Kami membuat almari dari eternit dengan tangan kita sendiri: kabinet ruang dan terbina dalam – banking-on-green.com

Kami membuat almari dari eternit dengan tangan kita sendiri: kabinet ruang dan terbina dalam

Kami membuat almari dari eternit dengan tangan kita sendiri: kabinet ruang dan terbina dalam

Daripada kepingan plasterboard, anda boleh melakukan tidak hanya siling, dinding dan niche yang sempurna. Kabinet Plasterboard adalah penyelesaian yang sangat baik untuk bilik kecil atau dapur. Keupayaan reka bentuk tanpa had digabungkan dengan murahnya relatif adalah kelebihan utama bahan ini. Anda boleh menyimpan untuk membeli perabot bingkai dan membuat bahagian dalamannya unik.

Dengan luaran yang luar biasa, almari pakaian terbina dalam yang diperbuat daripada papan gypsum juga praktikal

Contoh reka bentuk almari pakaian terbina dalam diperbuat daripada eternit – luar biasa dan praktikal dari dalam

Untuk pembuatan kabinet dari kadbod gypsum, kemahiran asas bekerja dengan bahan ini, profil logam dan pengikat, puttying, primer, cat untuk penamat selesai akan diperlukan.

Cara membuat almari dari eternit dengan tangan anda sendiri

Sekiranya anda belum tahu apa kabinet depan papan eternit akan kelihatan, foto di Internet boleh menjadi permulaan kerja fantasi anda. Anda boleh membuat sudut, alur lekapan atau terbina dalam yang diperbuat daripada eternit, serta kabinet yang diperbuat daripada eternit. Bahan ini membolehkan anda untuk merancang perabot yang sesuai dengan baik di mana-mana bilik. Mengukur ruang, atau sebaliknya, tempat di mana anda bercadang untuk memasang kabinet, lukis skema dengan semua dimensi. Beri perhatian kepada pengagihan beban di atas permukaan tanah kering. Jika ia adalah rak besar untuk barang-barang besar, sediakan unsur struktural melintang dari profil.

Cara membuat bingkai

Sebagai peraturan, drywall dipasang ke siling atau dinding. Jika anda membuat kabinet yang diperbuat daripada drywall dengan tangan anda sendiri, biasanya menggunakan ketinggian keseluruhan bilik yang ada. Oleh itu, pertama anda perlu menyediakan permukaan dinding dan siling untuk memperbaiki unsur-unsur yang dipotong dari GCR. Profil panduan dipasang pada dinding dan siling dengan bantuan dowels. Jika permukaan dinding tidak diperbuat daripada batu, tetapi kayu, anda boleh menggunakan skru mengetuk sendiri untuk menetapkan. Selepas itu, pada jarak 500 mm dari satu sama lain terdapat penggantungan. Mereka dilampirkan pada profil rak-rak tegak. Unsur-unsur mendatar rangka memberikan ketegaran tambahan terhadap keseluruhan struktur. Mereka disambungkan dengan rak profil dengan pengikat khas, yang dikenali sebagai ketam. Di peringkat struktur bingkai, profil dipasang untuk rak, kotak, jika anda memutuskan bahawa mereka juga akan menjadi drywall.

Profil logam berfungsi sebagai bingkai untuk kabinet yang diperbuat daripada eternit

Rangka untuk kabinet papan gypsum dipasang dari profil logam

Di tempat-tempat di mana profil diletakkan di atas lantai, adalah perlu untuk melampirkan pita kejutan penyerap khas. Ini untuk memastikan bahawa getaran dari lantai tidak dipindahkan ke elemen struktur kabinet.

Jika anda akan membuat almari pakaian terbina dalam yang diperbuat daripada papan gypsum dengan backlighting, adalah perlu untuk menyediakan penempatan seterusnya wayar dan pencahayaan walaupun pada tahap fabrikasi. Lubang untuk lekapan dibuat dengan pisau dengan tangan atau dengan jigsaw. Di samping itu, anda perlu melampirkan semua panduan dan engsel untuk pintu, jika anda merancang almari pakaian gelongsor dari papan gypsum.

Teknologi pelapisan rangka

Ia sangat mudah. Untuk kerja, anda memerlukan skru pemotongan diri untuk logam 25 mm panjang. Mereka harus diskrukan pada setiap 200 mm supaya topi menembusi bahan tidak lebih dari 1 mm. Lembaran kering boleh dipasang hanya dari luar, tetapi juga boleh dipasang di bahagian dalam kabinet anda. Biasanya, lembaran tebal 12 mm digunakan. Tetapi jika kabinet direka untuk objek berat, anda boleh mengambil lembaran tebal. Kepada tepi pun, perlakukan mereka dengan kapal terbang pesawat.

Penetapan papan eternit pada bingkai mestilah dipercayai

Apabila melapangkan karkas dengan papan gypsum, adalah perlu untuk memantau kebolehpercayaan dan kekuatan pengancing

Tepat mengukur panjang helaian boleh dibawa oleh penerbangan. Dapatkan garis lurus, yang perlu dilakukan dengan pisau pada mulanya dan di hujung tempat untuk memotong. Biarkan lembaran di pinggir meja, supaya garis yang ditarik sedikit menonjol melewati tepi. Keluarkan sedikit kelong dengan tangan telapak tangan anda. Lembaran tersebut hendaklah memecahkan garis yang dimaksudkan. Kertas boleh dipotong dengan pisau alat tulis.

Apabila membuat kabinet yang diperbuat daripada eternit, anda boleh menunjukkan imaginasi

Membuat kabinet yang diperbuat daripada eternit adalah satu proses yang menarik dan kreatif

Dengan menjahit bingkai, letakkan sendi-sendi di tengah-tengah profil menegak, maka mereka akan hampir tidak kelihatan selepas melepa permukaan.

Untuk membuat kabinet dari papan eternit dengan sudut walaupun, gunakan sudut logam, grid plaster atau kertas pengukuhan. Jadi sudut akan dilindungi dari kemusnahan.

Kabinet plasterboard dibezakan oleh pelbagai jenis dan variasi yang berbeza

Bingkai kabinet dari plasterboard boleh menjadi apa-apa, walaupun bentuk yang paling pelik

Bagaimana kabinet papan gypsum anda kelihatan seperti

Akibatnya, produk siap kelihatan berbeza. Kabinet yang paling mudah ialah kabinet yang diperbuat daripada eternit dengan rak terbuka. Dalam kes ini, selepas penyaduran bangkai, permukaan shpaklyuetsya, dicat atau terpaku kertas dinding pelekat sendiri. Almari sudah siap. Ia mudah digunakan di dapur untuk menyimpan hidangan, produk longgar, kosong untuk musim sejuk. Kabinet bukan sahaja menjadi tempat untuk menyimpan sesuatu, tetapi juga elemen hiasan sepenuhnya. Beli bekas yang indah untuk produk dan kekosongan longgar, atau mengikat kepingan kain cerah (contohnya, yang sama dengan kain meja dapur atau langsir anda dijahit) ke penutup tudung. Ternyata cantik, asli dan sangat murah.

Kabinet yang diperbuat daripada eternit tidak mempunyai kelemahan, ia mudah dan padat

Kabinet ruang papan gypsum adalah mudah, praktikal, harmoni sesuai dengan pedalaman

Adakah anda ingin membuat almari dari eternit? Teknologi ini adalah sama, tetapi perlu diingat bahawa kedalaman struktur harus sekurang-kurangnya 0,6 m. Pintu dimasukkan ke dalam alur apabila semua lipit telah dimeteraikan.

Almari terbina dalam dari papan gypsum – perabot yang selesa dan murah. Sekiranya terletak di dapur, lebih baik menggunakan eternit tahan kelembapan. Kabinet diikat pada dinding bilik, selain itu, dinding belakang tidak boleh papan eternit, tetapi dinding bilik atau dapur anda. Dan ini penjimatan bahan, dan oleh itu wang anda.

Semua aksesori dapur dalam rangka akan ditempatkan di kabinet dapur dari plasterboard

Kabinet yang diperbuat daripada eternit di dapur akan memungkinkan untuk menempatkan semua peralatan dapur

Penamat adalah standard, sama seperti ketika bekerja dengan mana-mana permukaan papan gipsum. Anda shpaklyuete komposisi selesai semua penyelewengan dan sudut, lap dempul selesai. Dengan cara ini, rak-rak yang dipasang di dalam almari dari papan gypsum, boleh dibuat dari papan serpai dan dipasang pada dinding kabinet menggunakan pengikat perabot. Jika anda menggunakan rak ini, sebelum memasangnya, anda perlu cat seluruh kabinet.

Idea foto untuk reka bentuk kabinet plasterboard

Di dalam almari pakaian yang luas anda boleh meletakkan semua perkara - yang perlu dan tidak perlu

Satu lagi versi almari pakaian gelongsor – penyelesaian praktikal untuk masalah perkara yang berlebihan

Bahagian ruang tamu sesuai dengan kabinet plasterboard dengan rak terbuka dan lampu belakang

Kabinet dengan rak terbuka dan reka bentuk lampu asal akan menjadi hiasan sebenar untuk mana-mana ruang tamu

Pencahayaan di almari dapur bukan sahaja memainkan hiasan, tetapi juga peranan praktikal

Kabinet dapur dari papan gipsum dengan latar belakang kelihatan lebih mengesankan

Drywall adalah bahan plastik, jadi garis kabinet boleh agak asli

Kepurisan papan gypsum membolehkan anda bereksperimen dengan bentuk dan garis kabinet

Reka bentuk yang luar biasa dan pencahayaan yang cerah - ciri-ciri hiasan utama kabinet terbina dalam ini

Kabinet papan gipsum yang terbina dalam ini kelihatan sangat mengagumkan berkat penyelesaian reka bentuk berani dan cahaya belakang yang terang

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org