Как да направите стилни снимки за кухненски интериор от вашите собствени материали – banking-on-green.com

Как да направите стилни снимки за кухненски интериор от вашите собствени материали

Как да направите стилни снимки за кухненски интериор от вашите собствени материали

Направи омраза интериорен дизайн нов характер и вкус, както и да предприеме нов подход към дизайна на кухни, спални, детски рисунки помогнат сами. Направете уникален картина на свои ръце може да бъде от всякакви подръчни материали, това е абсолютно не се изисква професионален художествено образование. Стилни произведения на изкуството, с Human доминираща роля в къщата – това е най-ярък акцент, който може да съживи интериора, изпълвайки я с индивидуални черти.

Калейдоскоп от оригинални идеи

Всъщност можете да направите снимка със собствените си ръце от почти всичко. Да, да, това не е шега. Прилагането на въображението, целият творчески и творчеството, в хода наистина сложи всички налични материали: монети, черупки, бутони, конци, кърпа платове, листа, сушени плодове, малки клонове, прибори за хранене, аксесоари за шиене, лични снимки и дори малки детски играчки ,

Композиция от бутоните “Сезони”

Изключително решение не само за кухнята, но и за спалнята, хола, детската стая. Такива модулни състави изглеждат холистично за сметка на един единствен багажник и клони, които се отклоняват от него. Фонът на всеки отделен елемент съответства на определен сезон (есен – оранжево, лято – смарагд, пролет – вар, зима – синьо). Листата на копчетата също се прави в тоналност, съответстваща на представените сезони.

снимка на бутоните

Картина на бутоните

композиция от бутони

Композиция от бутоните “Сезони”

Още малко удар

Бутони – идеален материал за самосъздаване на интериорни картини. Чрез интелигентна структура, размер, форма и материали можете да създавате истински шедьоври, без да имате художествено образование.

търкалящи се пеперуди

Фъстъчено пеперуда

котка за котки

Котка за котка

морски пейзаж на бутони

Морски пейзаж на копчета

цветен спектър - дъга

Цветови спектър – дъга

Производство на кожи

Въпреки факта, че кожата е сравнително лесна за обработка, картината не е толкова лесна за работа. Необходимо е да се разбере работата с материала, познаването на основните свойства на кожата, значително търпение и постоянство. Следователно, се препоръчва първо да се опитате да направите малки съчинения и след това да продължите към обемните, фундаментални работи.

Най-често използваната цветна палитра в картини от естествена кожа е кафяво-бежова. Но някои от тях обичат да използват зелено, червено, оранжево, жълти капачета.

Основните предимства на кожените изображения:

 • Изключителност – поради изключителното естество на материала е невъзможно да се повтаря картината един по един;
 • Релеф – дълбочина, височини, акценти и сенки създават ненадминат 3D ефект, благодарение на който картината “оживява”;
 • Достъпност – малки разфасовки от кожата могат да бъдат намерени както у дома, така и купени на “бълхия пазар” или на обущарите буквално за пиянство.
затлъстяване

Натюрморт на многоцветна кожа

игра на контрасти

Играта на контрасти (приложени са червени, черни и бели капаци)

изпъкнали кожени цветя

Изпъкнали кожени цветя

Видео майстор-клас: снимка на кожата със собствените си ръце

https://www.youtube.com/watch?v=Yep_22mOrRs

Панел от продукти

Една от най-подходящите техники за създаване на картини за кухнята е приложение. И в този случай, най-търсените зърнени храни, кафе зърна, малки сухи зеленчуци и плодове, цитрусови кори, подправки и други подобни.

Панелите от храната хармонично изглеждат точно във вътрешността на кухнята, защото изглеждат не само стилни, но и апетитни.

От кафе на зърна

От кафе на зърна

боб паста

Монохромен състав на черно-бели зърна

пейзаж на различни зърнени култури и семена

Пейзаж от различни зърнени култури и семена

панели от бобови растения

Кръгъл панел от боб

Тапети в рамка

Снимки от тапета са много бюджетно допълнение към интериора. И можете да направите в няколко техники: апликация, 3D формат, се простират върху дървена основа и др тапети са добри, че перфектно се вписват в нито една стая в стил – в действителност се използва останките придобили по-голяма от ролки ..

елементи на украшение

Елементи на украшение

творчески колаж

Рекламен колаж

тапети от тапети

Панел от останките от тапет

рамки от тапет

Рамка от тапета

Приложение от сушени цветя и листа

Необичайно погледнете стената и снимките, направени от предишната суха растителност. Бъбреци, пъпки на цветя, венчелистчета, малки клонки, листа, остриета на трева – всичко влиза в действие. Чертейки молив скица върху хартия, само необходимите елементи са поставени отгоре, като се вземе предвид предпочитаният цвят и форма.

ваза с цветя

Ваза с цветя

снимка

Триизмерна картина на сухата растителност

картина на цветя

Необичайно приложение на цветни листенца

Фотография във вътрешността на кухнята

За тези, които предпочитат да следват пътя на най-малко съпротива, чудесен начин да се даде цвят на стаята са снимките. В този случай е достатъчно да изберете снимка в интернет или от личен архив и да я отпечатате на цветен принтер с голям формат.

фото-живопис

Снимка-triptych към кухнята

тематичен състав

Тематичен състав на няколко снимки

фото колаж на платно

Фото колаж на платно

Чертежи от плат

В дизайна на кухни са широко приложими и картини от плат. Те изглеждат винаги оригинални, цветни и стилни. Че прахът и мазнините не проникнаха вътре, след създаването на произведението на изкуството, текстилните изделия обикновено се обработват с лак. За тъканите продукти най-подходящи са синтетичният материал, гъбата и коприната.

текстилно приложение

Текстово приложение в 3D формат

плоска апликация

Плоско апликация от парчета плат

кърпа картина

Снимка от кърпа, направена с шевна машина

Мисли на глас: идеи за дизайн, съвети, тайни

 • Създаване на картина за интериора със собствените си ръце, най-добре е да не се разнообразявате с цветове, но да използвате тоналност, която съответства на дизайна на кухнята. Също така, винаги трябва да се придържате към стилистиката на общата концепция за интериорен дизайн. Например, в класическа стая, кожени изделия и картини, написани с масло, са приемливи. За стила на хай-тек, следните материали са подходящи: стъкло, метал, огледало. Прованс може да бъде изпълнен с цветни орнаменти и картини на крупа. Богатите работи хармонично в модерните кухни и комбинираните стилове.
 • Цветовата палитра трябва да включва три основни цвята и няколко (по желание на собственика) близки нюанси. Студената тонове може да се разрежда с топли акценти, но трябва да вземете цветове от противоположния спектър.
цветен спектър

Цветовият спектър: правилните принципи на комбинация от нюанси

 • За изпъкнали форми винаги трябва да използвате променливи светли и тъмни тонове. И големите тъмни обеми на светлината изглеждат най-добре. Приблизително същия принцип на тандем лъскава с матови материали: матовото трябва да е над лъскаво. По този начин се постига по-голяма дълбочина на изображенията и максимален 3D ефект.
 • Когато правите сами снимки, било то приложение или рисунка, е важно да се спазват основните принципи на композицията, динамиката и баланса.
H28
H29
H30
 • Лесният начин да направите оригинална снимка е да донесете вътрешния чертеж от основния контур. Например, разширете изображението върху рамката или, с релефни форми, отвъд рамката на рамката.

Четири прости майсторски класове

Голямо 3D сърце, направено от малки хартиени сърца

снимка на крайния резултат

Снимка на крайния резултат

Това ще отнеме:

 • Празна кутия бонбони или всякаква дълбока рамка
 • двустранна оцветена хартия
 • прост молив, гума
 • картон подрязване
 • остри ножици
 • PVA или прозрачно адхезивно лепило.

Инструкция стъпка по стъпка:

 1. В долната част на кутията за бонбони трябва да нарисувате голямо сърце. Желателно е до рамката да има разстояние най-малко 20 … 50 mm (в зависимост от размера на кутията).
 2. Направете от картон няколко модела с различни размери под формата на сърца.
 3. Изрежете многоцветни сърца от хартия върху картонени шарки. Всяко сърце е сгъната наполовина вертикално.
 4. Идентични цвят и размер на сърцето, залепени заедно на две парчета. Залепването се извършва по ръба на горната фигура.
 5. Разширете състава в рамките на двойните миниатюрни сърца. Важно е – не можете да излезете извън контурите на изтегленото голямо сърце.
 6. Залепете всички елементи в съответствие с изложената схема. Лепилото трябва да се прилага само върху ребрата на сърцата.
 7. 3D 3D картина е готова! Освен това е възможно да се украсяват, боядисани монохромни рамка или суспензия с помощта на инкрустация (бонбони за панделки, хартия пеперуди въдицата и други подобни).

Рисуване от собствените ръце

снимка на крайния резултат

Снимка на крайния резултат

Това ще отнеме:

 • бяла хартия
 • цветен картон
 • прост молив, гума
 • владетел
 • черен маркер или маркер
 • PVA лепило
 • ножици

Само тази картина може да направи дори дете. В крайна сметка точните форми и пропорции не са важни тук. Основното нещо е умело да използвате владетел и молив, а също и да имате поне малко творчески потенциал.

Как да нарисувате картина себе си: стъпка по стъпка

 1. На лист бяла хартия 20 x 20 см (размерът е даден, за да се определи пропорционалността, а не за задължително използване), трябва да направите молив скица. Например, още един живот с кана и ябълка. Въпреки че специалната точност тук не е важна, обичайните форми трябва да бъдат познати.

  бяла хартия

  Бяла книга

 2. Осъществяване на периметъра на марката лист таблото на всеки 2 см. Ги свързва заедно с помощта на линията, така че решетка с равни квадрати.
 3. В главните обекти (кана, ябълка) изтриваме всички линии с гумата, оставяйки само контура. Като опция е възможно на етапа на създаване на решетка да се приведат линиите само до контура на изтеглените обекти.

  контур на стомна

  Контур на каната

 4. В средата на една кана и една ябълка се наричат ​​изкривени линии по отношение на равномерната мрежа. Желателно е новите огънати ивици да повтарят очертанията на фигурите.

  изкривени линии

  нарушени линии по отношение на плоската решетка

 5. Чертежът на молив е насочен навсякъде с черен маркер. Оказа се, че е много креативен, абстрактен образ, който визуално изглежда обширен поради гладкостта на линиите в ябълката и каната.

  молив рисуване

  Чертеж на молив

 6. Изрежете цветния картон до размер малко по-голям от самата картина.

  картон за снимка

  Картон за картината

 7. Поставяме картината върху картона (прилагаме лепило и го оставяме за нощта под пресата).
 8. На сухия продукт изчертаваме няколко линии, които се простират извън очертанията на белия лист хартия. Картината е готова!

Съвет: Чертежът може да бъде оставен в монохромна версия или боядисан с цветни моливи, акварел, восъчни пастели в тона на интериора.

Как да направите модулна композиция

снимка на крайния резултат

Снимка на крайния резултат

Това ще отнеме:

 • (размер трябва да бъде с марж – за всяка част имате нужда от запас от най-малко 10 см ширина и 10 см височина)
 • Шперплат и дървени летви за рамки
 • пяна или ПДЧ за основата
 • PVA
 • мебели за телбод
 • ножици
 • рулетка или дълъг владетел
 • обикновен молив или креда (тебешир ще дойде по-удобно, ако тъканта е тъмна)

Инструкция стъпка по стъпка:

 1. Два варианта за създаване на рамка за картина на собствените им ръце:
 • Изработка на подкадъра със собствените си ръце. Прегледайте краищата на релсите на 45 градуса и ги свържете с лепило или със скоби. За надеждност се препоръчва да се фиксират триъгълници с малки размери в ъглите на рамката. Триъгълниците могат да бъдат изработени от шперплат или фибростъкло. Също така, за твърдостта на дизайна, можете да разтегнете тъканта около периметъра, като я свържете със скоч.

  производството на подкадъра

  Оформяне на носилка със собствените си ръце

 • Изрежете готовата основа строго по размер от ПДЧ (16 … 25 мм) или подготвена пяна.
  ПДЧ база

  Основа на ПДЧ

  1. Закрепване на текстилни платове. Нарежете тъканта с размери, по-големи от носилка, като вземете под внимание всички приставки. След това трябва малко да навлажнете материала и след това само да започнете да дърпате основата. Специалните грижи и внимание изискват ъгли.

  Съвет: първо трябва да се простират дългите страни на бъдещата картина, а след това – кратко.

  Преди да фиксирате една от страните, трябва да се уверите, че материалът не е смачкан и не е смазан.

  H37
  H38
  H39
  1. Това е всичко – модулната снимка е готова. По същия принцип, можете да направите и фото-декорация за интериора.

  Декор за кухнята на преждите със собствените си ръце

  снимка на нишката

  Снимка на завършеното произведение

  Това ще отнеме:

  • база – можете да използвате дърво, ламиниран ПДЧ, коркови бордове и други подобни
  • миниатюрни карамфили с широки шапки (така че конецът да не се плъзга)
  • намотка със среден дебел контур
  • ножици
  • чук

  Мастър клас стъпка по стъпка

  1. Нарежете основата ясно според размера на бъдещата картина. Ако базата е от ЕАФ, тогава е необходимо да обработим краищата.
  2. Един гвоздей се забива в центъра на основата. Върху периметъра скилидките се фиксират на същото разстояние от центъра и една спрямо друга.
  3. Началото на нишката е фиксирано на централния нокът. След това, с леко напрежение, водим конеца към карамфилите, разположени по протежение на ръба. Когато се премествате от гвоздеи към ноктите, е необходимо връщането да се върне в центъра и едва след това да се насочи към следващата точка.

   снимка на нишката

   Живопис от нишки

  4. В края на работата фиксирайте конеца със силен възел на средната карамфил.

  Тази техника на самостоятелно създаване на картини е само първата стъпка към изработването на шедьоври на изкуството от нишки. След като сте научили основите, можете да направите снимки на най-сложните конфигурации от многоцветни нишки.

  Снимки от теми: видео-майстор клас

  Фонтан идеи, да се създаде и да стане – нека интериорни картини направени от себе си, моля не само вас, но и учудване, изненада, наслада на гостите! Стилният интериор на кухнята и цялата къща е заслуга на предприемчиви домакини, които не се страхуват да експериментират.

decor

Leave a commentiphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org