Kako izbrisati rimske zavjese: male trikove za savršene rezultate – banking-on-green.com

Kako izbrisati rimske zavjese: male trikove za savršene rezultate

Kako izbrisati rimske zavjese: male trikove za savršene rezultate

Kao i kod bilo kojeg materijala koji se koristi za ukrašavanje prozora, rimske zavjese trebaju brigu. Prije nego što operete rimske zavjese, pročitajte informacije o tkanini iz koje su izrađene. Ali zapamtite: ako želite da dugo traju, nemojte ih često prati, ali čistiti usisavačem.

Poput drugih, rimske zavjese od tkanine trebaju periodično pranje

Rimske zavjese iz tkanine trebale bi se periodično oprati, kao i svaka druga

Kako pravilno oprati rimske rolete

Takve zavjese izrađene su od tkanine sintetičkog ili prirodnog podrijetla. Može se usisavati, ali je dopušteno pranje proizvoda. Ako su zavjese izrađene od tradicionalnih tkanina za zavjese, one se mogu oprati u automobilu, ali možete ga napuniti do pola. To osigurava točno pranje, nježno ispiranje i predenje.

Za rimske rolete, prikladan je i za strojno pranje i za pranje ruku

Ovisno o veličini i materijalu rimskih zavjesa, oprati ih je ručno ili u stroju za pranje rublja

Prije nego što operete rimske zavjese, nemojte zaboraviti povući letvice koje su između trake tkanine. To su metalni, drveni ili plastični crossbeams. Nije teško to učiniti jer vrpca ili završni rub s jedne strane nije zaglavljen.

Ispiranje rimskih zavjesa treba biti pažljivo, jer deterdžentne čestice koje ostaju u vlaknima tkanine mogu uzrokovati kemijsku reakciju, a zavjese će promijeniti boju.

Ako ispiranje nije rezultiralo željenim rezultatom, a tragovi zagađenja nisu mogli biti oporavljeni, kontaktirajte suho sredstvo za čišćenje.

Zavjese od pamučnih tkanina su oprane pomoću univerzalnih prašaka. Ako želite isušiti proizvod u stroju za sušenje, provjerite je li to moguće (pročitajte informacije na naljepnici). Ako to ne možete učiniti, tkanina se može smanjiti i nećete ga više moći objesiti na prozoru. Najbolje je oprati takve zavjese ručno pri temperaturi vode od 40 stupnjeva. Da biste to učinili, navlažite zavjese na sat s pH neutralnim sredstvom za čišćenje koji ne sadrži sredstva za izbjeljivanje.

Kako prati “hramove” osjetljivih tkanina

Možete ih izbrisati ručno ili u automobilu, ali samo na temperaturi od 30 stupnjeva, okrećući se centrifugom, a uvrtanje nije dopušteno. Suhe baršunaste zavjese, omotane krvnom znoja i raširene na ravnoj površini.

Rimske zavjese od svile također se ne mogu odvrnuti i pritisnuti u bubanj perilice rublja. Nemojte sušiti proizvod na suncu ili u blizini uređaja za grijanje.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org