambrequin

Značilnost balkonskih zaves je, da je skoraj vedno zraven okna in jih je treba združiti v eno samo kompozicijo. Po eni strani, da ni enostavno, saj je okno pogosto uporablja za kratke zavese in vrata, da na dolgi, in na drugi strani, takšna ureditev zaves je Božji dar za kreativne oblikovalske rešitve – združuje različne prostore za zavese možnosti so resnično neskončne!

1
2
2
2
3
slepi za & # x43a
10
11
12. mesto
13
14
15
20
21
22
23
24
28
29
30
31
VLUU L210 / Samsung L210
33
38
39
40
41
43
6
7
8. mesto
9
16
17
18
19
25
27
34
35
36
37

Izberite zavese za kuhinjo z balkonom – najboljše možnosti

  • Praktična in sodobna različica zaves za kuhinjo z balkonom so vertikalne žaluzije, katerih sredina se lahko, strogo gledano, ne zdi v sredini, temveč na mestu priključitve okna in vrat. Širjenje takšnih žaluzije s pomočjo kabla, in to je mogoče storiti kot stranska vrata, in zdaj lahko svobodno iti k oknu balkon in stransko, odpiranje dostopa na okensko polico, da voda notranji rastline. Slabost takšnih zaves je potreba, da se za vrata in za okno uporabita enaka višina, to je, da bo okno popolnoma zaprto, v tla.
Slepine izgubijo konvencionalne zavese v dekorativnem, vendar v praktičnosti nimajo enakega

Praktična in sodobna različica zaves za kuhinjo z balkonom je vertikalna žaluzija

  • V tem smislu so rolo žaluzije bolj praktične, saj lahko okno zaprejo le na okensko steklo, vendar so vrata do višine. Zberite takim zavese okrasni trakovi ali posebne kable, ki je lahko tudi “premagal” različno pomorski slog je lahko namerno grobo, debele vrvice, za high-tech stil – tanek najlon kabel.
Izvirna barva žaluzij zanesljivo ščiti pred sončno svetlobo in jo pusti v kuhinji v omejenem obsegu

Roletne žaluzije za izhod na balkon so dobro zaščitene pred prekomerno sončno svetlobo, ne da bi bila kuhinja preveč mračna

  • Še vedno pa bo najboljša rešitev za kuhinjski balkon kombinirane zavese. Poglej, kako so originalne in nenavadne zavese videti, ki so na oknu Roman, in “japonski” panel na vratih. Tkanina je potreben za obe različici enaki, ne motijo ​​enotnost sestavljenega zasnove tudi morajo biti enaki in dekorativni elementi (kontrast cevovodi, kabli za spuščanje navzdol in predsodki).
Včasih kombinacija več vrst zaves daje nepričakovano privlačen rezultat

Kombinirana različica zaves za kuhinjo z balkonom bo v ozračje prinesla edinstven orientalski okus

  • Tradicionalne zavese, ki jih je treba premakniti in jih pritrditi s palicami, lahko naredite tako, da združite različne višine: vrata se izberejo dolga in za okno – kratka. Hkrati je možno združiti različne velikosti zaves, tako da pritrdite objemke za obe polovici na isti višini.
Ne-trivialni pristop - oblikovanje okna in balkonska vrata z zavesami različnih dolžin - rešuje praktično in estetsko nalogo

Tradicionalne zavese, ki jih je treba premakniti in jih pritrditi s palicami, lahko izdelamo z združevanjem različnih višin: pri izbiri dolgih vrat in pri oknu – kratkih

  • Združite zavese za okno in vrata so lahko en sam lambrekin, ki mora pokrivati ​​celotno dolžino celotnega balkonskega vratca. Poleg popolne prikrivanja vogalov bo postala tudi ogrodje za balkonske zavese. Ne pozabite, da lambrequin ne sme biti zelo nizek, sicer bo motilo svobodno odpiranje vrat!
Uspešno usklajeni lambrekin lahko služi kot dekorativni poudarek v notranjosti

Združite zavese za okno in vrata so lahko en sam lambrekin, ki mora pokrivati ​​celotno dolžino celotnega odprtine balkona

Kakšne zavese okrasijo kuhinjo z balkonom: svetovanje oblikovalca

  • Katere tkanine so najbolj priporočljive za izdelavo zaves za kuhinjo z balkonom? V smislu prijaznosti do okolja in koristi za zdravje so najboljše brez dvoma naravne tkanine iz chintza, bombaža in perila. Ampak ne pozabiti, da kuhinjski zavese izpostavljena čezmerni vlagi, maščobnih kapljic in umazanije, tako iz praktičnih razlogov, je bolj smotrno, da izberejo tkanine z dodatkom sintetičnih vlaken, ki so enostavno perejo in železo. Takšne tkanine so povsem draped, in so veliko manj nagnjeni k izgorevanju na soncu kot naravna tkanina brez nečistoč.
Črna in bela ploščica zavese v plemenitem prostoru se je mešala v to elegantno notranjost

Spektakularne črno-bele plošče zavese za kuhinjo z balkonom poudarjajo eleganco celotnega okolja

  • Risba za kuhinjo balkon zavese, izberite tisto, ki najbolj natančno poudarja splošno idejo o notranjosti in v nobenem primeru ne krši. Če so vaše zavese enobarvne, jih lahko zelo uspešno kombinirate z barvnimi palicami ali lambrequins.
Tekoče mehke zavese zavese prijetnih pastelnih barv nikoli ne bodo izgubile pomembnosti

Zavese z mehkim lambrekinom so najbolj primerne za ustvarjanje romantičnega vzdušja

  • Če si zastavite cilj, da zaprete kuhinjo s prihodom večera od radovednih oči, potem ni potrebno, da zavese izberejo prekomerno gosto in težko tkanino. Čudovito je, da okrasite kuhinjo, zaščitite jo pred radovednimi pogledi in uporabite lahke, tanke materiale, ki bodo vizualno razširili kuhinjski prostor in ga naredili lažji.
Če pogledi zunanjih oseb ne vplivajo na prebivalce stanovanja, je bolje, da se izognete težkim in gostim zavesam na okencu kuhinje

Če ne nastavite cilja, da zaprete kuhinjo s prihodom večera od radovednih oči, potem ni potrebno, da zavese izberejo preveč gosto, težke tkanine

  • Ne obremenjujte zaves z dekorativnimi elementi, sicer bodo postali nestašni, brez okusa in ob njihovem ozadju bodo vse ostale “poudarki” zasnove kuhinje postale nevidne.
Uspešno izbrane romarske žaluzije so se harmonično mešale na balkon

Rimske zavese za kuhinjo, skupaj z balkonom, skupaj z balkonom, so ustvarile enotno harmonično kompozicijo

decor

Leave a comment