Katalog kilang “Dapur Belarus”: penyelesaian individu dan set perabot dapur yang siap sedia – banking-on-green.com

Katalog kilang “Dapur Belarus”: penyelesaian individu dan set perabot dapur yang siap sedia

Katalog kilang “Dapur Belarus”: penyelesaian individu dan set perabot dapur yang siap sedia

Alamat: BELMEBEL TRADE LLC 115093, Moscow, Podolskoye Shosse, 8 k.5

Telefon: +7 (495) 125-44-92

Laman web rasmi: http://www.kuhnibelarusi.ru/

Pengilang perabot Belarusia, kilang “Kitchen of Belarus”, mengeluarkan perabot kabinet, suite projek individu dan peralatan siap pakai untuk dapur. Kemudahan pengeluaran terletak di zon ekonomi khas, yang membolehkan pengeluar mengekalkan harga pada tahap yang dapat diterima, tanpa mengurangkan kualiti produk.

Ciri-ciri pengeluaran: bahan pembuatan kerangka dan pengisian dalaman

Pengilang menjual produknya melalui rangkaian jualan sendiri. Hanya di ibu negara adalah lebih daripada sedozen wakil rasmi. Selain rangkaian runcit, yang menilai kualiti pemasangan dan mengambil warna yang dikehendaki facades boleh hidup, syarikat itu menawarkan untuk mereka bentuk set anda sendiri dengan saiz bilik dalam talian. laman web ini, selain daripada katalog “Kitchens Belarus”, terdapat satu alat yang mudah untuk pemilihan awal bahan-bahan, saiz dan kos banyak perabot. Memanggil seorang pereka pakar dan ukuran adalah termasuk dalam senarai perkhidmatan percuma.

perabot

Perabot kayu pepejal

perabot dapur

Set Naples

Rangka dan countertop: teknologi dan barisan

Bingkai kabinet diperbuat daripada papan serpih. Dalam pengeluaran kes menggunakan bahan pengeluar Austria Egger. Papan tersebut dilaminasi. Laminasi dengan filem membuat kalis air pisau dan meningkatkan hayat perkhidmatan. Lapisan wap-bukti melindungi struktur dalaman bahan daripada kelembapan merosakkan dan pada masa yang sama menghalang penyejatan zarah komposisi pelekat ke udara.

Bergantung kepada saiz dan ramalan keamatan beban pada struktur, papan partikel tebal 16 atau 19 mm digunakan sebagai asas untuk bingkai. Hanya papan pepejal yang digunakan. Bahagian kelebihan selepas pemotongan ditutup dengan pita kelebihan PVC.

angkat

Mekanisme mengangkat

Perhatian khusus di kilang “Dapur Belarus” diberikan kepada pilihan mekanisme, pemasangan kelengkapan dan panduan. Perabot dapur disediakan dengan jaminan 24 bulan penuh, termasuk operasi mekanisme. Gunakan hanya profil Jerman dan panduan Hettich untuk struktur gelongsor. Mekanisme mengangkat – dari Blum: mekanisme padat dan tanpa suara untuk menaikkan menegak pintu-pintu di atas tingkat menegak yang mudah.

Harga dapur dipengaruhi oleh pilihan bahan kerja. Di dalam koleksi pengeluar – pilihan bajet dan plat daripada komposit kategori harga pertengahan:

 • Papan zarah. Bahagian atas meja murah yang diperbuat daripada papan berlamina boleh berkhidmat sehingga 10 – 15 tahun. Untuk set kompak, papak 28 mm adalah ekonomi, untuk dapur sederhana dan besar – masing-masing 38 dan 50 mm.
 • Duropal. Plat kayu dalam salutan plastik berbeza dari satu filem dengan kekuatan yang lebih besar dan hayat perkhidmatan yang panjang. Permukaan boleh menahan suhu sehingga 230o.
countertop

Atas meja dalam nada badan

 • Bahan-bahan komposit. Batu buatan atas dasar kuarza, marmar dan granit cip, akrilik merupakan alternatif yang sangat baik untuk tabletop mahal yang terbuat dari batu alam. Kelebihan: jahitan antara bahagian-bahagian boleh digilap, mewujudkan rupa lempengan monolitik yang terbuat dari batu padat.
countertop

Batu buatan

Peralatan tambahan: peralatan dan sink

Memandangkan kecenderungan untuk membina peralatan dalam set, “Dapur Belarus” menawarkan pelanggan untuk memilih item dalam gaya yang sesuai untuk set perabot. Laman web rasmi membentangkan garis model pengeluar segmen premium: Königin, Kuppersberg, SMEG.

dapur

Dapur dengan peralatan terbina dalam

Selain persediaan untuk pemasangan peralatan, anda boleh memesan sisi sink. Model Teka keluli tahan karat, komposit dibentangkan. Satu sinki yang diperbuat daripada batu buatan boleh dipilih di nada meja atau di bawah naungan yang berbeza.

Koleksi dapur klasik: perabot dari kayu dan MDF

perabot

Koleksi perabot klasik Merzan berwarna merah

Set klasik di katalog “Kitchen of Belarus” adalah fasad panel tradisional, kayu semula jadi dalam lacquered dan matte finish, countertops dengan tiruan tekstur marmar. Barisan perabot untuk dalaman klasik boleh didapati dalam segmen harga yang berbeza dengan fasad dari:

 • Susunan abu, oak, ceri, alder dan pain – koleksi IVF.
 • Bingkai – dari bingkai MDF.
 • Slik – dengan fasad diperbuat daripada filem plat MDF.
 • Papan gentian kayu yang dicat.

Ketua set dari pepejal untuk dapur klasik dan bilik makan

Untuk memudahkan pilihan pelanggan, pengilang menggabungkan barang-barang dalam katalog mengikut bahan untuk fasad. Penikmat klasik ditawarkan 59 varian set, masing-masing dipasang pada projek individu.

 1. Koleksi “Vovere” – perabot dari oak pepejal. Pada pilihan anda – 7 varian reka bentuk panel dan hiasan, beberapa penyelesaian warna. Set di dalam toning semula jadi dengan varnis telus – untuk bilik dapur-ruang klasik. Kos minimum per meter set – dari 29 ribu Rubles pada harga diskaun.
set dapur

Set kayu pepejal oak

Set dengan bingkai dan panel emas yang patinated akan lebih mahal – daripada 30.5 ribu.

Untuk bilik-bilik yang luas terdapat unsur-unsur tambahan:

 • Kepulauan dengan permukaan kerja dan organisasi tempat simpanan.
set dapur

Susun atur pulau

 • Kabinet tinggi dalam kumpulan perabot berasingan.
set dapur

Konfigurasi peringkat atas bukan standard

 • Konfigurasi kompleks tahap bawah dengan peningkatan kedalaman di bawah teknik.
 1. Chilegio – set kayu ceri padu modular dengan tekstur ketara, corak luar biasa dan warna merah kaya. Dalam barisan – kira-kira 10 pilihan untuk reka bentuk fasad. Kosnya adalah dari 27 ribu satu meter persegi.
set dapur

Cilegio ditetapkan dalam kemasan matte dengan warna semulajadi

Kit yang ada dengan pulau-pulau, struktur sudut. Antara pilihan dalam julat model adalah penghujung sudut dengan jejari jejari jejari dengan panel atau kaca berwarna.

dapur

Set Pulau

Dapur yang padat boleh dihiasi dengan kornea dan butir-butir berlebihan dengan pencahayaan, dan bukannya memaparkan tiang atas, pilih sisipan kekisi.

perabot

Perabot yang padat “Chilegio” dengan pencahayaan, hiasan di sekitar fasad hud dan radius

 1. Frassigno – Perabot modular yang diperbuat daripada abu padu. Terdapat lebih daripada 10 varian bahagian hiasan bahagian, lukisan muka dengan enamel, patinasi, pemprosesan klasik dengan warna dan varnishing.
reka bentuk dapur

Susun atur berbentuk U dalam reka bentuk dua warna

Harga adalah dari 27.1 ribu Rubles. Kabinet terpasang boleh disiapkan dengan garis laci di bahagian bawah.

dapur

Dalam koleksi – butiran untuk reka bentuk kaunter bar, pintu cekung dan melengkung dari tingkat bawah, tingkap kaca berwarna dan lapisan

reka bentuk dapur

Penyelesaian padat dengan kaunter bar

 1. Dapur Vereya boleh didapati dalam 30 warna fasad yang berbeza, 3 jenis apron dapur dalam reka bentuk patchwork, dengan tiruan marmar hitam atau granit cahaya. Membuat set abu padu atau alder. Harga adalah dari 30.5 ribu.
ditetapkan

Vereya: suite terang dengan reka bentuk pulau untuk ruang makan yang luas

 1. Hiasan indah, lapisan benang halus, gabungan rak terbuka dan pameran – ciri khas koleksi Vesta “Dapur Belarus”. Bahan – pelbagai abu dan alder. Perabot modular, dengan harga 30.5 ribu per meter, boleh didapati dalam 30 warna, termasuk pewarnaan dan pewarna monophonic.
dapur

Vesta: dekorasi yang kaya, pilihan penyelesaian warna yang hebat

 1. Athena – koleksi dalam gaya klasik alder yang berharga dari 29.7000, dengan hiasan dalam pola gaya geometrik Yunani, akan menghiasi rumah negara. Kabinet tinggi dengan tingkap pameran dari kaca telus menambah alat dengar dan keanggunan.
reka bentuk dapur

Tetapkan dengan kabinet tinggi dan portal: “Athena”

 1. Baris “Arkona” – perabot dari kayu semula jadi. Pilihannya adalah alder atau abu. Hiasan emas panel dan ukirannya berbeza dengan warna fasad. Dalam sistem – sebilangan besar elemen hiasan, pelbagai organisasi kabinet tingkat atas dan bawah. Harga adalah 30.5 ribu setiap meter berjalan.
set dapur

Set penjuru

Kualiti yang optimum: perabot bajet dari MDF

Satu alternatif kepada dapur dari pelbagai adalah kit berpatutan dengan fasad yang diperbuat daripada MDF. Bahagian-bahagian filem tidak dapat dibezakan daripada kayu, dan pintu bingkai – betul-betul mengulangi struktur fasad kayu dengan memasukkannya.

Dalam katalog “Dapur Belarus” – 2 siri set dapur klasik bajet:

 • Siri slix dengan fasad diperbuat daripada papan gentian kayu dengan salutan filem PVC. Harga adalah dari 14.6 hingga 16.8 ribu rubles bagi satu meter persegi.
Filem MDF

Filem MDF: tetapkan Belicia di bawah naungan “ceri”

 • Koleksi dengan fasad bingkai “Bingkai” kos dari 15.7 hingga 20 ribu set kepala alat dengar.
reka bentuk dapur

“Magnate”: klasik dengan harga anggaran 15.700 Rubles per meter

Satu siri dapur filem diwakili oleh garis model:

 • “Nevel” – 12 warna filem dengan patina dan corak nipis di sepanjang tepi panel. Di tingkat atas – kabinet elegan dengan panel palsu palsu dan tepi bawah melengkung.
façade cahaya

Patina pada facade cahaya: set baris Nevel

 • Lotva adalah satu siri modular yang cerah dengan kemasan yang berlainan dalam warna emas dan perak. Dalam koleksi – bahagian untuk kaunter bar, jejari jejari.
reka bentuk dapur

Set “Lotva”

Dalam siri “Bingkai” perhatian ditarik ke set garisan “Palermo” dan “Florence”. “Palermo” set – dengan konfigurasi garis tidak standard: laci mendatar di tingkat bawah, dengan kaca dalam bingkai fasad. Kelimpahan gelas dengan corak kaca berwarna, gratings udara dari facades atas adalah penyelesaian optimum untuk dapur kecil.

sistem modular

Sistem modular sudut “Palermo” dengan konfigurasi tidak standard

Antara komponen modular “Florence” adalah bahagian radial dengan sisipan diperbuat daripada kaca berwarna, kisi atau plat buta, rak dan kabinet tinggi.

reka bentuk dapur

Motif Itali Florence

Suite Laconic untuk dapur bandar moden

plastik berkilat, filem terang akrilik dalam tekstur kayu dan batu, kayu asli dan bingkai aluminium – dalam koleksi kit fesyen untuk rumah di “dapur Belarus” menyampaikan gaya moden semua dapur trend trend fesyen.

reka bentuk dapur

Warna terang, bentuk kompleks dan hiasan laconic: katalog Moden

Koleksi Cat untuk Penyelesaian Cerah

Cat adalah koleksi yang bergaya dan bergaya dengan facades MDF yang ditutup dengan enamel. Kos garnitur berbeza dari 21.7 hingga 28.1 ribu setiap meter persegi. Lukisan itu dilakukan dalam beberapa lapisan. Komposisi penyebuan yang berlainan digunakan untuk papan untuk mengasingkan struktur dalaman lembaran. Fasad selesai ditutup dengan enamel dalam keadaan khas – tidak boleh ada sebarang debu dan garis-garis pada permukaan bahagian. Setiap lapisan cat dikeringkan dan diproses. Lapisan penamat – varnis atau penggilap permukaan.

dapur

Garis pinggir yang rumit dari perabot dapur sudut

Satu siri dapur dengan fasad dicat diwakili oleh sistem modul Indigo dan Cat. Indigo adalah penyelesaian sejagat untuk bilik yang mempunyai saiz yang berbeza. Antara modul – bahagian lurus dan melengkung, fasad radial dan keupayaan untuk menempah satu set dalam bentuk berombak kompleks.

dapur

Blues Kitchen Semi-matt dari Siri Indigo

Varian lukisan adalah beberapa, model dengan percetakan foto dan set dua warna dalam warna yang berbeza tersedia.

reka bentuk dapur

Tetapkan gabungan warna hijau putih

Bagi mereka yang memilih pelbagai pastel semulajadi, katalog “Kitchen of Belarus” – siri Indigo Eco, dengan asas beige lembut dan butiran yang kontras.

dapur

Eco: gabungan tekstur kayu dan enamel pastel yang menarik

Fasad yang bergaya dalam enamel hadir dalam sistem 3D Indigo. Di bahagian depan kabinet tingkat bawah, tiada kelengkapan luaran dipasang: pintu dilengkapi dengan mekanisme dengan gerakan automatik apabila menyentuh. Anda boleh memilih mana-mana warna dari palet enamel dan salah satu daripada dua corak besar: gelombang atau rombus.

dapur

Tekstur tiga dimensi bergaya dan warna terang: Indigo 3D

Cat Perabot sesuai untuk pangsapuri dan studio yang padat. Ciri khas – garis yang jelas, bentuk geometrik biasa, panel muka pepejal pekak, yang boleh menyembunyikan aksesori dapur dari mata tetamu.

dapur

Set bergaya untuk siri studio Cat

Postforms and Acrylic: alat dengar dengan kemasan plastik

Panel dalam penamat plastik tidak lebih rendah daripada permukaan dicat. Kit moden yang ada boleh didapati dalam siri Postforms dan Akrilik.

reka bentuk dapur

Pilihan reka bentuk “Postforms”

Postforms adalah fasad yang ditutup dengan plastik pelbagai lapisan. Bas hiasan (monophonic atau berwarna) ditutup dengan plastik telus. Permukaannya tidak tercalar, ia sangat bertolak ansur dengan kelembapan yang terlalu panas dan tidak stabil.

kit hitam dan putih

Kit hitam dan putih laktik

Dalam koleksi Stratum, banyak pilihan reka bentuk. Pada pilihan pelanggan menawarkan penutup dengan tiruan kayu eksotik, kain dengan corak hiasan, atau panel monofonik berkilat.

lapisan

Stratum: plastik emas dan susun atur asal

Kelebihan dapur plastik – jika tiada sekatan pada bentuk permukaan yang dirawat.

plastik berkilat

Plastik berkilat: Stratum berwarna merah

Acrylix dan Melange – sistem dengan kemasan akrilik. Daripada plastik berlapis, permukaan plat ditutup dengan lapisan akrilik. Akrilik berbeza dengan gloss cermin dan tidak kehilangan kilauan dan kecerahan dari masa ke masa – bahan tidak sensitif terhadap cahaya ultraviolet.

facade dapur

Facades akrilik

Harga kit dari plastik dan akrilik berada dalam jarak antara 17.5 hingga 21.9000 setiap meter. Koleksi Melange dibuat dalam warna tepu cerah dan dengan kemasan berkilat.

reka bentuk dapur

Melange berwarna merah

Sistem yang ada dari MDF dan chipboard: baris bajet

Barisan model dapur untuk pangsapuri bandar dari bahan murah diwakili oleh garisan perabot dengan bingkai, filem dan fasad dari chipboard. Kit sedemikian adalah alternatif kepada set siap sedia: mana-mana pilihan yang tersedia untuk memerintahkan dalam saiz dan konfigurasi individu.

pakej sebaris

Bingkai berskala berskala ditetapkan

Invent adalah sistem yang membolehkan pelanggan menggabungkan rangka MDF dengan modul dari postforming. Kos perabot bermula daripada 15.7000.

dapur

Gabungan rangka dan elemen plastik dalam sistem Invent

Antara pilihan reka bentuk adalah garis yang ketat dalam susun atur sudut dan linear dalam warna Wenge dan warna cahaya tradisional, dalam kemasan matt.

perabot dapur

Perabot dalam warna wenge dari rangka MDF

Dapur filem Mont Blanc dibentangkan dalam warna yang bergaya. Salutan filem – kalis air PVC. Salutan itu berkilat. Pengeluar menawarkan untuk memilih garisan klasik koleksi Modena atau untuk merancang perabot dengan permukaan melengkung.

set dapur

Modena Mont Blanc

set bersudut

Sudut set Mont Blanc dengan kabinet sudut cekung

Barisan belanjawan Flexi adalah koleksi modular dengan elemen dalam reka bentuk asal. Warna yang berbeza digabungkan, dan fasad lurus kelihatan elegan dan laconic. Bahan – papan seramik berlapis.

set dapur

Bergaya dan berpatutan.

Fasad bersilang di kit moden

Gabungan trend tekstur kayu semula jadi dengan gloss plastik dan bersinar logam – dalam satu siri perabot modular “Dapur Belarus” yang diperbuat daripada venir semulajadi. Harga kit – dari 20.2 ribu per meter.

arbor

Arbor: kelengkapan terbina dalam bergaya dan venir semulajadi

Dalam satu siri Arbor Nova menampilkan inovatif kelengkapan terbina dibentuk dalam peringkat yang lebih rendah daripada facades. Dan dalam koleksi Makassar (dinamakan reka bentuk venir dalam tekstur dan bayangan baka eksotik) digabungkan gloss Kabinet venir dan plastik kilauan pada komponen.

macassar

Makasar: veneered dan bingkai bahagian-bahagian aluminium

Reka bentuk minimalis koleksi Crossbars dalam penamat venir semulajadi yang sesuai pecinta bahan bahan semula jadi. Dengan adat, keparahan pereka headset akan mencairkan dengan butiran berwarna terang.

salib

Cross-Bars: penyelesaian individu

Set bergaya dari pokok semulajadi

Kebaharuan katalog “The Kitchen of Belarus” adalah koleksi minimalis bergaya Warsaw yang diperbuat daripada kayu semulajadi. Fasad diperbuat daripada pain padu. Kemuncak koleksi adalah pilihan lukisan permukaan bertekstur, mewujudkan ilusi kayu bertekstur. Hanya terdapat warna cahaya.

dapur

Chic “Warsaw”

Pilihannya adalah kelengkapan luar yang tersembunyi atau laconic. Facades dibuat dalam gaya moden, tanpa panel dan hiasan. Pokok semulajadi adalah selaras dengan batu putih buatan bangunan countertop dan pulau. Nada permukaan kerja mengulangi plastik dengan hiasan terang kabinet tergantung. Kosnya adalah dari 39.7 ribu setiap meter persegi.

kelengkapan

Kelengkapan luar

Beton Frassinho – wajah baru pada gabungan bahan. Dicet dalam papak batu warna dan pelbagai abu dalam pemprosesan semulajadi – kontras dalam koleksi baru. Bahagian atas meja – dalam warna tingkat bawah, pemegang pintu – menyamar. Harga adalah dari 20.9000.

dapur

Gabungan kayu dan batu dalam sistem Frassinho baru

Menawarkan dapur dalam gaya dan provensi negara

Di pedalaman dalam gaya retro, negara dan perabot proven dari kayu semula jadi – hampir peraturannya. Tekstur semulajadi, hiasan ringkas dan warna semulajadi – elemen wajib gaya hadir dalam katalog Eco-koleksi Provence “The Kitchen of Belarus”.

dalaman dapur

White set dari siri Merzana untuk hiasan retro

Dalam barisan Zevan – reka bentuk sejagat untuk mengubah perabot klasik ke dalam negara yang biasa-dengan lemari tinggi hingga ke garisan siling. Reka bentuk mudah panel, ketiadaan ukiran hiasan, tekstur semulajadi dari pelbagai pokok abu dan pemilihan gelas dan kisi yang besar ditekankan – ciri koleksi.

reka bentuk dapur

ZEVANA: reka bentuk bilik makan dapur individu

Harga promosi perabot – daripada 30.5 ribu satu meter persegi. Terdapat beberapa pilihan untuk penamat: varnis semulajadi, permukaan matte atau enamel dengan patina.

perabot dengan patina

Perabot ringan dengan patina

Perabot dari siri Vesta klasik dengan panel segi empat tepat juga terdapat dalam siri Eco Provence. Unsur-unsur ciri gaya adalah rak terbuka dengan parut untuk pengeringan di tingkat atas, dipisahkan oleh bingkai tingkap.

dapur

Negara dari siri Vesta

Penyelesaian mudah: koleksi set siap sedia

Di bahagian set siap sedia, anda boleh memilih satu set mengikut saiz bilik dari koleksi “Kitchen of Belarus”. Perabot untuk dapur kecil, bilik-bilik yang luas di rumah negara dan tidak standard mengikut konfigurasi bilik makan – dalam gaya moden, retro, atau laconic.

Antara penyelesaian belanjawan – set kompak dengan fasad diperbuat daripada plastik, plat MDF, papak, fasad bingkai. Panjang set kepala standard 2.2 m akan menelan 65 ribu rubel.

set bingkai

Siri Wilno

Perabot sudut dengan facades melengkung dalam kemasan plastik untuk ruang bilik 9 meter bernilai 108 ribu. Facades – dalam gabungan warna. Shades – untuk dipilih.

dapur

Tetapkan Plastik dengan tiang bawah bergelombang

Dapur besar (4.4 m panjang) diperbuat daripada venir semulajadi siri Krossbars dalam susunan linear untuk 199.6 ribu – untuk bilik dapur atau studio terbuka.

Headset Crossbars

Venir crosbars

Perabot sudut dari satu fail ek dengan enamel – untuk pangsapuri yang luas. Harga set adalah 290 ribu. Dimensi – 1.5 m hingga 3.5 m.

perabot kayu pepejal

Perabot yang kukuh

Apabila membeli set premium kilang “Dapur Belarus”, pelanggan akan ditawarkan perhimpunan percuma. Penghantaran di sebuah apartmen atau rumah di Jalan Lingkaran Moscow akan menelan kos sebanyak 2.5 ribu. Pelanggan dari bandar yang tidak mempunyai pejabat perwakilan akan dihantar pesanan oleh syarikat pengangkutan. Pengilang tidak menuntut perhimpunan profesional. Pelanggan disediakan nasihat terperinci dan arahan untuk perhimpunan diri.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org